- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
válasz
Des1gnR #173842 üzenetére
Köszi, ez az én telefonomra jó lenne, de a nagymama rákattint itt valamire, akkor baj van. Valami ennél is egyszerűbb faék kell..
A FreeForward előnye az volt, hogy a párosítás után semmit nem kellett állítani, és én is láttam a nagymama telefonjáának töltöttségét, és elérhetőségét...
Ez volt az:
https://play.google.com/store/apps/detailsid=com.jf.callforward&ref=apkcombo.com&pli=1
-
DrKapocs
őstag
válasz
Des1gnR #173831 üzenetére
"Arra gondoltam, hogy egy automatizálási programmal bizonyos szövegű sms-re vissza küldetem a telefonnal a lokációt sms-ben, de hátha van erre valami bevált, kiforrott app-ja valakinek."
Macrodroid tud ilyet, nekem be is van állítva, de ez most nem fog működni. Ha nincs fenn az elvesztett készüléken a Macrodroid, nincs beállítva rajta ez a makró, akkor hogyan küldené vissza a pozícióját?
-
ggeleven
őstag
válasz
Des1gnR #173831 üzenetére
Xiaominak van készülékkereső funkciója az i.mi.com oldalon, már ha nem régebbi teló és nincs két faktoros hitelesítés bekapcsolva és nálad be tudtok lépni. De Murphyt ismerve valamelyik feltétel nem fog teljesülni.
Szerk: azt mondod, hogy a hetekben, szóval lehet már le is van merülve?
-
kaciokos
őstag
válasz
Des1gnR #160402 üzenetére
A nem fogadott hívásról szerintem alapból jön értesítés. Az elutasított már nem ilyen triviális, ha SMS-el utasítod el, arra régen be lehetett állítani, hogy legyen értesítés, de most nem, vagy csak én nem találom. Ha simán kinyomod, arra sose lehetett beállítani. Én ez utóbbit automatizálóval oldottam meg (Tasker), ha ez a megoldás is szóba jöhet, a topikjában szívesen segítek.
-
Cs1csó
titán
válasz
Des1gnR #160186 üzenetére
Próbáld ki a Simple Social Browser-t.
Nekem megtetszett. -
beg
veterán
válasz
Des1gnR #84140 üzenetére
3 órával ezelőtt jelentkezett itt a topikban egy másik totyiktársnál.
Premium HD walpaper a gyanús sokak szerint.
-
xSide
őstag
válasz
Des1gnR #14920 üzenetére
Egy meglévő jól működő és egy teljesen új alkalmazás ilyen jellegű fejlesztésen való átesése esetén az lett volna a legfelhasználóbarátabb megoldás, ha új néven jelenik meg és abból levonva a tanulságot építik és fejlesztik az igényeknek megfelelően
A nagy érvágás a widgetet érte, amit legtöbben használnak/használtak egyszerűsége miatt!.
Akiknek a fejlesztés nem jött be és nem tudnak visszatérni a régebbi verzióra simán elhagyják az alkalmazást!
Nézzük a konkurens időkép appját is, ott sem történik megjelenés óta számottevő érdemi változás a kérések ellenére pl. kilógó térkép, widget, háttérben ne frissítsen (mert minek kikapcsolt kijelzővel) stb.
Akinek nem tetszik, ahogyan nekem sem nem fogom használni max a köpönyeg mobil verziós oldalát böngészőben, az időképé meg wap-os korszakot idéző igénytelensége miatt szót sem érdemel, a tablet.idokep.hu meg szintén nem a kijelzőhöz mért %-os aránnyal jelenik meg, hanem fix értékkelgacsoi én meg az ilyen megnyilvánulásokon, mint a javaslatok/kérések és felhasználói igények figyelmen kívül hagyása, ötletek hiánya illetve a nem megfelelő készítő megbízása
-
twine
veterán
válasz
Des1gnR #14730 üzenetére
nem célom a konfrontálódás....de ha az a pár gombnyomás, és beállítás "sok szarakodásnak" hat,,,
fölösleges okosteló ,,,azzal elég sokszor előfordul hogy "szarakodni" kell egy egy programmal mire személyre szabja az ember...
Ez egy ilyen sport,,,a mobil még mindig nem okosabb mint a gazdáik....(jobb esetben)
Peace -
chab7
addikt
válasz
Des1gnR #14573 üzenetére
Most hogy ránéztem a weboldalra, már tudom miért tud minden kacifántos szót is anélkül, hogy megtanítanám neki (még ezt a szót is tudta, hogy kacifántos
)
Living Language
We've updated Living Language to include functionality whereby relevant and trending words are crowd-sourced and made available to Swype Beta users who opt-in to the service. -
LámaZ
addikt
válasz
Des1gnR #14292 üzenetére
„Ugyanakkor a próbák során kiderült, hogy ha nagyjából tíz-húsz másodpercen át ránagyítunk a térkép egy részletére, és ujjunkkal mozgatjuk a letölthető térképrészlet pozícióját, előbb-utóbb a kezelőfelület piros kerete türkiz színűre vált, és engedélyezi annak letöltését. ”
Nem megy, az istennek sem.
De nem is vesződök vele többet, nekem ami 2-3 próbálkozásra nem működik, az kuka. Jó, hogy nem kérnek PhD-t a használatához. -
epikureus
csendes tag
válasz
Des1gnR #13279 üzenetére
Kipróbálom azért [Automatel-t] is.
Mondjuk, ha állandóan fut a háttérben.............?
-
Jadro
veterán
válasz
Des1gnR #13127 üzenetére
Ismerem, megvettem és használom is, csak pont erre nem.
Csak egy apró bajom van vele, hogy minden profilhoz új widgetet kell kirakni és nem tetszik a hozzá tartozó ikon. (3 választási lehetőség van ugyan, de egyik sem jön be.
) Lehet hogy ennek ellenére akkor megoldom ezzel, bár felhasználóbarátabb az a megoldás, amikor egy widgetre kattintva feljön egy választóablak és kiválaszthatom a megfelelő profilt.
-
LonGleY
veterán
válasz
Des1gnR #11987 üzenetére
dekrer | A TeamViewer biztosan nem jó rá, hisz itt videót kell átstreamelni a telefonra, a TeamView-er meg tök másról szól. Persze elindíthatod azon keresztül az asztali gép lejátszóját, csak ippeg nem érsz vele semmit, max egy szaggatós képrészletet látsz majd a telefonodon belőle. :]
Egyébként engem is érdekel a téma, hogy melyek a legjobb gépről telóra stream megoldások. A VLC is tud ilyet, de hogy ott mi lenne a kiszolgáló, azt nem tudom.
-
LonGleY
veterán
válasz
Des1gnR #10691 üzenetére
Azt ugyan nem tudom, van-e rá app, a térképek terén még műveletlen vagyok (pont az eddigi SD kártya hiány miatt). Hiába vált türkizre (tévedtünk a zölddel és a kékkel, az igazság a kettő közt :]), OK gomb nem jön vele, előbb még szüttyög egy kicsit, míg kitalálja, hogy mégsem oké. Jó lenne tudni, hogy mi a kula anyjáért..
-
LonGleY
veterán
válasz
Des1gnR #10689 üzenetére
Érdekes, hogy kiúsztatom ugyanazt a kijelölt méretet határainkon kívülre, és máris engedné a letöltést.. De még ha be is kékül valamelyik városunk fölött, akkor kiírja, hogy "a terület egy része nem kerül mentésre, szóval ne is álmodj offline térképről, még ha az egész világ is ráférne az SD kártyádra, kocsog!". De Bp-et akkor sem akarja sehogyansem.
-
jilian
addikt
válasz
Des1gnR #10593 üzenetére
Meguntam. Ennyi.
Hiába volt tele tömve JB-s cuccokkal.
Meg vki meglátta, huu ez már az új? Tiszta szánalom.
Azért vettem mert ki akartam próbálni, tetszett. (4S)
Nem tudsz frissíteni, mert megint várhatsz amíg átirják a jól belakott progijaid.....Úgy a rendszer tényleg od@basz, de ezt egy jó rommal is ki lehet hozni hasonló hardverü telefonból.
-
ktamas55
tag
válasz
Des1gnR #9588 üzenetére
Köszi a választ, letöltöm az alkalmazást.
A repülő módból való visszatéréskor ujra kell indítani a gépet?
Én korábban beállítottam azt, hogy este 22.00 kor kapcsoljon ki, reggel 06.00 kor kapcsoljon be.
Ez működött is, de ez a ki-be kapcsolás elvitt 10%-ot az akksiból azért vettem ki ezt a beállítást.
Azért keresnék egy repülő mód ki-be kapcsolást, hátha az nem meríti az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest