- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
tag
válasz
Foose #175653 üzenetére
Próbálj játszani a DNS beállítással, esetleg reklámblokkoló, ha van, meg legyen naprakész a Play szolgáltatás. Nem tudom, a Netfone APN ipv4 vagy 6-ot használ-e, esetleg azzal is játszhatsz, pl. letiltod a 6-ost vagy felveszed, de jegyezd meg, hogy volt, nehogy rosszabb legyen.
-
crok
Topikgazda
válasz
Foose #175653 üzenetére
Külön URL-eket, captive portal elérhetőséget és DNS lekérdezéseket használnak arra hogy megállapítsák hogy van-e net (mint Win-en az NCSI aminek az URL-je pl. ez) úgyhogy (hacsak nincs külön valami reklámblokkolód és az APN beállításaid is helyesek.. akkor) hívd fel a 1250-et vagy írj az ugyfelszolgalat@netfone.hu e-mail címre hogy legyenek bájosak megoldani, tippre nem oldja fel a random(nak tűnő) DNS kéréseket a DNS szerverük amikkel azt szűrik ki hogy nincs-e DNS elterelés alatt a host. Egy kvázi bármilyen privát DNS-el gyorsan letesztelhető.. Van egyébként topikjuk itt helyben, írtál is benne már, ott kérdezd meg esetleg másnak van-e hasonló gondja.
-
Cs1csó
titán
válasz
Foose #175014 üzenetére
(úgy tudom, volt valami olyan megoldás, HA jól emlékszem de remélhetőleg lesz aki pontosít vagy megvilágítja, hogy már az sem működik, hogy EGY RÉGEBBIT telepítettél ott beállítottad, hogy a külső böngészős megnyitást majd EZT frissíted fel naprakészre és elvileg ÚGY MARAD a külső link megnyitása)
-
boborján2
senior tag
válasz
Foose #167521 üzenetére
Most telepítettem, nem ugrik fel ablak,hogy kártékony lenne. Samu A53
Kérdés nálad mi az ami ezt kiírja? Esetleg lehet hogy abban van a hiba. ?
Esetleg extrém esetben lehet egyik sem , csak egy valódi kártevő van a háttérben és várja hogy rábökj arra amire ő kér.De majd a szakik megcáfolnak ha hülyeséget írok.
-
crok
Topikgazda
válasz
Foose #166824 üzenetére
Előfordul. Frissítést mindig szakaszosan tolnak ki - most olyan ment ki nálad amiben épp volt valami prücök. Biztos nem 38.x volt mert olyan főverzió még nincs (3 napja ment ki publikusan a 37.5.24 de nálad tippre 37.4.24-29 [0] [PR] 563880002 lehet kint).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Foose #163476 üzenetére
Én is lestem, mikor most előhalásztam a Play oldalát
2018 januárjában vettem meg kerek 469 HUF-ért. Az egész baráti ár volt érteKözben látom, hogy Smart Launcher 3-as verzióját is megvettem anno
Gyorsban átfutottam a vásárolt alkalmazásokat és AquaMail Pro árán lepődtem meg: 8199 HUF...na ezt 339-ért sikerült anno beszereznem
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Foose #158464 üzenetére
Mondjuk P30 Pro-nál én ezen nem igazán izgulnék a helyedben, mert ha ez megkottyan neki ott már más baj van
Az más kérdés, hogy az ilyesmi programokat "szerintem" hibakereséskor szokták előszedni, amikor is nem releváns az akkuhasználata.Vagy mi egyébhez jön/jöhet jól a használata, hogy huzamosabban (esetleg napokon, heteken keresztül) szükséges a futtatása?
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Foose #149394 üzenetére
Számítógéppel persze mindent lehet ;-), így itt a link, ha még aktuális.
-
crok
Topikgazda
válasz
Foose #147908 üzenetére
Ahogy elottem is emlitettek termeszetesen fog frissulni. Meg kell varni, hogy neked is "kimenjen" Play-en a frissites, nem egyszerre teszik elerhetove (ekkora eszkozszamnal oriasi terhelesekrol beszelnenk) - de az alternativ aruhazak es apk letoltok script-ekkel dolgoznak, ott mas a helyzet, ott mar latszik/latszhat egy-egy frissites mig neked meg nem.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Foose #147761 üzenetére
APKMirror-ról próbáltátok már frissíteni? Mert Google Play Services frissítés volt tegnap is meg ma is, Google Play Store pedig tegnap előtt és tegnap is (tegnap 3 verzió is volt) csak ti nem vagytok Beta teszterek és nem is ment ki a mindenkinek új verzió.. de lehet kézzel is frissíteni és kipróbálni. Vagy ezek is megvoltak már?
-
crok
Topikgazda
válasz
Foose #146748 üzenetére
Nem API-t használ hanem a FB mobile view-t és mint wrapper működik. Lényegében a mobile view-t mint vázat használva jól lereszelve mutatja a Facebook-ot (és rejti el amit nem szeretnél látni, mint pl. reklámok, egyes elemek..). Nem kampányolok mellette, csak mondom hogy nem úgy működik ahogy gondolod. Van más hasonló app is, open source is, max. nem ennyire fancy..
-
junior11
veterán
válasz
Foose #143043 üzenetére
Én nem flow-val írok, de meglepően pontosan, jól ír, és kínálja fel a szavakat. Pár napja felraktam a másodlagos telefonra ismét a Gboard-ot, kíváncsi voltam, milyen jelenleg, most azt használom, de arra lennék kíváncsi amit írtam, akik ezt használják, és mondjuk újra kell telepíteni, vagy elromlik a telefon, új telefon esetén mindent kezdenek újból ha nem szinkronizál felhőbe, mint a Swiftkey? Régebben sokáig a Gboard-ot használtam, és volt is a beállításokban szinkronizációs lehetőség, de most ha újratelepíteném, kezdhetném tanítani újból.
-
rjg
őstag
válasz
Foose #135493 üzenetére
Ez egy ismert hibája a Gboard-nak. A megoldás ami többünknek bevált: a jelenlegi verziót letörlöd, egy jóval régi verziót az apkmirror.com -ról felteszel. Azon lesz szinkronizálás menüpont, szinkronizálsz, majd frissíted az appot a Playből. Utána ez a menüpont is ott lesz és aktív marad a frissített, up to date verziókban is.
-
tomboy0013
veterán
-
válasz
Foose #115649 üzenetére
Egy alternatíva: Network Monitor Mini Pro, Network Monitor Mini
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest