- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
dodopek #176002 üzenetére
Kérdezz rá az androidos játékok topikban is!
-
-
svgyula
addikt
válasz
dodopek #141769 üzenetére
Van nekem is egy ilyen "android go" tabletem egyszer vettem mert gyorsan occón kellett, de használhatatlan semmire nem jó! Egy youtube videótól beáll mint a gerely. Ezt eredetileg 6-os droiddal adták ki. Gondolom nem fogyott a dolog
így ráerőltettek egy ilyen szemetet(mert az) és eladták, hohy android 8.1! Húúú de szépen hangzik csak éppen semmire sem jó. Élljen Navon Magyarország! Én tudtam mit veszek és csak egy kisegítőnek kellett. Most porosodik a szekrényfiókban. Csak azok akik úgy veszik az ilyet, hogy másra is használnák azok esnek pofára.
-
svgyula
addikt
válasz
dodopek #141757 üzenetére
Hát ahogy olvastam(én) az Android Go egy lebutított rendszer. Ezt azt is jelenti többek között, hogy funkciók hiányoznak belőle. Ez soha nem lesz "mindenható" de még általános használatú telefon sem! A telefon memóriája 1GB ebből a "normál" funkciós android felhasználna 1,5GB-ot! Mivel ez ugye nem lehetséges ez egy butított verzió. Ezt használni lehet telefonálásra, esetleg fosbuk(órák kérdése no videó!), email és vége a dalnak. A hardver ami benne van ~5 éves nem várj "coddát"
-
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
dodopek #140199 üzenetére
Én ezt használom erre a célra, nagyon jó kis app.
-
punky10
addikt
-
válasz
dodopek #126691 üzenetére
Ha ennyire kell a jateknak a sok kontakt, akkor valszeg az az uzleti modell, hogy feltolti oket, aztan ki tudja. Ha megadod a permission-t, feltolti, mire kikapcsolod. Ne jatssz vele, nem fair a kontaktjaiddal szemben.
Esetleg, csinalj egy masik google accountot, es masik userkent jelentkezz be vele a telefonra/tabletre, amikor jatszol, akkor csak annak a kontaktjait viszi. -
golyós
addikt
-
törölt tag
válasz
dodopek #76988 üzenetére
Wipe data/factory reset (búcsú a felhasználói alkalmazásoktól és a rendszeralkalmazások beállításaitól).
Wipe cache partition
A média opció talán a felhasználói tárhely törlését jelenti (búcsú a képektől, zenéktől és a többi saját cucctól). Ilyen hibaüzenetes problémánál sztem érdemes azt is radírozni, mert pl. az én chinafonomban találtam oda mentett rendszerfájlokat, amiket gyári visszaállítás után, sunyi módon, képes lehet onnan visszaírni. -
törölt tag
válasz
dodopek #75185 üzenetére
Ha tudjátok melyik az az alkalmazás amelyik frissülni akar, akkor az alkalmazások menüben meg kell keresni, és törölni a frissítések részt, de ha történetesen nincs szükség arra az alkalmazásra, akkor lehet mindent alapállapotra állítani, és letiltani ha engedi, de a frissítések törlése is szokott segíteni.
A gyári visszaállítás az biztos, hogy megoldja, de akkor újra kell mindent állítani(belakni a telefont), veszik minden. -
válasz
dodopek #64106 üzenetére
Én csak néhány billentyűzetben láttam arra lehetőséget, hogy a márik irányba dőlő ékezeteket is feldobja.
Anysoft Keyboard, Kii Keyboard, Smart Keyboard.Amennyiben nem szeretnél billentyűzetet cserélni, akkor SMS-appot kell cserélj. Pl. a Handcent SMS tud olyat, hogy konvertálja a betűket nem UNICODE-készletűre.
-
róland
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
dodopek #43144 üzenetére
Ha csak a Facebook Messengert használod, akkor így jelensz meg a Facebook webes felületén:
- Messenger / aktív gomb ki: A webes felületen azt jelzi, hogy mobilon vagy.
- Messenger / aktív gomb be: A webes felületen azt jelzi a cseten, hogy aktív vagy.Legalábbis decemberben még ezt láttam ismerős gépén. Az érdekesség az, hogy nála teljesen másként néz ki a webes felület a gépen mint nálam. Így a fenti leírás mondhatni rám vonatkozik, és tapasztalhatsz ettől eltérő jelzést is.
-
törölt tag
válasz
dodopek #38532 üzenetére
Akkor, hogy tiszta legyen, erről a TotalCommander -ről van szó és erről a LAN plugin -ról. Természetesen mindkettő a droidra kell. Aztán a pluginban megadni a PC IP címét és a többi belépési adatot. Ettől látni fogod az összes fájlt, de az nem biztos, hogy másolás nélkül, a droidon fogod kezelni a PC -n lévő PDF -eket.
-
dauphin
aktív tag
válasz
dodopek #31280 üzenetére
Biztos, hogy jobban terheli az aksit, de olvastam olyan infót is, hogy kevesebbet eszik, mint a 3G (egyelőre jól bírja a strapát a 4050 mAh-es aksim, bár ez egyéni, mindenkinél más és más lehet az érték). De erre mondják azt, hogy valamit valamiért.
De azt ne felejtsd el, hogyha ez az opció ki van választva, akkor folyamatosan keresi a wifi kapcsolatokat a mobil, és ha talál, akkor arra kapcsolódni is akar majd. Azonban, ha az jelszavas, akkor hiába szeretne, nem fog tudni. Ugyanakkor emiatt a mobilinternet sem megy, mert ugye a wifi van preferálva. Tehát ha útra kelsz otthonról vagy a munkahelyedről, a wifit ki kell lőni, mert különben tán órákra is kieshet a szinkronizáció.
-
-
dauphin
aktív tag
válasz
dodopek #31266 üzenetére
Szia! Nekem is ugyanez volt a problémám, és én azt kaptam válaszul, hogy ha azt szeretném, hogy a wifi forgalmazzon folyamatosan, akkor a wifi "Speciális" opciójánál ki kell választani a "Mindig" lehetőséget. Ilyenkor állandó kapcsolatban marad a routerrel a mobil, nem kapcsol ki a wifi, és azon keresztül megy az adatforgalmazás, nem a mobilinterneten, ha kialszik kijelző. Egyébként valóban kikapcsol a wifi is, ha kialszik a kijelző, és olyankor a mobil adatforgalmad terhére csatlakozik a telód az internetre.
-
LonGleY
veterán
válasz
dodopek #29664 üzenetére
Szerintem nem.
Olyat tudsz, ami megállapítja, hogy egy töltéssel kb. mennyit megy a Te szokásos felhasználási szokásoddal. De olyan referenciaértéket nem nagyon fogsz kapni, ami pl. eladás-vételkor számításba vehető, vagy ami az új állapotához hasonlítja mondjuk százalékosan a teljesítményromlást.
-
kopepe
aktív tag
válasz
dodopek #21879 üzenetére
Neked is ajánlom a telefonod típusának megfelelő fórumot ez ügyben.
El sem hinnéd miket ki nem lehet hozni ezekből
Volt hasonló gondom,és én sem úgy születtem,hogy tudtam,hanem megtanultam(igaz eleinte néztem,mint borjú...) Dehát fejlődni kell,már akit érdekel.Minden típusnál más ...
-
kopepe
aktív tag
-
persil
nagyúr
válasz
dodopek #17530 üzenetére
Settings-ben a data usage-ben nem írja külön a weather widget-et, viszont az android os(~12.5) és a launcher (~1.5)összesen 14 MB e hónapban mostanáig. Ebben valahol ugye benne kell lennie az időjárás widget-nek is, mivel a többi itt felsoroltnak(youtube stb) ehhez semmi köze.
-
tomy86
addikt
válasz
dodopek #14602 üzenetére
A speciális karakterek miatt fér csak 70 karakter egy üzenetbe (í,ő,ű,ú, stb.). Frooyon nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség az üzenetek beállításai között, hogy "költségmegtakarítás". Ha van, akkor ezt be kell kapcsolni és akkor ezeket a karaktereket küldés előtt átalakítja. Ha nincs, akkor vagy balra dőlő ékezeteket használsz vagy alternatív üzenetkezelőt a gyári helyett. Ha jól tudom, pl a Handcent SMS-ben is beállítható, hogy küldés előtt alakítsa át a speciális karaktereket.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
dodopek #13353 üzenetére
Nem. De nem is igényelnek megákat, max. ha beszélsz rajta. Azt meg te döntöd el, hogy felveszed-e, amikor nem vagy wifin... Ugyanakkor a programok értelmét kétségessé teszi, ha csak akkor jelentkezne fel, amikor wifin vagy. Pl. küld valaki egy fontos üzenetet, és órákig nem kapod meg, mert nem vagy wifi közelben?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
dodopek #13008 üzenetére
Egy óra kb 14-16 mega,nekem tökéletesen működik a hang,üzenet,kép szolgáltatás is( tré mobil ).Most beszéltem egy félórát a fiammal aki Franciaországban van és tökéletes volt a hangátvitel (2 * szétszakadtunk,de szvsz ez a ő wifije miatt volt)
Ha nem viberest hívsz az természetesen fizetős,de ez átirányít az eredeti szolgáltatódhoz. -
nggabi
félisten
válasz
dodopek #13008 üzenetére
5-8mb/perccel számolhatsz hanghívásnál. viszont bár a szolgáltatók azt mondják h nincs tiltva de mégis pont akkor sz@r a hálózat amikor beszélnél rajta... szal érted mire gondolok
viberrel sztem nem lehet "kívülre" telefonálni, de passz. használj inkább freevoipdialt. itt a phn is van topikja, ott kiokosítanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged