- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
ollie #175440 üzenetére
Engem az tévesztett meg, hogy mikor indult a DÁP akkor arról volt szó, hogy bármilyen formátum jó, az alkalmazás konvertálja. Meg az is véleményes szerintem, mert nem mindenki informatikus, hogy egy adott PDF dokumentumot a PC vagy a telefon tud kezelni, a DÁP pedig nem. Most találtam olyan szkenner app-ot ami megfelel neki.
-
bringasisti
őstag
válasz
ollie #175436 üzenetére
Már kezdem kapizsgálni, akarom mondani semmit nem értek. Email amit kaptam: Microsoft Edge PDF Document. Ezt a DÁP hitelesiti, viszont a HP nyomtatom ami nem egy mai darab, és már nincs hozzá frissítés ugyanezt a formatumot használja, de azt a verziot a DÁP nem kezeli. Most megnyitom a szkennelt anyagot Adobe Acrobat alkalmazással és nyomtatom PDF -be . Kell nézni egy hasznalhato app-ot
-
-
Nekton
aktív tag
válasz
ollie #174769 üzenetére
Nálam csak ennyi van a Beállítások/biztonsági mentés menüpontban:
- biztonsági mentés: BE
- fiók és tárhely: ....(a fiókom)
- biztonsági mentés minősége: Helytakarékos
- mobiladat kapcsolat használata: Fotók és videók
- eszközmappák biztonsági mentése: NINCSNem tudom hol állítani a mappákat. Csak hozzáadni tudok.
-
svgyula
addikt
válasz
ollie #174736 üzenetére
Ha van egy pc a közelben akkor nem kell root! Elég az ADBAppControl
Ezzel fagyasztható, tiltható, törölhető stb. DE! bármikor visszaállítható! Van androidos verzió is de azért óvatosan mert olyan alkalmazást is ki lehet vele lőni ami után jön a pislogásAmúgy visszalépve mutatja azokat az alkalmazásokat amik fagyasztottak, tiltottak, töröltek. Van androidos verzió is belőle én azt a TV-nél használom. A telefonnál kényelmesebb a pc kapcsolat.
Nyilván ha kint a prérin kell(akar) valaki ki-be kapcsolgatni alkalmazást az nem biztos, hogy menni fog mert sokat még leállítani sem enged a rendszeren belül. Nekem szerencsém van mert a telómnál lehet kóddal tiltani egyes jellemzően google alkalmazásokat. Azt bármikor a kóddal tudom engedélyezni. Ez van pl a play áruháznál is. Nincs eltávolítva de nincs engedélyezve a működés, csak ha valamelyik használatban lévő alkalmazás a régi verzió miatt sipákol. -
-
-
troller
senior tag
válasz
ollie #174221 üzenetére
Köszi, amúgy céges ajtónyitó lenne. Megszüntették a telephely kapunál a portást, aki nyitotta a sorompót és kaptunk egy NFC tag-et nyitni, meg van egy másik, az már régóta, ami a belépési időt regisztrálja. Gondoltam felviszem telóra, hogy ha véletlen otthon hagynám valamelyiket, akkor is ki tudjam nyitni és/vagy be tudjak csippanni. De akkor elengedem a témát. Mondjuk azt megnézném, hogy ezért kirúgnának, ennyire nem ketyós a vezetőségünk, ráadásul nincs is sehol leírva, hogy tilos másolni a tag-et, anélkül meg elég gáz büntetni érte.
-
efi99
őstag
válasz
ollie #174221 üzenetére
De miért, a kártya is az övé, a telefon is, senki illetéktelen nem ment be vele. Mások egyszerűen a telefon tokjába teszik, ugyanaz a mozdulat, ugyanaz a veszély (ellopják a telefont és ezzel a belépési lehetőséget is. Bár éppenséggel a kártyát magában is el lehet, sőt talán még könnyebb is)
-
Aurig@
őstag
válasz
ollie #174171 üzenetére
Ettől függetlenül rendesen szopatnak bennünket.
2019 májusában vettem meg, akkor bruttó 369 forint volt.
Azért több, mint 500%-al emelkedett az akciós ár, listaárról nem is beszélve.
Nem kéne átesniük a ló túlsó oldalára.
Tudom, hogy nem tudunk mit tenni, de azért mégis... -
gjoco1
addikt
válasz
ollie #174122 üzenetére
Voltam délelőtt , ezért kérdeztem is .
Nem tudják . Ez állítólag nem rájuk tartozik . Ez egy különálló OTP s részleghez tartozik , de nem tutam meg kinek az asztala , mert nem volt alkalmam . Sorszám nélkül mentem egy hölgyhöz .
Ezren voktak és ha nem tudnak segíteni feleslegesen nem állok sort .
Majd kitudakolom hová forduljak .
Gondoltam hátha itt kapok ötletet miért is nem tudom hozzá adni . -
Des1gnR
őstag
válasz
ollie #173835 üzenetére
Ez a link megvan, csak ugye ehhez be kell lépned a google fiókodba, amit nem tudtunk a telefonja nélkül akkor ott helyben az én telefonomról.
Amúgy meglett akkor a telefon, egy kávézóban hagyta és visszamentünk érte.
Csak a későbbiekre gondolkodom valami ilyesmi megoldásban.Egyébként Samsungosok vagyunk.
kovacsit: A Te problémád lényegében megoldható azzal amit most én is próbálgatok.
[link]
Csinálsz egy olyan flow-t ami minden bejövő sms-t továbbít neked sms-ben. Nem kell hozzá különösebb tudás. -
NYPD
aktív tag
válasz
ollie #173798 üzenetére
Szia. Nem ma kezdtem
. Szóval nem a telefonnal van a gond és nem is annak beállításaival. Ez, hogy nem lesz más app pontosabb, meg nem igaz. Pl. frissítési időköz, GPS pontosság, stb.. Érdekesmód pl a motoros app ha indítok rajta túrát, faszán rajzolja merre mentem. Csak azt nem tudja, amit keresek.
-
svgyula
addikt
válasz
ollie #173739 üzenetére
A számítógépen is be lehet állítani ezt a funkciót! Úgy találni a BIOS-ban, hogy "Power less" itt találni több beállítást. A számítógépek kikapcsolt, falból kihúzott állapotban sem kapcsolnak ki! Az alap szoftver "elemes"
. Amiről te beszélsz
az az operációs rendszer! Ennek alap helyzetben az induláshoz semmi köze! Az indulást a BIOS végzi, majd a beállítások szerint
kapcsolja a saját rendszerére adott eszköz áramellátását azon az automatikus indító folyamat lép működésbe.(BOOT) -
crok
Topikgazda
válasz
ollie #173628 üzenetére
Ebben annyi a bibi hogy a TC fejlesztoje ez a kiskaput belefejlesztette - de ha a kiszemelt alkalmazas nem kepes importalni a json-t..? Akkor? Kapufa.
Amugy nem "letiltja", szo nincs errol.. az OAuth igenybevetelhez un. megfeleloseg kell a fejleszto oldalarol.. valamiert nem akarjak vegigcsinalni.. jahogy penzbe kerul es eros szemelyes adatokat kell szolgaltatnia.. meg evente felulvizsgaljak.. amugy eleg cink, egy ingyenes alkalmazasnal gyak. betarthatatlan.. -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ollie #173525 üzenetére
Ez így nagyon meredek , semmilyen biztonság technikai szempontból nem felel meg szerintem.
Egyébként a pofátlanság ne továbbja , hogy az Alza appban kikapcsolni se lehet a renew funkciót, mert nincs benne , ahogy mutattad a Paypalt , vagy írtam a PS storet.Meg is lepődtem ezen, mert nincs semmilyen streaming előfizetésem , egyedül a YT prémium van , az meg nem csinál ilyet - érdekes módon , sőt le se szívja automatikusan, mivel nincs benne automatikus megújítás, mindig manuális kell fizetni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ollie #173521 üzenetére
De pont ezért lett kitörölve a bankkártya , hogy ne tudja levonni az előfizető tagságot!
Mivel olvastam ezt a részt.Így kikerülni az usert , ez túlmegy mindenféle előíráson!
Nem az összeg bosszant , nem érdekel az az 1500ft , hanem maga a folyamat.De tovább megyek, mekkora internetes csalás is lehet így , megkerülve az Alzát.
"Nem is kerül ki. Van ilyen előfizetési opció a google walletben, és paypalban is"
Ezt hol találni? Semmi erre utalót nem találtam.
-
repvez
addikt
válasz
ollie #173452 üzenetére
idáig eljutottam és itt valoban németország szerepel nálam, de csak akkor engedné megváltoztatni ,ha a bankkártya adataimat megadom.
Miért nem lehet ezt anélkul megváltoztatni, nem csak fizetős alkalmazások vannak , hogy ez kötelezö kéne lenni ,föleg nem ahhoz, hogy egy régio kodot beállitsak.
és mivel soha nem is volt beállitva ezért honnan vette akkor a német részt?
Mert ha azt érzékeli, hogy milyen IP cimrol használom sokat akkor átáll arra az országra ,de akkor vissza miért nem tudja ugyan ezt megtenni, már 2 éve nem ott vagyok. -
kp78
addikt
válasz
ollie #173453 üzenetére
Neki, aki évekkel ezelőtt kiköltözött Németországba persze, h ajánlott.
Bár lehet vannak/lesznek app-ok, amiket meg majd akkor fog elérni, mert nem magyar régiós lesz. Nem tudom, M.o-n korlátozzák-e ilyen formában a letöltéseket.De ha megnézed az én példám, akkor nekem sajnos nem.
Az én linkelt képemen ugyanaz van, mint amit Te linkeltél.
Nem is értem, ennek mi értelme.
Ha kint töltök 1 hónapot 1 adott országban, akkor miért nem tölthetem le az adott országban elérhető app-okat.
Ha életvitelszerűen nem M.o-n élnék biztos, h módosítanám én is a régióm. -
tknof1871
őstag
válasz
ollie #173131 üzenetére
Pedig az android 6 miatt nem működik, mert a minimum szükséges verzió a 7.0.
Talán mégse az Android 6 miatt nem működik a Zepp.Találtam egy biztonsági mentést a telefonomról ami 2021-ben készült. Visszaállítottam belőle a Zepp alkalmazást. Újraindítottam a telefont, rákattintottam a Zepp ikonjára de ugyanaz az üzenet ugrott fel "Sajnos, a (z) Zepp leállt."
Megnéztem a Google Play-t és frissíteni akarja a Zepp alkalmazást. Természetesen nem engedtem meg a frissítést.Android 6.0 was released in 2015, and we ended support to provide the latest and greatest features in our app using the more recent Android versions. As of September 2019, Google no longer supports Android 6.0, and there will be no new security updates.
Ezek szerint 2021-óta az Android 6.0 se változhatott. Mi lehet még ami megakadályozhatja a 2021-es Zepp alkalmazás elindulását?
-
troller
senior tag
-
Old Gyfland
tag
válasz
ollie #173125 üzenetére
Köszönöm Srácok, hogy próbáltok segíteni.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Van összesen 17 giga felhő. Ebből 1 giga gmail, 9 giga fotó és 7 giga Drive. No ebből a 7 giga Drive-ból szeretnék törölni, de akár hogyan próbálkozom nem találok semmit, nem tudom mi a fene lehet az a 7 giga, mert tudtommal én nem mentettem oda semmit.
Szóval ehhez kellene a segítség. -
mad1
veterán
-
Illusion1010
senior tag
válasz
ollie #172591 üzenetére
Igen, rosszul fogalmaztam. Elég lenne ha sleepbe menne, vagy nem tudom hogy hívják valójában. De azzal is beérném, ha csak olyan lenne, mintha megnyomnám a kikapcsoló gombot. Utána feléledne mintha a bekapcsolnám, de ne kelljen kódot/ujjlenyomatot megadni.
(A tablet egy autóba van beszerelve)
-
crok
Topikgazda
válasz
ollie #172597 üzenetére
Elvileg sem fog működni. Belépni nem fogsz tudni a Play szolgáltatásokba. Pont ahogy kivezették a Gingerbread-et meg a Honeycomb-ot 2017-ben, az Icecream sandwich-et 2018-ban meg pont egy kerek éve nyáron a KitKat-et is már. De gyanítom hamarabb fog megpusztulni a tablet mint hogy a Play-ből kizárják az Oreo-t (8) hiszen a gyárilag Oreo-val kijött készülékek pl. már kötelezően kellett hogy tartalmazzanak /vendor partíciót meg TEE hardver-t így akár Play Integrity API-n Strong-ot kis tudniuk kellene szóval az még messze lesz hogy kipaterolják mikor még most is felmegy akár még a Lollipop(5) Marshmallow(6) meg a Nougat(7) is ami előtte lenne. De ez csak a Play szolgáltatások (közvetve ugye a Play Store), itt megemlíteném hogy pl. a gyári Youtube alkalmazásnak a minSDK-ja már most is Oreo úgyhogy az egyéb szolgáltatások és használt alkalmazások miatt előbb kellhet majd fontolóra venni a váltást (vagy a tablet vagy a használt alkalmazás leváltását).
-
DrKapocs
őstag
válasz
ollie #172462 üzenetére
Kövezzetek meg érte, de nekem nagyon nem hiányzik az FM vevő. Online rádiót hallgatok telefonnal, de van otthon rendes netrádiónk is. Ha valahol sima FM (régi magnó, autórádió) szól sisteregve, agyf@szt kapok tőle rövid időn belül. Minden tiszteletem ezen régi technológiáé, de nem szeretnék visszatérni rá. Amikor elromlott az előző netrádiónk, fel sem merült bennem, hogy visszategyem a helyére a kétkazettást.
-
crok
Topikgazda
válasz
ollie #172462 üzenetére
Errr ez durván nem igaz, rögtön itt van 3 méteren belül 3 ilyen készülék és egyik sincs több 3..5 évesnél.. csak az a baj hogy nincs rá rendes API amivel meg lehet szólítani a chip-et így ha van chip akkor van gyári alkalmazás is de ha nincs chip akkor nincs mihez alkalmazást feltenni.
-
ggeleven
őstag
válasz
ollie #172312 üzenetére
Nekem több K&H-s is hozzá van adva, szóval nincs korlátozás.
Szerk: most fel akartam vinni 2 újabb kártyát. Egyiket csont nélkül megette, de a másikra azt mondja, hogy sikertelen művelet. Utóbbinál kétszer is végigmentem a folyamaton és engedélyezve is lett a k&h appban ugyanúgy, mint az első. Mindkettő mastercard és ugyanaz a számla van mögöttük.Valami hiba lehet a mátrixban akkor.
-
GEPESZ66
veterán
-
tomy86
addikt
válasz
ollie #168847 üzenetére
Én sem vettem meg az újat, mert ez a módszer nekem sem tetszik. Más fejlesztők is eljátszották már ezt (SmartLauncher, Business Calendar, stb.) Elsősorban emiatt a mondatod miatt írtam: "Az biztos, hogy a 2-es verzió csak havi előfizetéssel működik". Ez nem így van, mert van lifetime liszensz az újban is.
-
törölt tag
válasz
ollie #168851 üzenetére
Nem ajánlok semmit. Írtam egy tényt. Mindenki azt használ amit akar. Azt már nem is írom, hogy ha az utcán megkérdezek 1000 embert, hogy tudja-e mi az a Google, akkor mind az 1000 ember azt fogja mondani, hogy igen. Ha megkérdezek 1000 embert, hogy tudja-e mi az a Safeincloud, jó eséllyel senki nem fogja tudni. Ezzel csak arra célzok, hogy az egyik az egy nagy cég, van pénze adatvédelemre, egy másik kis cég, nincs annyi pénze és igazából ha feltörik, valószínűleg meg sem említik majd a tech oldalakon. És egy ilyen cégre bízni az összes jelszó-felhasználónév kombót, hát finoman szólva is érdekes.
De tudom, paranoiás vagyok és a Google is szivárogtat ki adatot, lop adatot, bla bla. Ezért is írtam, hogy mindenki azt használ, amit akar. -
tomy86
addikt
válasz
ollie #168773 üzenetére
Nemrég leveleztem a fejlesztővel.
Azt írták, hogy a korábbi verziót is továbbviszik és nem tervezik a támogatás megszüntetését (majd elválik, hogy tényleg így lesz-e).
Ezen kívűl, ha megvetted a korábbi verziót, akkor a SafeInCloud 2 lifetime is elérhető 4 ezer valahányszáz forintért. -
-
crok
Topikgazda
válasz
ollie #155879 üzenetére
Hát azért vannak módszerek meg beállítások amivel egy jól megírt app bent tartható
Mindenesetre tény, hogy most pont úgy jártam, hogy a világon majdnem mindent elkövettem (az uninstall-on kívül és még egy dolgon kívül) hogy a Mi Home app NE küldjön értesítést.. és nem lehet rávenni
Csak akkor nincs értesítés ha konkrétan kikapcsolom az értesítéseket
Csak hát ugye Xiaomi
Hiába, minden szentnek maga felé húz a keze
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
ollie #155226 üzenetére
Fizettem a Google Play-n érte, igen, csak a DRM másolás védelmet elkellett távolítani róla, mert hiába konvertálgatom az epub fájlt, amíg az rajta van a Calibre nem tudja konvertálni. Félig kalózkodtam akkor..
bár nem akarom senkinek sem továbbítani saját magamon kívül.
-
-
-
laleeee
őstag
válasz
ollie #154963 üzenetére
Jó de ezt pont azért csináltam hogy a Motorola telefonomat másnak tudjam mutatni, mikor bejelentkezek az AliExpressre. Van egy Store ahol az első vásárlásnál 30% kedvezményt adnak. Ezt szeretném még egyszer igénybe venni, de már a Motorola telefonomat felismeri a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gyúrósok ide!
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Filmvilág
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- SzoftverPremium.hu
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest