-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jozso1989 #60600 üzenetére
Először is, Robotnál felejtsd el a folyamatot. Ez az alapvető különbség a Tasker és a Robot között. A Robot alapból nem használ folyamatot. Pl. alapból, ha a Taskernek azt adod meg, hogy beléptél a szobába és kapcsolja be a wifit, akkor kikapcsolja, ha kilépsz (persze biztos lehet úgy is, hogy ne tegye, de ez az alpértelmezett). A Robot nem monitoroz folyamatot, kizárólag pillanatnyi eseményekre reagál. Jelen példában a beléptél a szobába, az egy pillanatnyi esemény. Bekapcsolja a wifit és ENNYI. Nem monitorozza, hogy Te a szobában vagy -e, ezért kikapcsolni is csak akkor fogja, ha ezt a szobából kilépés pillanatnyi eseményéhez hozzárendeled. Remélem, érthető volt, hogy mi a különbség a folyamat alapú és az esemény alapú meghatározás között!
Ha a wifi Neked kódokat kért, akkor a műveletnél rossz menüpontot választottál. Ezt nem is értem. A műveletek -> wifi alatt ott a "wifi kapcsolása". De még az a magyarázat is ott van alatta, hogy "ki, vagy bekapcsolja a wifit". El sem tudom képzelni, hogyan lehetne ezt egyértelműbben. Ha ezt kiválasztod, akkor egy legördíthető menü lesz a következő opciókkal: "be", "ki", "váltás", "frissítés". Gondolom, ez nem szorul magyarázatra. Talán még annyi, hogy amikor kész vagy, akkor alul, a floppy ikonnal mentsd el a parancsot. Ez a véglegesítés, enélkül dobja, amit addig csináltál. -
törölt tag
válasz
jozso1989 #60595 üzenetére
A Llama -t nem ismerem, de ez a helyalapú eseménykezelés valamiért nagyon bejött Tamásnak, mert már a Robot első verziójában is elég részletes beállítási lehetőségekkel rendelkezett. Nézd meg a dokumentációjában. Azt hozzáteszem, hogy Tamás elég sok feladatot csinál egyedül és ez a dokumentáció a saját bevallása szerint is frissítésre szorul. Ettől már sokkal többet tud a Robot. Az alkalmazás menüpontjai természetesen Magyar nyelvűek, csak a screenshotok Tamás telóján készültek, ő meg angolul használja. Ha valami hiányzik, akkor írsz Tamásnak és ha az a funkció lehetséges, akkor megcsinálja és küld Neked egy dev. verziót. Ez többnyire órákon belül megtörténik. Ha beválik, akkor a következő Robot frissítéssel mindenki megkapja. Remélem, nem haragszik meg, hogy elkotyogom, én nemrég kaptam egy dev. verziót (ezt nem én kértem, csak tesztelek), amiben lehet példák között válogatni és közvetlenül, alkalmazáson belül letölteni, importálni. Ilyet lehet majd beküldeni is, de mindegyik letölthető példa Tamás által már ellenőrzött (nem is tudom, hogy lesz rá ideje, energiája).
-
S e t h
nagyúr
válasz
jozso1989 #60581 üzenetére
Sajnos vannak alkalmazások, amelyeket ha fejre állsz sem tudsz hibernálni.Ezzel el is érkeztünk a Greenify egyik új non-rooted verziójában megjelenő fícsöréhez, ami automatikusan hibernálja egy idő után az alkalmazásokat.Ami probléma, mivel pl reggel vettem észre, hogy vmi több naftát kért az aksiból és bizony, hogy az volt, hogy három alkalmazás amit nem lehet tartósan hibernálni, folyamatosan elindultak újra és újra, a Greenify pedig újra és újra hibernálta őket, ez a ciklus pedig meg is látszott az aksin, szóval ezt a lehetőséget ki is lőttem az alkalmazásból.(vagy lehetne őket kivételként kezelni a Greenifyban, viszont én már megszoktam a kijelzőn történő dupla koppintást és már be is zárt mindent, majd automatikus screen off)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest