- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
kariad #74170 üzenetére
Beállítások - Olvasási beállítások - Mind megjelölése olvasottként, majd ezen belül a Pozíciót állítsd arra, hogy Letiltva.
(#74165) LonGleY: Én csak a tTorrent-et, de azzal van egy olyan problémám, hogy sokszor elveszíti a torrenteket. Bár szerintem ezt akkor csinálja, ha PC-ről kábellel másolok a telefonra, de ez így akkor is gáz.
-
kaciokos
őstag
válasz
kariad #74112 üzenetére
Szerintem vidd a Google Reader mentést Feedly-re, aztán olvasd gReader-rel, szerintem jobb, mint a Feedly Android kliense. Én meg is vettem belőle a Pro verziót, de ha jól emlékszem, az ingyenes is tudott mindent, ami nekem kellett. Van benne Offline motor is, de sose használtam, próbáld ki.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kariad #74094 üzenetére
Offline-ra a gReader-t tudom ajánlani. Vagy a News+-t. A két program teljesen ugyanúgy kezelhető (ugyanaz a gyártó). Különbség annyi, hogy az első csak a Feedly-t tudja, a másodikhoz meg vannak kiegészítők, viszont így lassabb a szinkronizálás kicsivel. Szóval ha Feedly van, akkor gReader, ha más, akkor News+. Egyébként a News+ tudja a Google Híreket is, legalábbis amikor legutóbb néztem, még benne volt.
-
stefi68
addikt
válasz
kariad #10060 üzenetére
Hívásidő kijelzésre én a Call Duration-t használom. Nekem is ezt ajánlották egyedüliként ami pontosan jelzi a hívásidőt, tehát megegyezik a hívásnaplóban lévővel.
Elég rég nem frissítették. Valami kis felbontásra készülhetett, mert 800x480-on elég müncürke a felugró ablak és lehetne kint hosszabb ideig is, de hát ez van.Néztem én is egy párat a Play-en...
Többnél már eleve azt írták, hogy nem onnan számolja az időt amikor a másik fél felveszi. Párat meg kipróbáltam és úgy derült ki, hogy nem jól számol.Ha tud valaki jobbat ajánlani, szívesen veszem....
-
handrash
őstag
-
air
nagyúr
-
mttssz
senior tag
SilentHover, készülék fölött tartott kézre és lefordításra képes némítani.
-
Nocsesz1
senior tag
Gemini Calendar Próbáld meg ezt magyar is és átlátható nekem ez jön be legjobban.
-
spiritex
veterán
Én olyat tudok, ami folyamatosan keres, tehát amerre tartod és fordulsz, úgy jelennek meg a wifi hálózatok, és csillaggal jelzi a nyitottakat. Én nagyon szeretem!
Wifi Analyzer -
A régi telefonomon (SE Xperia mini pro) is ez a hiba van, hogy ICS-vel egyszerűen nem működik.. Pedig azóta már volt ICS frissítés is, de azzal sem javították ki.. Elvileg XDA-sok csináltak egy ilyen LED bug fixet, de ahhoz CWM kell, ha rootolva vagy meg van CWM-ed akkor nézz szét az XDA-n.
-
Mivel nem árultál el semmit sem a készülékedről valamint, hogy melyik szoftver verzió van fent, nehéz segíteni.
Viszont, gondolom ICS-d van, mert ez egy tipikus ICS bug. Általában a les notif alkalmazások sem működnek lezárt képernyőnél, viszont ha a telefonod topikjában kérdezel akkor biztos van már rá valamilyen mókolt megoldás. -
törölt tag
Alkalmazások + állások mentéseihez adb. Feltéve ha értesz hozzá. Ha nem értesz hozzá, akkor nem fogom elmagyarázni
SMS mentéshez SMS Backup & Restore.
Híváslista mentéshez Call Logs Backup & Restore. -
quailstorm
félisten
Root uninstaller, backup megy root nélkül is, míg a titaniumnál nem. Elvileg ezt még apptyrant tudja. MyPhone explorerrel telefonkönyv a gépre. Backup master pro-val a többi.
-
saphancs
aktív tag
-
air
nagyúr
-
mttssz
senior tag
-
quailstorm
félisten
Nekem mindig indításkor megvan a médiakeresés. Meg amikor rámásolod a telefonra, és az SD-t visszacsatolod a telefonra, akkor is lefuttatja a keresést. Konkrétan a zene appban nem látok én se ilyen menüpontot. A powerAMP tartalmaz rescan parancsot viszont. Esetleg ha beállítások/tárhelyre mész , majd leválasztasz, és újracsatolod, nem indul el a médiakeresés?
[link]
Ezt ha elindítod mikor nem találja a médiát, akkor újrakeresi az sd tartalmat. -
spiritex
veterán
...és képzeld el azt, amikor egyszer kísérletező kedvemben voltam, és rányomtam a 26 frissítés gombra, hogy "Na, ezt még sose nyomtam meg. Ugyan mit csinál?" Na azt a riadalmat, amikor elkezdte sorra frissíteni az app-okat, ráadásul úgy, hogy a telón alig van hely, és olyanokat, amiket semmi esetre sem szerettem volna frissíteni, mert elrontották szerintem az újabb verziókat... Úgyhogy már megtanultam mire jó az a gomb!
-
fatal`
titán
Az SD kártyán tárolja.
(#6125) kariad: Tedd be Google Readerbe a magyar hírek RSS címeit PC-n, majd a taptuban kitörölgeted a gyárilag bent lévőket és beteszed a google readert. Ha widgetben egyszerre akarod (egy widgeten) az összes hírt, akkor Merge streams és összevonogatod őket.
-
törölt tag
Szerintem egyértelműen a Camera Zoom FX, bár eléggé idióta magyar fordítása van...
(#6035) MaTMaN: Köszönöm, ránézek.
-
Kakumix
senior tag
-
Probert75
addikt
Mint ahogy hunfatal fórumtárs is mondja, nincs más lehetőség. Nem kell más launcher, mert azok is ugyanúgy megváltoztatják neked a kinézetet. Volt valaki, aki felrakta ide a régebbi GO-kat, de már nem emlékszem ki. Ő ajánlása alapján a 3.05-ös a legjobb. Azok még nem voltak olyan túlzsúfoltak és nagy ram igényűek. Én is arra váltottam a gyárit. Témázd őket és alakítsd a saját szájízed szerint. Jobb lesz, mint a galaxy mini TW launchere(gyári). Az én galaxy Ace-men is xar a gyári, mert laggol tőle, valahogy nem jól optimalizált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- The First Berserker: Khazan
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged