- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bubi92 #137590 üzenetére
A teló belső memória kártya, notifications nevű mappába, masolj olyan értesítőhangot, ami nagyon halk, de jobb ha néma. Fájl névnek adj valami extrát, olyat amit gyorsan meg fogsz találni a Messenger üzenet jelző beállításaiba.
Ha a telefon részbe teszel néma hangot, attól még a Messenger jelzését hallani fogod.
Egyébként milyen készülékről van szó? Azt látom, hogy android 9 van rajta. -
-
vicze
félisten
válasz
bubi92 #66897 üzenetére
Csak hogy értsed, a cég ahol dolgozol az kényszeríti ki (nagyon helyesen) Exchange account beállításakor az eszköz védelmét. Ez a saját céges policy-tok, és ha megkerülnéd megsértenéd a biztossági előírásokat.
Igen, van rá mód megkerülni, módosított APK kell hozzá, de nagyon, nagyon, nagyon nem ajánlom, mivel megsérted vele a céges előírásaitokat.
-
fatal`
titán
-
marcusa
addikt
válasz
bubi92 #17305 üzenetére
Lehet nem jó helyen vagyok, bejelentkeztem a gmail-be, és ide jöttem: https://latitude.google.com/latitude
Máshogy kellene? -
dokee78
félisten
válasz
bubi92 #17261 üzenetére
Próbáltad a DSLR szóra keresést a Playen?
-
Bozek
nagyúr
válasz
bubi92 #17261 üzenetére
Milyen DSLR géped van? Én ezt találtam: DSLR Controller. Bár fizetős, de ha DSLR gépre volt pénzed, akkor erre se sajnáld.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
bubi92 #15084 üzenetére
Azért ez így erős, ne kapkodjunk!
1. A gyáriból is kettőt különböztetünk meg: a rendszerét, és a hivatalos Gmail klienst. Míg előbbi valóban purgálandó, addig a másodiknak van egy hatalmas előnye a K9-el - vagy bármely más 3rd party e-mail kienssel - szemben, mégpedig a remek push értesítés. Ugyan csak Gmail fiókokat kezel, de azokat rendkívül hatékonyan: egyrészt maga a kliens jól használható (szinte csak azt tudják ellene felhozni, hogy a kukából nem lehet vele törölni), gyakorlatilag 0 memóriát használ, instant jelez, ha új levél érkezik. Ehhez pedig nem kell olyan - droid berkekben szokásos - trükkhöz folyamodni, hogy notification ikonnal folyamatosan a memóriában tartsa a rendszer a klienst, amit viszont a K9-nél és az összes többi nem gyárinál muszáj elkövetni, ha automatikus értesítést szeretnénk az új elektronikus levelekről.
2. Ha valami igazán gyalulásra termett, az maga a Freemail. A kezdetektől fogva egy megbízhatatlan, hulladék magyar szolgáltatás, amit komolyabb helyeken még regiszrálós címként sem fogadnak el. Rendszergazda mivoltomban számtalanszor találkoztam levél késéssel, teljes kimaradással, ha a levelező felek közt akadt Freemailes. Megértem, hogyha fontos levelezéseket tartalmaz, és ezért nehéz róla átállni, viszont erősen javasolt elsődleges levelezésként messze elkerülni!
3. Az ügyfeleimnél a régi e-mail címeket egy Gmailes fiókban összegzem, POP3-on keresztül tud ugyebár máshonnan is leveleket gereblyézni. Az is beállítható, hogy külső e-mail címek nevében küldhessünk leveleket - akár alapértelmezetten -, így nem kell többé a régi felületekre visszalépni. A Freemailt tessék beállítani a Gmail alá, így a remek Gmail klienstől sem kell megválni. Máshogy nincs értelme a Freemaillel foglalkozni, Gmail fiókja pedig minden droidosnak van! A POP3 letöltési frekvencia 2 perctől 1 óráig változhat: ez lehet az egyetlen hátránya, hogy a Freemailtől a Gmailig nem instant az üzenet szállítás. Bár a Freemail eleve nem az...
-
csibe1
addikt
válasz
bubi92 #14652 üzenetére
Köszönöm,és neked is Mr X :-) Tényleg majdnem mindegyik android topikban találkozni ezzel a dologgal. Esetleg van valami tippetek akksival kapcsolatban, hogy mire érdemes figyelni?
A tabletes topikban is felvetődött az a kérdés, hogy lehet-e töltés közben is használni a tabletet, vagy inkább ne, mert csökkenti az élettartamot? -
-
sumsang
aktív tag
válasz
bubi92 #11462 üzenetére
CSiPsimple Elsősorban VoIP-os telefonálásra használatos app, melyről vezetékes/gsm hívásokat is lehet indítani/fogadni. Van rajta olyan opció, mely képes a kétoldali beszélgetések waw fájlban történő rögzítésére.
-
punky10
addikt
válasz
bubi92 #11462 üzenetére
Semmilyet. Az android nem enged hozzáférést külső appnak a hiváshoz, igy max a mikrofonnal tud rögzíteni, ami viszont a másik fél hangját nem igazán tudja megfelelő minőségben felvenni. Ez valami biztonsági marhaság a Google részéről.
Nem szereti a konkurenciát, elég ha Ő figyel, hallgat bennünket... -
oncsi
őstag
Sajnos nem megy egyikse.
Az a baj, hogy a Barnekle WiFi Tether az egyetlen általam próbáltak közül ami majdnem nem jó, de Ad-HOC hálozatot csinál. és piszok lassú.
Amiket ajánlottál azok sokal többet tudnak, de at SSID nem látszik a másik gépen. Pedig minden rendben lévőnek látszik.
Inditáskor javasol egy kernel cserét, de nekem a gyári kernel pontos lenne, De holnap (próbábból ezt is lecserélem :-) -
tonyqa23
senior tag
Bocsika, rosszat linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged