-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mondomén #12137 üzenetére
Bármelyik fájlkezelővel le tudod menteni a saját magad által telepített alkalmazásokat, mert a /data/app könyvtárban vannak.
Ha alkalmazással szeretnéd, akkor célszerű az App_Backup_Restore alkalmazást használni. Ez lementi a felhasználói programokat az sd kártyára, onnan meg azt csinálsz vele, amit akarsz. A programok adatait _nem_ menti le. -
tonyqa23
senior tag
válasz
mondomén #11869 üzenetére
Egyet értek én is ezzel a rendezetlen méretű ikonos dologgal. Szerintem is jó megoldás,h minden ikonnak ugyanakkora a mérete. Ha esetleg a rajz rajta kisebb lenne, akkor is van egy kocka háttere, pont akkora, mint a többi. Ezt ilyen launcherek nélkül nem lehet megoldani valami iconpack-kal vagy ilyesmi?
-
wardemi
senior tag
válasz
mondomén #11701 üzenetére
Azért ez elég csúnya általánosítás, hogy mind csúnya stb :\ elismerem van kókány nem is egy de ez is hasznos mert mindenki fejleszt és fejlődik az egész. De ezeken felül azért van jó pár igényes app is akár mint a szifonokra
. Az hogy kinek mi fölösleges belemenni mer mindenki más és más, de van 1-2 olyan app, game ami azért van szifon szinten is
-
punky10
addikt
válasz
mondomén #11695 üzenetére
Azért azt még hozzáfűzném(bár nem tartozik szorosan az első kérdéshez) hogy annyival nehezebb dolguk van a droidra-fejlesztőknek, hogy a 240x320-tol a full HD-ig rengeteg kijelző-méretre, és még több hardwerre kell(ene) optimalizálni az appot. Egy középszerű kinai gyárto egyedül többféle droidos telot forgalmaz, mint amennyi Iphone van...
Epiph
owerAmp--menügomb--setting--headset. Itt az első pipa megszakitja a zenét, ha kihuzod a headsetet, a 2. pedig elinditja, ha bedugod a Jack-et.
-
LonGleY
veterán
válasz
mondomén #11695 üzenetére
Az alapvető dolgokra gondolok, hogy nem tudsz 500 forintért egy második adatkábelt szerezni hozzá, ha épp elhagynád az alapot, a giftcard-okkal szórakozzon a fene, zenét meg kevesen hallgatnak direkt abban, én földhöz is vágnám, ha nem tudnék egyből, USB-n vagy WiFi-n keresztül fájlokat dobálni a a telefon és gép között. Meg ha összekutyulná a már kiválogatott zenekollekcióm! Valójában abnormális dolog... (illetve basic usereknek való, akik még keresni sem tudnak).
Más szempontból meg pont a kötöttségek, a nagyobb kontroll az, ami kordában tudja úgy tartani a rendszert és az appokat, hogy ezt az egyszeri felhasználó meghálálja, és később is könnyen kiimseri magát - na, nem mintha az Android nehézségeket okozhatna. Szerintem 4.0 és fölötte kellemes kezdeni, már túl van a gyermekbetegségein. Én is így tettem és nagyon nem bántam meg (mondjuk én, ahogy az aláírásom is mutatja, app buznyák vagyok).
Mindegy, más szemléletet kíván, tényleg nagyon egyénfüggő, hogy kinek mi jön be, mennyit kívánna foglalkozni a szoftveres résszel. Véleményem szerint igaz, hogy nagyon meg kell válogatni az ittenieket, viszont funkcióra, kinézetre nem okoznak csalódást. Én ezzel ezzel derítem fel a belső hálózatot, nézem a weboldalaim látogatottságát és uptime-ját, csevegek, számítógépet távirányítok, FTP-zek, stb-stb. Egyik appra sem tudnám mondani, hogy csúnya vagy rossz lenne. Jobb szeretem ezt a színes világot, mert amennyire rosszakat lelni, ugyanúgy gyöngyszemekbe is akadhat az ember a nagy számok törvénye alapján.
dokee78: Freemake Video Converter Az általam eddig tesztelt legnormálisabb konverter. Ingyenes, .NET 4 kell hozzá. Offile installer itt. Beépített profilokkal operál, plusz bármikor hozzáadhatsz saját felbontást. Én ezzel szoktam 1080p-s videókból részleteket kivágni feltöltés céljából.
-
chosa91
aktív tag
válasz
mondomén #10407 üzenetére
Koliban, mikor a mobilom connectify-vel kapcsolódik.
192.168.208.-at kínálja fel szervernek, viszont ezen belül sehogy nem talál semmit, akárhogy állítom MPC-n belül a localhost láthatóságát.
Bármi ötlet, hogy tudnám megcsinálni? Mit adjak hozzá settings > add server-en belül? Mely portot esetleg, amit más nem használ?
Nemtom milyen portok vannak korlátozva a kolin belül, mivel torrent vígan elmegy az pedig random portot használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Minecraft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest