- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Rimuru #123829 üzenetére
És Roaming-nak is szól az üzenet (kérdés):
Köszi az ajánlást, de az Open Camera-ban sem tudom, hogyan is kellene külső tárhelyre menteni.
Ebben tudtok segíteni?
Illetve azért a kijelzőn koppintva való fénykép készítés nem az igazi. Először fókuszál automatikusan (kis kör megjelenik a kijelzőn), majd ha rábökök megjelenik a négyzetes fókuszálás is, legtöbbször egyszerre a körrel. Most olyankor hova is fókuszál? -
Somatom
veterán
válasz
Rimuru #123762 üzenetére
A másodikat nem értem. Hol jelöljek be és mit ahhoz, hogy legyen quit gombom?
A harmadikra az előbb találtam egy félmegoldást:
https://addons.mozilla.org/hu/android/addon/fit-text-to-width/
Sajnos, nem minden oldalon működik, de pl. itt, a PH fórumon igen. Ráadásul dinamikus, úgyhogy zoom után, automatikusan tördel. -
Somatom
veterán
válasz
Rimuru #123760 üzenetére
Értem a sorok közötti célzást. Gondoltam, hogy téged nem érint a dolog, mert különben alaposabban utánanéztél volna. Az első linkedben szereplő válaszokban ott van, hogy miért jobb az addonos megoldás. Csakhogy, a linkelt addon -ra ezt dobja az 59 -es verzió:
"This add-on is not compatible with your version of Firefox."A mádodik linked sem az igazi, mert az ilyen kilépés az előzmények törlésével jár. A másik javasolt lehetőség a QuitNow addon. De:
"This add-on is not compatible with your version of Firefox."Ezek után próbáltam a harmadik linkedet. Idézzem a hibaüzenetet, vagy ki tudod találni?
-
-
-
-
zseko
veterán
válasz
Rimuru #73630 üzenetére
Úgy látom te vagy aki nem használ kétlépcsős azonosítást, mert te nem tudod hogy működik. Lehet hogy régi rendszeren még lehetett, de 4.3 óta első bejelentkezéskor nem tudod lehúzni az értesítési sávot míg végig nem viszed a beállításokat, így hiába kapod meg az sms-t a hitelesítő kóddal, nem tudod megnézni, ergo nem tudod beírni, ergo nem megy tovább a rendszer. Innentől kezdve vagy másik telefonban a sim, vagy végigviszem bejelentkezés nélkül, de ekkor bukom a google által mentett wifiket, programokat, beállításokat. De örömmel várom az ötletedet, hogy hogyan oldod meg.
-
vicze
félisten
válasz
Rimuru #69674 üzenetére
Akkor részletesen(Igazad van nem mind, de azért a népszerűek igen), minden WebKit-es az én felfogásom szerint, mert: A Chromium is az volt, amíg a Google nem forkolta és lett a Blink, de az is csak egy WebKit fork marad, ugyanúgy portolnak a dolgokat belőle, meg persze vissza, csak a gyorsabb fejlesztés miatt le kellett válasza a Google. Hogy teszel-e különbséget a kettő között, a fene tudja, talán a JS motorok miatt van értelme. A JS motorok is kb. a megjelenítő motorhoz vannak kötve szóval WebKit alap esetében JSCore lesz, Blink-nél meg V8, ez már valós különbség JSCore most talán jobb.
Blink-et igazából csak a Chrome, Opera és Silk használ, a többi többnyire WebKit illetve van pár Geckos, de azok tudtommal nem túl népszerűek FF-et kivéve.
Ezeket most csak mobilra írtam. -
-
attiati
veterán
válasz
Rimuru #68635 üzenetére
én is azt használnám, de képtelenség. Állítólag már kevés a telefonom az Opera Browserhez, amit nehezen tudok elfogadni. (Motorola Atrix 2).
Lehetséges?
Másnál nem akad?
Kb 1-2 hónapja összeomlik rendszeresen. A legutóbbi frissítés nem omlik össze, de legalább percenként megakad 5 másodpercekre.Az opera mini és a classic meg simán elfut.
-
-
törölt tag
válasz
Rimuru #67378 üzenetére
MiniPC -ken, egy gyári hiba orvoslása miatt, a custom romokban alaposan módosítva van a build.prop. De az eredeti is ott van, csak átnevezve. Váltáshoz csak fel kell cserélni a neveket. Én nem szoktam ADB -t használni. A Webkey boot -tal indul, hogy ha esetleg betörne a kijelző, akkor is tudjam kezelni a telót. Ha pedig a rendszerrel lenne gond, akkor CWM és onnan indítom az Aroma -t. Így nem kell PC, vagy egyéb eszköz.
-
törölt tag
válasz
Rimuru #65790 üzenetére
Köszi! Ezt csak végső esetben lépném meg.
Fut valakinél Tabon pl. a TVGO, vagy a tegnap említett Photo Editor? A kezelőfelületnek van fekvő nézete? -
törölt tag
válasz
Rimuru #58786 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Ilyet biztosan lehet csinálni, mert ezekhez hasonló kapcsolók vannak pl. Elixír Widgets -ben is. Ha ilyen megoldással lehet root nélkül kapcsolni és valóban le is állítja a hardvert, akkor ez tényleg nem nagy ügy.
Samuimon alapból voltak ilyen gyorskapcsolók a rolón és a Sony -mon is, CM alatt. Sztem nagyon praktikus dolog, nekem már tök természetes. Meg voltam róla győződve, hogy ez alap Android feature. -
törölt tag
válasz
Rimuru #58776 üzenetére
De ehhez be kell lépni a menübe. Én ilyesmire gondolok:
Ez egy Samu "rolója", ráadásul custom rom -mal, de ha jól tudom, stock Androidon is vannak ilyen gyorskapcsolók. Vagy ha nincs, akkor lehet csinálni. Én ilyenre gondoltam KK alatt. Vagyis, azt a menüben levő GPS kapcsolót ki lehet rakni rolóra, vagy főképernyőre, hogy ne kelljen érte belemászni a menübe?
-
gatto_
senior tag
válasz
Rimuru #50204 üzenetére
Nem vették ki csak átvariálták. Egyenként törölhető mind. Bemész az "összes" fülbe, és amik aktuálisan nincsenek telepítve, azok mellett a jobb felső sarokban van egy X. Ha arra rányomsz felkínálja a törlést. Kicsit macerásabb mint a régi módszer, de jobb mint a semmi.
-
törölt tag
válasz
Rimuru #42322 üzenetére
Ezt írtam korábban. Én automatizáltam. Bizonyos programok indulásánál automatikusan eltűnik, majd előjön. Pl. az XBMC nem tud megjelenni full képernyőn, ha nem full képernyős a megjelenítés már akkor, amikor indítod. De oldalra akkor sem tud kerülni a dock bar úgy, hogy ne a kép fölött jelenjen meg, vagyis az az oldalt megjelenő valami nem a dock bar lenne, hanem csak egy (vagy több) widget, ami hasonlít rá.
-
7Sony7
addikt
válasz
Rimuru #41509 üzenetére
Köszi! Nem sokat értettem belőle, ezért felraktam a telóra. Gondoltam, ez sem lehet sokkal nehezebb, mint egy hangkártya beállítás. Frászt! Százmillióféle izét lehet állítani, dehogy piszkálok én bele!
Mit lehet itt állítani egy call recorderhez? -
Probert75
addikt
válasz
Rimuru #30141 üzenetére
Köszönöm!
Fentebb olvastam, hogy az Apex többször tölti újra be magát. Ez mennyire akkumerítő, zavaró a működés közben. Nova-t használtam egy hónapja az új telómon és annyiszor emlegették már az Apexe-et, gondoltam kipróbálom és az este feltettem. Azt egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy simábban üzemel e a Nova-nál, még nem használtam annyit. Az viszont jobb benne, hogy csúsztatások a free-be alapból vannak, míg a Nova-ba ezek a ficsőrök, csak a fizetősben vannak. Valamint az Apex-ban az Alkalmazások menüben a fenti fülön lévő widgetek listája kis képpekkel ugyanúgy jobbra-balra átnézhetőek, mint a gyári ICS-ben. A Novában ha ráböktem arra, akkor egy felugró ablakban listás felsorolásként jelenítette meg.
-
atillaahun
veterán
válasz
Rimuru #29892 üzenetére
Nem.
Itt most egy egyszerű helyi hálózati megosztásról van szó. PC-k tartalmát egyszerűen meg lehet osztani LAN-on és filmet nézni pl. egy másik otthoni gépről. A telefon SD-je is ugyanígy meg van osztva LAN-on csak itt a windóz nem akarja egyből lejátszani a videót (stream-elni), hanem előbb másolna.
Ezt nem tudom, hogy most PC-n kell csak rá egy másik célprogram, vagy eleve az android-os ES Explorer általi megosztást nem tudja kezelni ilyen formán a windóz.Az FTP topic egyébként elég kihaltnak tűnik.
(#29897) freemanone
Ránézek, köszi. -
Foose
addikt
válasz
Rimuru #22390 üzenetére
Opera mini van a telón,de mivel pl animált dolgokat nem támogat,ezért én ezt teljesen más kategóriába sorolnám. (pl letöltő oldalakon visszaszámláló nem működik stb) Gyári böngésző elég vacak,sajna 2.3.6 van a telón. Anno ICS-m volt,azon egész használható volt a gyári böngi. De ezen...
(#22391) DS39 Nálam az opera mobile is fagyasztja a telót. Pedig gyári rom van a telón. Szerintem kevéske neki a 256MB RAM. A másik kettőre épp most reagáltam.
Viszont akkor most nem jutottam előrébb
-
EmberXY
veterán
válasz
Rimuru #20674 üzenetére
A GO keyboardot használom, vissza gombot nem nagyon látok.. Egy "kész" feliratú gomb van, 5 sor a bill.
kurzornyilakkal együtt, egy sor menü, meg két sor beviteli mezőm van... ( Kitapasztaltam azért rendesen, nem az első próba után adtam fel, nem ilyen egyszerű a dolog...)
Jó kis progi, nagyon szeretem, még háttér is van beállítva benne...
Azért tartottam érdekesnek a dolgot, mert a "kész" gomb mindenhol a gépelés végét jelenti csak, enter funkció sehol nem társul hozzá.. Webcímeknél "megnyit"-ra változik, akkor értelemszerűen "intézkedik" is..., de az említett böngészőben a "kész" gomb is alapból nyomott egy entert. -
fatal`
titán
válasz
Rimuru #19976 üzenetére
Hm, tényleg, erre nem is emlékeztem. Valószínűleg azért, mert kb. 3 percig használtam, amíg a telefonom le nem frissítette az újabb (már Play kinézetű, de még Marketnek hívott) verzióra.
Ettől függetlenül szerintem sokkal jobb lett volna a kék színnel. Láttam már modot XDA-n, képek alapján tök jól néz ki.
-
ohcard
tag
válasz
Rimuru #18362 üzenetére
Próbáltam menteni térképet, de nem jött össze... Eljutok a kijelölésig, de akármekkora területet jelölök ki a négyzet piros marad, és nem engedi menteni... Csak a Mégse gomb aktív...
Illetve azért szeretnék egy appot, mert akkor nem kéne előre gondolkodni, hogy milyen térképet mentsek le, mert mondjuk jövő héten kelleni fog... -
LonGleY
veterán
válasz
Rimuru #13845 üzenetére
Az asztalival is váltanak a Prestoról.. kicsit érthetetlen, főleg mobilon. A legszebben és leggyorsabban renderelő böngésző. Asztalin szintén nagy tudású, bár ott kevésbé sajnálom, ha a körítés, és a gesturök hasonlóképp kidolgozottak lesznek. A többi böngésző mindig is nyögvenyelősen lassú volt hozzá képest (Fx), avagy funkcióiban egyszerű, mint a kő (Chrome). Egyedül a fejlesztői eszközökben érték utól az Operát. De talán nem rossz a mostani döntésük, biztos nem keveset latolgattak előtte.
-
alec.cs
tag
Az a helyzet, hogy a PC és a telefon is rendszerint be van kapcsolva.
Így ha a Skype működik a PC-n és a telefonon is ugyanazon azonosítóval (mindkettőn azzal történik a bejelentkezés), akkor az nem okoz problémát? Ha jön egy hívás, akkor mi történik?
Hát ilyen esetre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged