- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem tűnt fel, mint írtam, munkahelyről pislogok fel, nincs sok időm nézegetni.
A 4.9GHz-es eredményt fel sem tettem.
(Bár energiatakarékosság miatt 4.8 a célszerű, a + offset ugyanis hazavágja a fogyasztást, azt semmiképpen nem szabad rátenni. Főleg 100MHz-ért.
Viszont megnéztem, hogy egyetlen jobb FM2-es lapot sem lehet kapni ebben a qrwa országban, annyiból már vehetek Z87-et, és visszatérhetek Intelre. Azzal tuti nincsenek ilyen gebaszok, és 100x finomabban lehet tuningolni, ráadásul turbo-val.Kroni1: Application Power Management, ennek pont megfelelően vezérelnie kellene a terhelést (azaz szükség esetén adni a kakaót), Intelnél legalábbis elvárhatóan működik.
tailor74: Ellenőrizd le az érintkezőt. Mintha azzal lenne a gond, ergo lap. Ha az APU rossz lenne, a gép sem indulna sztem. Esetleg kevés kraft megy a prociba?
-
Meg nem jott el. Szeretnek valami olcsobb minimalisan jatekra is alkalmas laptopot. Egyszeruen nem talalok semmi ertelmeset megfizetheto aron. Az alja C es E-1200 es az Intel+ dGPU kozott nincs semmi. Pedig pont ezt az urt tolthetne ki az AMD. Meg hasznaltban sincs valami kifutott FM1 alapu darab.
-
atti_2010
nagyúr
Igen be volt de szerintem a táp volt a hibás mert később egy másik de nagyon drága táppal már működött viszont ott az árkülönbözet úgy 1000 év alatt terülne meg, ez a paneltápommal viszonylag olcsón megoldódott, 0,4W kikapcsolva és 2W ha a táp működik és csak a gépet állítom le.
-
alvaro
senior tag
Nem semmit találtam, csak semmi összevethetőt - viszont volt, ahol írták, hogy igen, gyönge DosBox alatt, sőt, elemezték is, hogy miért. De hogy mennyire gyönge, arra vonatkozó infót nem sikerült összebugásznom. Ezért lenne jó, ha valaki tudná tesztelni, főleg, ha egy más jellegű processzorral is össze lehetne vetni.
Sajnos az általános egyszálú tesztek sem mondanak sokat, mert elég speciális a kód jellege, JIT fordító, értelmező, emulált 80 bites FPU, mindez összevissza... és sajnos nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy clock-to-clock gyengébb legyen, hiába újabb. Bár az osztott FPU itt semmit nem számít, kicsit hasonló a helyzet, mint régen a P4-gyel (bár ezt itt most csúnya káromkodásnak érzem
), kapott egy hosszú pipeline-t, és egyéb furcsaságokat. A P4 konkrétan siralmas volt akkoriban DosBox alatt egy korabeli Athlonhoz képest.
Két teljesen külön helyen találtam egyébként két Quake1 tesztet egy-egy processzorral, sajnos a körülményeikről semmit nem tudok, de az alapján az Ivy i7 hasonló órajelen kb. a dupláját hozta a Trinitynek. Ez nem túl biztató
-
Thomas1
addikt
Nem értetek hozzá: az FPS növekedésével exponenciálisan nő a frag-ek száma...
250 fps felett annyi frag-et kapsz,ahányan játszanak az adott szerveren.No offense, csak én sem értem soha ezt az őrült fps vadászatot. 250 fps mellett is lehet mikrolag, ami sokkal rosszabb,mintha leesne az fps mondjuk 30-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest