- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #175363 üzenetére
Lehet az is működik.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #175360 üzenetére
Tippre telepítésnél adsz neki jogokat, hogy hozzáférjen a névjegyzékedhez. Ezt ne add meg neki.
-
válasz
enginev3.0 #162452 üzenetére
Milyen értesítésre gondolsz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #150860 üzenetére
De. Összefoglaló, hasznos holmik, Mappa szinkronizáció eszközök között. Esetleg még a Synchronize Ultimate. Ez utóbbit nem próbáltam erre a célra, de szerintem működik. Az Ice Cold Apps azért profi cég.
-
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0 #149349 üzenetére
Olvass kicsit vissza, leírtam egy módszert, aminek segítségével a Truephone felvesz Android 10 esetében is, kihangosítás nélkül is, csak akkor gyenge a hívott fél hangja, de hallható.
-
crok
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #149349 üzenetére
..es milyen keszulek, milyen ROM / rendszer? Jogosultsagot kapott az app a felvetelre, tarhelyre?
-
crok
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #149347 üzenetére
[Itt] irtam kettot is (:
-
C. s.
addikt
válasz
enginev3.0 #147104 üzenetére
Szia!
Nem ígérek semmit, mert amihez használnád, azt nem ismerem, de próbáld meg ezzel: Calendar Import - Export (ics)
Nálam alap, ez mindig telepítve van. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #147113 üzenetére
Nem értem. Azt a naptárat amibe ez dolgozik nem lehet egy mozdulattal berakni a googli naptárba (más naptárak felvétele, a beállításokban)?
-
hangyász2
aktív tag
válasz
enginev3.0 #147113 üzenetére
Oksa. Én a szakosztályom pályaosztását 12 csapattal, 18 edzővel és 4 pályával Gugliban osztom be. Szerintem remekül lehet az ismétlésekkel, határidőkkel stb. De mindenkinek másra áll rá könnyebben a gondolkodása.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Biztos hülye kérdés, de ha exportálni szeretnéd, miért nem egyből írod be naptárba?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Sajnos ezt nem tudom. Én kiraktam widgettet, nekem így megfelel. Elmenteni lehet sok helyre, mondjuk más naptár pont nincs köztük.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
enginev3.0 #147097 üzenetére
Vagy ez: Műszaknaptár Pro - csak 600kB
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Ezt tudom ajánlani. Persze ha jól értettem mire gondolsz. [link] Nekem bevált.
Akár egész évre előre beírhatod a beosztásodat. Akár widgettet is rakhatsz ki a képernyőre. Több személy beosztását is fel lehet vinni. Stb. -
Jakuu
őstag
válasz
Ha letrehoztad a projecteket , mint Munka delelott, Munka delutan,Munka ejszaka, Tulora delelott stb. Utana a naptarba egy mozdulat hozzaadni az adott naphoz.
Ha ennyire lusta vagy szolj a felesegednek. hogy potyogje be neked, mert nincs ra fel perced, hogy utana egy mozdulattal hozzaadd. -
Jakuu
őstag
válasz
enginev3.0 #147090 üzenetére
[link]
Remek app. -
junior11
veterán
válasz
enginev3.0 #134917 üzenetére
Samsung böngészővel lehet pl. a könyvjelzőket, ehhez az asztali Chrome-ban telepíteni kell a Samsung böngésző bővítményét.
-
-Maci-
addikt
válasz
enginev3.0 #130570 üzenetére
Dobnál egy linket légyszi? Én próbáltam, de eldobja magát telepítés közben. Csak annyit ír, hogy az alkalmazás nincs telepítve.
-
-Maci-
addikt
válasz
enginev3.0 #130568 üzenetére
Igen, javasolták.
Le is szedtem, de nem tudok bejelentkezni vele. Mikor megadom a címem kiírja, hogy már hozzá van adva a készüléken. -
darvinya
titán
válasz
enginev3.0 #130551 üzenetére
Alkalmazás telepítő apk file-t, legtöbb file kezelő letudja menteni.
De az alkalmazás adatokat root nélkül nem nyerhető ki.Nincs alkalmazáson belüli felhő mentés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #129738 üzenetére
Van a játékoknak külön topik: itt kérdezd meg.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #129738 üzenetére
Nem, de ismerős játék.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
enginev3.0 #129494 üzenetére
PanoramaCrop for Instagram, de persze akkor is használhatod, ha nem az Instagram miatt kell.
-
Somatom
veterán
válasz
enginev3.0 #129494 üzenetére
Konkrétan ilyet még nem csináltam, de az összefoglalóban levő Photo Editor -ral sztem síma ügy. Az eredeti szélességet elosztod hárommal, a kapott eredményt beírod a "körülvágás" menüpontnál és mented az eredményt. Majd, megismétled még kétszer, a megfelelő pozícióba állítva a vágó szélét.
-
polonic
félisten
válasz
enginev3.0 #129256 üzenetére
Pedig lehet, hogy jobban amortizáltad az autót, meg több tüzelőanyagot pöfékeltél el, mintha a 40 km-t szépen egyenletes tempóban teljesíted.
-
Somatom
veterán
válasz
enginev3.0 #129253 üzenetére
Floating -ban azt raksz ki a Térkép fölé, amit akarsz. Akár zenevezérlést is. A CamSam Plus -t használom kamerafigyelésre. A widgete külső alkalmazás nélkül is meg tud jelenni floating -ban és van benne pillanatnyi sebességkijelzés.
-
beg
veterán
válasz
enginev3.0 #129253 üzenetére
Waze már google tulajdon egy ideje.
Pont arra lenne szükséged, de ki sem állhatod.Szóval nem, nincs.
-
pc360
addikt
válasz
enginev3.0 #125560 üzenetére
Apex / Nova
Ez a 2 mondhatni standard. A Nova is pofás, és viszonylag jók már az alapbeállítások, de az Apex-et jobban csípem. Azzal lehet leginkább leminimalizálni a felületet (mappa keret minimális, zéró ikonfelirat, személyre szabható asztal menü, teljesen átrendezhető és beállítható programlista stb.
Nem kell előhúzni az app drawert, ha nem akarod... Elég egyszer benépesíteni a képernyőket és az alsó sávot, onnantól mindent indíthatsz azokkal, vagy gesture-ökkel. Beállítás kérdése mindez. Ha viszont keresel valamit, szükséged van rá, szóval drawer nélküli launcher nem létezik. Ha máshogy is néz ki, vagy funkcionál, mindegyikben meg fogod találni (pl. a Smart Launchernek is van, csak épp oldalmenübe került).
-
canniball
nagyúr
válasz
enginev3.0 #121200 üzenetére
Ha arra volt gyorsabb akkor nem értem hol a probléma.
-
canniball
nagyúr
válasz
enginev3.0 #121169 üzenetére
Mi a baj a Waze-val? A sáv asszisztens kivételével ez mind benne van (illetve most már valami asszisztens-féle is akad benne, ami a kanyarodást segíti).
-
woodworm
veterán
válasz
Próbáld ki, de szerintem ezek az osmandban sem mérhetőek pl. az igo-hoz.
-
Fandango
veterán
válasz
Nincs trafi jelzés -> nem kell száguldozni
-
Fandango
veterán
válasz
enginev3.0 #121162 üzenetére
Google maps miben vérszegény neked?
Bár nekem megvan az Osmand+, de eddig az esetek 90 százalékában a Google mapset használtam navigációra. -
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #121165 üzenetére
OpenStreetMap.
Ha van új térkép, akkor menüből frissíthető, de hamar elfogy az ingyenes lehetőség. Most néztem 7 letöltés.
Nem nézem, hogy az appon belül mikor jelenik meg a frissítés lehetősége, de az OSM hetente frissül. Csütörtökönként van friss térkép a keddi adatok alapján.
Mindenesetre az ingyenes letöltési lehetőség elfogyása után pc-n keresztül bemásolható a térképfájl. Időközönként pedig van akciós lehetőség a támogatásra (éppen most akciós). -
woodworm
veterán
válasz
Akcióban megvettem, de a wikit nem használtam még, a térkép későbbi frissítése pedig megoldható pc-n keresztül. Kipróbálni meg elég a korlátozott letöltési lehetőség. Én elég specifikus feladatra használom, nem találtam még hasonlóan jól működő másik programot.
Egyébként tud lassú lenni ez is, ki kell próbálni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Megnéznék egy olyan összehasonlító tesztet, amiben összevetik a wazet, heret, google mapsot, osmandot és az első háromról az derülne ki, hogy xar, az osmand meg a navik királya.
-
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #121158 üzenetére
Korlátozva van a letöltéseid száma, ha jól emlékszem 10db. Nem férsz hozzá az online wikihez és néhány szolgáltatáshoz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #118380 üzenetére
Innen szedd le a 448-ast, az a legújabb. Igaz, csak nightly, de sok új funkció van benne a Play-en található verzióhoz képest.
-
TODI1111
veterán
válasz
enginev3.0 #117681 üzenetére
chrome://flags > keresőjébe beírod, hogy: reader és ott kiadja a következőt "READER MODE TRIGGERING" >
ezt átállítod (never) és kész is. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
enginev3.0 #117311 üzenetére
Köszi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #117224 üzenetére
Kinézetre nagyon korrekt, viszont vmiért nem enged bejelentkezni.
Látom a fiókok feliratot a + jellel, de nálam nem reagál semmire.
Van vmi trükkje? -
polonic
félisten
válasz
enginev3.0 #116826 üzenetére
A samsung browsert mégis tudtam telepíteni apk-ból.
Oke, benézek. -
Deck
titán
válasz
enginev3.0 #116733 üzenetére
Nem enged bejelentkezni.
-
válasz
enginev3.0 #116733 üzenetére
Ez ugyanaz a program, amit én linkeltem, csak frissebb?
Azt kipróbáltam az imént, még a factory reset előtt, egész jónak tűnt, gyakorlatilag egy az egyben gyári YouTube.A kisebb fájl kell a belépéshez itt is?
-
válasz
enginev3.0 #116353 üzenetére
Volt időm tesztelgetni az OGYouTube-ot, szuperjó, egyetlen idegesítő bugja van, hogy néha nem teszi háttérbe, hiába nyomok rá. Ha lezárom a képernyőt, akkor pedig elhallgat végleg.
Nem jöttem rá, miért csinálja, általában jó, de néha nem, és ilyenkor teljesen ki kell lépnem a programból, majd vissza, majd megkeresni a zenét...szóval nem túl kényelmes.Gondoltam megpróbálom az IYTBP-t, de csak rootosat találtam, illetve ráakadtam erre, de nem tudom, ez kell-e nekem?!
-
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0 #116392 üzenetére
Igen, az, csak OGYoutube-on lassabban tölt be 1-1 video. De akkor max marad fent mind a kettő OGYoutube letöltva háttérből, ha letöltök jó lesz. Hétköznapi használatra meg ez iYTBP Youtube
Egyébként meg rájöttem, hogy azért nem lehet letölteni vele, mert ez az opció ("Offline Video" ) a Google csak Algeria, Egyptom, Ghana, India, Indonesia, Jordan, Kenya, Libya, Malaysia, Nigeria, Pakistan, Dél Africa, Thailand, Vietnam, és Yemen - nek engedélyezte.... szóval ebből sajnos megint kimaradt Magyarország :@
-
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0 #116387 üzenetére
Bocs, én nem erről beszéltem. Már sikerült XDA alapján feltenni legujabb black edition t.
Arra mondtam, hogy appon belül video letöltésre van e lehetőség? Mert beállitáokban opciók erre engednek kovetkeztetni, meg súgó is van hozzá. Csak a menü nincs meg adott video mellett.
-
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0 #116364 üzenetére
"Letöltés" gomb csak nekem nem ugrik fel sehol?
Beállítások meg súgó alapján kéne, hogy legyen, nem? -
válasz
enginev3.0 #116375 üzenetére
No ez totál olyan, mint a gyári YT app, ahogy előttem is írták, viszont pont az a 2 dolog van benne, ami nekem kell: reklámblokkoló + háttérben játszás.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Wow, kösz...
Tettem vele egy próbát és eddi legjobb Youtube app... Eddig OGYoutube-t használtam, de ez sokkal jobb.
Bármint kevesebb rajta a Feature, DE ezzel a VP9-es Codeccal legalább 5x olyan gyorsan tölt. Kb. 15 mp és egész 1080p-es video le is van töltve. Remek.
OGYoutube azért marad a letöltések miatt, de ez nagyon frankó kis app. Legjobb Youtbe applikáció eddig
Nem is értem F-droidosok mit szívnak NewsPipe-pal, meg redditen se ajánlotta ezt eddig senki . -
válasz
enginev3.0 #116375 üzenetére
Ezt tényleg eddig messze a legjobb. Én sem hallottam róla. Köszönjük!
.
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz
Szia!
Honnan lehet ra (ogyoutube) szert tenni? Mert a play aruhazba ha beirom, nem talalom... Bena vagyok?
Koszi -
válasz
Hú ez a Ogyoutube szuper! Eddig hol volt ez az app?! Pont ilyet kerestem. Jó minőséget lő át BT-n, fut háttérben, illetve - eddig - reklámmentes vele a YouTube.
Köszi szépen!
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szép és jó.
De ha jól látom azért pár feaure hiányzik, ami OGYoutube.-on benne van, pl. letöltés vagy az előugrónézetes videonézés /közben tudsz netezni vagy bármi mást csinálni/.
Meg ugye OG-n be lehet állíani külön hogy Mobilneten és Wifin milyen legyen a minőség, geszusokkal vezérelhesd a videot stb... -
NandorHUN
addikt
válasz
+1 OGYoutube-ra, valami isteni rendes YT apphoz képest.
Kár, hogy jogszabályok miatt már nem lehet fejleszteni, de sokkal jobb mint bármelyik másik megoldás. -
válasz
Köszi szépen, megpróbálom ezekkel!
-
Somatom
veterán
válasz
enginev3.0 #116335 üzenetére
New Pipe -ot használok Youtube -hoz. Roamingban alacsonyabbra állítom a felbontást. Meg, kihagyom a reklámokat.
-
Teodor52
senior tag
válasz
enginev3.0 #115178 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
air
nagyúr
válasz
enginev3.0 #114938 üzenetére
[link]
Hogy kereshető legyen:
chrome olvasási mód kikapcsolása (flags) -
kuyarashi
őstag
válasz
enginev3.0 #114824 üzenetére
Ma, az újraindítás sem segített. 1 oldalt engedett megnézni, utána se kép, se hang. Pár napja meg pl. csak 3G ment itthon, ahol mindig van 4G (Telekom).
-
kuyarashi
őstag
válasz
enginev3.0 #114824 üzenetére
Köszi, majd megpróbáljuk. Valószínűleg októberig várnunk kell vele.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
enginev3.0 #114410 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
enginev3.0 #114398 üzenetére
Leírod, hogy kellene?
Feltettem, bejelentkeztem, telón szintén, szinkronizálva is van, de nincsenek ott a könyvjelzőim. -
jupp008
senior tag
válasz
enginev3.0 #114398 üzenetére
Köszi
-
válasz
enginev3.0 #114149 üzenetére
csak pl Mate9-re nem elérhető
-
DM43
őstag
válasz
enginev3.0 #114046 üzenetére
Én is arról beszéltem (2016.Q4)
-
MikeWazowski
veterán
válasz
enginev3.0 #114042 üzenetére
Mármint a szülinapp?
-
DM43
őstag
válasz
enginev3.0 #114042 üzenetére
Persze - 2016.Q4-et ( a napokban jelent meg a naviextras-on a 2017.Q2
)
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #113860 üzenetére
A CloudPlayer ki tudja?
-
beg
veterán
válasz
enginev3.0 #113856 üzenetére
Én maradok a spotify prémiumnál. Kicsit több zene elérhető mintha a saját xx GB tárhelyről játszanám le az egy idő után már unásig hallgatott számokat. 1 hónapra 5 sör vagy egy doboz cigi az ára, nekem ennyit bőven megér.
-
tomy86
addikt
válasz
enginev3.0 #113801 üzenetére
Play Music appban tszerintem csak a Google Music tárhelyre feltöltött zenéidet tudod elérni. A Driveba feltöltött zenék lejátszásához más progi kell.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
enginev3.0 #113807 üzenetére
A zenéidet.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
enginev3.0 #113803 üzenetére
Neked is felolvasta?
-
beg
veterán
válasz
enginev3.0 #113801 üzenetére
De. Pc-n keresztül: [link]
Máshogy nem. -
Fall-N
veterán
válasz
enginev3.0 #112204 üzenetére
Videoder*, Avidd + YT plugin, Newpipe
*Nekem ez a legjobb van a Playen hozzá prémium key reklám eltávolításra az appban. Egy módosított böngésző, így be tudsz jelentkezni, és szinte bármilyen videót, hangot letölt. Természetesen Playen nincs fent, csak a YT nélküli verzió. Innen letölthető.
-
beg
veterán
válasz
enginev3.0 #112213 üzenetére
És Boney M. ?
-
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #112204 üzenetére
Nekem az OGyoutube sok volt, egyszerűbbet használtam helyette.
NewPipe -
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #112202 üzenetére
Több is van.
-
Somatom
veterán
válasz
enginev3.0 #112199 üzenetére
Szólj, ha találtál termékeny táptalajt! Dobnék hozzá még vagy 10 ötletet.
-
Kelvin
őstag
válasz
enginev3.0 #112072 üzenetére
Nincs ilyen opció a kamera beállításoknál nálam.
-
Kékes525
félisten
válasz
enginev3.0 #111959 üzenetére
+(#111960) Somatom
Az megvan, de nem nagyon próbálgattam. Tudja mindazokat a feltételeket amit felsoroltam? Magyarul navigálja a gyalogost is? Elolvastam a playt (tudok olvasni
), tudja. Még ma kipróbálom. Köszi!
Ha ezeket is tudja, akkor az összefoglalóban miért nincs? -
Melack
veterán
válasz
enginev3.0 #111931 üzenetére
Én most telepítettem fel, és nem jelentkezik egetverő százalékokkal a statisztikában.
-
HREH
senior tag
válasz
enginev3.0 #111797 üzenetére
nincs
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #111306 üzenetére
A kép alapján neked már van örökös licenced Európához. Ott alul ki van pipálva a Premium + Traffic. Nem vetted meg korábban akcióban?
Szerk: Jah, hogy most már be is írtad a termékkódot és aktiváltad? Akkor azért ír ki 20 eurót, mert annyiért válthatsz világtérképre Európa helyett.
-
kuksa90
őstag
válasz
enginev3.0 #111306 üzenetére
Én még rágcsálom kicsit a vásárlást. Sajna a tomtom térkép nem áll a helyzet magaslatán: olyan részekről nincs sejtése sem, amit a here (született navteq) nyolc éve ismer...
-
kuksa90
őstag
válasz
enginev3.0 #111302 üzenetére
Megvan a közös nevező...
Én a Sygic Car Navigationt néztem, míg ti a Sygic GPS Navigationt Most feltelepítettem a GPS nav-ot, és meglett a 20 ojrós ár.kovisoft: köszi, rájöttem
-
kuksa90
őstag
válasz
enginev3.0 #111283 üzenetére
-
kovisoft
őstag
válasz
Ez érdekes, mert a honlapjuk továbbra is 20 EUR-t mutat Európa Premium+Traffic-ra. Sőt nekem az appon belül is ennyit mutat.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ez offline térkép?
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #111215 üzenetére
Van 7 napos próbaverzió, azzal tesztelgetheted.
-
aicon
senior tag
válasz
enginev3.0 #111211 üzenetére
Már többen írták, hogy megbánták. A hivatalos frissítés nagyon nem akar megjelenni...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Most akciós a Sygic (május 31-ig), azért a 9 ezerért már világtérképet kapsz náluk. Európa 16,99 euró (vagy közlekedési információkkal együtt 19,99 euró).
Most kipróbáltam, elvileg a benzinárak is mennek, egy Shell kútnál 349,9-et ír ki a dízelre, 362,9-et meg a 95-ösre. Persze ahogy nézem csak a Shell, a MOL és az OMV kutaknál írja ki.
-
SharpSA
veterán
válasz
Nos egy ideje ígérgetik a frissítést... azonban még mindig 2015 Q3 térképek vannak hozzá...
-
beg
veterán
válasz
enginev3.0 #111127 üzenetére
Beállításokban engedélyezd a külső forrásokat.
-
laleeee
őstag
válasz
enginev3.0 #110886 üzenetére
Kár ,de ez a 3.5 majdnem perfect,neked nem ?
-
Teodor52
senior tag
válasz
enginev3.0 #110782 üzenetére
Köszi a választ!
-
beg
veterán
válasz
enginev3.0 #110727 üzenetére
Mert a yt megpróbál mindig keresztbe tenni a külsős appoknak.
-
laleeee
őstag
válasz
enginev3.0 #110727 üzenetére
Azt nem tudom mit jelent
-
beg
veterán
válasz
enginev3.0 #110203 üzenetére
Betettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest