- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rodzser Mór #176428 üzenetére
Milyen telefon? Pl. Samsung-ra Sound Assistant-ban lehet állítani a léptéket 1 és 10 között: [link]
Vannak telefonok, ahol az alkalmazásoknak külön hangerőt lehet állítani, pl. Youtube 50%-nál már fele akkora lenne a léptéknél a hangerő különbség, Samsung-on Egyéni alkalmazás-hangerőnek hívják, de OnePlus-on is van hasonló.
-
crok
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #174460 üzenetére
Neha le is szoktak arazni, erdemes beruhazni ha kihasznalod.
-
crok
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #174457 üzenetére
Es en is a Unified Remote-ot mondanam.
-
válasz
Rodzser Mór #174457 üzenetére
Azt találtam a neten, hogy ez kell neked: Unified Remote.
-
svgyula
addikt
válasz
Rodzser Mór #169062 üzenetére
Szia! Ez nem szoftver függő! Kell hozzá hardver is. Ugyanis a kijelző tapizását állandóan figyelni kell az érintő felületen. Ezt nem mindegyik érintő képernyő tudja kezelni. A két tapizós kikapcsolás mindig egy "aktív" kijelzőn történik! Az csak egy figyelés akkor és ott. De ez a kijelzővel együtt ki is kapcsol ha nincs benne az állandó készenléti részben ez az opció. Jellemzően az amoled kijelzőknél működik ahol amúgy is van mindig aktív kijelzés, mert ott csak azok a pontok vannak megvilágítva, míg a hagyományos LCD kijelzőnél az egész háttér ami ugye meríti az aksit rendesen.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Rodzser Mór #169057 üzenetére
Nekem Xiaomi telefonom volt és van. Ezeken van dupla koppos ébresztés. A régebbi 11-es Androiddal működött.
-
válasz
Nem írtál konkrét típust, így nem tudjuk, hogy tényleg nincsen-e benne.
Ha a gyártó "kivette" a duplakoppos kijelzőébresztés lehetőségét, akkor utólag nem lehet megoldani, mert rendszerszinten kell tudni ezt!joelke HU:
a Google Pixel mobilok is tudják, szóval benne van az alap androidban is! -
joelke HU
őstag
válasz
Sajnos alapból nincs az Androidon duplakoppos ébresztés. Egyes gyártók készülékei tudják csak. Duplakoppos kikapcsolás viszont megoldható custom laucherrel is, pl. Nova.
-
svgyula
addikt
válasz
Rodzser Mór #167375 üzenetére
Szia! A kábeles dologhoz én két dolgot használok. A PC-n totalcommander->MTP plugin! nem "betűjeles" meghajtó!
Ha megvan akkor a "hálózati kapcsolat" fül itt az MTP(media transfer protokol) és beadja a telefon típus szerint! Katt és látod az egész belső file rendszert ha(?) a telefonon engedélyezted előtte!
A telefonon fejlesztői menüben lehet beállítani az USB alapértelmezett működését! Az USB hibakeresést is be kell kapcsolni. Nekem így mindegyik telefon teljes belső tárhelye használható(írás-olvasás). Ha van SD akkor azt külön jelzi amikor az MTP-t bekapcsolom! Nekem ezzel mindegyik telefon működik! A telefonon egyszer kell beállítani! A pc-n is valamikor pár éve letöltöttem ezt a kiegészítőt és onnantól csak a telefon beállításain múlik a kapcsolat. -
boborján2
senior tag
válasz
Rodzser Mór #167331 üzenetére
Cx file explorer - network - access from network
Tc-be gépen (vagy ahol akarod) béirod az FTP adatokat és eléred a telefon teljes tárhelyét. Fontos hogy egy alhálón legyen a két eszköz.
-
joelke HU
őstag
válasz
Rodzser Mór #167331 üzenetére
Erre a módszerre én az Asus fájlkezelőt használom. De más fájlkezelőkben is szokott ilyen funkció lenni. PC-fájlátvitelt kell benne bekapcsolni. Ilyenkor generál egy ilyen címet a telefon:
http://123.154.1.66:01010
Ezt beírod a gépen bármely böngészőbe és enter. Simán hozzáférsz minden cucchoz. Leszedni és feltenni is így szoktam dolgokat. Értelemszerűen ugyanazon a wifin kell lenniük a telefonnak meg a gépnek, mert wifin viszi át a holmikat. Ennél egyszerűbb szerintem nincs. -
crok
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #166720 üzenetére
Pluszminusz ikonosat nem látok.. amit látok az orosz és trial vagyis talán 7 napig van ingyen aztán fizetős.. viszont kipróbáltam egy tucatot és kettő szerintem egészen jó, talán még neked is megfelelhet:
Brite Toggle Widget: ez egy egyszerű alkalmazás amivel egy 1x1 widget-et tehetsz ki és beállíthatsz 3 szintet (1 és 255 közt, ahogy minden rendes ember) és ezen a 3 értéken megy körbe mikor nyomkodod a widget-et.
Screen brightness widget:
Ez pedig ki tud tenni egy widget-et amiben 1..10 szintet lehet beállítani ami egyben egy "gomb" lesz a widget-ben. Picit trükkös mert a kitett widget 1x1 és át kell méretezni hogy látszódjanak majd a "gombok" (Play Store screenshot-okon látszik amiről beszéltek). -
válasz
Rodzser Mór #162306 üzenetére
Persze.
SMS backup / restore appok egyike a Playről. Pl.: [link]. -
Per Me
tag
válasz
Rodzser Mór #159978 üzenetére
Szia! Én ilyet használok pár éve. Nem asebességéért szeretem, de megcsinálja, amit kell néhány egyéb hasznos funkcióval együtt.
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #159982 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #159980 üzenetére
Ezt nem tudod megtápolni, mert 12V a közvetlen bemenete. De, akkor javaslok mást. Passzív HUB. Először bedugod a kártyát és csatlakoztatod a telóhoz. Ettől OTG módba kapcsol a teló és a kártyát el fogja bírni. A HDD hez veszel egy ilyen Y kábelt. Először a dupla kábelest bedugod a HDD -be, aztán a tápot a powerbankba, majd a harmadikat a HUB -ba. Használom, működik.
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #159978 üzenetére
Elvileg igen. Az áramellátás a probléma. A teló nem biztos, hogy el tudja látni elegendő árammal a két meghajtót. Ajánlott az aktív HUB használata. Nekem egy TP-Link UH720 -am van. Az sem mindegy, hogy milyen fájlrendszer van a meghajtókon. Pl. EXT nem fog menni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #154283 üzenetére
Találtam ilyet:
Touch Blocker
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clstudios.screenlockKikapcsolja a képernyőt, vagy csak fekete lesz (passz). De az érintés nem zavar be, ez is a lényeg. Érintésre csak megjelenik a feloldó ikon, de sok más ébresztési beállítás van.
-
válasz
Rodzser Mór #154283 üzenetére
Előbb próbáld ki, hogy a készüléked hogyan viselkedik akkor, ha videózás közben kikapcsolod a képernyőt.
Nálam egy Samsungon megáll a videórögzítés ekkor.
-
ignisz
senior tag
válasz
Rodzser Mór #139745 üzenetére
Google térkép a felsoroltakat tudja. Többször használtam a leírt feltételeket tudja,
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #139380 üzenetére
Javasolnám a Természetjáró programot. Ha a helymeghatározás be van kapcsolva a telefonodon, akkor azt is látni fogod, hogy az adott látnivaló, túraút, stb. milyen messze van tőled.
-
válasz
-
Somatom
veterán
válasz
Rodzser Mór #139389 üzenetére
Ezt nem értem. Találatok Győrre: screenshot
-
galaxys80
veterán
válasz
Ez teljesen hely függő. Külföldi nagyvárosokban tökéletesen működik.
Magyar városokkal szerintem egyetlen külföldi app sem lesz sokkal részletesebb. -
kovisoft
őstag
válasz
Habár ez sem kimondottan látnivaló kereső cucc, de én a Google Earth-öt szoktam ilyen célra használni. Bekapcsolom rajta a fényképeket és nézem, hogy hol milyen képeket készítettek a felhasználók.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #139388 üzenetére
Ez egy szar. Beírtam, hogy Győr. És 2. helyen a látnivalók listában a Pannonhalmi Apátság, a 4. a bősi duzzasztó .
Szóval normális látnivalós keresős-listázós cucc kéne.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #139387 üzenetére
Frissítettem a Térkép applikációt. Így már van ilyen funkció :) De elég karcsúnak találom. Beírtam: Bécs, aztán nemsok látnivalót sorolt fel, kb 15-öt.
-
Somatom
veterán
válasz
Google Térkép? Hely bepötyög -> felfedezés -> több -> látnivalók.
-
twine
veterán
válasz
Rodzser Mór #74029 üzenetére
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #72528 üzenetére
Megtaláltam, a beállításokban a brightness nem auto-ra volt állítva, így nem vette a parancsot.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #69787 üzenetére
Bogarásztam egy megfelelőnek tűnő billentyűzetkiosztást. Tud magyarul, vagyis van benne magyar ékezet. TAB, le,fel,jobbra,balra nyilak.
Jelly Bean Keyboard 4.3 Free -
teo77
őstag
válasz
Rodzser Mór #69758 üzenetére
...
-
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #69758 üzenetére
Swype
-
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #69670 üzenetére
Az Opera for Android is ezt csinálja. Ugyanaz a motor. Egy nagy kupac kaki az egész chromium.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #66937 üzenetére
Nekem a Dolphin is elég ehhez, de ha biztosra akarsz menni, akkor Firefox beta, a Phony nevű addonnal, mindkettő Firefox desktop módra állítva. Minden weboldal desktop kliensnek fog látni.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #66934 üzenetére
Sztem attól függ, hogy milyen böngészőt használsz. Nekem minden oldal desktop nézetben jelenik meg SGS2 -n (800x480).
-
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #65591 üzenetére
Akkor nem a Maps a te alkalmazásod.
(#65592) tnilabk
Azért nem kaptál választ, mert nem értelmesen fogalmaztad meg a kérdést. Szerintem. -
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #65587 üzenetére
Szerintem egyik (offline) navinál sem kell a GPS az útvonaltervezéshez.
Sőt. Most kipróbáltam, és a Maps alkalmazásban sem kell a GPS az útvonaltervezéshez.
A böngészőben pedig asztali vagy desktop nézet beállítást keress! De inkább ne a böngészőben használd a Maps-et, hanem a natív alkalmazásban! -
válasz
Rodzser Mór #64263 üzenetére
Azt tudod ugye, hogy akkor a füledet, arcodat úgy fogja érzékelni a telefon, mintha az ujjaddal nyomogatnád a kijelzőt?
(#64274) DeathAdder: az alkalmazáslistában elég sok mindent le lehet tiltani
-
mttssz
senior tag
válasz
Xposed modul van rá, Disable Proximity néven.
-
LonGleY
veterán
válasz
Nem gondolom, hogy ez beállítható lenne.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #63227 üzenetére
Az hogy lehet? Azt még érteném, hogy a visszalinkelést megtagadja, mert FAT -on nem tudja kezelni a linkeléshez szükséges jogosultságokat. De a másolást miért tagadná meg? Root persze kell hozzá, de ez alap ilyen műveletnél.
-
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #63227 üzenetére
Mivel próbáltad?
-
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #63224 üzenetére
A másolás vagy linkelés megint más. Viszont ahhoz mindenképpen kell, hogy legyen annyi helyed a belső tárolón, hogy telepíteni tudd az alkalmazást, majd utána linkelheted a külső SD-re.
-
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #63056 üzenetére
Ha a rom nem tudja, akkor nem lehet.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #58463 üzenetére
Telefon belső tárhelye teljesen visszaáll a gyári állapotra,természetesen ha töröltél gyári alkalmazásokat,azok nem lesznek meg.Telefonszámokról mentést csinálj,mert minden törlődik! SD-n minden megmarad!
-
mttssz
senior tag
válasz
Rodzser Mór #58463 üzenetére
Igen, olyannak kell lennie.
-
mttssz
senior tag
válasz
Rodzser Mór #58460 üzenetére
Root, meg ami a system particion van, az marad, de a beallitasok, fiokok, alkalmazasok torlodnek. Az SD-hez elvileg nem szabadna nyulnia.
Annyit megtehetsz a rootert meg, biztos ami biztos, hogy (SuperSU-nal, nem tudom Superusernel van-e ilyen), hogy megnyitod, Settings->Survival Mode. -
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #57874 üzenetére
Minek írjam le? Rólam úgyis tudja itt (majdnem) mindenki, hogy csak egyetlen megoldást ismerek, az E-Robotot.
Bozek nem ilyen, úgyhogy nála csak tippelni lehet, hogy mire gondolhatott. Talán...ööö...hmmm....Tasker!? -
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #57871 üzenetére
Persze. De nem írom le, hogy sztem mivel tudod megcsinálni, nehogy vki megint megkóstoljon miatta.
Bozek:
Most egy rugóra járt az agyunk, pedig az enyém már elivódott. -
Bozek
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #57871 üzenetére
Majd xSide mond neked ilyen programot, úgyis mindenre tud megoldást, amire mi csak automatizálót használnánk...
-
LonGleY
veterán
válasz
Rodzser Mór #57733 üzenetére
Akkor nyomdasd a repülőgépes módot az értesítő sávban. Ha nincs, akkor az pótolható. Ébredéskor ugyanez a procedúra. Egyes készülékeken még le kell okézni, ennyivel lehet "bonyolultabb" a művelet (de bárhogy is, egy körülbelül 2 mp-es dologról van szó). Ebben a módban nem fogyaszt semmit a telefon, és nem "sugároz", ellenben ha ébresztőt állítottál, akkor az működik. A kivételekkel most direkt nem foglalkoztam.
-
LonGleY
veterán
válasz
Rodzser Mór #57731 üzenetére
Be biztos, hogy nem fogja kapcsolni semmi, mivel olyankor nem fut semmi - így tehát időzítő program sem... A kikapcsoláshoz is minimum root fog kelleni sejtésem szerint. Mi értelme az egésznek amúgy? Androidos telefont nem szokás kikapcsolni, legfeljebb repülőgépes módba pakolni. Arra viszont minden bizonnyal lesz megoldás egy e-robot, tasker vagy hasonló alkalmatossággal, de csak szintén root-joggal párosítva.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #56958 üzenetére
Most előrébb vagyunk, köszönjük
akkor milyen telefon, melyik szoftver?
-
Mr X
veterán
válasz
Rodzser Mór #56946 üzenetére
A lap széléhez kell húzni és ott tartani, át fog ugrani a következő lapra.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #56946 üzenetére
Milyen rom
Továbbá próbáltad a széléhez Húzni az oldalnak?
És mi lenne , hogyha letörölnéd az egyik oldalról , aztán a másikon létrehoznál újra? -
quailstorm
félisten
válasz
Rodzser Mór #56123 üzenetére
sok extrát nem
a pressure szenzort nem értem, milyen teló ez?
minden érintős takony tud nyomást érzékelni
accelero és giro meg játéknál jó, esetleg vízszintezni, telót némítani
fény szenzor az automata fényerőállításhoz van már a 2006-os w810em is rendelkezik vele
proximity meg hogy kijelző ne menjen ha telefonálsz, ennyi -
quailstorm
félisten
válasz
Rodzser Mór #56098 üzenetére
Mire gondolsz? Gyorsulásmérőre ott az accelerometerplay, meg vízszintezők.
De CPU-z!!!
Közelség, magneto, gyorsulás, orientáció, fényerősségérzékelő. Ezt mind tudja. Legalább hogy műkszik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest