- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
-
Dr.NX
addikt
válasz
ignisz #140907 üzenetére
A Waze topikban előbb kapsz választ.
-
icemad
nagyúr
válasz
ignisz #136734 üzenetére
Az s10+-om is, de csak a gyári alkalmazásoknál. A külsős programoknál nem. Mondjuk Messengernél vagy Chromenál már kell bűvészkedni egy kicsit. Szóval nálam nincs olyan, hogy egy gombnyomásra az összes alkalmazás dark módra vált. Kolléga ezt szerette volna, és erre írtam, hogy jelenleg ezt egyik mobil sem tudja. De javítsatok ki, ha tévedek.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
ignisz #122941 üzenetére
A MicroG kiegészítőt is telepítetted? Vagy rootolt a készüléked?
-
Bozek
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
ignisz #104655 üzenetére
2016-ban még citromailt használsz?
Amúgy:
Ha a készülékeden nem kapsz push üzeneteket a Citromail applikációtól, két megoldási lehetőséget javaslunk:
1. Nyisd meg a CitroMail applikációt, majd a Beállítások menüpont alatt az Értesítések funkciónál az Új üzenetek panelbe tegyél egy pipát.és/vagy
2. Nyisd meg a készülékeden a Beállításokat. Görgess az Alkalmazások feliratig, amelyben a CitroMail appra nyomva az Engedélyek funkció alatt keresd meg a Telefon alvó üzemmódjának megakadályozása opciót és engedélyezd (OK)
-
Fall-N
veterán
válasz
ignisz #99732 üzenetére
A KWGT a Zooper ellenfele, a KWLP meg jobb annál, élő háttereket lehet készíteni a végtelenségig személyre szabva. Én épp mostanában csinálok egyedi komponenseket hozzájuk. (Mindkettővel működik.) Ha kész lesz mind majd (feltöltöm G+-ra + Dropbox) belinkelem ide. Van jó pár élő háttérem is KLWP-hez, ha igény van rájuk majd megosztom azt is. Elsőként vettem meg mindkettőhöz a Pro kulcsot. Support is első osztályú.
Zoopert régen megvettem, de egy bugos 💩. Még egy normális zenelejátszó widgetet sem lehet csinálni vele, mert nem működik. Újabban a helyre is azt írja, hogy "Ismeretlen". Megy is a kukába.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ignisz #99732 üzenetére
Van helyhozzáférési jogosultsága?
Az is egy custom widget maker. -
beg
veterán
válasz
ignisz #98785 üzenetére
A telefon memóriában a ZooperWidget/IconSets alatt ott vannak a zip-ek?
Ha újratelepíted, attól még azok nem kerülnek vissza maguktól, ezek nem gyáriak.
Sztornó, ezek a gyáriak. Akkor egy fentebb említett teljes ZW könyvtár félremásolás (mentés céljából) majd az alkalmazásoknál gyorsítótás és adatok törlése, utána reinstall és nézd meg úgy. -
-
-
-
-
sbwolf
aktív tag
válasz
ignisz #92303 üzenetére
Esetleg IMediaShare.
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
Véreshurka
senior tag
válasz
ignisz #91717 üzenetére
Ilyenekre vannak kitalálva sztem a Layer Theme-k, mint pl. ez. Ezeknél direktben le van írva, hogy CM romokkal nem fog menni. Lolli vagy Mályva kelleni fog + egy-két másik dolog is mint pl. ROOT, sztem olvasd el a Play Store-os leírását és nézelődj ezek között a témák között hátha.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
ignisz #91713 üzenetére
Sztem ezt csak vmilyen témával tudnád megoldani. Én ezeket próbáltam, viszont a naptárat nem sötétítették be:
Ha CM alapú romod van:
1. Euphoria Dark CM13 Theme
2. PitchBlack™Pitchblack viszont teljesen fekete-piros-ba öltözteti a Play Store-t.
(#91714) gaben0211: saját fiókkal akarnám megoldani.
-
Fall-N
veterán
válasz
ignisz #90210 üzenetére
Sajnos a sok selejt lockscreen alkalmazás közül csak a WidgetLocker volt egy jó alternatíva, amit már nem frissítenek évek óta.
Viszont azóta lett a sokkal jobb C-Locker Pro ami sok mindent tud, egyedül csak azt nem, hogy te állítsd be a widgetek rácsméretét (4x4). Én például az időzített profilokat használom, így nappal más a háttér, mint este (full fekete SAMOLED miatt), így nem égeti ki a szemen a kijelző.
Estleg a kőbalta egyszerű AcDisplay még jó, de ott is fix méretű négyzetes widget tehető csak ki.
Egyéni csúszka egyikben sincs, C-Lockerben van legalább több fajta.
-
tomy86
addikt
válasz
ignisz #88215 üzenetére
Bocs, de ahhoz nem kell angol tudás, hogy letöltsd a pc-s klienst. Ha windows használsz, akkor ez kell neked. A program telepítés után magyar nyelvű.
Nem használok Chromeot sem telefonon, sem számítógépen úgyhogy ezt a részt passzolom. -
tomy86
addikt
válasz
ignisz #88210 üzenetére
Gondolom telepítetted a pc-s (vagy mac-es) alkalmazást. A weboldal alsó harmadán van a link hozzá. Azt megnyitod és ott kiválasztod a kártya hozzáadása opciót.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Véreshurka
senior tag
válasz
ignisz #87769 üzenetére
Rootolatlan telóra is van egy megoldás, én azzal 2 napig bírtam. Ha jól emlékszem működött, azonban proxy szerveren kellett minden adatot átküldeni és ezért nagyon lassú volt. Ha kiakarod próbálni akkor le kell töltened valahonnan az adblock + app-ját és ha jól emlékszem lesznek benne instrukciók, hogy mit kell tenned. Sajnos már régen volt és nem emlékszem rá, ha elakadnál a neten biztos találsz leírást. Azonban tényleg annyira nyögvenyelős és lassú lesz minden, hogy nekem 2 napot bírt. Sokszor be sem töltöttek pl böngésző oldalak. De szerintem egy próbát talán megér.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
ignisz #87767 üzenetére
A 3.1 kell neked. Valóban nagyon jó progi, viszont azért lehet mellette is találkozni reklámmal, még úgyis, hogy mindig frissítve van - tegnap egy Időkép előtti egész képernyősbe botlottam. Személy szerint az AdAway mellett még a MinMinGuard-ot használom ami egy Xposed modul, így már teljesen jó + ha blokkol is az adaway a MinMin eltunteti az ures felugro ablakokat.
Régen Adfree-t használtam, bár ha jól nézem már nem az eredeti készítő készíti. Használja esetleg valaki? Tapasztalatok?
-
beg
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
ignisz #87617 üzenetére
Megoldható, de ahhoz tudnod kell a router IP-címét (nem a 192.168.0.1-re gondolok). Ha nem tudod, akkor meg valamely dinamikus DNS szolgáltatóra kell ránézned (pl.: DynDNS, No-IP), amelyiket kezeli is a TP-Link. Ha jól emlékszem, a két említettet épp tudja, de nem biztos, hogy jók az emlékeim, már ezer éve DD-WRT-t használok. Általában a szolgáltatótól nem statikus IP-t kapsz (persze elérhető plusz pénzért majdnem mindegyiknél), így szerintem ez utóbbi megoldás lesz a nyerő a számodra.
Van még egy megoldás, de az a router-en lévő gyári firmware-el nem kivitelezhető.
(#87618) air: Bölcsebb maradtál volna, ha hallgatsz. Azért, mert Te nem tudsz rá megoldást, még igenis létezik. Már régóta így használom a router-re dugott pendrive-ot, hogy a fontos fájlokat bárhonnan elérhessem. Igaz, nálam VPN van, amire rácsatlakozok mobilnettel és onnantól fogva a teljes itthoni hálózatot látom, akár az ország másik végében is. Onnantól meg már mehet a belső IP is, a 192.168.1.1.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
ignisz #87552 üzenetére
A Domain-nél a PC neve kell. A számítógép nevének megállapítása:
"A Rendszer megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, kattintson a jobb gombbal a Számítógép elemre, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
A Számítógépnév, tartomány és munkacsoport beállításai területen megtalálható a számítógép neve és a számítógép teljes neve, ha az egy tartományhoz kapcsolódik."
A felhasználónál pedig egyértelműen a felhasználó. A felhasználó név a windows start menü és ott fenn vagy egy kép, arra bökve megjelenik a Felhasználói fiók módosítása ablak, ott lesz. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
ignisz #87547 üzenetére
Valamint a PC-t jelszóval kell ellátni, mert máshogy nem megy, mert az ES-nek kell.
Én RootRulez leírás alapján csináltam anno, de módosult egy kicsit, de végig vihető logikusan vele. -
Probert75
addikt
válasz
ignisz #87544 üzenetére
A megoszott meghajtón a PC-n jobb klikk. A felugró ablakban Megosztás ezzel/Speciális megosztás. A megjelenő ablakban Speciális Megosztás...-ra bal klikk, majd az újabb felugró ablakban Engedélyek. Az ablak alsó részén Engedélyek fül alatt mind a 3 rublika pipa, hogy írni olvasni, mindent tudjál vele csinálni.
Én nem könyvtárat, hanem meghajtót szoktam megosztani és ezt amit fentebb leírtam Total Commanderben csináltam.
Mondjuk nálam így néz ki a ES File Explorer beállítása, hogy meghajtót osztok meg a PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest