- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zho-lee #109490 üzenetére
Szia!
Jól csinálsz mindent, sajnos valamelyik utóbbi android fő verzió óta (vagy Lollypop vagy Marshmallow) produkál 0 bájtos fájlokat, pedig nagyon szerettem, mert tényleg nagy előnye volt a root mentes működés. Kár, hogy nem frissítik már, mert hozzáigazítva a mai droid rendszerekhez újra jó lenne valószínűleg.
Akár Összefoglalót lehet is szerkeszteni szerintem, hogy kitörölni a TC: ADB profil kimentős megoldást.Nálam egyedüli app mentő eljárás innentől kezdve a root igényes Titanium Backup app.
-
tomy86
addikt
válasz
zho-lee #91985 üzenetére
Régen használtam, de úgy emlékszem, hogy az RMC: Android Call Recorder tudja mindazt, amit szeretnél. Legalábbis, ha működik a telefonodon.
-
kisspall
aktív tag
válasz
zho-lee #85355 üzenetére
Nem megnyugtató, de szerintem jól látod, nincs tökéletes böngésző.
Én jelenleg ötöt használok és még kísérletezek. UC(normál): jó a szövegtördelés, olykor hiányos, rossz megjelenítés. Chrome: többnyire jó a megjelenítés, de a szövegtördelés nulla. Firefox: a PC-n az van, szinkronizálom a könyvjelzőket, ez is jól jelenít meg, nulla szövegtördelés. Puffin. egér műveletek, Flash, más okból nem használnám.
Talán a Dolphin a leguniverzálisabb, sajnos a tabletemen kissé nehézkesen működik, a telefonomon már szinte használhatatlan, mert gyenge a hardver. Ezt ajánlanám kiemelten, főleg ha a vas kellően erős. De még erre sem mondanám, hogy minden esetben jól működik.
A telefonomon van Opera Mini, azzal még eldöcög végszükség esetén. -
hatpersze
tag
válasz
zho-lee #85355 üzenetére
Üdv
Nekem böngésző választásnál a disqus hozzászólás paneljának a megjelenítése a választópont. Ha azt tökéletesen használhatóan, akár többszáz hozzászólást meg tud jeleníteni, az már csak jó lehet. Erre tapasztalataim szerint két böngésző képes, az Asus által kissé átfabrikált gyári böngésző, és az opera next, ezt a kettőt használom párhuzamosan, az Asus féle mindent tud, csak adatot spórolni nem, az opera meg ha be van kapcsolva a turbó (spórolás) mód, pár weboldalt nehézkes kezelni (pl. prohardver lapcsaládba nem lehet bejelentkezni), és most már sajnos eltűnt a gyors scroll lehetősége is (az Asusnál az is van).
Mivel nem Asus készülékem van, a böngésző nem frissít play-ről (ez lehet előny). Még egy dolog, szerintem baromi sokat számít a hardver összetétel (ram, proci, grafika), a legjobb böngésző is használhatatlanná válik egy gyenge telefonon... Root, és az xposed app setting számomra nélkülözhetetlen a böngészéshez (folyamatos háttérvillany, előtérben tartja a böngészőt, teljes képernyő billentyűzet kikapcsolása, stb...) -
Flind
senior tag
válasz
zho-lee #53206 üzenetére
Én is megvettem, és tényleg rosszul van megoldva a licensz ellenőrzés. Úgy lenne ideális ha mondjuk két hetente akarná ellenőrizni, és addig békénhagyna. Mert így kb. egy rohadt jól konfigurálható internetes rádió, aminek nincsenek netrádiós funkciói. Mondjuk eddig még nem volt ilyen bajom, de érzem hogy pont akkor majd vele probléma amikor nagyon kéne.
-
-
törölt tag
válasz
zho-lee #46972 üzenetére
Ilyesmi már velem is történt. Almás boltban kérdeztem, hogy kipróbálhatom -e a bt. bill. -t, mielőtt megveszem. Mondta az ember, hogy persze, majd amikor meglátta Samut, akkor kicsit lenézően közölte, hogy "de azzal nem fog menni". Mondtam, hogy sztem meg igen, mert ez Android. Kikerekedett a szeme, amikor csípőből kezelte. Azért azt nem árultam el neki, hogy kicseréltem a keychar, keylayout fájlokat (akkor még nem volt External Keyboard Helper).
De az kevés, hogy tudod, mihez nyúlj. A hogyant is kell tudni és kétlem, hogy túl sok felhasználó vágja csípőből egy hexa átírását. Arról nem is szólva, hogy a kereső csak egy funkciót tölt be. Ezzel még viszonylag egyszerű elbánni. A Sony dedikált exponáló gombjának is így szoktak más funkciót adni. De a home esetében több keylayout van. Külön fájlok és a funkció függvényében cserélgeti a rendszer. Ebbe kicsit bonyolultabb belenyúlni. -
-
v.attis
őstag
válasz
zho-lee #45928 üzenetére
Igen. Legujabb, amit a huawei készített hozzá, semmi moddolás nincs benne. Igazából először a gps-t sem kapcsolta, szóval itt nem hiba lehet, hanem egyszerűen ilyen a rendszer vagy a rom felépítése. Mindjárt előkeresem a gyári kapcsolósort, megnézem azzal. Sosem használtam...
-
atike
nagyúr
válasz
zho-lee #38551 üzenetére
Az egyik Nexus Toolkitben van olyan, de külön nem tudom, hogy hol érhető el.... A Toolkit maga.... A Full Driver install-os részben van egy pár lépés leírva, hogy mit hogyan kell, és ott amikor le kell szedni az előző drivert, akkor direktbe meghív valami USB driver leszedő történetet....
-
Logeeen
senior tag
válasz
zho-lee #33572 üzenetére
Sidebar Lite
Sidebar Pro
Sidebar Pro lifts the limitations put on the lite version and opens access to new customizability as well as functionality - elevating sidebar, to its most impeccable and pure state.
Sidebar Pro offers the full set of features.
These include:
- Unlimited items!
- Right side swipe!
- Live Running apps!
- Live Running indicators!
- Task Management!
- Lock items!
- Custom icons!
- Full settings!
- Adjust width!
- Adjust opacity!
- Choose color scheme!
- Disable notification! (Hidden by default on rooted devices -
air
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
zho-lee #31075 üzenetére
Gondolom kell hozzá a TWRP is a telefonra. Nem próbáltam, bár a jelenleg használt kernel-ben van megfelelő recovery.
(#31076) BigT: full!screen vagy full!screen+
-
LonGleY
veterán
válasz
zho-lee #20531 üzenetére
Egy Cut the Rope-ot azért megeresztenék (mindkét része megvan reklámtámogatott, ingyenes verzióban a linken), hátha nem ismernétek. És próbálok ezentúl nem offolni játékkal. :]
MurdR: Igazad van, hogy elég igénytelen az oldal - főleg, hogy lopták a cikket -, de a tartalma rendben van. Itt az eredeti, képekkel:
Akkumulátor akadémia - amit az akksikról tudni érdemes @ technet.hu
-
Bozek
nagyúr
válasz
zho-lee #20523 üzenetére
Annyira mondjuk nem érdekel, mert az 1,39 GB egy telefonos játéknál nekem még sok. Főleg, hogy ezeket a fájlokat Xperia V-n nem lehet átrakni SD-re, csak a belső tárhelyre, ami 3,7 GB és már nincs is annyi szabad helyem.
(#20524) LonGleY: Feltéve, ha legalább ICS van a telefonján, amit nem tudhatunk, mivel nem ismerjük a típust.
-
rjg
őstag
válasz
zho-lee #18327 üzenetére
A Greenify nem az autostart-okat szabályozza (arra egyébként én az All-In-One Toolbox(17 Tools)-ot használom) hanem a már elindult és futó alkalmazások kikapcsolt kijelző melletti hibernálására alkalmas.
-
iguana
őstag
válasz
zho-lee #15888 üzenetére
Ott van az, Autostarts. A mai napig használom, bár sajnos több mint 1 éve nincs fejlesztve. Egyszerűen nem találtam tudásában hasonló alternatív app-ot. (Egyes app-ok egyszerűen nevetségesen vannak paraméterezve. Mindenfajta triggerre el akarnak indulni a háttérben)
-
tomy86
addikt
válasz
zho-lee #15114 üzenetére
Próbáld meg ezzel kideríteni: Addons Detector
-
LámaZ
addikt
válasz
zho-lee #14285 üzenetére
dokee78 fórumtárs nem válaszolt rá érdemben, mert Magyarországon a Google térképeket nem lehet menteni off-line célra.
Ha ez valakinek sikerült, kérem, jelezze!@sharkybacsi:
„A Navfree ingyenes, ehhez képest a 2011-es térkép nem szégyen. Ajándék ló, ugye.”
Akkor ne írják ki, hogy kéthavonta frissítik a térképeket, mert ez a felhasználók becsapása. -
punky10
addikt
válasz
zho-lee #12124 üzenetére
Igen, a szomoru az, hogy egy időben ez igaz volt. Volt egy app, a Fancy widget, annak egy fizetős változata, a pro. Nagyon jo kis app volt, nem sajnáltam érte a pénzt. Majd az app fejlesztése megszünt, a neve Fancy Widgets , ésemmitnem ért a régi, hiába fizettem érte. De annyira tetszett, hogy az ujat is megvettem...
Szerintem egy hozzám hasonlo, régi, csalódott user készítette a forditást, és nem tudta kihagyni a fricskát...
Ettōl függetlenül az egyik legjobb óra és időjárás widgetnek tartom... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest