- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Sajnos csak telepítés után, mivel ez alapvetően egy jelszó tároló alkalmazás. Ha fel van telepítve, akkor Android 8-tól fölfelé automatikusan kitölti a belépés/jelszó mezőket.
Első WiFi csatlakozás után rákérdez, hogy mentese-e el. Utána ugyanúgy kitölti a jelszó mezőt (például telefon gyári visszaállítása után) ha csatlakozni akar az ember a WiFi hálózatra. Az eltárolt dolgokat meg lehet nézni, ami neked fontos lenne. A másik, amiért jó mert ez kérdezés után eltárolja magától így kényelmesebb mint kézzel beírni valahová.
-
Somatom
veterán
Elvileg igen, de, mint a példa mutatja, nem 100% -os a dolog, ráadásul root jogosultságot igényel. Egyrészt nekem van vágólapkezelőm (Clipper+), amivel nagyon egyszerű a jegyzetkészítés és mindíg "kéznél van", mivel beépül az Android vágólap alkalmazásába. A kényesebb adatokat egy nagyon régi alkalmazásban tárolom. Ez a Pocket, illetve annak egy Magyarított verziója, a Zseb. A Playen már nincs, de ettől még a 256bites titkosítása sztem biztonságosnak nevezhető.
Zseb 2.0.6.sapka -
Somatom
veterán
Biztos azért mentem külön alkalmazásba, mert még nem volt ilyen szolgáltatásra szükségem. Nemzetközis kamionsofőrként én is járok itt-ott. Csak hozzáállás kérdése a dolog. Fordítsd meg a sorrendet! Először az alkalmazásba írd be a kapott kódot, aztán a Wifinél már csak másol/beilleszt.
-
crok
Topikgazda
Egyszerűen?
Nem.Számolatlan számítási teljesítménnyel és idővel (brute-force, végigtolva)?
Igen, de nem belátható emberi időn belül.Igen, a leírások szerint a módszer használata után már "rendesen" menti a készülék. Azt nem tudom hogy mennyire kényes / háklis a Samsung-od a build.prop mókolásra vagy egyébre (backup mindig mindenről előre legyen csinálva, ne utólag görbüljön a szánk). De ha már van root hát leírtam milyen file-t és hol kellene keresni, hátha ottvan és akkor abban már eleve benne lennének a jelszavaid. Akkor csak annyi a trükk, hogy a psk= után idézőjelek közé kell írni a sima szöveg jelszót.
És pontosan ezért szoktam off-ba tenni néha amit írok..
csak azért is meg lettem már szólva : D -
crok
Topikgazda
De tudsz vele kezdeni, ímhol hogy mit:
build.prop-ban ro.securestorage.support legyen false
/etc/secure_storage/.system.wpa_supplicant könvtárat (de csak ezt) töröld.
De megint meg kell adni majd a jelszavakat. -
crok
Topikgazda
Mielőtt elolvasod a kérdés az volt hogy tudja-e valaki mitől lehet.
(Rá lehet venni hogy innentől ne kódolva mentse de akkor elvész amit már beírtál.)Az S4 Zoom egy elég régi készülék, azon a wpa_supplicant-ba még plain-text kerültek be a jelszavak, nem PBKDF2-vel az SSID-re kódolva. Így most az app amivel nézed csak a már beforgatott PSK-t mutatja. A Note 4 már pont egy kicsivel frissebb, abban már csak ez a kódolt PSK van. (Amivel próbálod nézni az csak simán megnyitja a /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf-ot és "parse-olja" - kiírja mi van a psk= mögött, de ennyi.) Semmi baj a root-al - csak arra kell hogy a file-hoz hozzáférhess. Nincs mellette a /data/misc/wifi/ alatt olyan, hogy raw_conf.conf esetleg? Valahol ott kell lennie. Valamelyik root-ot használni képes file kezelővel nézz szét. Kis háttérinfo: a két string gyakorlatilag olyan szempontból ekvivalens, hogy a mit látsz hex PSK-t fogja a WPA-PSK továbbhasználni úgyis, szóval az idézőjelek közt levő psk a wpa_supplicant-ban még ugyanúgy át lesz alakítva használat előtt. Csak pár gyártó csinálja így - pl. a Samsung - de a többinél általában mindnél megy a "sima" kiíratás a file-ból mert simán menti el csak. Van jó oldala is amúgy: sima ASCII karakterekből ugye nem mindent lehet beütni a jelszómezőbe, de a már hex psk-ra alakított string-ben ez nem lesz már lényeg (ezért sincs mindig értelme se visszaállítani mert lehet be se tudnád ütni a sima ASCII kódot).
-
-
Baku
aktív tag
-
air
nagyúr
Most olvastam tovább:
"Ott akadok meg, hogy a repeater hogyan tudná megkeresni az érzékelhető wifi hotspotokat."No, hát azt sehogy. Ilyet ugyanis nem csinál. Ha a Mi Home-ban beállítottad, akkor a telefonodon elmentett wifi hálózatok adatait tölti át.
Tehát csak olyat tud repeat-elni, amire a telefonoddal már csatlakoztál korábban. -
air
nagyúr
"igaz, hogy a régió europe - ra állítva, de simán csatlakozom a telefonnal a repeaterhez "
Ugye nem simán wifin keresed meg és kapcsolódsz hozzá?
Amíg a Mi Home-ban nem állítottad be, hogy melyik hálózatot "repeat"-elje addig, wifin hiába csatlakozol hozzá.
Illetve azzal kezdtem az elején, hogy Kínára kell állítani a régiót!
Te hagytad Európán, és csodálkozol, hogy nem működik. Erre mit lehet mondani?
És még engem oltasz le privátban, hogy én nem értek hozzá. Bravó.
Pedig te nem néztél utána, hogy hogyan kell használni.
-
zeon.hu
nagyúr
Valami rosszul csinálsz.
MI fiókot létrehoztad? Régió Mainland China-ra van állítva?
Eszközt hozzáadni jobbra fent a + jellel tudsz, majd kiválasztod a listából a Mi Wifi repeater 2-t.
Ezután Írja, mikor mit kell látnod (sárga villogás, stb.)
Azt nézd meg, hogy a routered nincs-e rejtetté téve, mert akkor nem fogja látni. Utána rejtheted azt is, meg a repeater-t is, ha akarod. -
-
air
nagyúr
Bocs, de kicsit zagyva amit mondasz.
"A repeatert megtalálja a telefon, látja, és csatlakozik is hozzá."
Ha nem állítottad be az eszközt, hogy melyik wifi hálózatot "erősítse", akkor hogyan csatlakozol rá a telefonnal?
Előbb az Mi Home alkalmazásban meg kell keresni a repeatert, beállítani, és utána tudsz csatlakozni hozzá.
De ez itt eléggé off. -
törölt tag
Nincs külföldi térkép és truck licenc sincs benne. A Truck verziós profilbeállításokat sem találom. Feltételezem, hogy a térkép sem tartalmazza az ftr fájlt. Ezért kamionos és külföldi használatra alkalmatlan.
Úgyhogy részemről ez csak játék a lehetőségekkel. A miniPC -ket nem tudja hova tenni a Play, ezért sok olyan alkalmazás van, amiket nem enged telepíteni, pedig futnának a vason. Régi probléma ez. A custom romok készítői ezt úgy hidalják át, hogy átírják az összes azonosítót. Az RK3066 -os miniPC -ket SGS 2 -nek, a 3188 -asokat meg SGS 3 -nak látja a Play. Így símán engedi telepíteni, amiket ezekre a telókra lehet. -
janosibaja
őstag
Itt az apk, másik topicban tette közzé a kolléga.
-
Baku
aktív tag
Köszönöm mindenkinek aki foglalkozott (vagy még ezután fog) a gondommal.
Én EZT találtam, de eddig nem vagyok benne biztos hogy tökéletesen jó arra amire nekem kell.Egyelőre telepítettem és tesztelem. ... Ha valaki tud jobbat ne tartsa magában!Eddig úgy néz ki stabil Full wifi térerő mellett a gerbera az értesítési sávon tisztességgel dolgozik és váltogatja a színét. ... Csak remélni tudom hogy a valós sávszélesség függvényében. ..
-
twine
veterán
Nálam (Nexus5) a wifi ikon színe változik meg, ha nincs aktív internet/adat kapcsolat, csak hálózati kapcsolat..ilyenkor sárgára vált...Gravity boxban a színe is szabályozható elvileg...
Tehát kell hogy működjön...de ahoz nem vagyok elég okos hogy alkalmazást ajánlgassak...Szerk:
Nem vagyok benne biztos, de talán ezzel tudod kapcsolni:
Xposed/Gravity box/állapotsáv módosítások/jelszint csoport beállítások/csatlakozási állapot engedélyezése... -
air
nagyúr
Szerintem felejtős a dolog, mert amit szeretnél az már a router utáni kapcsolat vizsgálata. Hogy erre legyen widget vagy not. barra kiülő app, annak elég kicsi valószínűségét látom.
Talán valamilyen automatizálóval lehet valamit varázsolni, ami egy kiválasztott szerver vagy IP állapotát monitorozza folyamatosan, és erről jelent valamit. -
beg
veterán
Az ugye megvan, hogy ha frissítesz egy korábban letöltött appot (nem előre telepítettről van szó), akkor nincs olyan, hogy régi apk. Tehát akkor mit töröl? Meg ami akár csak egy reklámmal is bepróbálkozna az értesítősávomon, azt azon nyomban orbitális pályára állítanám. De ha neked tetszik, használd.
-
-
xSide
őstag
Az egyetlen png képes szerkesztő, rábukkantam és ezzel szerkesztem a gépes képeim is az ikonjaim mellett (egyszerűbb, mint PC-n). A fektetett mód hiányzik, de nagyítással orvosolható valamelyest.
Az Aviary effektező inkább, mint szerkesztő sajnos...Szerk.: az A.I. keyboard jó lett, ajánlom kipróbálásra.
3 év után váltottam rá a saját magamnak megfelelő módosított Smart Keyboard után -
törölt tag
Akkor nem érted. Az Amoled úgy jeleníti meg a képet, hogy maguk a pixelek világítanak. Tehát csak azok a ledek használnak energiát, amiken a tartalom van. A többinél a teljes kijelzőt világítják meg hátulról, amikor aktív a kijelző. Nem az alkalmazás miatt fogyaszt, hanem a megjelenítés miatt.
-
törölt tag
Vazze, ezt akartam írni, de inkább kitöröltem a hsz. -t mert nem tudtam, hogy ez mennyire működőképes telón. A MiniPC -ken általában nincs beépített mikrofon. Viszont alapból kezelik ezeket az USB -s eszközöket. Telefonálással és horkolásrögzítéssel már teszteltem. Tökéletesen működik, pedig egy legalja, párszáz Ft -os mikrofon van rákötve.
A másik, ami eszembe jutott, hogy vmi bluetooth kütyüvel is meg lehetne próbálni. -
törölt tag
Ahogy Air is írja, ez az alapértelmezett működés. Annyit szoktak még csinálni, hogy automatizálóval kikapcsoltatják a mobilnetet, ha a wifis hálóhoz csatlakozik a droid. Ezt azért, mert ha mondjuk megy egy stream, vagy egy letöltés, akkor az ne folytatódjon mobilneten, ha a teló valamiért leszakadna a wifiről. De akkor a visszakapcsolásról is gondoskodni kell.
-
törölt tag
-
törölt tag
Értem is, meg nem is. Használtál már PC -n Photoshopot? Mit írnál róla egy hsz. -ben, ha vki azt kérné, hogy oszd meg a tapasztalataidat, miközben könyveket írnak a működéséről? Egy ilyen szintű programnál csak a saját tapasztalat számít. 243Ft -ért nem érdemes másokra hagyatkozni. Szerintem!
-
batai15
félisten
-
air
nagyúr
Pontosan.
Ezek után soha az életben nem adnék pénzt egy ilyen hulladékért.
Ha egyszer megvette az ember, akkor tárolja a készüléken ennek a tényét, ne csekkolgassa folyton.
Mondjuk nekem nem okozna gondot a folyamatos net kapcsolat, de ha esetleg Kispiripócson éppen nincs net, akkor nem használhatom azt az alkalmazást, akinek a használatáért fizettem?
Ipari hulladék. {hányós szmájli}
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest