- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Narxis #166107 üzenetére
Nekem megerte pedig egyetlen Pro feature-t se hasznalok
A GMail a FireBase szarakodasa miatt repult mindenhonnan, igy IMAP-el kozvetlen a szerver mondja meg van-e uj mail ami megbizhato es alig meriti a telefont. De ezt ugye tudja Pro nelkuk is (meg mas is..) szoval kinek mi.. van, aki szerint bonyolult, mas meg pont ezert szereti
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Narxis #165998 üzenetére
Illet én is kerestem, de nem igen van ilyen (azaz van, de nem igen tartják karban).
Nézz rá esetleg erre: Just Reminder
Nekem ez jött be leginkább a sok közül.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Narxis #165086 üzenetére
Érdekes.. világ életemben ezt az aktiválást használtam náluk (volt egy másik alkalmazás amiben ugyanígy működtek az aktiváló kódjaim) és meggyőződésem volt hogy te ugyanígy csinálod..
In other news:
ReVanced - a hivatalos honlapjuk mostmár nem csak egy sima web redirekt a GitHub oldalukraés új logójuk / brand grafikájuk is lett
De egyébként így is (csak) a Manager letöltésére való nagyjából.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Narxis #165082 üzenetére
A support meg fogja oldani. Én ide írtam: urgentsupport@sygic.com
Küldd el a Beállítások - Információ - Névjegyről készített képernyőképet is, az is kell nekik.Kíváncsiságból beléptem én is a weben. Nálam nem mutat semmit. Nekem mondjuk nincs Prémium+ előfizetésem, csak Prémium lifetime. Így a "Your subscriptions" résznél értelemszerűen nincs semmi; szerintem neked is ezért üres. Az Order history-nál sincs semmi, mert én egy webáruházból vettem a licenszt. A Premium lifetime előfizetéseket nekem nem hozza a weben; viszont mindkét telefonom látja őket. Fene tudja, nem értem a rendszerüket; a support meg fogja oldani.
Csak egy buta kérdés: Az acivate... oldalon megpróbáltad a 16 jegyű kódot beírni és az e-mail címedhez rendelni?
-
DrKapocs
őstag
válasz
Narxis #165080 üzenetére
Én papír alapon vettem Szlovákiából.
Nekem a forgalmi infokat nem akarta kijelezni a world, én is írtam nekik. Kb. 2 hetes levelezés után oldották meg, de már okés. Az Europe licensz egyből jó volt. Válaszol az ügyfélszolgálat, de nem kapkodnak. Nekem a korábban küldött linken keresztül sikerült az aktiválás.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Narxis #165074 üzenetére
Igen, nemrégen vettem World+traffic-ot, a múlt héten pedig egy Europe+traffic-ot. Hétvégén aktiváltam, de az appban valóban nem megy. Itt tudod megcsinálni:
https://activate.sygic.com/activate-license-keyHozzárendeli a kódod a sygic-nél regisztrált email címedhez. Ha nincs, akkor csinálj előtte náluk egy reget. Egyébként is megéri, mert Dropboxra lehet így full backupot készíteni, amit pár kattintással vissza tudsz állítani.
Nem kell warezolni, mert abban pár nap után le fog állni a traffic. Felesleges, menni fog az official.
-
Fall-N
veterán
válasz
Narxis #159533 üzenetére
Nem. Ott a Niagara, AIO, Hyperion. Utóbbi elég jó lesz, ha kikerül a béta. A Subratum készítői csinálják. De ott még az Action Launcher is, elég sok mindent tud és a fejlesztő rákapcsolt, mostmár nem évi egy update-et ad ki, hanem folyamatosan fejleszti.
A Lawnchairt sem kell temetni, megy tovább a fejlesztés. Nemsokára kijön az első béta a 12-ből. Az a baj velük csak hogy sajnos lassan megy a fejlesztés. Mire kijönne a stabil változat például a 12-ből, már kezdik is az Android 13 alapú 13-ast és abbamarad a 12.
efi99: Miért az Apple telefonjai mennyibe kerülnek? Mégsem tudsz ott sok mindent csinálni. Launcher kérdés ott nincs is, mert nem létező fogalom.
-
efi99
őstag
válasz
Narxis #159533 üzenetére
Átlagusereket még olyan infókkal is teljesen meg lehet lepni, hogy pl az üzenetküldő alkalmazás, sőt a tárcsázó is pár gombnyomással lecserélhető. Teljesen le vannak döbbenve. Én nem is tudom minek nekik a 100000-res telefon, mert nemhogy nem használják ki, de még azt sem tudják, hogy mit nem.
-
Cs1csó
titán
válasz
Narxis #158521 üzenetére
Szia, nekem a telefonon minden Google xarság engedélyezve van, és a telefonon be van kapcsolva a helymeghatározás. Én is meglepődtem amikor a következő hó elején jött egy üzenet az idővonalamról, hogy mennyit bicikliztem, meg hogy hol jártam stb.
Amúgy havonta kb. 170km-t szoktam biciklizni. -
Somatom
veterán
válasz
Narxis #158525 üzenetére
Screenshot. Találomra visszamentem egy tavalyi hónapra.
-
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #153345 üzenetére
És ki dönti el, hogy mi a szenzitív adat? Akár egy telefonszám is lehet az, ezért megint lehetne kérni, hogy engedélyezze már a letiltást. És persze ezt valakinek el kell döntenie, hogy okés-e a dolog. Ha rosszul dönt, megint a Google-t szidná mindenki.
Az meg a másik, hogy ha nem lehetne letiltani, akkor meg azért háborogna pár ember. Mert ugye olyan nincs, hogy valami mindenkinek jó legyen.
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #153345 üzenetére
De, ha megy is, akkor is root kell hozzá.
Miért lehessen letiltani? Az app a fiókhoz kötődik. A fiókba bejelentkezést ellenőrzi a Google. Ha be tudok jelentkezni, akkor én vagyok. Én, aki mentettem. Miért ne állíthatnám vissza? Egyébként az egyedi engedélyekre is van Google precedens, tehát még akár az is megoldható.
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #151905 üzenetére
A Google fordítót használom. Pötyögés, rámondás, párbeszéd, fénykép. Mi kell még? A francia döneresnek nagyon tetszett, amikor felé tartottam a telót, a Gugli csajszi meg felolvasta, hogy egy dürümöt kérek, hagyma nélkül. Török kollégával is tök jól eldiskuráltunk a párbeszéd fordítóval.
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #151063 üzenetére
Nem egészséges a telónak? Nekem sem egészséges a munka, mégis tennem kell, pedig fontosabbnak érzem magam egy telónál. Egy ilyen megszakítgatós ketyere durván egy húszas. A legutóbbi telómon három év után az akkucsere egy tízes volt. Tehát, cirka hat év után térülne meg az ára, feltéve, hogy elkapcsolgat hat évet. Ha nem, akkor több a bukó, mint az akku csereberék.
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #149082 üzenetére
Seekelj egyet húzással! VLC -ben ezt a képernyőn bárhol megteheted egy vízszintes gesztussal. Két oldalon függőlegesen pedig a hangot és a fényt szabályozhatod. Ugyanez működik egérrel is. YT kliensben ilyet nem lehet. Csak alul, a vékony lejátszási sávon lehet bökdösni. Már, ha a teljes képernyőre állított lejátszónál nem takarna bele a tálca.
Screenshot. -
válasz
Narxis #145365 üzenetére
Naaaa
Nem vagyok tini, csak rengetegszer kimentett olyan helyzetekből ahonnan nem tudtam, vagy nem illett volna kulturáltan kibújni, így hát egy érkező hívásra lehetett hivatkozni
Alap, hogy telefont másik fél által is jól látható helyre kell tenni és hiteles is a "kegyes hazugság"
-
svgyula
addikt
válasz
Narxis #145121 üzenetére
Kedves barátom! Én megveszek egy terméket nem olcsón, ami hardwer+softver! Tehát ne magyarázd meg, hogy ez nekem ingyen van mert akkor sajna fogalmad sincs neked a világról! A kereskedelmi reklámokat pedig nem a telefonokon kellene lemérni hanem az aktuális oldalak nézettségén! Azt viszont amit írtam a szerverekről nem azért írtam mert unatkozom! Erről sajna (nem publikus) van nagyon rossz tapasztalatom, hogy ki kit figyel! Ez sajna nem is az "összeesküvés elmélet" hanem a saját bőrömön tapasztaltam. Nagyon örülj annak, hogy neked nem volt semmi hasonló eseted....................
-
Aurig@
őstag
válasz
Narxis #145117 üzenetére
A hivatalos frissítésnek sincs sok értelme. Jelenleg 10-es van a telefonon, de semmi pluszt nem vettem észre és nem kaptam a 9-hez képest. Igaz nálam hibátlan a 10-es, egy rossz szavam nem lehet rá, de azért frissítgetni havi szinten, hogy a legfrissebb legyen rajta /szerintem/, értelmetlen.
-
-
Somatom
veterán
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Narxis #144928 üzenetére
Csak gondolod,vagy tudod is telefoncserénél hogyan lehet visszaállítani? Ha igen légyszi osszad meg velem is! Amennyire én tudom csak azt lehet exportálni és importálni a drive fiókba amit saját szóként elmentettem a szótárba. Egyéb mentett szavak be sem kerülnek oda,így nincs mit exportálni a driveba. legalábbis én eddig csak a manuálisan bevitteket tudtam.
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #144441 üzenetére
Majd ha egyszer lesz 11 -es droidom. Az összes ismeretlen számról hívó végighallgathatja a hívásrögzítésre vonatkozó összes paragrafust. Ha lesz türelme kivárni, akkor egye fene, utána beszélgethetünk.
"Sajnos, most minden fülem foglalt. De, hívása fontos számomra. Kérem, tartsa a vonalat ... trallalallala..."
Vagy, keressen meg személyesen! -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Narxis #144436 üzenetére
Igazad is van, meg nem is. Aktívan valóban nem foglalkozunk vele, mert úgy érezzük, hogy szinte senki nem olvassa. Legtöbbször csak beesnek lés rögtön kérdeznek. Nem annyira rég óta vagyunk mi ketten Tg-k, azért javaslatra már volt módosítás. Továbbá elkezdtem jelölgetni a reklámokra, fizetésre és egyéb érdekes tulajdonságokat. Javaslatra változtatunk is ha jogosnak érzi a többség.
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #142597 üzenetére
Mások a felhasználói szokásaink. Nekem nem kell office programokkal dolgoznom és már Photoshop -pal, Premiere -rel sem. A melómhoz inkább navi programok kellenek, amikhez jobb egy tab, mint egy laptop. Otthon meg böngészés, médialejátszás. Letöltésre, tárolásra célhardvert (NAS -t) használok.
Viktor0610:
Az elég fura. Nem lehet, hogy az egy hőkamera és a kandalló peremére fektetted a telót?
Egyébként Photo Editorban sem kunszt kreálni egy fekete képet.
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #142591 üzenetére
Nekem nincs laptopom. Egy mini PC -m volt, de azt elajándékoztam a nagynénémnek. Egyébként azon is Android (Remix OS) fut. Évek óta csak Androidot használok. Jelenleg egy HDMI -s Teclast M16 -os tabletet használok otthon, asztali módban.
Más. Bénázok. Nem találom a Nova Prime -ban azt az opciót, hogy a home -nak nincs háttere. Vagyis, fekete hátteret szeretnék. Hova dugták el?
-
Somatom
veterán
válasz
Narxis #142585 üzenetére
Pont azért. Újra Moto -t vettem volna, de a Lenovo, bár teljesítette a határidős ígéretét, de utána kihátrált a Z sorozatból és a Modokból. Az utolsónak (Z4) pedig nincs EU verziója. Sztem a Samsung mostanság az egyik leginnovatívabb gyártó. Mindíg is vágytam arra, hogy tollakkal ékeskedjek és ehhez még ott a DeX, vagyis a PC -s üzemmód lehetősége is. A Linux -ról nem is beszélve, bár abból sajnos kihátrált a Samsung, de 9 -en még beüzemelhető.
-
crok
Topikgazda
válasz
Narxis #142405 üzenetére
Eléggé megnehezítették, igen, az EMUI/MIUI telepítés meg külön attrakció.. egyébként lázasan dolgoznak ám rajta (nemcsak a Vanced fejlesztői hanem mások is) hogy a root method is jól működjön és le tudják választani a Play-ről.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged