- Ulefone Armor 23 Ultra - tudás is van a páncél mögött
- iPhone topik
- Apple Watch
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
frescho #18276 üzenetére
Ejj de bitang jó egy teszt!
Itt nagyon jól látni, hiába veszek meg egy méregdrága karit a 750k-hoz, mondván majd nagy részletességnél úgyse az lesz a szűk keresztmetszet, de arra sokan nem gondolnak hogy a procira is ugyanúgy többletterhelést ró a magasabb beállítás. Ilyenkor szokott az lenni, hogy tátom a szám néhány ember fórumon linkelt mérési eredményén, sokkal gyengébb konfigok viszik "számok szerint" jobban a játékokat, mint amit itthon a saját gépemen tapasztalok. Közben meg a játék minden egyes cpu igényes jelenetnél vagy akad egyet-kettőt, vagy átmegy diavetítésbe a mikrolaggtól. Nem mindenki veszi ezt amúgy észre, de engem a sírba tud kergetni.
Ráadásul ennél az fx-nél ugye még L3 is van, nem is kicsi, a 750k-nak ilyen eredményei se lennének. -
eastone1
senior tag
válasz
frescho #17596 üzenetére
A szűk keresztmetszetet lehet tudni. A pénz!!!
Bár nekem annyi közöm van a számítástechnikához mint trójai falónak az Epsom derby hez, de eddig akárhányszor vettünk laptopot és lecseréltük az egyszem ramot egy dual kitre, lórúgás volt a rendszernek függetlenül amd vagy inteles volt e a noti. -
jedis
senior tag
válasz
frescho #17594 üzenetére
Igen, tudom hogy a dualchannel az IGP végett kell főleg, de a memóriát azért írtam elsőnek, mert ránézésre kevés is, meg single is ! Ha netán később platformváltás is lesz, a memóriát viszi tovább ( ha csak nem Intel 2011-v3-ra vált
) ! Nem tudni alapból mennyit foglal az IGP, de ha csak 1GB-ot is, 3GB egy Win64-nek elég határ. A tervezőprogramok meg nem arról híresek, hogy spórolnának a memóriával ! Nálunk Pro Engineer-ek vannak a tervezésen ! Amelyeken 16GB van, azok szépen mennek, de van pár régebbi masina, no azokon van néha "szlájdsó"
-
-
tamikomac
aktív tag
válasz
frescho #16926 üzenetére
Azért "favorizálom" az X4 740-et (15k-ig-ennyi volt még másfél hete), mert amennyivel drágább tőle a többi Athlon, abból a pénzből mindig jobb VGA-t vehetünk. Így hiába a relatív alacsony órajel, erősebb VGA-val jobb lesz játél alatt.
Majd gép előtt kifejtem részletesebbem is.
De a lényegi dologban egyetértünk, 7700K-tól jelenleg ár/teljesítményt nézve nem éri meg újonnan APU-t venni.
-
válasz
frescho #14837 üzenetére
+1
Az A4 nem képes kihajtani azt a Radeon-t, és a Dual Graphics is csak A6-os APU-któl kezdve működik, max. HD6670-es VGA-val.Lassan be lehetne tenni ezt a linket az első hsz-be:
CPU World : Recommended graphics cards for AMD dual-graphics(#14838) BeerBier
Igen, az az A8-as már megfelelne erőben, de az sem megy dual-ban, csak legfeljebb egy HD6670-essel. Lásd a fenti linket! -
diablo1984
veterán
válasz
frescho #14686 üzenetére
Helyesen megfogalmazva a gyenge chipsethez nagyreszt gyenge tapellatast parositanak a lapot gyartok.
igen, ezt akartam kinyögni, nem azt, hogy az usb és sata kezelős chippen keresztül veszi a proci az áramot, max a desztán, meg a pwm-es szírszarjain, de 10k-s lapra nem várja senki, hogy csúcsot tesznek mindenből sok usb 3.0 kíséretében.....
-
Vartanus
őstag
válasz
frescho #13668 üzenetére
Nemrég voltam szemészeten és műszerrel mérték meg a szemem,mert úgy éreztem egyik gyengébb,de a gép és több vizsgálat után a a szemorvos is azt mondta teljesen jó a látásom,semmi gond nincs vele. Én ezzel a szememmel egy 28-30FPS 40-50ms-os késleltetésű játékot folyamatosnak látok,de kicsit lejjebb vettem a grafikát és megvolt a 61fps 30-40ms-os késleltetéssel. Én nem éreztem folyamatosabbnak az előzőnél és 30fpssel is teljesen élvezetesen játszottam. A karakterek megjelenítése magas beállításokon volt, a környezet,fények,árnyékok pedig alacsony(mert egy akció dús jelentben úgy sem a fák kérgének minőségét nézem). Akkor vagy a szemészeten vágtak át és mégis kell a szemüveg vagy a te szemed olyan mint a sasnak és akkor elmehetsz vadászpilótának vagy fogalmam sincs.
Minden egyéb másban egyetértek veled
-
katt777
félisten
válasz
frescho #13668 üzenetére
Nem állítottam, hogy nem léteznek bugok, ugye?
Ha valahova belövök egy rakétát, onnan már biztosan nem lő fejbe senki, vagy, ha mégis, akkor tényleg bugos a játék. Mondjuk láttam már direkt ilyeneket, ahol még az ablakra szögezett deszkát sem vitte át a páncéltörő, és vígan lőttek rám továbbra is halálpontos géppisztolyokkal 1 km-ről...Ha 40FPS-ig nem látod folyamatosnak a képet, akkor nem vagy ember, most lebuktál!
Ha mégis a kevésbé valószínű lehetőséget vesszük, és ember vagy, akkor viszont nincs 40FPS-ed (csak éppen a mérőprogi nem veszi észre).
-
katt777
félisten
válasz
frescho #13666 üzenetére
Nem az alapján mondok véleményt, hanem azt mondom, hogy én abban mit tapasztaltam. Ha ott nincs, multiban meg van bug, akkor nyilván a multis résszel van a probléma.
A legtöbb játéknak multiban sem kevés egy 6800K (olyanoktól tudom, akik multiznak), de a BF alapból elég szépen használja, ergo itt sarkított a probléma, bár tudtommal BF-nél is csak nagyobb létszám esetén.
Az persze kimondottan mulatságos, amikor egy multira készített játék single-ben működik csak normálisan. -
stratova
veterán
válasz
frescho #13582 üzenetére
Igazából két ugyan megkérdőjelezhető, de már ismert CB értékből (egy 4.9 GHz és egy vélhetően ES/gyári) kb. behatárolható az x86 teljesítmény. A GPU nyers számítási teljesítménye pedig már szinte ismert.
Ami engem a nyers számítási kapacitáson túl jobban érdekel azok az apró járulékos extrák.
Csak jelenne meg vele rendes gép [1] [2] és kiegészítő termékek [1] [2]. Mondjuk ha bővíthető lenne egy ilyen masina SSD-kártyával.Asztaliban viszont GDDR5M nélkül Kaveri is megmaradni látszik kis helyigényű HTPC alapnak, de a jelenlegi RAM-ok mellett erre A10-6700 is bőven elegendő.
AMD-nek nagyon be kellene gyújtani az OpenCL/HSA/GPGPU alá, hogy ez a kép ilyen paraméterekkel megváltozzon. -
diablo1984
veterán
válasz
frescho #13562 üzenetére
ja, bocs, 1680x1050 a felbontásom! a tv full hd-s, de azon még nem próbáltam, de majd kíváncsiságból egyszer rápróbálok ezzel a kártyával, de valszeg visszább kell venni a beállításokat!
próbálom most a farcry 3-at is, na az inkább fogós, főleg egy hegytetőn, ahol a tájat lehet látni!
-
Gainka
őstag
válasz
frescho #13499 üzenetére
Jo ebben is van valami, de aki i5 vagy i7et akar de nem megy egyszerre minden annak azert csak meg éri àtmenetileg egy pentium vagy i3. Nem? Mar ugy ertem en igy fogom csinalni meg annak szoktam ajànlani aki szinten igy akarja. Ez gondolom csak nem baj. Hiszek nektek mert én csak a tesztekbol meg a rengetek forum olvasàsbol vonom le a kovetkeztetéseket. És ebbol àllitottam azt hogy azert eri meg jobban egy i3 mert lehet utana i5 de egy 750k-t csak lappal egyutt lehet cserelni erosebbre.
-
lee56
őstag
válasz
frescho #12636 üzenetére
Értem. Ez azért annyira nem is vészes, roszabbra számítottam.
Igazából játékra csak régebbi címekkel lenne és inkább az internetezés, multimédia a főbb szempont. Egy 1866-os 4GB Kingston Hyperx modulra gondoltam, amit aztán később lehetne bővíteni is egy újabb darabbal, ha már szűkössé válna.
-
Dany007
veterán
válasz
frescho #12351 üzenetére
Ennek mondjuk jó lenne utána járni, csak nem tudom hogyan....
Hetek óta keresem a teszteket és magánvéleményeket az 5800k melletti dVGA-ról. Van róla infó ugyan, de ennyire részletekbe menő sajnos nincs.
Amihez még tudok viszonyítani az a Radeon topikban hasonlóan "gyenge" procival hajtott 7870-esek véleménye. Amiből meglepően sok van azért... de microlagről még nem esett szó.Az a gond, hogy a nagy PH!-s Trinity tesztben sem említenek semmi ilyet. Pedig egy egész oldalt szenteltek a dVGA-val végrehajtott teszteknek. Pedig ott egy 7970-et eresztettek neki.
Konklúzió mindössze ennyi volt:
"A Radeon HD 7970-nel párosítva, játékok alatt az előzetes elvárásainknak megfelelően szerepelt a Trinity. Alacsonyabb felbontás, valamint részletesség mellett meglehetősen nagy volt a differencia az Intel és az AMD újabb processzorai között, ami alól csak a Battlefield 3 képzett kivételt. Ennek ellenére Full HD-ban, nagy részletesség mellett mindegyik processzor képes volt játszható szintet produkálni, azaz most is elmondhatjuk, hogy 1920x1080-hoz és a fölé az esetek döntő többségében elsősorban erős VGA, nem pedig erős CPU szükséges." f
És ebből a tesztből is látszik, hogy semmivel se ér el jobb eredményt egy Phenom II X4 980-nal hajtott VGA, mint egy 5800k-val. Persze biztos, hogy mindegyik rendszer 7970 mellett cpu limites volt, főleg alapórajelen. De a lényeg ebből csak annyi, hogy a fent említett Radeon topikban a 980-nál gyengébb procikkal is hajtottak már 7870-et és senki nem számolt be microlagről...
Persze ettől még lehet, nem azt mondom, csak nagyon kevés az infó. Legalábbis én nem nagyon találtam erre vonatkozót.
Sőt, néztem 3D mark eredményeket - ami tudom semmit nem számít - de az arányokat azért lehet mérni rajta. A lényeg az volt, hogy 5800k mellett 7870-nel jóval több pontot értek el átlagban, mint mondjuk egy 7850-nel. Ellenben 270x-280x esetében amelyek jóval erősebbek az előbbi kártyáknál már nem volt ekkora a különbség. Tehát látszik, hogy talán a 7870-et még csak-csak kihajtja túlhúzva, de a 270x-280x-et már biztosan nem, mert ott már nem volt pontátlag növekedés annak ellenére, hogy azok erősebb kártyák. -
Dany007
veterán
válasz
frescho #11571 üzenetére
Frankó! Én is erre szavaztam volna. A 4ghz nem gond, most is 4,2-n fut. Ha meg mókolnék vele plusz engednék rá kis hűtést 4,4-4,5-öt is elvinne.
Akkor asszem ezt fogom csinálni.Köszönöm a tanácsot.
A multi rész egyébként engem nem érint. Multira végképp nincs időm. De single-ben el-el játszok 1-1 órát esténként.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
frescho #11571 üzenetére
Nekem bf3/bf4 multiplayerben erösen proci limites a rendszer egy A8 5600k-val 4,2ghz-n 10gb rammal illetve hd7850 2gb-vel, fullhd-ban, single playerekkel mostanában nem nagyon játszok ott nem tudok nyilatkozni.
Valamint ami fura még a win8 task managerjében nem 4magosnak írja a procit: [link] de ezen nem akadok fel mert tudom hogy 2 modulos a proci de érdekesség. -
Dany007
veterán
válasz
frescho #11566 üzenetére
De jó végre biztosnak lenni benne, hogy mi is ez pontosan! Sejtettem hogy ez, de nem voltam 100%-ig biztos.
Anno biztos nem cpu okozta, mert valamit állítottam, talán Vsync-et vagy új drivert raktam fel és megszűnt a probléma... de nagyon idegesítő volt.Szóval azt mondod, hogy egy 7790 is erős előrelépés volna? Nézegettem, meglehetősen olcsó egy R9-hez képest... És Bf3-ban is jól produkál. Esetleg 7870?
-
Dany007
veterán
válasz
frescho #11564 üzenetére
Hoppá! Ezt a cikket már korábban átfutottam! Szép kis teszt lett!
Asszem értem mire célzol. Bár nem vagyok benne biztos, hogy most teljesen vágom a micro lag jelentését.Egyszer régen TDU-ban tapasztaltam egy olyat, hogy miközben száguldoztam az autópályán az útmenti lámpaoszlopokra fókuszálva olyat tapasztaltam mintha szaggatva közeledtek volna felém. Nem volt erőteljes de zavaró volt. Úgy tudnám érzékeltetni hogy jön felém egy sebességgel, majd megakad belassul aztán újra normálisan jön aztán megint belassul. Mintha valami "zötykölődés" lenne. Közben meg a fraps szerint megvolt a stabil 45-50 fps. És maga a játék nem akadt, nem az a tipikus low fps akadás volt, hanem ez a fura szaggatózás. Ez akkor a micro lag vagy teljesen más?
No mindegy, igazából fogyasztás / teljesítmény miatt vettem Trinity-t. Az csak plusz extra hogy ugyanazokkal a játékokkal is tudok játszani vele, mint ezelőtt a 8800gts- sel is tudtam. Mégis ~ 80-100 wattal kevesebbet fogyaszt a rendszer alapjáraton...
Csak gondoltam kipróbálnék 1-2 újabb játékot is már. Mert pl már a GTA4-en elhasal... Jó, viszi 25-35 fps-sel de eléggé butítva... Aztán mondom hátha nem kell külön gépet összerakni neki, hátha elég csak egy komolyabb VGA. Hogy talán még a jövendő GTA 5 is elszaladjon valahogy dVGA-val... : )
De akkor ez téglatest alakú lekvárral töltött sütemény a részemről... -
stratova
veterán
válasz
frescho #11469 üzenetére
Notifronton számomra kissé érthetetlen AMD-uborkaszezon van. Az E535-ös lenovok pl. már kifutott termékek, de 545-öt idehaza még nem láttam egy webshopban sem. A8-4500M, A8-5550M és A10-5750M-mel kellene érkeznie, de sanda sejtésem szerint kezdetben Trinity-vel próbálják majd elpasszolni idehaza, ahogyan a G505s-sel is teszik..
-
korcsi
veterán
válasz
frescho #11421 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled (i5 vs 750k), egy dolgot viszont kiemelnék ami a jelenlegi diskurzusban félreértelmezhető. Ha például adot játékban egy 750k szenved, akkor abszolút értékben a teljesítmeny egy jobb VGA-val jobb lesz, mégha a processzor által adodó szűk keresztmetszet nem is változik (pl.: minimum fps), a lényeg, hogy egy gyenge processzor mellett egy jobb videó kártya nem hoz rosszabb teljesítmenyt mint egy gyengébbel, legrosszabb esetben is ugyanazt nyújtja.
-
Gainka
őstag
válasz
frescho #11419 üzenetére
oké oké de akinek màr meg van a 750k vagy a8 a10 azoknak mondhatod... mert ugye elvileg itt most arrol van szo hogy mekkora vgat rakjon fm2es 4 magos mellé, nem arrol hogy titan sli mellé melyik a jobb
meg amugy is kis géza ha tudja mi az a titan főleg mi az az sli akkor azt tudja hogy van fx 8xxx meg i7
-
Gainka
őstag
válasz
frescho #11413 üzenetére
Én egy szóval sem mondtam hogy a crysis 3 veri high-on full hdbe gtx 780+ 750k val nem fog laggolni, én ezzel a videoval azt akartam jelezni hogy a 750 k, kb a 7770- 7790 vga-k mellé elég. Mert a tesztben is látható nincs számottevőbb különbség egy 18 és egy 60 ezef forintos cpu között (7770el), mert ennyit bir a 7770. Lehetne a héthetven mellet i100 is akkor sem fogja vinni a cry 3 at fullon full hd-ba.
És én azoknak akartam segíteni akik azon gondolkodnak hogy "kihajcsa" e a 7850et vagy a 7870 et a 750k vagy valamelyik a8-a10 es apu. -
Razermazer
őstag
válasz
frescho #11362 üzenetére
Lehet mivel a hardcore játékosok közül már rég kiléptem, nekem megfelelt ez a sebesség is. Mondhatom koca játékos vagyok, egy két kedvenccel.
Azért annyira nem akadozott, full hd high beállításon vittem végig.
A shogun 2 is 13fps-el megy néha, mégsem érzem, hogy akadna nagy csatáknál sem. High és very high beállítások mellett aa és af nélkül. Előtte egy intel i3 3225-m volt hát maga a halál, ahhoz képest és és föld(persze nem volt mellette a később beszerzett 7770, azzal azért jó volt, de a célom mindenképp egy vga nélküli gép per pill).
Biztos sokat számít, vagy inkább pár fps-t hogy a proci 4.5-n megy a memória 2133-on az igp pedig 1013-on.
Én is azt mondom, hogy a driver optimalizálása nagyon jól el lett találva. Később ha nem elég majd, megy mellé egy 7850-7870, de egyenlőre igényem nincsen rá.
Mióta használom az aput nagyon kellemesen csalódtam benne, a kaverit várom már nagyon, de csak a tesztek után döntöm majd el, hogy váltok e rögtön, vagy maradok a fenekemen még egy ideig. -
mmdms
addikt
válasz
frescho #11317 üzenetére
Egy ekl coldtower merlinem van, perpill most 4,2 ghz-nél járok, 52 fokot eléri és ott áll prime alatt. De nem jutok dűlőre evvel a lappal, a feszültséget állítani egyszerűen halál.
(#11320) kopidoo: igazából a tuningot avval szoktam kezdeni, megnézem fórumokon mit tartanak még elfogadható értéknek, és abból a legtöbbet kihozni.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
frescho #11292 üzenetére
Gyári keregőm van, egyelőre még. 8as fokozaton megy.
Most belőttem 3,8Ghz-re 1,3125V mellé. Épp megy a Prime.
Alapórajelen is fullhd-ban van olyan eset hogy 99% teker a gpu (7790 dual-x alapon) Diablo3 multiban. De van olyan eset hogy 50%ra is leesik.Egyéb:
Összességében teljesen elégedett vagyok legfőképpen D3-ra vettem, de azért 1,5-2 évig szeretném használni és nem akartam i3-at vagy pentiumot venni.
Amint lesz monitorom majd jobban ki fogom próbálni mint bír a 750k/7790 együtt, de így Tv-n nincs nagy kedvem tesztelni.. -
Zola007
veterán
válasz
frescho #11292 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Sajnos tesztek alapján nem igazán tudtam belőni az összesített teljesítményt. Szintetikus tesztek 40-150%-nyi különbséget mutatnak a két proci nyers számítási teljesítménye alapján, az IGP ~2x erősebb lehet.
Nagyobb grafikus teljesítményre ritkán van szükségem, akkor sem játékra.A legfontosabb az lenne, hogy egy hidegfejű, alacsony fogyasztású, de bőséges tartalékkal rendelkező Apu kerüljön a rendszerbe (silentpc), ami szükség esetén viszont ki tudja mutatni a foga fehérjét.
Szerinted megéri a +15e ft-ot az A6-5600k-hoz képest az 5700?
-
Apollo_21
addikt
válasz
frescho #11266 üzenetére
Nem lehet, nincs keret...ezért ment eddig is a variálás össze vissza...megvártam az fm2+ os asRock-ot..már amikor csak hírből halottam is tudtam h kell nekem.
Mindenképp Kaveri-t fogok bele dobni..és mindenképp kell vmi addig hogy használni is tudjam....
Elvoltam bő másfél évig olyan vga-val amin a mario is akadozott...aztán jött tavaly a 7870Top..most fordult a helyzet a proci harmatos...majd a Kaveri megdolgozza...pár hónapot csak kibírok újraEdződtem már
-
katt777
félisten
válasz
frescho #10852 üzenetére
Az valóban elkerülte a figyelmemet, hogy néhány gyártó csak falból rak 8 pines csatit némelyik lapra.
GB-ot semmiképpen nem vennék amúgy sem. Természetesen a kialakítás sem mindegy, akárcsak a felhasznált alkatrészek minősége, de a több fázis mindenképpen stabilabb működést és jobb tuningolhatóságot biztosít, ezt magam is tapasztaltam.
A legbiztosabb a gyártó honlapján előre tájékozódni, mit nem érdemes megvenni.
-
Csorbi
addikt
válasz
frescho #10837 üzenetére
Ugye mennyivel másabb, ha alá is támasztja valaki a mondókáját
(Jelen esetben azért a felhasználói hülyeség is közreműködhet egy ilyen elfüstölésben, és az sem túl életszerű, hogy valaki egy minimál lapba tegyen egy ilyen processzort, neadj'isten még jól meg is tekerje azt. Ha mégis, hát meg is érdemli. A Földön lévő IQ mennyiség állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá...)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
frescho #10837 üzenetére
Ugyan ez van az lga 1150-nél, z77-es mini lapokkal 4pin-es tű elég a lapnak meg 2-3 fázis.
Csak amikor az i7-et húzzák vele vannak a problémák a táp résznél a proci 4pin beleégve a lapba.
Meg amikor a user a 8pin-es tű helyett azt hiszi elég a 4 is a procinak egy tuning lapnál i7-el ugyanúgy. -
BlueAthlon
senior tag
válasz
frescho #10543 üzenetére
Igen, ezt én is néztem, hogy technikailag tényleg lehetséges és működik is, viszont túlzottan kiegyensúlyozatlan a rendszer, még a cat. 13.8 frame pacing-je se sokat tud kezdeni azzal a ténnyel, hogy túl nagy a teljesítménykülönbség a két VGA között. 8670D 1169-en 2400-as ramokkal dualban talán szépen elvan egy 6670 DDR5-tel, de egy 7750 DDR5 már sok neki...
A legtöbb ember a gyári 800-on futó 7660D-jét ( ami a biztonság kedvéért csak 1600-as ramokkal van megtámogatva ) próbálja egy 7750 DDR5-tel összehozni... kb majd 3x gyorsabb az utóbbi, tehát semmi értelme a crossfire-nek...mivel az pont arra épül, hogy azonos vagy közel azonos kártyák dolgoznak együtt... leszámítva az olyan kísérleti hybrid megerőszakolásokat, hogy IGP 1 kockát számol még a DVGA 3-at. Aztán akkora a mikrolag, hogy a Holdról is látszik...
-
katt777
félisten
válasz
frescho #10440 üzenetére
Tudom, hogy működik egy PC. Az viszont ellentmond az általad is ismert logikának, hogy egy gyorsabb VGA-val tűnjön el a CPU-limit ugyanazzal a szoftverrel, totál ugyanazon hardverben (a többi szoftvernél ilyen megvezetés nem jelentkezik). Ha a VGA erősebb, többet fog várni a CPU-ra, ergo nagyobb lesz a CPU-limit. C3-nál ez pont fordítva van, aminek a célja számomra egyértelmű. Nem is akarom, hogy feltétlenül 100%-ban menjen a CPU egy játékban, nekem elég, ha kihajtja a VGA-t, az meg megvan.
Csináltam egy késleltetéses grafikont C3-ról:
Közben volt egy kilépés, mert vettem HDMI kábelt, de akármit állítok, ez a rohadt VGA összehúzza a képet 3D-ben. Ha erre van tipped, kösz, de CCC-ben már próbáltam GPU-skálázást, hiába. Csak nem szeretném visszavinni a kábelt, mert DVI-D-vel nem lesz hang-kimenet, meg még rá is fizethetek 800Ft-ot.
-
Centre
tag
válasz
frescho #9289 üzenetére
Majdnem minden erősebb annál
Az a komment csak árcheck volt.
(#9288) bmwfan199410
Én így nem venném meg s nem csak azért mert túl van árazva hanem mert nagyon nem mindegy milyen
1) sebességű az a winchester
2) milyen táp jár hozzá (gondolom az is van )
3) milyen sebességű az a ram.Emellett én
A) nem venném DVD írót, s nem csak azért mert már van három, hanem mert 2013-van.
B) vennék viszont A75-ös alaplapot az USB 3.0 miatt. -
atti_2010
nagyúr
-
XmoD
senior tag
válasz
frescho #7861 üzenetére
Koszonom a sok infot. Istenigazabol ami jatekokhoz szamomra kell az a bf3 multi es a cod2.
A celom egy minel kisebb,olcso es eros pc epitese ami befer egy 20*20*10 cm nagysagu dobozba. Termeszetesen paneltappal. Ezert nezelodom fm2 vonalon.
Esetleg a gyari hutorol valaki tud homerseklet eredmenyeket ?
-
szacsee
nagyúr
válasz
frescho #7749 üzenetére
Második gép lenne és az A6-5400K és az A8 közti különbözet majdnem egy Ivy cerka ára...
Aquában most 16500Ft az 5400K, uganitt 26000Ft az A8 5500.
Még rágódom rajta, vagy megvárom a Richlandot hátha lejjebb megy az áruk, vagy valaki használtan olcsóbban adná....
Kösz a választ! -
katt777
félisten
válasz
frescho #7464 üzenetére
A kulcsszó: driver. Tapasztalatom szerint 5 régebbi játékból 3 nem fut AMD-n, 1 nV-n, 1 meg egyiken sem. Ha van AMD Virtum + nV kártyám, csak 1 játékommal nem tudok játszani.
Egyébként ezek az irdatlan feszültségek mennyire növelik meg a fogyasztást és a melegedést? Ahhoz vagyok szokva, hogy 0,9-1,33V között 4.6GHz-ig használom a gépemet (i5-2500K-m volt). Ehhez a Ninja 3-am (az még megvan) elég volt, de nem tudom, ha A10 lesz és tuningolok, meddig mehetek el.
Cthulhu Dawn: Én tök nyugodt vagyok, csak csodálkoztam.
1 kör alatt felmelegszik? És mennyire terhelt a teszt, amelynél ennyi a szabad erőforrás? Mindegy, elhiszem, hogy rendben megy.
SRII: Hosszú ideje gyakorló Intelesként mondom, hogy a Trinity teljesen rendben van játékok alatt még erős VGA-kkal is. Nem a procikkal van a baj, hanem azzal, hogy a melldöntögető userek vesznek egy állat erős VGA-t, aztán nem használják ki annak a képességeit, hanem sírnak, hogy gyenge a proci. Pl. egy középkategóriás VGA-t ki lehet hajtani egy kicsit felpiszkált C2D-vel is, persze nem Doom 3 motorral.
-
Dany007
veterán
válasz
frescho #7177 üzenetére
Uh az frankó. =/ Volt egy ilyen érzésem mindig is... No nembaj, a lényeg hogy így is úgyis komolyabb lett a rendszer. : ) Azokkal a játékokkal amikkel eddig játszottam most is tudok csak komolyabb grafikán és jobb fps-sel. Az újakat meg legalább kitudom próbálni alacsonyabb felbontásban és részletességgel.
-
Trojan64
csendes tag
válasz
frescho #6771 üzenetére
Ki fogom kapcsolni a Turbo Core-t. Inkább felviszem 3,6GHz-ra a szorzót. Annyit csak elbír a gyári hűtő fesz emelés nélkül. ASRock XFast RAM-ra kíváncsi leszek jobb-e mint a RamDisk.
A 750k+ 7750 eléri az 5800k szintjét? Visszaolvasva nem egyértelmű válaszok voltak olvashatóak. (száraz adatokat néztem, de teljesítmény szempontjából)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Ulefone Armor 23 Ultra - tudás is van a páncél mögött
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest