- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Most hogy mondod, dunsztom sincs, mennyibe fájt a papír autósatlasz, de sztem 5-6k-ból megvolt és elég részletes.
A sygic amúgy 20€ egész Európára. A NNG-nál az se világos, hogy a most leszurkolt pénzért meddig járnak térképfrissítések.
-
nyuszi123456
aktív tag
Bármily meglepő lehet, ébreszt a Windows asztali gép. Van hozzá exe file. Kiválóan működik!
Csak áramkimaradás vethet gátat neki. De az az elemes ébresztőórának is.Ébreszt a Vodafone Smart 4 Mini is. Kikapcsolva is. MTK. (Fülhallgató sem kell a rádiójához, mely szépen szól.) A többi droid miért nem? Hiszen az óra tovább ketyeg kikapcsolva, akku nélkül is (bár épp a Vodafone Smart 4 Mini akku nélkül nem működteti az órát).
Némelyik Huawei nagyon jó. Mind ébreszt kikapcsolva?
-
air
nagyúr
"Az érintő amúgy is független a kijelzőtől."
Nem mindenhol. Van ahol a digitizer kizárólag akkor él, amikor a kijelző be van kapcsolva.
Kernelben így oldották meg. Ha egy ilyen készülék sima TFT panellel van szerelve, akkor nincs értelme a dupla koppos ébresztésnek, mert amúgyis folyamatosan ébren van a kijelző, és pár óra alatt szépen le is szívja az akkumulátort. -
törölt tag
Csak azt írtam, hogy egyes Amoled készülékeknél megoldható kerneltámogatás nélkül is. Azt nem írtam, hogy a Nexus 4 az Amoledes. De látom, hogy nem vágod a módszer lényegét. Még egyszer nekifutok, részletesebben. Alapból egyértelmű, hogy kernel támogatás kell ahhoz, hogy a kikapcsolt kijelző érintést érzékeljen. Ha nincs kernel támogatás, akkor csak bekapcsolt kijelző esetén működhet. A bekapcsolt kijelző viszont energiafaló. De, mitől? Attól, hogy megy a kijelző háttérvilágítása. Kivétel az Amoled, mert annál nincs háttérvilágítás, hanem maguk a pixelek világítanak. Minél világosabb tónusúak a megjelenítendő képpontok, annál több energiát igényel a megjelenítésük. Ezért lehet Amolednél takarékoskodni az energiával úgy, hogy sötét tónusú témát használsz, vagy fekete filtert teszel a pixelek egy részére. Erre van is alkalmazás, a Pixel Off. Gondoljuk tovább! Mi lenne, ha az egész képernyőre, egy teljesen fekete filtert húznánk? Akkor egyáltalán nem világítanának a pixelek, tehát a kép megjelenítése null energiát igényelne. Így viszont maradhatna bekapcsolva a kijelző, hiszen nem fogyasztana többet, mint kikapcsolva. Azt kell megoldani, hogy az alapértelmezett screen timeout végtelen legyen, helyette, a kívánt timeoutnál aktiválódjon egy full fekete filter. Ez lehet akár egy teljes képernyős, floating widget. Widget -nél lehet rendelni érintéshez funkciókat. Ez lehet dupla érintés is, a funkció pedig a widget deaktiválása. Az eredmény ugyanaz, mintha duplakoppal ébresztenénk a kijelzőt. Vagyis, nem a kijelzőt kapcsoljuk ki, hanem megszűntetjük azokat az okokat, amik miatt ki kéne kapcsolni a kijelzőt. Így már érted?
-
dokee78
félisten
Android Secure mappa volt valóban,de ez a file nem.
beg
Pedig kellene egy ilyen app,mert apám nem akarja,hogy buheráljam az X8-át.
Hétvégén is elhagyta,és az én telómon lévő Cerberus segítségével találtuk meg.
Behatároltam,hogy X órakkor épp hol jártunk és ott hagyta el.
Nem részletezném,de meglett.KTU
Elvileg,ha felteszem anyám telójára is a Cerberust és az én accommal lépek be akkor müködnie kell?
Mert mintha korábban,be sem engedett lépni. -
kukinyo
addikt
Nem reklamáltam, csupán-csak megállapítottam.
Ha lemerül a telefonod és nincs lehetőséged feltölteni, akár egy percre kölcsönkért telefonnal is elintézheted a sürgős dolgaidat egyszerűen, anélkül hogy minden adatodat rá kelljen töltened a kölcsön telefonra. Én meg így jártam.
Ha szerinted ez kimeríti a mazochista fogalmát, akkor igazad van. -
törölt tag
25 évvel ezelőtt nem használtak egy olyan technológiát, ami akkor még legfeljebb kísérleti stádiumban volt? Gratulálok, ez aztán az érvelés! Írhattad volna azt is, hogy 200 évvel ezelőtt vezetni sem kellett, nemhogy telefonálni. Akkor még kevesebb volt a figyelmetlen sofőr. De az idő telik, a technológia változik. Ami 25 éve még nem létezett, az ma már lehet elvárás. Sztem ma már inkább az a fura, ha vki nem érhető el mobilon.
-
törölt tag
Azt nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka (talán a szolgáltatód igen), de ha ezt írja az, amit linkeltem, akkor ha lenne ilyen widget (sztem biztos van ilyen), akkor az sem mutatna mást. Én vissza szoktam ellenőrizni a VPN -t, mielőtt "élesben" használom és eddig még mindíg jó helyet írt.
-
törölt tag
Erről sem vagyok meggyőződve. Pl. amikor a kedvesemnek felvetem, hogy szerintem mely eszköz lenne a legmegfelelőbb, akkor sosem az jön, hogy milyen intelligens vagyok. Sőt, szerinte ettől még inkább az állatvilághoz tartozom. Konkrétan a perverz disznó fajtához. Ki érti ezt?
-
törölt tag
Ezt pontosan hogy érted? Mert elméleti síkon jogos a felvetés. A mac -cím nem a készüléket, hanem a hálókártyát azonosítja, ami viszont nem feltétlenül jelent beépített hardverelemet, lehet külső eszköz is. De kétlem, hogy a konkrét példában ilyesmiről lenne szó. Ezért a beépített wifi modul azonosítóját ebben az értelemben szerintem lehet a teló azonosítójaként is értelmezni.
-
LonGleY
veterán
Játszhatunk egyébként egyet. Kérnék szépen valakitől egy 6 karakteres RAR vagy ZIP fájlt, benne egy TXT-vel, abban pedig egy szóval. Meglátjuk, mire mentek egy ilyen hosszúságú jelszóval (VS egy átlag gép). :] A 8-at azért nem vállalom, mert AMD lévén eszik rendesen a masina.
A karaktervariálás rendben van, nyilván számít az is. Az én megoldásom a rendes szavak használata a saját, megyjegyezhető eljárásom szerint kis-nagybetűzve, illetve van pár speciális karakter is benne. Ahol fontos (és nem kell megjegyezni a jelszavakat), ott meg komplett randomot használunk.
-
LonGleY
veterán
Miért, egy ilyen oldal az egy ultimate válasz mindenre? Ez is csak egy algoritmus a sok közül, illetve egy bizonyos számítási teljesítményt vesz alapul a becsléshez.
Illetőleg a 11 karakter mégsem 8... Én a 6-8-ak ellen szólaltam fel eredetileg is. Az, hogy a képregényen 11 van, az lehet, hogy nem a legjobb példát jelentette. De ezen fölösleges annyit lovagolni. Már akkor is előrébb lennénk, ha mindenki 11 karakteres jelszavakat alkalmazna.
-
fatal`
titán
Na igen, a 4.4-et azért nem kevertem ide, mert kevés eszközön megy.
Az Xposed fejlesztője előbb-utóbb kénytelen lesz újraírni a cuccot (vagy abbahagyja a fejlesztést), mert 1-2 verzió múlva szerintem az ART lesz a default a dalvik helyett (utóbbi talán ki is kerül teljesen, bár a régi appok kompatibilitása miatt örülnék, ha nem így lenne).
-
LonGleY
veterán
Te tudod ilyenkor, hogy mi bajod? Inkább te olvass! A dalvik-dolgot air kötötte a Clean Master-hez érdekességképp, te viszont összemixelted az egyészet az autokillerekkel egy nagy trutymákká, és most mindenki hülye, aki ilyet használ. Közben az indokokra nem is reagáltál, így a kötekvéseden kívül nem igazán jött le, hogy mit akarsz közölni mindezzel.
-
LonGleY
veterán
Ha nem a személyeskedésre fókuszálnál, akkor nem lenne számodra új információ az, hogy az exif a képek előtti headerben található. Innentől fogva do the math... Valahogy, érdekes módon a zenelejátszók is tudnak ID tagek alapján rendezkedni a zenei állományokban található adatok alapján anélkül, hogy az egész fájlt beolvasnák - kész csoda! Ez már a jövő?
Még hogy 10 perc kvadon... szerinted a thumbmail gyártáshoz nem kell megnyitás és ráadásul írási művelet is? Mégis pillanatok alatt végez 500 képpel. Akkor szerinted egy exif.elérés ennél durvább művelet? :]]
-
atillaahun
veterán
Semmit nem tud, de azt magabiztosan programokból mondjuk eddig se volt hiány. Ha nem a Google csinálta volna most lenne vagy 1000+ letöltése a Play-en.
#40382) twine
Én is így kezdtem még anno a Blade-en, aztán jött a felismerés, hogy 500 MB RAM-al nem engedhető meg az a luxus, hogy 1 feladatra 2 programot használjak.
Azóta aztán van már egy N4, de a vigyázzba állnak az app-ok érzés maradt. -
LonGleY
veterán
Ez nem igaz, ugyanolyan apró dátumadat az exif-ben lévő is, mint az, amit kreáció, módosítás meg egyéb címszavakon hozzáfűz.
Ráadásul a QuickPic-ben bepipálható a rendezés típusánál, hogy a felvétel dátuma szerint pakoljon, ergo - gyaníthatóan - az exif-et használja.
xSide: Az exif adatok nem veszhetnek el egy dropbox szinkronizáláskor, ugyanis nem alakítja át a fájlokat. Gondolhatod, hogy nem sokan használnák, ha ilyen paraszt lenne a kliens... :]
-
-
törölt tag
Nem azért kell tanítani, mert én nem tudom. Ha be van tanítva, akkor háromszor olyan gyorsan lehet vele gépelni. Értsd egy nyolc karakterből álló szónak ha első három karakterét beírom, ékezettel együtt space-ra kiegészíti a szót és már mehet is a következő hasonló formában.
Play Store mikor óhajt lefrissülni 4.5.10-re?
-
-
-
LonGleY
veterán
Ez miért lenne paranoia, hogy egy ilyet letiltasz? Ez azért elég basic. Nem vagyok híve az "úgyis követnek, mert megtehetik, akkor meg már mindegy is" nézetnek. Amit megtehet az ember fél perc alatt, tegye meg - még ha nem is teljesen biztos a hatásában. Ugyanúgy, ahogy körültekintő a Facebook-on, a regisztrációk kitöltésekor stb. Nehogymár ezt pont nektek kelljen magyarázni! A beállítás pedig opcionális (azért hívják beállításnak)... Ebben az esetben engem zavarna, ha x percenként hozzányúlna a GPS-hez. Ne tegye, nem a Google-nek tartogatom a wattórákat (az információkat sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest