- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #104533 üzenetére
A feladatot mindkettő teljesíti. Az egyik reklámokat is tartalmaz, a másik meg nem. Azt már az ajánlásodból sejtjük, hogy Te kedveled az ilyen reklámokat. De, nem biztos, hogy a kérdező is így van ezzel. Ezért sztem teljesen jogos Fall-N kiegészítése.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104530 üzenetére
Értelmezd is, amit olvasol. A két programok közül a TC ingyenes és adware-mentes. Az ES-ben adware van, vagy megveszed, de akkor már fizetősnek számít. Senki nem mondta, hogy az ES-ben nem lehet menteni, csak a fizetős verziójában.
-
Fall-N
veterán
válasz
gipsztigris #104523 üzenetére
Csak a TC ingyenes és nincs benne idegesítő adware, szemben az ES-sel. Van ES-ből fizetős persze, csak akkor már inkább a Solid Explorer.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104510 üzenetére
Tudom, mivel az összes ilyen tehetségkutató szenny. Ahogy a valóságshowk is... De ezekkel jól lehet a népet butítani, jól el lehet terelni a figyelmet a valódi problémákról.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #104512 üzenetére
Vannak itt is "családiasabb" topikok, de ez nem tartozik közéjük.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #104510 üzenetére
Ne feszítsd a húrt, itt nem úgy működnek a dolgok, mint odaát!
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104507 üzenetére
Életemben nem néztem azt a szennyet... De hogy jön ez ide? Semmi köze nincs az Android alkalmazásokhoz.
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #104504 üzenetére
Pontosan így vagyok vele én is.
Egyébként a fórum nem azért van, hogy csak írjunk bele, hanem hogy (vissza)olvassunk is.
Most gondolj bele! Ha a te hozzászólásod nem olvasná el senki, akkor választ sem kapnál.
Akkor te miért nem olvasod el más hsz-ét?Én így látom a dolgokat.
A beleszállástól meg nagyon messze voltam. -
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #104500 üzenetére
Valóban.
Sőt, olvasni sem kötelező. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #104500 üzenetére
Hú, ez egy szép meccsnek ígérkezik a nehézsúlyban, ezen az uncsi, kamionfülkés hétvégén! Hozom a popcorn -t!
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #104497 üzenetére
"Ritkán járok erre......sajnos!"
Attól még lehet visszaolvasni, vagy keresni.
Fórumban a write-only üzemmód nem túl megfelelő hozzáállás. -
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #104494 üzenetére
Orosz oldal, rubeles fizetés.
Csak 3-4x volt leírva az utóbbi 1-2 napban. -
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104494 üzenetére
Tegnap volt róla szó. Orosz rubelben annyiba került a Lifetime licence.
Én is megvettem, mert ennyit megért.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #104489 üzenetére
Valóban, köszi
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #104487 üzenetére
Mert válaszul ment egy töröltnek. Nem esik senki sehova, de nem lóghat a levegőben a válaszolt hsz hiányában. Nem volt ezzel gond.
-
zhata
senior tag
válasz
gipsztigris #99386 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #95204 üzenetére
"Ezt egy szóval nem említetted!"
Te pedig nem kérdezted.
@Somatom:
Sicc! Senkinek nincs szüksége fogatlan prókátorra. -
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #95200 üzenetére
Térképen megjelölt területről van szó, nem POI. Egyébként a POI-k lehet, hogy fizikailag nem a térkép része, de logikailag igen. Szorosan összekapcsolódnak, egymás nélkül nem érnek semmit. És különben azokat nem kell frissíteni a térképpel együtt?
(Egyébként az aláírásod rám is igaz. Én sem szeretem, ha kioktatnak.)
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #93241 üzenetére
A Négyszögletű, Kerek Android?
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92319 üzenetére
Ha nincs ilyen, akkor csinálhatsz magadnak saját lockscreen -t. Automatizálóval szabályzott megjelenítésű widgetre, szintén automatizált megjelenítéssel floating felületet húzol, aminek beállítod az érintési műveleteit. Nem mondom, hogy kezdő szintű játék az automatizálóval, de ha sikerül, akkor az egyediség garantált.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92316 üzenetére
Szerintem ha meg is lehet oldani, ez ugyanúgy energiafaló lenne. A zárképernyő alkalmazások úgy takarékoskodnak az energiával, hogy kikapcsolt kijelzőnél nem frissítik a widgeteket. Ezt egy ilyen óra háttérnél sztem nem lehetne megtenni, mert a realtime megjelenítés miatt, a háttérben is futnia kéne.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92311 üzenetére
Csak ötletelek. Szerintem a kettő nem ugyanaz. Az analóg óra lehet élő háttérkép, de többnyire másodpercenként frissülő widget. Az nem elég neked? Mindenképpen egyben szeretnéd a háttérrel? Ha beraksz egy statikus hátteret és kreálsz egy hozzá passzoló óra widgetet, az nem jó?
-
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris #92311 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék!
-
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris #92290 üzenetére
Köszi, próbálom!
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92265 üzenetére
Tényleg! Látszik, hogy nem használom állóban. Régen nem volt állóban fullscreen.
Véreshurka:
Szerintem keversz valamit. Mit értesz Wifi alatt? Mert ha a telón hotspotot csinálsz, az is Wifi lesz. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gipsztigris #91648 üzenetére
Tehát nem menti le...
Van benne olyan opció hogy azokat is mellécsapja? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gipsztigris #91644 üzenetére
rootolt a telefonod?
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #91640 üzenetére
A Chrome-ban van lehetőség a teljes képernyős mód beállítására, de én még egy oldalt sem láttam benne teljes képernyőn.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #91640 üzenetére
Persze, mert az A Dolphin!
Hosszú idő után, tegnap frissítettem, de sajnos, a random bezáródások megmaradtak. Ritkábban csinálja, mint az előző verzió, de akkor is bosszantó. Sztem vmi háttérben szinkronizálásnál száll el. Nem értem, hogy miért nem csinálnak vele valamit. Többször is küldtem nekik logot az összeomlásról.
Még jó, hogy van rókám is. Nem olyan jó használni, mint a Dolphin -t, viszont atom stabil és nem csak telós viszonylatban. Mini PC -n volt már huszonórás aktív használatban és egyszer sem adta fel. -
válasz
gipsztigris #91635 üzenetére
És azt mégis hogyan kapcsolom be?
-
csongi
veterán
válasz
gipsztigris #91493 üzenetére
Hat ez az en simemrol nem mukodik.
-
csongi
veterán
válasz
gipsztigris #91490 üzenetére
Koszonom szepen!
Kiprobaltam, vodanal nem mukodik. A kodot futtatja hivaskor, de hibasnak jelzi.
Ezt nem lehet valahogy csoport kezelesben megoldani? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gipsztigris #91490 üzenetére
igen ez egy megoldás
viszont az máig nem fér a fejembe hogy ezt szolgáltatói szinten,miért nem lehet megoldani,de ugyanez a hivás tiltás esetén is -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gipsztigris #89622 üzenetére
én azt nem értem hogy mi alapján történik a szinkronálás
bizonyos periódusban szinkronizál,pl 30mp-ként ugyanazt a fiókot,vagy a konkrét szinkronizáció csak akkor megy le ha a rendszer új üzenetet érzékel? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gipsztigris #89543 üzenetére
nállam legfrissebb google play szolgáltatások és gmail esetén nincs gond,bár nekem jelly bean van.
aelod:google play szolgáltatások is a legfrisebb?
-
BenszeT
tag
válasz
gipsztigris #86657 üzenetére
Ja hogy ennyi
Gyorsan kiszerkesztem az előző hozzászólásom -
törölt tag
válasz
gipsztigris #86318 üzenetére
A BDW -n egyáltalán nem tördel. Sztem az oldal ebből a szempontból úgy szar, ahogy van. Nem értek a weboldalakhoz, ezért csak tippelem, hogy flash alapú. A Zopo elbír vele, de az SGS 2 erősen nyögött tőle.
-
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #84094 üzenetére
Végre valaki. Respect.
Amúgy ahhoz sincs közé senkinek ha apa az eltartott gyerek webezesi szokásait nézegeti a tudta és beleegyezése nélkül. A gyerekeinket meg kell védeni ha akarják ha nem. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #84186 üzenetére
Az lenne a csúf, ha egy Nexuson se működne jól.
-
embe
nagyúr
válasz
gipsztigris #84186 üzenetére
Köszi!
Meglesem. -
twine
veterán
válasz
Minden tiszteletem, hogy ezt leírtad...
Rég bennem van ez az érzés már,,,de feleslegesnek tartottam leírni...szélmalomharc...de gondolom már látod
Engedd el te is...mint azokat a "klubbtársakat" akik "feszítenek"...Napi jótanács :
tanulj meg skippelni, ellenkező esetben megőrülsz*Respect
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gipsztigris #84105 üzenetére
hajlandó lennél végre leírni hogy hogyan történt a zaklatás?
Közösségi oldalon keresztül,vagy hogyan?bocsi nem neked,de ha nem tudjuk hol zajlott eleve hogy segitsünk neki?
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #84100 üzenetére
"Az a baj, hogy (és ez jellemző a teljes Prohardver lapcsalád elveire is.Lásd, iGO-val kapcsolatos dolgok) hogy itt mindenki önjelölt erkölcscsősz és igazságosztó!"
A fogadatlan prókátorokról és a megmondóemberekről nem is beszélve.
Te tudtál segíteni, vagy csak kérés nélkül kioktatsz másokat?
Legalább a saját aláírásodhoz tarthatnád magad, mert így még röhejessé is válsz. -
Dottore
addikt
válasz
Nem a te dolgod, de a te felelősséged lesz, akár segítesz, akár nem és ez nagyon fontos. Ez az én karmám, az meg a tiéd.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
egyébként lehet hogy a rendőrség speciális osztálya tudna olyan appot adni,ami alkalmas a feladatra...igy teljesen legális lenne a dolog
-
Dottore
addikt
válasz
Mondjuk azért mert ilyen esetben a legkevésbé egy olyan programot keresel amivel látod a sértett telefonját. Nem túl acélos bizonyíték mikor elmeséled, arról nem is beszélve, hogy nyoma mindenképp kell, hogy maradjon. Szóval ha ez a helyzet, te egy olyan programot fogsz keresni amivel fel tudod venni a képernyőn folyó diskurzust (ilyen meg van), nem egy olyat amivel meg tudsz figyelni másokat.
A topik feladata meg nagyon nem az, hogy mindenféle bemondott problémára azonnal megoldást találj, főleg ha a probléma ennyire kényes. Szóval a helyedben néha bizony okoskodnék.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gipsztigris #84096 üzenetére
bizony hogy nem mindegy,mert ha olyan helyen történt a zaklatás ahova egy 12 évesnek nem lenne szabad regelnie,akkor az baj...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
de tudjuk már hogy mi módon történt a zaklatás?
A Teamviewer is addig müködik ameddig a rendszer be nem zárja a háttérben -
Tav-Csoves
őstag
válasz
gipsztigris #80543 üzenetére
Sajnos nekem Dolphin alatt se jön be. Samsung Galaxy Note 3-om van, XXUGNG1 Alapsávú KitKat, roottal. Gyanakodtam a reklám blokkolásra, de hiába oldottam fel, semmi.
Kép: [link] -
cimbi186
aktív tag
válasz
gipsztigris #77664 üzenetére
Uppps
Köszi!
Asszem túlbonyolítottam egy kicsit -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gipsztigris #76470 üzenetére
Vacak a notim, szinte mindent telóról intézek.
De ha nem lesz más, ez marad. -
golyós
addikt
válasz
gipsztigris #76274 üzenetére
A program értékelései között egy gyöngyszemre akadtam: Tökéletes!
Alcor Access D785M típusú táblagépem van, aminek a Kamerája csak 2-Megapixel, de ezzel az alkalmazással képes vagyok 1080-Pixelbe venni HD-ba!
Most akkor annak örül, hogy a kamera progi feltuningolta a 2Mp-es kamaráját 1920x1080-ba(tehát nem változott semmi) ami szerinte HD -
dokee78
félisten
válasz
+1
Xperia L-en jobb volt a gyárinál és bármelyiknél. -
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #76280 üzenetére
Kösz.
Már most melegük van. -
darvinya
titán
válasz
Tudja amire nekem kell?
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #75944 üzenetére
Számon kérni? Feltételezem, hogy fölöslegesen írnám Neked, hogy olvasd el az FLSZ -t.
Az alapján sztem akkor sem lehetne rajtuk semmit sem számon kérni, ha pénzért adták volna.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #75444 üzenetére
Nem erről van szó. Olvasd el a felhasználói szerződést! Szerettem volna pontosan idézni, de nem tudom, mert az IGO épp úgy gondolja, hogy nem szükséges. Indításkor FC -vel elszáll (reboot után is). Még jó, hogy nem navigáláshoz kéne. A lényeg az, hogy abban olyasmi van, hogy a telepítés módja, kizárólag a Play -ről, közvetlenül az eszközre letöltéssel történhet. Vagyis egészen odáig legális, hogy telepíted, megnyitás nélkül kimented, esetleg megosztod, letöltöd, bemásolod és elindítod. A használathoz viszont már el kell fogadnod a feltételeket.
-
superecneB
őstag
válasz
gipsztigris #75444 üzenetére
Igen, pontosan erre gondoltam. Volt már más olyan app is amihez ugyan ezt írta, mert hogy nincs 3g képesség meg GSM, viszont ha letölthető az Apple, manuális telepítés után szépen futott. Persze, ha nem megy akkor mindegy...
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #75348 üzenetére
Ebben Te találtál profilokat? Az egy dolog, hogy a kamionos beállítások nincsenek. De a PNA -s Primoban be tudtam állítani a sebességeket, ebben viszont nem. Öreg az autóm ahhoz a tempóhoz, amit személyautós tempóra kalkulál. Más verzióban a teherautósokon kívül, két személyautós profilom volt. Vagy ez a feature a GJ skin része volt?
-
Predator2
addikt
válasz
gipsztigris #75345 üzenetére
Fel is raktam, csak látom, hogy "szidják" gondoltam megkérdezem, hogy akkor mi az ami jó/ajánlott helyette. És nem kell hozzá net.
(#75346) Probert75
Nem csak valami beállítási hiba lesz ez Igo-nál?
-
Probert75
addikt
válasz
gipsztigris #75248 üzenetére
Tárgytalan!
-
Probert75
addikt
válasz
gipsztigris #75248 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
gipsztigris #75233 üzenetére
Az egyik telefon, a másik meg egy oprendszer. Más baj nincs is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gipsztigris #75036 üzenetére
lehet, hogy rosszul van beállítva, kösz az ötletet!
(továbbítom a gazdájának) -
fattyu666
tag
válasz
gipsztigris #74719 üzenetére
Annak mi értelme lenne, mikor 6 napig ingyenes.
KTU: "2db fiók (2x5db telefon) azt a kb. össz. 2000Ft-ot nagyon megérte."
Már csak 3 eszközt enged egy fiókhoz és egy fiók kerül majdnem 2000-be (gondolom ez a magas árfolyam miatt van)Avast Anti-Theft-nél se találkozott valaki ilyennel, gondolom?
Megveszem inkább ezt egy hónapra, aztán meglátjuk. -
fattyu666
tag
válasz
gipsztigris #74715 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #74613 üzenetére
És tényleg. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gipsztigris #74613 üzenetére
ez okos, nálam blackkrom van fent, látszik is a packban az összes dátum ikon.
a többiben is, gyárit nem néztem. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
gipsztigris #74483 üzenetére
Root-ról én nem beszéltem.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
gipsztigris #74481 üzenetére
Ezzel csak annyi a gond, hogy zabálja az akkut. Z1 C-n próbáltam, de máshol is olvastam.
-
Richter36
őstag
válasz
gipsztigris #74315 üzenetére
Kipróbálom. Köszi
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #74315 üzenetére
Sztem ezt írtuk volna már többen is, ha nem lenne ott a "nincs PC" feltétel.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #74211 üzenetére
Én még nem tudtam kipróbálni a hanghívást. Mit veszíthetsz? Olvasd el az oldalt, amit linkeltem, aztán töltsd le a frisset a Whatsapp oldaláról! Hátha.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gipsztigris #73789 üzenetére
ennyiért én is
-
csadi0011
őstag
válasz
gipsztigris #72827 üzenetére
Nekem csak annyi kell, hogy az új email-ekről kapjak értesítést és megnézzem őket, de visszamenőleg nem számítanak. Meg kitudja mit szinkronizál még.
-
oncsi
őstag
válasz
gipsztigris #69191 üzenetére
Nekem ilyen menüpont nincs.
Van helyszolgáltatások, hozzáfétés saját tartozkodási helyhez, GPS müholdak, és google helyszolgáltatása. Mind ki van pipálva. Ez egy Sony M telefon. De Tab S -el, Ray-el, p7500-al, és N8020-al megy rendesen (kb) -
oncsi
őstag
válasz
gipsztigris #69184 üzenetére
Ezt picit részletesebben ha megtennéd.
A telefonon, vagy a fiókban? -
törölt tag
válasz
gipsztigris #69083 üzenetére
Igen, ez történt. Csak útálom a webes felületet. Nagyon nehéz kezelni Androidon, pedig 24" -on próbáltam. Vagy csak a bögésző miatt? A "gyári" böngészővel, vagy Chrome -mal normálisan kezelhetőek a Google webes felületei (nem csak a Gmail gáz, hanem a többi is)?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
gipsztigris #69072 üzenetére
a gmail desktop változatában tegnap 42400 levelet töröltem. 2 percig tartott.
-
Siriusb
veterán
válasz
gipsztigris #69086 üzenetére
A fiatalok ezt még nem érthetik...
-
dugynok
senior tag
válasz
gipsztigris #69083 üzenetére
A kérdés ez volt:
" Lehet, hogy tömeges kijelölés sincs? Van 80+ db.
promóciós, meg 100+ db. közösségi minekjöttöm.
Egyenként végig kell bökdösnöm őket a törléshez?"Nem az, hogy összes kijelölés. Lehet rosszul gondolom, de a tömeges kijelölés és az összes törlése nekem két külön dolog.
Somatom:
Bocs, tényleg sok a 180 koppintás, igazat adok
-
dugynok
senior tag
válasz
gipsztigris #69081 üzenetére
Ja igen, az nincs benne. De tömeges kijelölésről kérdezett. És tényleg megerőltető rányomni párszor a kijelzőre a törléshez?
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #69072 üzenetére
Köszi! Akkor kb. 20 -anként muszály törölni. Sztem nálam kb. ennyinél lehet a lélektani határ. Ha ettől több, akkor, előjön az "áh, most nincs kedvem vacakolni vele, majd legközelebb". Persze közben csak több lesz, így a "most van hozzá hangulatom" állapot egyre esélytelenebb.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #67061 üzenetére
Biztosan de ilyen engedélyek hogy gps alapú hely hozzáférés, bt eszköz csatlakoztatás, rendszer beállítások módosítása, hálózati kapcsolatok módosítása, na szóval érted.
Jó hogy "atyaúristen jog"-ot nem kér már. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #67048 üzenetére
Ezt én nem mertem feltenni.
Olyan engedélyeket kér amit nem akarok neki adni , telefon hívás SMS küldés stb.
Ezek minek egy youtube letöltőnek? -
törölt tag
válasz
gipsztigris #65721 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy egy szempontból viszont mégis van értelme. Nem telón szeretném használni (S2 -n vicces lenne). MiniPC -n viszont jó lenne, csak egérrel nincsenek fejlett multitouch funkciók és ez néhány alkalmazásnál tud problémát okozni. Pl. ezért is használok Dolphint. A duplakopp csak egy bizonyos nagyítást tud. Bajban lennék a pinch zoom gombok nélkül. Ha jól emlékszem, neked is volt/van miniPC -d, úgyhogy ismerheted a problémát.
-
psg5
veterán
válasz
gipsztigris #65662 üzenetére
Ott a pont! nem is kinlódok vele tovább. Volt töltő, nincs töltő.
Köszi a tippet, jobb, mint a feltörésa későbbiekre nézve is.
Szerk.:bejött
(#65663) petipetya: Most összeveszés és duzzogás van, vagyis hiába is adnám vissza hogy töröljön róla, jönne a csakazértsem...
-
atosan
veterán
válasz
gipsztigris #65266 üzenetére
Értem, kipróbálom, köszi
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #65199 üzenetére
Szerintem sem. Én sem találtam még egyet sem.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #64807 üzenetére
Én a sötét tónust szeretem. Sokat vezetek éjszaka. Nem csípem, amikor hirtelen kisüti a szemem a kijelző. Eddig az Apex appdrawer -nek külön ikonja volt. Most be kellett raknom csoportba, hogy ne legyen egy fehér paca a kijelzőn.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
gipsztigris #64479 üzenetére
A find-ra elvileg be kell kapcsolja a GPS-t, akkor is, ha alapból ki van. Az eszköz lát azon a helyen, ahol próbáljátok GPS jelet?
Én tavaly egy tanfolyamon demóztam ezt a funkciót is, de csak az ablakba tett telóval talált meg GPS alapon. Ki volt kapcsolva, de bekapcsolta a find-ra. sms-ben, és webről is mennie kell. -
válasz
A hivatalos oldalon megtalálod, ha van: [link]
-
beg
veterán
válasz
Cerberus weboldalának help menüpontjából kimásoltam neked
Csak ezek használhatók.
[link]Amúgy csak ilyenkor tudja bekapcsolni a FIND-re:
"Cerberus can automatically enable GPS and location by mobile networks only if it's installed as a system app, due to Android security policy. If you have root access on the device you can do that, see the "I have a rooted device" section here."
-
catroot
veterán
válasz
gipsztigris #64179 üzenetére
Ha hamarabb olvasom, akkor küldenék. Nekem tegnap ment el mind a három meghívó.
Tűzoltásra addig meg tedd fel a Gmail 5.0-t.
-
válasz
gipsztigris #64182 üzenetére
Én azonnal megkaptam a vették a meghívókérésem levelet.
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #64179 üzenetére
Miért nem kérsz te magad?
"Meghívó kéréséhez küldjön egy e-mailt az inbox@google.com címre" -
norbert1998
nagyúr
válasz
gipsztigris #63758 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #63758 üzenetére
Bikicsunáj rulez!
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
gipsztigris #63650 üzenetére
Vegul kiprobaltam, mukodik. Wakelock detector raengedve, kivancsian varom az eredmenyt. Annyi gondom van meg hogy lezarni nem tudom (legalabbis nem talaltam ilyen opciot a gravityboxban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged