- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15882 üzenetére
azom pont nincs meg nem tetszik ahogy kinèz de mèg lehet szerzek ès megprobàlom majd!
most rakok fel egy win7-et 64bitest ès nem rakok fel semmit az alaplapi dvd-röl, lehet a sok cserèlgetès màr nem volt jo semmire....
lètezhet olyan hogy nem jo a lap vagy a proci de mègis ezen a video szaggatàson kivül minden jol müködik??
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15880 üzenetére
megvan ez de nem ment fel ma, de tegnap próbáltam is csak nem volt jó.
Már ki vettem egy memóriát hogy ne menjen dualban de igy sem jó,
valamitől megakad a rendszer mert amikor nem volt fent semmi (most nem rég) akkor egészen máshogy akadozott a film....
A gariztatás nem lenne jó, sok időt vesz igénybe!
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15863 üzenetére
az igp nemtudom mennyit kap konkrètan nincs kiirva hogy igp volt vagy ilyesmi. vagy màs nèven fut??
a 3dmark is szaggat ugyan igy szerintem ugyan annyi idö kell neki hogy szaggason a kèp bàrmilyen program vagy video legyen
a lènyeg hogy az egeret nem szabad mozgatni mert akkor nem akad meg semmi....
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15816 üzenetére
Csinál ez mentést magától nem?
Ahoz tudom csinálni a visszaálítást nem??Most megint felraktam a win7-et meg a drivereket, meg a kmplayert és most még jó!
De nem tudom mit merjek felrakni mitől romlok el?!Az avastot gyanítom hogy hibás mert mikor feltelepült és elindul elkezd vizsgálodni és akkor ki irt valmi hibát a gép...
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15813 üzenetére
de drivereket felraktam meg a km playert és jó volt, utána sz@rt be hogy elkeztem felrakni a szokásos mindenapi dolgokat...
mikor már mindent felraktam újra megnéztem és elromlott...
Most megcsináltam a legrégebbi pontra való visszaálítást, de nem lett jó, most újra kell raknom megint a gápet
15814 Adee_91
ugyan úgy rossz azt már tegnap próbáltam -
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15809 üzenetére
Amikor felraktam az avastot meg a winampot akkor kiirt valami hibát, valami dll-t...
már vissza álitottam oda amikor még jó volt, de ez már nem segít, újra rossz!
De fogalmam sincs melyik program okoz gondotlegelőször felraktam az alaplapi dvd-t hogy minden rendesen müködjön, utána kmplayer...
Megnéztem hogy jó e, és jó volt, utána elkeztem felrakni ami még nem volt fenn, és megint rossz lett -
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15781 üzenetére
de nem csak videoknàl van gond hanem a 3dmark06 is megakad màr az elsö vga tesztnèl, ès ezt a 32bites win7 nem csinàlta.
videonàl mikor megakad megmozditom az egeret akkor meg felgyorsul
màr több olyan dolog van ennèl az fm2-es rendszernèl ami nagyon nem tetszik...szerintem eladom az egèszet....
-
szabolcs77
tag
-
Bander78
tag
válasz
atti_2010 #15698 üzenetére
OK, köszi, beállítva. A tesztelések során kiderült, hogy a memória (ADATA 8GB XPG V2 DDR3 2400MHz CL11 KIT AX3U2400W4G11-DMV) adatait a bios ugyan kiolvassa, beállítja (2400 mhz, CL 11-13-13-35 1.65 V), azonban 3D-s játék közben fagy. A memóriát az Asus lap supportja teszteltnek jelezte (ezért vettem). Most 2133 mhz, 11-12-12-30 (53) beállításokkal stabilnak tűnik, de ez nagyon a gyári értékek alatt van. Mi a legegyszerűbb módja a stabilan működő, de nem túlzottan visszafogott időzítések megtalálásának? (Csak a sok reboot elkerülése végett.) A felülfeszeléseket inkább kerülném.
-
Bander78
tag
-
Bander78
tag
válasz
atti_2010 #15694 üzenetére
Én abból amit írtál azt vettem ki, hogy 41-es szorzónál az 1.1 V magfeszültségnek kellene mennie. Ezzel kb egybevág a cpu-world adatlapja. Na nekem 41-es szorzónál 1.3 V-ot mutat a CPU-Z. (20-as szorzónál 0.896 V-ot.) Nálam van a hiba, vagy rosszul értelmeztem az adatlapot?
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #15536 üzenetére
Nekem most is annyit mér alapjáraton, de amint terhelve lesz felmegy 20 köré, az igp meg 13-ra (-3-ról).
Ugyanúgy az UEFI-s érzékelő 30 foktól mér "pontosan", de nem nagyon lehet készpénznek venni, max iránymutatásnak jó.
Az ET6 meg az alaplapi programok valószínűleg valamilyen korrekciót alkalmaznak, ezért jön ki nekem AIDA-s 16-ra 26-ET6-ban... -
Vartanus
őstag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
atti_2010 #15498 üzenetére
Valami egyszerűbb (csak proci hőfigyelő), teljesen ingyenes app van hozzá?
Amúgy 15k-ért elképesztő, mire képes ez a 6400K. A CS:GO úgy fut rajta, mint az E5200+HD4850-es párosommal, és még RAM-ból egy single 4GB-os 1333Mhz CL11-es Hyper-X van bedobva a rendszerbe, meg persze egy SSD. Szerintem én is APU-ra váltok, amint tudok.
Kíváncsi vagyok, hogy egy x800-as mit tolna. Nekem átlag felhasználásra és CS:GO-ra kell csak. -
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010 #15480 üzenetére
G45 nél az a gondom hogy cesen kiállitott darabhoz képest visszanyirták, nincs T-topologiás ram(Asusnál van) a vrm csak 4+2es,nincs meg a DigitALL Power a biosban,holott ezek mibdegyike megvan a kis G43-asban(vrm kivételével).
Arrol az Asusrol is minden tesztben jokat irtak.
Én anno MSI-vel a külső órajel generátor ellenére sem tudtam az istennek se a blck-t 104Mhz fölé.
Te irtad pont nekem ne ragadjak le egy márkánál ha nem vagyok megelégedve,Asus lapom még nemvolt,kipróbálom milyen egy legendás Asus csúcslap. A szinével meg majd kezdek valamit.Milyen tápot meg vizet vettél?
-
aginor
veterán
válasz
atti_2010 #15472 üzenetére
Láttam, de ez még drágább, mint az Asus, és lehet be sem fér a házambe, mert ez Eatx-nek tűnik, így első ránézésre. Ezen két ok miatt kilőttem.
15471# annyira nem akarok tuningolni, csak úgy módjával. Az viszont mindenképen fontos, hogy stabil és megbízható legyen a lap.
-
Rider74
tag
válasz
atti_2010 #15433 üzenetére
Köszi a választ. Ha jól értem nincs korlátozva egy A8-5500 -ban sem a vezérelhető RAM órajele?
Nyilván nem erőltetem, ha nem megy, de ha 2133 a ram akkor miért nem menjen úgy.Az XMP profiolt beolvassa, simán beállítja a feszt, órajelet, timing-ot, de a bios-ból való kilépés után nem indul el a gép több próbálkozásra sem, aztán bedobja az alapot és 1333 MHz-en megy a RAM
-
lm83
őstag
válasz
atti_2010 #15373 üzenetére
Ez lenne a lap:GA-F2A88X-HD3 (rev. 3.0)
A8 6600k procival.
KINGSTON 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3/4G
EAH6670DIS1GD5A kártya a legfelső PCI_E 16x-osba van rakva.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #15365 üzenetére
Az első linken a táblázatban: [link] a Known issues-nál, az AM3+ lapoknál 14 különböző típushoz van regisztrált VRM hiba (High VRM fail rate )
A "VRM Protection?" részen azt írja, hogy van e valamilyen védelmük MSI lapoknál a legtöbbnél "None" van.
Nem hülyeség, egyszerűen gyenge alkatrészeket használnak és jóval gyakoribb a meghibásodás, mint egy ASUS vagy Giga lapnál. -
törölt tag
válasz
atti_2010 #15363 üzenetére
AMD Motherboards - VRM info database
[Confirmed VRM-related issues and incidents] - Avagy MSI termékkatalógus
A linkelt videón egyébként egy FM2-es "gaming" MSI lap "üzemel".
-
-
Balathruin
veterán
válasz
atti_2010 #15354 üzenetére
Értem, akkor hagyjuk. Annyit még kérdeznék, hogy merre találom a cuccost? FM2A55M-DGS R2.01. lapom van.
A 4 bigyusz az a proci felett, kondikkal körbezárva? -
gilfoyle
őstag
-
masterful87
senior tag
válasz
atti_2010 #15288 üzenetére
Igaz!
Ezen F4 van (úgy rémlik a másik kettőn is), de az F5 igazság szerint csak memória kompatibilitást javít, az F6 meg még béta, olyannal meg nem játszok.
És _SPD_ megnyugtatott, hogy nincs miért mérgelődnöm, együtt lehet vele élni, én is így fogok tenni!(#15289) El Kebir
Ebben lehet valami! Csak egy DVI-s monitoron tudtam még letesztelni, ott is jól látható volt, hogy egy pillanatra nincs jel (talán pont a felbontás váltás miatt) de ott semmi extra képet nem dobott! -
masterful87
senior tag
válasz
atti_2010 #15285 üzenetére
Félreértettél! A gép remekül működik! Elindul, bejelentkezés előtt bevillan egy rózsaszín képernyő, jelet elveszíti a TV, de aztán visszajön a jel, és megy a Win7!
És az eddigi két gép hibátlanul működik is már 1-2 hónapja, szóval nincs akkora baj, csak a szememet bántja indulásnál ez az izé! -
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #14797 üzenetére
Hivatalosan nem támogatják, driver sem jön hozzá. Ami Catalyst-et kiadnak más verziószámmal, abban is a régi driver van benne, ezt már nagyon sokan észrevették.
AxBattler. És több mint 1 éve nincs támogatása.
Engem nem érdekel, ha megszűnik valaminek a támogatása, viszont akkor új áron vegyék vissza tőlem a nekem eladott terméket.
Aztán ott van a támogatás "nem hivatalos" megszüntetése, amikor elméletileg van driver, csak a bugzanak (vagy lassulnak tőlük) a régebbi hardverek, hogy vegyél másikat, ezt AMD procit és VGA-t illetően is ügyesen műveli.
Notebook más "tészta". Intelt illetően csak asztalival kapcsolatban tudok nyilatkozni. Amikor egy használt, 7 éves gépet vettem asszem még 4500-as igp-bel (semmi HD), azon minden játékom futott, amit persze képes volt elvinni (és azért volt pár játék a CRT monitor szerény felbontásával). Viszont bug a friss HD4600 meghajtójában is van, ahogy AMD-ében is, éppen elegen jelezték már, mennyire nagyon béta, a 14.1.
Driver-támogatás illetően én egyedül nV-val vagyok elégedett.
De ez itt már tényleg nagyon off lett, csak arra próbáltam kilyukadni, hogy az AMD "támogatásával" is éppen elég baj van. Mielőtt bárki megint félremagyarázná, mindezzel együtt én teljesen elégedett voltam az A10-zel és az AsRock lappal is, "itt és most", ahogy mondani szokták, mert jelenleg megfelelően támogatott mind2. -
Apollo_21
addikt
válasz
atti_2010 #14576 üzenetére
Az aláírásodban lévő lap a Fatality?
Milyennek érzed? Írnál róla pár "jó" szót/észrevételt?
Bios-t tekintve mennyire átlátható, finoman kezelhető....kialakításában/tudásban kiemelkedik az az 1-2dolog amit pozitívumként sorolnak fel? tehát a hangzás....a killer vezérlő? ilyesmiket szeretnék hallaniBocsánat az óriási off-ért
De ezekre kíváncsi vagyok, és nem 1-2 oldal leírása érdekel csak
-
cekkk
veterán
válasz
atti_2010 #14566 üzenetére
Ez erre a célra jó lenne valamint utána egy ilyen big shuriken elhűtené?
Ez van most a htpcben, nem akarok sok 10 ezret költeni mostVirtualizálgatni szeretnék, és ahhoz szeretnék valami jobb procit, egy 65W-os jó is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- C++ programozás
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest