- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ó, hát kész gépet nem szabad venni! Honnan tudod, mit tettek vele összeszerelés előtt?
atti_2010: Net híján csak most tudtam bekapcsolódni. Jobb híján remélem, hogy már javították a hibát, ha odáig jutok. A "ki tudja, milyen körülmény" bármely elfüstölt lapra vonatkozik. Egyelőre amíg Inteles lapok hasonló árban (vagy olcsóbban, hiszen VMVP-s Z77 lap már 20k alatt is van, az X6 meg 30k fölött) kaphatóak, inkább a procik ára fog vissza a költekezésben.
Hát ez a négy modulos probléma azért nem kicsit gáz!
Egyelőre számomra kicsit kiforratlannak tűnik az FM2-es összeállítás (noha nyilván a problémák kerülnek a topicba).
Tényleg, AMD-nek is van megkötése RAM-feszültségre, vagy vehetek 1.65V-os RAM-okat is?
TaylorPro & ASUS-osok: Van valamelyik FM85 lapjukhoz Virtu MVP? A honlapjukon még mindig nem írják, de csodálkoznék, ha egyikhez sem lenne, hiszen anno a 25k-s Z68-V-mhez is adták (a sima Virtut).
A szénné égett MSI valóban nem rossz lap, mert megfelel az értékének.
Nekem a csúcs 580X volt tőlük, jót nem tudok mondani róla.
Vartanus: Ha az Intelre 3 év a gar, az AMD-re meg 2, akkor elég nyilvánvaló az ok, nem?
-
diablo1984
veterán
Nekem az am2+-os asrosk kiemelkedően jó volt, nem volt vele gondom, anno asus lapom volt még 939 idején az is tökéletesen tette a dolgát, utána kezdtek kurvulni az alsó árszegmensben! most fm2 alatt is asus van, nem a legolcsóbb, de nem is drága és hibátlanul teszi a dolgát, csak dícsérni tudom(örülök, hogy nem bugos, mint itt említett sok egyéb asrock, meg hasonlók)
-
andree04
aktív tag
Ez az "ha pedig a jövőre is gondolsz",ha minden esetben a jövőre gondolnák akkor minden évben újabb és újabb vásárlást kéne tennem,de NEM,eldöntöttem,amint meglesz rá a pénz,megveszem azt ami épp van.
Közel 8 éves gépem van,és már ez is nagy ugrás lesz,ha nem is mai,de egy 2011/12 évben kiadott konfigurációt állítok össze.És teljesen egyetértek veled. -
atti_2010
nagyúr
A 4 magos is elvisz egy hd 6850 -et de a 6 magos egy hd 7870 -el is simán megbirkózik nem értem miért lenne gyenge, gyengébb valamivel mint az Intel de ez nem vészes hiszen FullHd úgy is a VGA számít, úgy meg inkább költöm azt a pénzt egy erősebb VGA -ra mint hogy egy drága CPU pihengessen a gépben.
-
atti_2010
nagyúr
Például a Trinity miért csalódás, alacsony vagy közepes beállításon minden játékot 30 FPS felett tol dVGA nélkül, egyetlen Intel még a közelében sem jár a Kaveri úgy +50% gyorsulást fog hozni valószínűleg nagyon jó fogyasztási értékekkel szerintem korrekt áron, az meg hogy ők gyártják a következő konzolok főbb alkatrészeit és arra fogják írni a játékokat még nagyon nagy előny lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest