- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
havri1 #136697 üzenetére
Mappaszerkezet rendezési módot próbáltaad már? Nekem azt használva ugyanúgy jelenik meg, mint ahogy Solidban látom a mappákat.
-
Kékes525
félisten
válasz
havri1 #101594 üzenetére
Minden nap használom, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy rázkódásra számot váltson.
Lehet hardverhiba is. A füles, amivel hallgatod azzal rendben van minden? Lehet, hogy a kezelőgombjaiban van valami kontakt hiba, ami miatt rázkódásra számot vált. Az is lehet, hogy a Miui8 az oka, de azt nem ismerem.
-
-
beg
veterán
válasz
havri1 #90213 üzenetére
Így van, régen. Valamiért kivették egy ideje. Amit megpróbálhatsz: apk mirror-ról egy tavaly nyár környéki verzió.
Vagy: törlöd az fb alkalmazás adatait, hogy álljon vissza a gyárira, tiltod a frissítéseit, megpróbálsz abba a régibe belépni és úgy.
Vagy: valakinek a messenger szinkronizált.(Settings > People > Synced Contacts > On)Azért tapogatok csak, mert nincs fb alkalmazásom, de ha lenne sem szinkronizálnám össze a gúgli kontaktokkal
-
vicze
félisten
válasz
havri1 #84705 üzenetére
"De ha leesik 1%-ot az aksi, újratölti..99-100-99-100%"
Ez továbbra is giga baromság. Azt se értem, hogy nem lehet megérteni, hogy semmi ilyesmi nem történik?
Ha töltőn van az telefon NEM használja az akkumulátort, egyáltalán semmilyen formában. Ilyenkor amíg le nem veszed a töltőről, a teljes telefon hálózatról veszi az áramot, és hozzá se nyúl az aksihoz. Ahhoz hogy önkisüléssel akár 1%-ot is merüljön több napot kéne ott hagyd és akkor töltene rá. Tehát a linken a 4. pont színtiszta hülyeség. -
-
dlaj
őstag
válasz
havri1 #77096 üzenetére
Nem tudom, egyáltalán van-e olyan battery monitorozó, amelyik mutatja az android rendszeren belüli fogyasztást.
Nálam (a 10 droidos telefonomból a 2 év alatt) ha kétszer volt indokolatlanul nagy fogyasztás, amikor ilyen alkalmazást segítségbe kellett vennem, de akkor mind a két alkalommal egy-egy utólag feltelepített alkalmazás volt a ludas, amit a monitorozó program egyből mutatott is.Bozek, köszi a segítséget. Így már ki tudtam tenni egy Keyguard letiltó parancsikont. De ez nekem nem tiltja le a lockscreent. Lehet, hogy nem is a Keyguardot kell ahhoz letiltani?
Somatom a Navyguard-t említette, de olyat nem találtam. -
dlaj
őstag
válasz
havri1 #77082 üzenetére
GSam Battery Monitor
Megy root nélkül és magyar nyelvű. Sokszor használtam már. Nagyon jófajta. -
válasz
havri1 #58229 üzenetére
Ezt nézted már?
Re #58232:
Az simán lehet.
Gondolom, egy időben csak egy promóció lehet aktív.Igen:
"If I purchased multiple promotion-eligible devices, can I redeem the same offer multiple times?No. Each Dropbox account can only redeem the same type of deal once. For example, you can't redeem the Samsung 48 GB for two years promotional deal more than once."
-
LonGleY
veterán
válasz
havri1 #56241 üzenetére
Szerintem semmi köze az Android belépőjéhez a Dropbox-nak. Főleg, hogy egyáltalán nem elvárható, hogy egyezzen a két belépő e-mail címe. Az Androidban megadott csak annyiban számít, hogy azt felajánlja a kliens, hogy ne kelljen begépelni, de a DB-s jelszavad akkor is meg kell adnod. Szóval a teendő, hogy a Note 2-n egyszerűen beléptek a te DB-s accountoddal a kliensbe és ennyi (aztán meg ki). Ha nem működik, utána lehet fejet vakarni.
De ha akarod, bármikor hozzáadható a te gmail-ed is a droid profilokhoz, nem fog semmi galibát okozni. Az is eltávolítható a procedúra után.
-
-
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #32348 üzenetére
Pontosítanék :
Auto Redial teszi a dolgát, csak rájöttem, én használom rosszul.
Tesztelésre a saját számomat hívtam. AZ mindig foglalt volt. Megszakítottam a hívást, így újratárcsázott. Most jobban megnézve a programot, úgy működik, hogy azokat a számokat, amelyik a call logban 0 mp-s beszélgetése van, azokat hívja újra.
Tehát elvileg ha felveszik, és 1+ mp a beszélgetés, nem hívja újra. Viszont ha az újrahívások között úgy döntök, hogy megszakítanám a folyamatot, azt csak úgy lehet, ha 2 újrahívás között a redial programot lelövi az ember..
Na, azért ez Stockban meg az említett MIUI-ban meg van rendesen oldva.. -
darvinya
titán
válasz
havri1 #31053 üzenetére
Gyári app-ot nem telepítűnk, hanem berakjuk a system/app mappába és a jogait rw -r -r állítjuk, ez után újraindítás a telonak.
Eljárás a művelethez:
File kezelő(Es File Explorer, TC) és root jog szükséges!
Gtalk app-ot bemásoljuk a system mappába.
Ott Megadjuk a jogait rw -r -r (644).
Utána áthelyezzük a system/app mappába.
Ha megcsinálta, restart telo.
Kész. -
LonGleY
veterán
válasz
havri1 #30301 üzenetére
Generálsz egyet valamilyen Text to Speech
programmalMagyar vonatkozás.
-
Melack
veterán
válasz
havri1 #30299 üzenetére
PL innen szedd ki a hangsávot, abban van, hogy "Önnek új levele érkezett"
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
havri1 #29392 üzenetére
Dead Trigger, Modern Combat 4, MC3, MC2, N.O.V.A. 3, N.O.V.A. 2(ezt nem ismerem), Mass Effect Infiltrator, SHADOWGUN, SHADOWGUN: DeadZone(ez online multiplayer, van pc-re is)
-
twine
veterán
válasz
havri1 #28240 üzenetére
Én erre gondolok, ezért is részleteztem, hogy talkon is ez a helyzet,,,én a hangoutsnak kb egy órát adtam és szedtem is le,,, őszintén, hol kellene normálisan működnie, ha nem egy módosítatlan google referencia telefonon,,,,?
Valami "server oldali" probléma lesz ez
Mostanában párszor anyáztam miattuk
De majd ez is elmúlik, mint minden rossz,,, javítják,,, örülünk -
Bozek
nagyúr
válasz
havri1 #25289 üzenetére
Az EPUB vagy a MOBI az, ami e-book-ot takar. Az utóbbi volt régebben a PRC.
Könyvolvasásra én a Moon+ Reader Pro-t használom (van ingyenes verzió is) és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, pedig csak egy Xperia V-n olvasgattam (előtte meg Xperia neo-n). Bár most áttérek a Nexus 7-re olvasáshoz, mert azért a 7" mégiscsak nagyobb, mint a 4,3". -
Maximusz
aktív tag
válasz
havri1 #15008 üzenetére
Szia!
olvastam, hogy használod a : Enhanced SMS & Caller ID . A kérdésem az lenne, hogy te találkoztál-e már azzal a problémával, hogy ha hívásom van, rendben felolvassa amit kérek tőle ( hívó fél neve, stb..), beszél is a hozzá telepített felolvasó ( teszt szöveget is felolvassa ), de amikor mailt kapok (vagy gtalk üzenetet), és feloldom a kijelzőt, csak azt mondja : "pont"
és ennyi, mást nem mond.a felolvasó (ami szerintem nem ludas, mert kimondja a hívó felet, meg a teszt szöveget : nuance vocalizer
maximusz
-
petipetya
nagyúr
válasz
havri1 #19030 üzenetére
- Gmail webes felülete / címtár / egyéb névjegyek alatt vannak (nálam legalábbis). Itt kitörölheted.
- Gmail webes felülete / beállítások / általános / "Névjegyek létrehozása az automatikus kiegészítéshez" mellett jobbra tedd át a jelölést ide: magam fogok névjegyeket felvenni. -
interstate76
addikt
válasz
havri1 #16193 üzenetére
Én a MoboPlayert használom.
-
punky10
addikt
válasz
havri1 #15539 üzenetére
Play-saját alkalmazások - összes. Itt ami nem kell azt kijelölöd(az ikont kell, nem a sor végén a törlést, és akkor többet lehet egyszerre) majd a kijelölteket törlöd.
2-ra:talán ha a beállitásoknál a biztonsági mentés alatt az adatok mentése és az automatikus visszaállitás is be van pipálva, akkor gy müködik, de ezt még nem próbáltam.
Bár szerintem a telepitést manuálisan kell igy is elinditani, csak az alkalmazások beállításait teszi vissza... -
atillaahun
veterán
válasz
havri1 #14983 üzenetére
GNavi-nál is választható útvonal, általában 2-3, nagy ritkán van csak hogy egyet ajánl fel. GMaps > Menu > Beállítások > Útvonal és alternatívák > kis szaggatott vonalas nyilacskák ikon lent.
Közbeeső pontok áthúzgálása szerinti tervezésre sajnos nincs lehetőség. Azt pedig már én is várom. Talán valamelyik frissítésben.
Egyébként a GNavi is jelzi ugye színekkel az éppen aktuális forgalmi viszonyokat, illetve a különböző rendű utakat is, és végül ezek függvényében tervez. Az egyelőre más kérdés, hogy mennyire működik ez hatékonyan. Bár ingyenességét figyelembe véve azért mindenképpen figyelemre méltó. Ha más nem, akkor a fejlődési üteme.(#14993) Dottore
Én meg azon lepődtem meg, mikor ezt megláttam egy LG-ben. Szerintem sok gyártó kukázza ezt a lehetőséget. ZTE alatt egyáltalán nincs, de Samsungban sem találkoztam még vele.(#14997) Jaki2000
Elég nagy katyvasz már ez így. Szerintem nem ártana ott egy factory reset, de minimum az összes fiókot meg google programot és szolgáltatást törölni kellene szerintem ha tiszta lappal akarsz kezdeni. Én is találkoztam már egyszer ugyanezzel a hibával, azt hiszem akkor is az volt a baj, hogy rossz GMaps verzió került be a ROM-ba, és a Play egyszerűen nem tudta lefrissíteni. Nem biztos, hogy a Maps-nek maradt fent maradéka, lehet valami olyan guglis szutyok amire nem is gondolnál. Nehéz ezt így kinyomozni.(#14887) ZoliM@ster
Olvastunk, de nem nagyon van ilyen (szerintem).(#15030) kiskornel
Google Task Organizer. Kb. 2 éve vettem meg, azóta használom megelégedésemre, folyamatosan frissítgeti a fejlesztő. -
LámaZ
addikt
válasz
havri1 #15040 üzenetére
Hát, igen.
Amikor okosteló vásárlásán törtem a fejem, a G3-at nyomatta mindenki orrba-szájba kb. 200$-ért. Én gondoltam okosabb leszek másoknál, spórolok 25 dolcsit, és megveszem a Star U920+-ot. Sztár is, meg pluszos is, érted?!
Szóval, ez nagy beégés volt, de csak csendben mondom, mert az ember nem dicsekszik a vereségeivel. -
LámaZ
addikt
válasz
havri1 #15037 üzenetére
Figyelj, én 3 androidos kütyüvel kínlódok hónapok óta.
Az egyik egy 175$-os Star U920+-os okosteló, a másik egy no name 73 dolcsis PNA, a harmadik.. Na az mintha menne, de 10”-os tablet lévén nem viszem nagyon magammal.
Amikor panaszkodtam, az egyik kolléga azt mondta vegyek 200$-nál drágábbat. Én erre azzal vágtam vissza, hogy miért nem mindjárt 500$-ost vegyek, de egyébként a 40$-os Win CE-s PNA hasít, mint egy raketta.
Tudom, itt sok embernek, főleg a Jiayu G3 tulajoknak nincs problémájuk a GPS-sel, vagy nem is használják, ezért nincs rá panasz ilyen szempontból.
Én mindenesetre, már félek bekapcsolni az okostelómat navigálni - pedig eredetileg főleg erre vettem, mert amúgy a Nokia 5800-assal tudtam telefonálni, és fényképezni, sőt, bizonyos mértékig navigálni is! - mert akkor működik, ha kedve szottyan. Mihelyst kicsit beborul, vagy ködös az idő, kampec doloresz.
Rengeteg kört lefutottam, mégsem én lehetek a hülye, hanem vagy ez a teló ilyen szempontból gagyi, vagy a förmver összerakója elcseszett valamit. Gondolom a förmver fejlesztésekor vannak gps-es modulok, amelyeket bele kell rakni a csomagba, hogy minden snájdigul működjön. De ez is régen rossz, ha az ember androidos fronton ki van szolgáltatva mindenféle programozó kénye-kedvének.Marad a jó öreg Vince!
Vince a barátom! -
rtzmp
aktív tag
válasz
havri1 #15008 üzenetére
elvileg csak ennyit kell beállítani:
1.) email értesítések > gmail > gmail üzenetek felolvasása: pipa be
2.) email értesítések > gmail > fiókok > érintett fiókokhoz pipa bea többit defaultban nem kell állítgatni:
3.) email értesítések > gmail > csak headsettel pipa ki
4.) a blokkolásokat meg kivenni, ha netán vmit már beállítottál...ha ezek után se megy, akkor küldj pü-t
-
bkercso
nagyúr
válasz
havri1 #14983 üzenetére
Pontosan, a problémánk ugyan az. PC-n egyszerű fix pontokat behúzogatni utakra, és azokon keresztül újratervezni a gmaps. Adott nap adott időpontjában (beállítható) mutatja a forgalomsűrűséget is. Egy komolyabb belvárosi dugóelkerülés megtervezése így 15-20 perc is lehet, amit nem telefonon szeretnék megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest