- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
mouzrr #148914 üzenetére
Írj nekik email-t info@icsekk.hu. Egyik ismerősöm is csak úgy tudta megoldani hogy "megoldották neki".
-
kovisoft
őstag
válasz
mouzrr #141348 üzenetére
A TuneIn Radio Pro -nak van alarm funkciója, be lehet állítani, hogy egy adott időpontban kezdje a lejátszást.
-
mttssz
senior tag
-
mttssz
senior tag
-
Des1gnR
őstag
válasz
mouzrr #14642 üzenetére
Én ezt használom, ajánlom: Business Calendar Free
-
air
nagyúr
Mit értesz "építgetős" alatt? Smurfs' Village?
-
quailstorm
félisten
Ezt én tudom. Igen valamiért a nexus 7-10 kimaradt. Engem se izgat a dolog, egy közepes egymagos jellybeanes texas istrument tabbal ellennék. Azzal lehet dolgozni(már amennyire engedi a rendszer), konrétan ez most a SmartQ K7 amit írtam.
De még a nagynevű NOVA-ban is csalódtam. Iszonyat lineáris, és 3 ujjal nyomatni, na nee. Fél órát ha bírok multizni, aztán kifáradok.
Van erre céleszköz. 100k-ba kerül egy jóféle tablet. Abból meg kijön egy PSP meg egy netbook. Én az utóbbit választanám. -
quailstorm
félisten
Tableten is lehet. Asus transformer prime, padfone2, iPad 2 bőven jó rá. Még egy SmartQ T20 sem rossz. De hát ez mind a 100 ezer feletti prémium kategória.
Viszont pozitív hogy egy Xperia Tipo-n is kiválóan megy a Max Payne, a GTA3. NFS most wanted. A vice city annyira nem. Szóval ha nem ilyen noname kínai chipset lenne a gépbe, akkor már előrébb volna. Azt mondom mindegy, csak ne mali400 legyen. És ne is vivante... -
LonGleY
veterán
Semmi ilyen badarság nincs a gépen. A szabad memória 85 MB körül van (elég karcsú mondjuk), csak ez fut a Notification Toggle és a Yet Another Auto Brightness mellett, APEX alapon. Még a FB és GTalk is le vannak tiltva. Úgy nézem, hogy ha kiírja, hogy épp átváltott push-ba, akkor onnantól jól működik. Köszi a segítéget!
Ennél azért a hivatalos Google Talk kevésbé hektikusan működik, és rendesen szinkronizál a tényleges beszélgetéssel.. esküszöm nincs értelme 3rd party alkalmazásoknak, ha ennyire nem barátkozik az Android velük.
#8931 / 8933: Igen, az van engedélyezve. Rendesen, Play-ből van telepítve (előtte fent volt a sima IM+, de töröltem adatot és uninstalláltam a Pro előtt).
Oké, akkor rámegyek megint az újratelepítésre. :]
-
LonGleY
veterán
Megörültem a beállításnak, mert egyből jelzett tesztüzenetnél, erre most megint azt játsza, hogy hiába nyomok a home-ra, fingot sem csinál, üzeneteket sem fogad, még akkor sem, ha a program felületén vagyok (a notifban azt írja, hogy push mode-ban van). Szerintem simán bugos a cucc... nem is kicsit.
-
-
LonGleY
veterán
Grat! Root? [ link ] és egyéb google találatok.
Egyébként pedig az IM+ban nem hiszem, hogy sok kivetnivaló akadhat. Tud push-t, gyors, azt csinálja, amit kell, jól beállítható, ha meg kevés lenne, akkor a Pro 216 HUF most akciósan.
A Trillian akkor perfekt, ha a gépeden is az csücsül, és előfizettél, hogy ne nyomja magából a reklámot (rendszeresen nem utalnék, de most van valami lifetime akció..). Én asztalin vagy 10 éve használom, de az 50 dolcsit sokallom, így esett a választásom az IM+-ra droidon. Az alábbi problémáimon meg amúgy sem segít senki, úgyhogy próbálkozom egyedül. :]
-
LonGleY
veterán
Bármelyik fb vagy gmail csatorna kliense: IM+ (Pro), Trillian, vagy a beépített Google Talk (önmagában teljesen korrekt), de a Viber-t még a WhatsApp Messenger pótolhatja, ebben szintén van hanghívás és saját csatornás üzenetküldés. A Skype is ilyen, de azt inkább nem ajánlom, mert gigantikus csiga. A Skype csak arra jó, hogy fent legyen a telón, és ha az IM+-ból hívást indítok, akkor lekezelje. Máskülönben a chat-et szerencsére elintézi önmagában is az IM+. Csak chatre a leggyorsabb és legnormálisabb mindenképp valami XMPP alapú cucc, mint amilyen a Google Talk is (beépített úgyis van, fiókod úgyis van, és szerverekben - tehát adatátviteli sebességben - sincs hiány). Lassan tán lesz normális hang- és képátvitel is rajta.
-
atillaahun
veterán
Hát ha csak annyi cél, hogy LAN-os PC-n lévő filmet játssza le telefonnal, akkor ES Explorer.
Ha a tárhely-ről való közvetlen lejátszás a lényeg, akkor meg szerintem nézd böngészővel. Mondjuk nem kizárt, hogy a böngésző is kidobja a hibát 15 perc után, ezt még sose próbáltam.
Igazából már ez a negyed órás határ is egy új infó, amit köszönünk, még ha nem is jókedvedben jöttél rá. -
air
nagyúr
Gyakorlatilag semennyivel.
Tegyél fel egy progit, ami mutatja, hogy átlagosan mekkora frekvencián, mennyi ideig futott a processzor! Átlagos használat mellett a maximális frekvencián 10%-nál kevesebbet fut. Ezt csökkentetted 40%-kal. Az eredmény kevesebb mint 4%. Mérési hibahatáron belül van. Vagyis gyakorlatilag semmilyen hatással nincs. -
mttssz
senior tag
Timeriffic, ezzel a wifit, a repülőgépüzemmódot tudod időzíteni, némítani meg hasonlókat.
-
air
nagyúr
-
Névjegyeknél, menü, Névjegyek küldése, kijelölöd mindet, és létrehoz egy vcf fájlt.
Ha a névjegyek biztonsági mentésére mész, és ott mented valahová, vagy SD, vagy belső tároló, ahova akarod akkor is létrehozza ezt a fájlt.
Majd belépsz a gmail-be (webes felületen) és ott a Gmail feliratot legördíted, címtár, és ott betallózod neki a vcf fájlt.De lehet az a legegyszerűbb ,így hogy már nekem alapból ott van nem tudom elsőre működik-e, de menj a telefonban a szinkronizációhoz, és szinkronizáld a kapcsolatokat. Lehet egyből berakja a gmailbe, ha nem akkor az elsők közül valamelyik megoldás.
-
Melack
veterán
Időjárásra Időképet javaslom. Nekem tetszik, frissítés gyakorisága beállítható.
Menetrend: nekem mindkét BKVs bevállt (tiny - imind), emelett ugye MÁV menetrendek is fenn vannak. Az már talányosabb. On-line változatban ez, offlineban ez.(#8038) Tejes Pite: jóval kevesebb, mivel sokmindent előre tárol, és nem kell neki GPS pozíció sem az állomásokhoz. Igen, on-line szedi le az adatai jelentős részét - de a másikhoz képest kb fele annyit eszik.
-
Tejes Pite
aktív tag
Bkv-ből a TinyAppWorks-os Budapesti menetrend jó. A másikban én is, ismerőseim is sok hibát találtak. Ráadásul gyakran frissítik, szemben a BpMenetrenddel.
A TinyAppWorks amúgy sok hasznos programot csinál, pl. szótárat is.
-
Tejes Pite
aktív tag
Pl. beírod 'bkv' ; ''menetrend' ; 'máv' és kidobja a menetrend programokat, ennél egyszerűbben nem lehet megkeresni valami. Azért nem linkelem neked, mert lusta vagy keresni, bocsi.
+beírod '3g' vagy 'data counter' ill. 'data' és válogatsz az appok között, kipróbálsz többet...
-
-
Probert75
addikt
ES File Explorer magyarul RootRulez fórumtárs jóvoltából.
Beállítása. -
pikszel
addikt
Akkor a TeamViewer.
-
mouzrr
őstag
Fut egy betterbatterystats,,play áruház, kezdőlap, SD maid, systempanel(ezzel nézem), service only appok: Android weather( időjárás widgetem, 2 óránként frissít autom., com.android.smspush, gsam battery monitor(ezzel csekkoltam a statisztikát ma) Rendszer ui, smart keyboard, térkép, és egy viber. többi app tárolva van a memóriában meg persze vannak a rendszerfolyamatok..
Bekapcsoltam a statisztikakészítést holnap estére megnézem mi mit eszik -
atillaahun
veterán
Néha van hogy a reboot adatvesztéssel jár, és le-reset-eli az akkustatisztikát, gondolom a cpu spy is azért csak az utóbbi 6 órát mutatja. Bár az a közel 3 óra 300 MHz-n eltöltött idő mindenhogyan aggasztónak tűnik. Lehet érdemes lenne utánajárni valami komolyabb programmal (SystemPanelPro vagy BetterBatteryStats, meg soroltak még fel párat az utóbbi időben), hogy mi motoszkál a háttérben, mert 1 óra deep sleep bárhogy nézzük igen kevés.
Bár az is benne van a pakliban, hogy ez a legutóbbi V28C még elég bugos, többeknek, köztük nekem is merül mint a szemét, még ha nálam a frekvenciák rendben is vannak. -
atillaahun
veterán
Ha reboot után sem megy lejjebb, akkor nem igazán ajánlatos ilyen programok használata. Ismert jelenség egyébként hogy a gyári kernel nem mindig szereti az órajel módosításokat.
Egyébként ha megnézel egy CPU statisztikát átlagos használat mellett az ideje 90%-át deep sleep-ben tölti, a maradéknak a nagyrészét pedig általában max órajelen, így annak a max. 10%-nak a 20%-os módosításával megközelítőleg 1-2% energiatakarítás lenne elérhető (még ha az órajelekhez rendelt feszültség értékek nem is teljesen arányos változnak), ami elég jelentéktelen megtakarítás az esetleges szaggatások, lassulásokkal szemben.
-
LonGleY
veterán
Attól még mert TFT-n nem hoz további akkuidő kímélést (bár én ezt nem vágom), baromi hasznos, ha éjjel eddig zavart a minimum fény erőssége is. Most próbáltam ki, és működik szépen. Durvább százalékokon eléggé olvashatatlanra leveszi a kontrasztot, de szerencsére van benne időtúllépéses biztonsági rákérdezés, mint a windows-on a felbontásállítás után.
-
rjg
őstag
-
air
nagyúr
Screen Filter
De vigyázz, mert Xperia U-n blokkolja az alkalmazások telepítését, ha aktív.
Hogy más készüléken is csinálja-e, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged