- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
stickermajom #67620 üzenetére
Ellenőrzés. Majd visszakapod.
A réginél is biztosan volt ilyen. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
stickermajom #12672 üzenetére
tudom, de nem vagyok rom-olós.
megvárom az OTA vagy a kies verziót... -
LonGleY
veterán
válasz
stickermajom #12573 üzenetére
Mivel egy launcher is ugyanolyan app mint a többi, semmi "rootolást" vagy egyéb hackelést nem kíván. Én is ettől tartottam addig, amíg nem tudtam, hogy miről van szó. Csak telepíted, használod, és hamar rájössz, hogy a gyárit hol is 'szták el - legyen az Sense vagy bármi. Ezek után lehetőséged van rendesen személyreszabni a drawert is.
Az Apex-et és a Nova-t javaslom, ha a modernek közül választanál, ezeknek ICS-en és fölötte is van értelmük. Az Apex ingyenes verziójában is minden funkció megvan, amire szükséged lehet (a Pro-t a gesture-ök miatt vettem meg). Ezek mindegyike sokkal normálisabbra varázsolja a drawer-t (nálam pl. nem oldalra lapozós, hanem lefele finoman görgethető), a program rejtés meg alap. Kezdd tehát azzal, hogy felraksz egy launchert, kipróbálhatsz többet is (a GO-t kerüld). A felületért és a sebességért még hálás leszel. :] Végül uninstallálod azt, amelyik nem tetszik - az ikonbeállítások a launcherekhez kötöttek, tehát ha egyik indítót sem tartanád meg, a gyári felület épp olyan lesz, mint amilyen a launcher tesztek előtt volt.
-
raziel01
veterán
válasz
stickermajom #12573 üzenetére
Minek az okostelefon ha még launchert sem cserél az ember? -
air
nagyúr
válasz
stickermajom #12569 üzenetére
Nem használsz launcher-t?
Tehát konzolról nyomod az Androidot? Nem piskóta!
De várj! Akkor minek akarsz eltüntetni ikont?Tréfát félre. Akkor gyári launcher-t használsz, amiben nincs ilyen funkció.
-
bubi92
őstag
válasz
stickermajom #12564 üzenetére
milyen launchert használsz?
-
darvinya
titán
válasz
stickermajom #12048 üzenetére
.nomedia file abba a mappába ahol GPS hang
van.
Music mappa nem árt, mert az a elsődleges zene mappa ahol keres minden lejátszó. -
válasz
Ha a zeneszámaid fel vannak címkézve (MP3 tag), akkor tudsz előadó, album stb. alapján keresni, létrehozol lejátszási listát, vagy listákat és már meg is oldódott a probléma, de legegyszerűbb egy olyan lejátszót használni, ahol a beállításokban ki lehet jelölni, hogy melyik mappából olvassa be a fájlokat.
-
spiritex
veterán
válasz
Meg kell adni, melyik az alapértelmezett zene könyvtár. Ha ezt nem tudja a gyári, akkor le kell cserélni, mert ez tényleg egy teljesen alap feature.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
stickermajom #11311 üzenetére
Nekem a Go Weather EX 5-9 MB-ot evett az alkalmazáskezelő szerint.
-
imi314
senior tag
válasz
stickermajom #11324 üzenetére
nem
-
válasz
stickermajom #11004 üzenetére
Nálam elég takarékos -igaz jelenleg csak 2 szabály van beállítva- 4-5 MB-ot eszik.
#11006 pvt.peter
Egy tipp.
Sokan keresik de nem találják a megfelelőt. Olyan hívásfigyelő app, ami méri a beszélgetés időtartamát, de értelem szerűen csak akkor indul el ha a másik fél felvette, ne ma hívásindítás pillanatában (a legtöbbel itt a bibi). Esetleg be lehessen állítani hogy x mp után csippanjon egyet mindig, jelezve a perchez közeledést. No meg a végén írja ki a beszélgetés időtartamát.
Lehet ezzel a felvetéseddel magadra zúdítasz egy kisebb lavinát.
-
LonGleY
veterán
válasz
stickermajom #10861 üzenetére
Kár. Viszont tényleg pacsi nekik a válaszért!
-
LonGleY
veterán
válasz
stickermajom #10782 üzenetére
Csak egy tipp: beépített fényérzékelő hiánya?
-
punky10
addikt
válasz
stickermajom #10472 üzenetére
Bármit kitehetsz a lockra, amit a kezdőképernyőre ki tudsz.
-
LonGleY
veterán
válasz
stickermajom #10079 üzenetére
Sajnos, mint kiderült grafikonon megtekinteni csak PRO verzióval lehet, illetve van low power mode.
Öhm: nekem sima van, és [link]. Legörgetés, ott a grafikon / workout. Vagy te valami összesített grafikonra gondoltál, ami csak a PRO-ban van meg? (Vagy magára a programfelületre? Mert onnan valóban hiányzik a stoppolás utáni grafikon, amit onnan személy szerint mondjuk nem hiányolok.) A low power mode mit takar, mennyit segít? Egyébként én is úgy látom, hogy talán ez tévedhet a legkevesebbet (a hozzászólások, ratingek alapján), illetve nem egy ismerősöm szintén használja, így abszolut érvényesül a közösségi / facebook integrálódós funkciója.
Még egy nagy kérdés a sports trackeresekhez, mert leginkább ez nem világos számomra. Sok ugyebár google térképet használ, de vajon melyik összeegyeztethető a beépített térképpel, illetve annak offline-ba letöltött térképeivel? Addig világos, hogy csak GPS koordinátákat mentenek, tehát a workout szempontjából nem számít a térkép, mivel wifi közelébe érve az online adatbázisban rajzolódnak majd ki az útvonalak, de útközben melyik tud offline térképpel táplálkozni - hogy látható legyen egy adott útvonal -, hogy akár módosításokra is lehetőség nyíljon mobilnet nélkül is?
-
dokee78
félisten
válasz
stickermajom #10079 üzenetére
Másnak is ezt dobja az Endomondo Pro?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
stickermajom #9884 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek, kipróbálom az összeset...
-
Mr X
veterán
válasz
stickermajom #9524 üzenetére
"Felraktam ezt az LBE Privacy Guard-t a telefonomra, és miután megadtam neki a rootot, rebootoltatja az androidot."
Azért nem tudja leszedni, mert folyamatosan újraindul a telefonja.
-
mttssz
senior tag
válasz
stickermajom #9429 üzenetére
Elvileg ez tudja: [katt]
-
punky10
addikt
válasz
stickermajom #9429 üzenetére
Magát a Facebook alkalmazást!De véglegesen...uninstal...
Akármelyik böngészőböl el tudod érni(ha már muszály...) -
Melack
veterán
válasz
stickermajom #8219 üzenetére
Elviekben a Profile Scheduler tud ilyet, de én nem használom a whitelist funkciót. Egyszerűbb, ha úgy állítasz be egy profilt, hogy ne rezegjen és hangja sem legyen.
-
petipetya
nagyúr
válasz
stickermajom #8123 üzenetére
A cikkben szereplő progik segítenek? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest