- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18742 üzenetére
Már azt sem tudom melyik az én topicom
Hát egyenlőre semmire, de most nem kell ez az asztali gép, az elmúlt évet előtte ücsörögve töltöttem, és videókat/filmeket gyártottam, de ezt a hobbit befejeztem. Építek majd helyette egy ITX-es konfigot nyáron ha lesz rá pénzem (én munkám..
) Egy kicsit most elegem lett APU-ból, meg AMD-ből is, bár eddig mindig AMD gépem volt. És persze most hogy el szeretném adni elkezdet szarakodni. Nem is értem eddig azt hittem Crimson miatt csinálja, de nem. Régebbi Catalystal is ha rádugok pl egy monitort másodlagosnak (tv-n gépezek) utána random kifagy de úgy hogy resetelés sem segít rajta, nem tölt be a windows 8.1 (SSD-ről) Nem értem, kis színes csíkok jelennek meg 2-3 db nagyon aprók mintha kép hiba lenne úgy fagy bele a kép....ezt csinálta egy hete pár napig utána "elmúlt" Így eladni sem tudom, de ma ezt csak egyszer csinálta, most csak hdmi-vel van tv-re így minden ok. ja és nem akkor fagyott mikor radugtam a moncsit, hogy megmutassam valakinek, aki épp ma vette meg, hanem egy órával utánna, hogy végképp ne tudkam mi baja lehet. Már teszteltem ramokat egyesével, valaki vinyó hibat irt, de a redszer ssd-n van
Most semmi baja, és szerintem megint nem is látom ezt a hibát egy hétig míg rá nem dugok valamilyen eszközt, Tök új az APU két hónapja vettem semmi baja sem volt eddig, a többi alkatrész is tavalyi minden bontatlan volt. -
törölt tag
Üdv! Váltás van. Kaptam egy privit, hogy nem jól lőttem be az árat valaki lenne szíves segíteni? Mert amit ajánlottak érte (50k) azt kicsit kevésnek találom ha tényleg ennyit érne akkor inkább megtartom!:
Eladó APU AMD A8 7600 munkagép SSD-vel minőségi alkatrészekkel! -
törölt tag
AMD A8 7600 APU - RESIDENT EVIL 0 HD REMASTER / First 10 Minutes Gameplay
-
törölt tag
Üdv! Bővült az APU teszt lista a végleges Dirt Rally játékkal, ( a lista végén van) az utolsó működő Catalyst driverrel tesztelve, a Crimson új bétájával sem voltam megelégedve. Mindegyik videóhoz adjatok hozzá minimum 10fps-t annyit nyertem amikor nem vettem a videót fraps-al. Sajna FPS számláló nincs, mert összeakadt amikor bandicam, vagy Afterburnert is belőttem fraps mellé, minden infó a videó leírásban.
-
törölt tag
Gyerekek eszméletlen jó a Rainbow Six: Siege! (ha jó csapat jön össze) Szerencsére a grafikája nem egy nagy szám, pont elég, így simán fut az összes APU-n itt egy videócska róla.
És egy másik az új Crimson driver nekem ilyen grafikai hibákat okozott gta 5 alatt: cserébe gyorsultak a játékok, szóval várom a javítását
-
törölt tag
válasz
Apollo_21 #18580 üzenetére
Ez az A8 7600 baromi jó kis gép az árához képest, simán játszok vele mindennel, videós/photoshoppos munkáimhoz is tökéletes, főleg egy Intel proci árához viszonyítva!
És nekem is, volt előtte minden, Brazos is, én ahhoz is úgy álltam hozzá, mennyiért vettem akkoriban, és az sem volt egy trágya gép szerintem
-
törölt tag
válasz
Apollo_21 #18578 üzenetére
Igen köszönöm! komolyan mondom nem lennék gameplay csatrona annyi szívás van a játék videókkal, újra kellett nyomnom, és renderelés nélkül feltenni (30gb kg 500 perc volt) mert az elöző-t a yt annyira lebutította, hogy élvezhetetlen volt. Ja ha valaki játszana az uj COD-al a videó rendert a beállításokban tegye arra a felbontásra amin játszik, különben ocsmány mosott lesz a kép! egyébként nem rossz játék, én is végig tolom
De csak mert kicsit Sci Fi-sÉs a videóban látottnál legalább 30% gyorsabban fut a játék, de sajnos a fraps ennyit levesz a gép erejéből. A múltkor valaki szerintem innen a fórumról, kis híján az anyámba küldött, hogy a Star Wars Battlefront ban, miért a pálya szélén kolbászolok, ez így értékelhetetlen. Már letiltottam az illetőt a csatornáról az ocsmány stilusa miatt, de üzenem neki, hogy az A6 sorozat NEM játékra lett kitalálva, ezek a tesztek csak érdekességképen vannak fent nálam, és a felvevő által lefoglalt erőforrást is bele kell számítani.de attól még vannak olyan emberek akiknek erre telik/van igénye, és szeretnének hébe-hóba játszani
Ez útóbbi persze nem neked szólt! -
törölt tag
Megjelent az uj Call Of Duty Black Ops 3, tökéletesen fut az APU A8 7600-as masinán, két videó is prezentálja.
Kattintson ide akit érdekel! -
törölt tag
Bocsánat beszúrom ide, mert pár óra múlva fent lesz az A10 7600K GTA5 videó, elég jól fut ebben a lejátszási listában pedig, már 3 fajta APU játék videói tekinthetők meg. (És egy in game kép szűrővel ami tök jó lett szerintem)
További szép estét! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Cs@@bi #18534 üzenetére
Vagy vedd meg az én A6 6400K APU-mat 7k-ért még garis
Az még erősebb.
solfilo: Igen igazad volt, köszi a javítást!!
mmdms: Régen rengeteget konzoloztam, te is meg tudnád szokniKényelmesebb néha fotelből, azt nem írom hogy tv-n mert a sz.gép is arra van kötve
-
törölt tag
válasz
solfilo #18529 üzenetére
Ezt akkor most nem értem
[link] Akkor mi a megnevezése? mert doboz nélkül van nálam, és ki nem szedem most, hogy megnézzem mi van ráírva a procira
Faith:
Legalább elmegy ezzel is pár napom
mmdms:
A srác aki kölcsön adta az APU-t sírva röhögöttki, hogy milyen béna vagyok kontrollerrel, pedig only PC-s a srácJa látom már elírtam a videóban!
de béna vagyok köszi!!
-
törölt tag
Kölcsönkértem haverom A10 6400K prociját, hogy készítsek pár összehasonlítást, és azt kell mondjam, nálam lehet a gyengébb ramok miatt, de jobban teljesít az A8 7600K legalábbis azzal a két játékkal amivel módom volt letesztelni.
-
törölt tag
Itt is van a videó! Tökéletesen fut a gépen!
KATT!tamikomac
Megpróbálom uralni majd!
PuMbA
Igen, de vége ennek a 4 mag alatti életnek -
törölt tag
Na jó! ezt még muszáj megosztanom!
Tényleg hihetetlen de a Call of Duty®: Advanced Warfare medium beállításon fix 40fps el megy! Ez azért tényleg bámulatos, nagyon elégedett vagyok!5 óra míg felmegy a videó, mert belefeledkeztem, és 15 perces lett, de kiteszem majd ide érdemes belenézni. Írtam, hogy nem vagyok gamer, de ezt a játékot sajnáltam, hogy ki kellett hagynom, most tényleg happy vagyok!
-
törölt tag
válasz
#58450688 #18515 üzenetére
PuMbA
Hát leteszteltem, és nekem 3-6 fps el gyorsabb játékokban, ha bekapcsolva hagyom bisoban a turbót!
Végre összehoztam azt a nyamvadt videót, ennyit még nem szívtam játék videóval, igaza van gamer haveromnak, inkább összerakok egy komplett rövidfilmet, minthogy megpróbáljak még egyszer egy értékelhetőt menni Nordschleife-énEz az APU tényleg nagyon komoly, itt a videóban ugyan nem látszik de 35 fps felett hasít Project Cars-ban. Alig várom, hogy Star Wars Battlefrontal is leteszteljem.
-
törölt tag
komolyan? köszi a tippet!
bekapcsolva van nekem
akkor még pár fps!
. Rmok 1600-on ahhoz sajna nem értek. Épp most sikerált végre egy franko project cars videot keszítenem mert megjavult a fraps, vegig 30 feletti fps el vette fel, mar nem linkelgetem ide, mert nem akarom szétoffolni a topicot, akit érdekel pár óra múlva nézze meg a csatornámon!
-
törölt tag
válasz
FoLey-v #18511 üzenetére
Nekem is volt olyan netem
szerencsére sikerült egy jobb előfizetést kötni. Ráadásul én nyers videókat teszek fel mert a renderelés csak tovább ront rajta, van hogy 10-20 gb egy videó
Az élőszereplős marhaságaim meg nem ritkán 120gb-ra jönnek ki, de azt azért leszoktam redukálni
Nincs arra felé ahol laksz jobb lehetőség, mert már tényleg fillérekért van jó net. Vagy próbálkozz éjszaka feltölteni mikor amúgy is alszol. -
törölt tag
Tudom ez nyilvánvaló!
csak lelkes voltam tegnap, de mára kialudtam!
viszont leszedtem azokat a borzalmas videókat, hogy még borzalmasabb kamerásakat töltsek fel e helyükre, mert a fraps levette a gép erejének 40%át, ezeken a videókon viszont látszik, hogy 30-40 fix fps-el el hasít a játék medium beállításon, élsimítás bekapcsolva stb...azért ez nem rossz egy 20k-s procitól !
Videók! -
törölt tag
Na ahogy ígértem elkészítettem egyenlőre 2 db Project Cars videót. Maradéktalanul elégedett vagyok az új A8 7600 masinával!
Sajnos a játék nem igazán szereti a fraps felvevőt, ezért Bandicamot használtam, ez is butít a videón vagy 5-8 fps-t felvétel közben ráadásul ugrál is a kész videó mintha szaggatna, de pl a Nordschleife pályán ami most töltődik fel 40 fps-t mértem medium beállításon, teljesen simán futott (amikor nem ment a felvevő csak számolt), ez hihetetlen teljesítmény egy ilyen kedvező áru APU-tól! Már majdnem xbox one teljesítmény!
A lejátszási listát itt találja akit érdekel.
-
törölt tag
válasz
FoLey-v #18504 üzenetére
Köszönöm szépen!
De biztos hogy jobban jártam ezzel mint az A10 X4 5800K FM2-vel? Mert pl a Dirt ezzel el sem indul. Ok nem vettem meg (Még!) Crack meg nem létezik ehhez az APU-hoz mindegyik máshoz igenSzóval nem tudom majd összehasonlítani hiába szívtam az előző gépen a játékkal
Na persze nem ez a viszonyítási alap, csak alig találok összehasonlítási alapot, hogy melyik a jobb azonos áron. -
törölt tag
Na srácok!
(Hölgyek?
Megvan az A8 7600. Nem volt olyan egyszerű kihullott volna, pár szál hajam ha nem lennék sajnos igyis kopaszSehogy sem engedte proci csere után telepíteni a friss windowst! Hamar rájöttem, hogy az alaplappal lehet a bibi. Asrock FM2A55M-HD+. Le kellett frissíteni az alaplap szoftverét, a gond csak az volt, hogy már nem volt mivel, mert semmiképp nem bootolt be, hiába tettem vissza a régi A6400K-t. Ezt ne értettem, de szerencsére van olyan funksün az alaplapban, hogy biosból lefrissíti magát, szóval aki hasonló konfigot cserélne előbb frissíten biost+uefit!
Még semmit sem teszteltem vele, csak töltögetem le a windows 8.1 pro-hoz a frissítéseket, de még ma este megyek pár kört a Dirt Rallyval, nem mintha akkora gamer lennék, de azért ehhez a géphez már érdemes lehet később hozzá csapni egy közepes videókaritSemmikép nem szándékozom lecserélni Atlon+vga combóra, mert annyira nem vagyok megszállott, kb 3db játék van ami érdekel a következő évből
És külön öröm, hogy eltüntettem végre azt a hulladék win10 est! tudom most sokan felhúzzák a szemöldöküket, és lehet a jövőben megkerülhetetlen lesz újra frissíteni, de nekem csak lassabb lett tőle a gép, és munka (videó vágás/renderelés stb..) közben is rengeteg hibával találkoztam. Tudom, hogy ez még nem a végleges, de nekem elég volt ez az egy hónap teszt is
Egyenlőre ennyi, később dobok pár dirt videót, és jó lenne a Star Wars Battlefrontal is kipróbálni, mert az A6400K egész jól vitte ahhoz képest. Lehet meg is venném ha legalább konzol szinten futna.
Köszi mindenkinek aki segített! Az A6400K-t pedig feldobtam hardverapróra 8k-ért Bp-i átvétellel ha valakinek kéne. -
törölt tag
válasz
solfilo #18492 üzenetére
Okés!
gyorsan nyomtam még egy menetet dirt-ben 6400k val, hogy legyen mihez viszonyítani
Amit viszont nem várok, hogy újra kell tennem a win-t és nem csak az új proci miatt. Ez a win 10 nekem nem jött be, szerintem lassabb lett tőle a gép, megy vissza a win 8.1!
-
törölt tag
válasz
solfilo #18490 üzenetére
Igen köszi! de sajna ramokra most nincs pénz azok babrálásához meg nem értek
így is néha destabilizálódott az egész gép a Catalyst tuningtól
7600-as lesz már megrendeltem!
,ajd letesztelem dirt rally-val azon jól látszik mekkora előrelépés lett, illetve remélem renderelés is gyorsabb lesz!
-
törölt tag
A fenti bejegyzésemhez:
Ezzel az APU-val jól járnék? Használt nem érdekel, mert kell az áfás számla, és ez benne lenne a +15k-s keretbe amit rádobnék a 6400k-ra. -
törölt tag
Köszi mindenkinek a választ!
Bármire váltanék ami gyorsabb, de sajna csak APU-ra van most keret, teljes konfig cserére nemigen.
10k az jó lenne érte, dúskálnék a lóvébanSzerintem 8k ért is odaadom, tök mindegy, de 5800K-nál komolyabbra gondoltam azért, 15-20k-t rádobok a 6400K-ra kb.
Jó kis gép volt egyébként az árához képest hihetetlen dolgokat műveltFőleg az előző Brazos masinához képest!
-
törölt tag
Hát ez elkeserítő! Teszteltem a Dirt Rally-t a AMD A6 6400K APU masinán, win 10-es op rendszerrel, és elkeserítően szaggat, pedig win 8.1- el egész jól futott! Akit érdekel, itt találja a videót.
Track: Flugzeugring Reverse [Sprint] 3:34 (First Try)
Car: Audi Sport Quattro Rallye
Egyébként hamarosan megválok ettől az APU-tól, szerintetek menyiért érdemes meghirdetni? -
törölt tag
Köszi a tippet akkor egyenlőre veszek egy A8-7600 APU-t, később meg inkább dedikált vga-t
MasterMark:
Köszi!igen elég durva, hogy multiztam haverral akinek egy 200k-s gépe van, én meg kb ugyanazt láttam egy 10k-s procin
Ki tudtad vele próbálni a Star Citizent? az komoly teljesítmény.
-
törölt tag
Elnézést kérek, de le kellett törölnöm jó pár videót, meg a fentebb linkelt lejátszási listát, mivel kitettem egy másik oldalon is az AMD A6 6400K játék videókat, pusztán azzal a céllal, hogy aki esetleg hasonló masinával kipróbálná pl a Star Wars Battlefrontot, lássa mire számíthat. A nyereményem a cselekményért, több mint egy tucat minuszolás lett a videók alatt, nem is beszélve a lekicsinylő megjegyzésekért amit nem igazán tudok hová tenni, általában csak itt osztok meg APU videókat, és nem vagyok gameplay csatorna sem ahogy gamer sem igazán, munkára használom a gépemet, és pénzt sem keresek a videóimmal, tényleg a jó szándék vezérelt. Elnézést az off-ért de sajnos ilyesmit eddig csak hazai fórumokon tapasztaltam, és most kijött belőlem.
A Battlefront játék videókat itt tekintheti meg akit érdekel, és még nem látta, bár nem sok maradt.
Ha valakiből tömény ellenszenvet váltana ki az írásom, vagy a linkem legyen szíves inkább itt, vagy privátban elküldeni a fenébe, és kérlek ne minuszoljatok!köszönöm!
Más: Mekkora teljesítmény növekedésre számíthatok ha a A6 6400K procit lecserélem egy csúcs APU-ra?
Mert néha pl ha videóvágó programmal dolgozom, nagyon kevésnek találom a teljesítményét, bár lehet a ramokat is bővitenem kellene, mert pl After Effects hamar megeszi a 8gb-ot.
És azét nagy ritkán elő szoktam venni valamilyen játékot is, sajnos most nincs keretem, hogy lecseréljem, az egész konfigot (proci+vga). Köszi előre is a választ! -
törölt tag
válasz
MasterMark #18424 üzenetére
Ahh köszi a tippet. De próbáljátok ki a Drop Zone multi pályát nekem ott tökéletesen futott 28 fps el, 720P-ben.
Kevesebb játékos=stabilabb, gyorsabb játék, ezen a pányán kevesebb játékos van általában.
Arról is csináltam gyorsan egy videót, amíg még lehetettnem tudom mikor jár le a béta, de még megy!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18417 üzenetére
Van jó hír
ma a legkomolyabb pályán, egy rakás légi alkalmatosságot ki tudtam próbálni, és tükörsimán futott a játék ami hihetetlen!
Igaz, alig voltak a szerveren, de a 40fps-t is elérte a játék ha a fraps nem volt bekapcsolva, Szóval érdemes még holnap próbálkozni, csak olyan szervert kell kifogni ahol kevesebben vannak. És a játékban az összes csúszkát is max 50-es értekre kell állítani a beállításokban, azt vettem észre, hogy minimumra állítva valóban lefagy a menüben, nekem most minden low-ra van téve, a csúszkák meg 70% on. Csináltam is nektek pár videót, hátha más is úgy örül majd neki mint én
Most töltődnek fel, innen számítva 2 óra múlva megtekintheti akit érdekel, itt a link a lejátszási listához: STAR WARS BATTLEFRONT BETA.
-
törölt tag
Uh srácok egyben ömlesztve válaszolnék mindenkinek ha nem gond!
A legutolsó béta drivert tettem fel hozzá, de semmivel sem lett jobb, mint ami a videó alatti leírásban szerepel.
Egyenlőre AMD-re nagyon optimizálatlan a játék, katasztrófa az első kettő perc, hosszú másodpercekre leáll a játék. és csak a szerencsén múlik ha nem dob ki directx hibával, pont ugyan olyan üzivel, mint ami MasterMark kollega fotóján látható.
Catalyst-ban húzva van az APU, 4500 Mhz-ig elvileg még egy százast lehetne, de akkor nekem instabillá válik a gép. Egyébként meg a win10 nekem minden téren visszalépés eddig, sokkal tovább töltenek még az egyszerű Windowsos ablakok is, a 8.1 jobb volt számomra. Pl GTA5 jobban futott win 8.1-esen, van is róla videóm.
Még egy dolog a Walker Assault havas pálya messze a leg gépigényesebb, a másik kettő ingyenesen kipróbálható pányán nagyon ritkán vagy le a gép, viszont minden low-ra van téve, és a csuszkák is max 60-as értékig vannak húzva a játék beállításában. Nem szoktam egyébként APU-n játszani ezt is csak haverom buzdítására töltöttem le, de remekül szórakoztam , mert azért az nem semmi, hogy egy tízen párezres procival kipróbálhattam az egyik legújabb fps lövöldét: -
törölt tag
AMD A6 6400K APU - STAR WARS BATTLEFRONT Co-Op Multiplayer Beta Test Gameplay 2015:
-
törölt tag
Hoztam egy jó hírt (megint
) a játékos kedvű APU-fan kollégáknak! Az új MAD MAX játék egész tűrhetően fut, egy AMD A6 6400K APU vason
(Fraps kikapcsolva még 10 fps de akkor nem tudom felvenni ügye) -
törölt tag
válasz
tamikomac #18298 üzenetére
Az lesz a nyerő
a fogyasztás nem érdekel Plazmára kötve gépezek, és így sincs 10k a villany számla, ellenben a fűtés 40-50k
szóval...
FoLey-v
Azért ez a videó, egy kicsit trükkös, mert a hegyekben neked is menne akár 30 fps-el a játék, de lent a városban? 15
A black Ops-ot én is kipróbálnám, de ahhoz már tényleg kéne vas. -
törölt tag
Srácok ezt lessétek meg
Egyrészt itt tényleg élvezhetően fut a GTA5 közepes APU-n (Gép leírás a videó alatt), másrészt szerintem poénos lett, főleg 30 felettieknek, akik 90' évek zenéire csapatták egykor
-
törölt tag
tamikomac
solfilo
Azt lesz szerintem isBár egy A10-es is elég lehetne, de jönnek később játékok, amiket kipróbálnék, oda meg kell majd a kakaó
-
törölt tag
válasz
solfilo #18287 üzenetére
FoLey-v
Hát én még nem szoktam meg a 10-est ez a gyors elérés menü pl számomra használhatatlan.
Legalább kettőt kell kattintanom, hogy elérjem a c meghajtót, meg sok más dolog ami nem tetszik. Munkára videót szerkeszteni sem jó. Legalábbis nekemAsrock FM2A55-M HD+
2×4GB Corsair 1600Mhz -
törölt tag
válasz
FoLey-v #18284 üzenetére
Ez szuper! Írigyekedem most
De neked van mellette dedikált vga nem? én ezt a gta5 videót sima APU-n futattam egy A6400K-s gépen. De gondolkozom, hogy vagy csere olyan procira mint a tied+vga, vagy egy Erösebb APU-ra, mert ez a gta5 marha jó játék
Eddig nem nagyon játszogattam max, néha egy kis Mass Effect. Egyenlőre nem vagyok meggyőzve win10 ügyben, nekem semmit nem javult a teljesítmény, és a dolgaimat is nehezebben érem el, néha gondolkozik picit
-
törölt tag
válasz
tamikomac #18277 üzenetére
Igen, igaz. De ha fraps ki van lőve, akkor sokkal jobban fut. Ennek ellenére, csináltam egy picit jobb videót, ha valaki ki szeretné próbáni a játékot, azért el lehet vele ökörködi. Ez a max amit ki lehet hozni az A 6400K-ból, GTA5 ügyben
-
törölt tag
Üdv!
Tettem egy erőtlen próbát az új win10 esemen, gta5-el az APU A6 6400K gépemen, katasztrófa, win8.1-en jobban futott! -
törölt tag
válasz
MasterMark #18134 üzenetére
Ez volt a lényeg. Volt egy halom ilyen teszt videóm, de már töröltem őket. Alien Isolation pl 720P-ben magas beállitásban, 35 fps-l futott. Sok mostani játék van amivel lehet játszani egy közepes APU-n is, ezt szerettem volna prezentálni
Bár én csak Mass Effect-el játszom rajta, meg ingyenes steames játékokkal
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18132 üzenetére
Miért haragudnék?
nem én készítettem!
Csak kipróbáltam a melós gépemen
Nyilván nem játszom vele, nem is lehetne ebben a formában. De kaptam vagy 50db levelet a videó után, hogy vajon elindulna ilyen-olyan APU konfigon. 12k embert azért érdekelne!
-
törölt tag
Üdv!
Ma két APU A6 6400K bemutatót hoztam.
GTA5.
És egy speciális eljárással készített Mass Effect 3 videót. (Van első, és második része is!) -
törölt tag
válasz
MasterMark #18066 üzenetére
Szia!
Ez a konfig: (AMD A6 6400K APU
Kingston 120GB HyperX Fury SSD
2×4GB DDR3 1600MHZ Corsair)Egy 400W-os FSP táp van még benne, a legujabb Catalyst van fent, és ott húztam a konfigot, 4000mhz-ről 4500-ra, engedélyezve a cpu overdrive funkciót.
a vga-nak 2gb ram-ot adtam a biosban, semmi mást nem állítottam.Itt vannak még új videók, vedd figyelembe, hogy ha a fraps amivel a videókat rögzítettem ki van kapcsolva 30% jobban futnak a játékok, mint ahogy a videóban látható
lista 1[link]
Lista 2[link]
-
törölt tag
Üdv! Lett pár új játék teszt videó, friss játékokból is, régiekből is, ha valaki játszik közepes APU-n érdekes lehet. Nemsokára váltok nagyobbra, lehet készítek majd arról is pár videót, még nem 100% Magamnak dobtam fel, egyfajta naplónak, hogy később össze tudjam hasonlítani, egy komolyabb APU-val. Remélem nem zavar senkit ez a pár sor
AMD A6 6400K APU Workstation PC Gameplay Test Videos: [link] -
törölt tag
válasz
AxBattler #18025 üzenetére
Én mér nem bírnék vissza szokni hdd-re akárhány tányéros is
épp eleget szívtam velük korábban. Inkább az a baj, hogy mivel videózom is, sokszor fullra teleírom az ssd-t ezért nem nagyon szoktam oda játékot telepíteni.
(Nem is beszélve Star Citizen-ről ami kb 120gb lesz alapból)
-
törölt tag
Jó hír ha valaki ki szeretné próbálni a Wolfenstein: The Old Blood játékot, egy AMD A6 6400K APU masinán simán ment mediumban 40 fps-el (A videón kevesebbnek tűnik a fraps miatt!) [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Balathruin #17931 üzenetére
Kösz, majd még ránézek, de előbb fejleszteni szeretném a gépet
-
törölt tag
válasz
Balathruin #17929 üzenetére
Őszintén megmondom nem tesztelgettem, ezt is véletlen vettem fel, nem vettem észre, hogy benyomtam az f9 et
de biztos jobban futna akkor, csak ps2 es szintre esne le a grafika. Egyébként jobban futott, mint a videóban, de fraps levette a gép erejét. A nagyobb baj, hogy mivel ez csak két magos gép, eltűntek a texturák, sőt a fél pálya is később. Ezért is adtam fel hamar
-
törölt tag
Srácok véletlen benyomtam a frapsot miközben próbálgattam a GTA 5 játékot, egy közepes APU-n!
AMD A6 6400K APU. Hátha valakit érdekel, feldobtam YT-ra a videót, normál beálításal 720P-ben 25 fps, de fraps nélkül kicsit több is, itt az egy perces róla: [link]
-
törölt tag
válasz
MasterMark #17871 üzenetére
Ez így van sajna, én is fontolgatom, hogy 4 magos proci+vga csere lesz, de én APU fan vagyok, remélem addigra kijön valami keményebb apu, és akkor inkább arra csere
-
törölt tag
válasz
MasterMark #17867 üzenetére
Hááát...
ha pl lent leszel egy városban ez nem biztos
100 másik npc-vel
kelleni fog egy jó vga, már csak az élmény miatt is
-
törölt tag
Sziasztok. Frissült a lista akit esetleg érdekel, milyen játszani high beállitáson 1280×720P-ben, egy A6 6400K-val (Húzva) 8GB 1600Mhz- es Corsair rammal, és SSD vel felszerelt géppel. Az legutóbbi videó a Far cry 2 egy óra múlva lesz csak elérhető, (most megy fel) nem meglepő módon az fut a legjobban, néhol 40 fps-el is high beállításon, de az Alien: Isolation is egész játszható volt. (Fraps sokat levesz a gép erejéből felvétel közben, Kb 30%-ot, ezt vonjátok le belőle
Többet nem rakom ki ezt a linket, mert nem akarok balhét, akit érdekell dobja be egy könyvjelzőbe, további szép estét
[link]
-
törölt tag
Sziasztok. Korábban linkeltem már, de most frissült. Kipróbáltam pár játékot 6400k APU-n (gép leírás is van a videók alatt) high beállításon, és meglepően jól futottak, főleg fraps nélkül, mert felvétel közben jelentősen leesett az fps. Tegnap kipróbáltam az Alien: Isolation után egy régebbi játékot is, a Lost Planet 3-at, magas beállitáson 720P-ben (Plazmán tolom, ott szép a kép ebben a felbontásban is) 45 fps el futott fraps nélkül.
Teszt videók erre: [link] -
törölt tag
válasz
AxBattler #17756 üzenetére
Igen de mivel nagy Mass Effect fan vagyok, szeretnék majd játszani vele ha egyszer megjelenik a 4.rész. Ezért szükségem lesz egy dvga-ra majd. Többen javasolták, hogy akkor a procit ne APU-ra cseréljem majd, hanem Athlon-ra, de lehet egyszerre nem lesz erre pénzem, és ha késöbb már nem szeretnék játszani eladhatom a vga-t de megmaradna persze a 4 magos APU amire cserélném a mostanit.
Ramokat most nem tervezem cserélni, mert lassan jobban járok ha egyben eladom a gépet akkor
(Okés! estére fent lesznek, sajnos nem találtam olyan videó felvevőt ami nem terheli meg a gépet, action sem jobb a fraps-nál, a videóban látott sebesség drasztikusan nő, ha kikapcsolom a felvételt. Holnap még feldobok pár Mass Effect 2 videót, az a kedvenc részem, és kész ezzel szerintem be is fejezem, az újabb játékokat feleslegesnek tartom tesztelgetni) -
törölt tag
válasz
AxBattler #17751 üzenetére
Köszönöm! Egyedül az a probléma, hogy ez a rendszer, csak két magos. Előfordulhat, hogy a jövöben nem csak a játékokhoz lesz kevés, hanem ahhoz amihez építettem. After Effects, photoshop, stb. Mindenképp szeretnék egy nagyobb 4magos APU-t később. (Nem óhajtom tele offolni a topicot, ezért inkább ide írom, hogy ma este fele, készitek tesztet Alien: Isolation-ból is, akit érdekel, megtekintheti az aláírásomban szereplő csatornán)
-
törölt tag
Igazán nem vagyok egy gamer, és gameplay videókat sem szoktam készíteni (más profilú a csatornám),
de lett még kettő a fentebb megtalálható AMD A6 6400K APU játék teszt videóból, ez még jobban fut mint az elöző, végig stabil 40 fps volt a videó sajna a fraps miatt akad néha picit. Szóval én pozitivan csalódtam a masinában, hozzáteszem nem játékra építettem (8gb 1600Mhz ram SSD), viszont Alien: Isolationt tökéletesen végig lehetett rajta tolni. Itt az igért GRID 2 Teszt videó második része: [link] holnap majd feldobom a harmadikat is befejezésképpenEz pedig a egy videócska a gépről, épités és bootolás közben: [link]
Remélem valakinek jól jön majd ez a kis prezentáció, és is kerestem ilyeneket mikor eldöntöttem milyen APU-t építsek, mert bár írtam, hogy nem játszom rendszeresen, néha előveszem a Mass Effectet, és érdekelt, mire is számíthatok -
törölt tag
válasz
satee76 #17727 üzenetére
Persze! de ha használsz fraps-ot amivel a videót rögzítettem, tudod, hogy kb 30% levesz a gép teljesítményéből miközben felvesz! ha kilövöm, 40fps el fut a játék. Bár nem szoktam a gépen játszani (Kivéve Mass Effect
csak gondoltam lenne akit érdekelne, hogy azért egy APU-val is el lehet játszogatni
-
törölt tag
Üdv! Ha valaki APU-n játszana, most volt egy kis ídőm próbálgatni az AMD A6 6400K APU-t Grid 2-vel, Így futott, fraps nélkül ment 40fps-el is! (8GB 1600Mhz ram SSD)
AMD A6 6400K APU - GRID2 High SettingsTest Gameplay HD: [link] -
törölt tag
Megépült az uj FM2 munkagép
[link]
-
törölt tag
válasz
Balathruin #16915 üzenetére
AgFRjkUZT_3
Értem, köszi szépen! -
törölt tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni SSD vásárlásához, egy AMD A-6 6400K - Ashrock FM2A55M-HD konfighoz, 64-120 gb-os érdekelne 15k körüli áron, jó lenne minimum 450 olvasási írási sebesség. Windows 8.1 futna rajta, max egy játék + photoshop társaságában. A kérdést a kompatibilitási gondok miatt tettem fel itt is, hátha valakinek van tapasztalata, tippje, ez lenne az első ssd-m Köszönöm előre is a segitséget -
törölt tag
Hello.
Volna egy, A6 6400k, 8gb 1600 ram, és mellé egy külső vga, amit még nem vettem meg, Sőt még ki sem választottam milyet lenne érdemes. A kérdésem az lenne, hogy érdemes próbálkozni az uj játékokkal, vagy valóban el sem indulnak 2 magos procin?
Mert akkor kuka az egész konfig, és Nvidia proci, vagy esetleg csere 4 magos amd-re. Sajna első körben erre a konfigra volt pénz, és kellett photoshop miatt az APU.
De ha már vennék bele külső vga-t játszanék is valamivel(Far cry 4 Dragon Age Inquisition, stb..)
Köszönöm előre is a választ! -
törölt tag
Egy pozitív vélemény, egy közép kategóriás APU-ról! Nagyon örülök, Gép: fm2-es 6400k apu single 4gb 1600 corsair rammal, (biosban huztam picit) mass effect 3-at 27 fps el hajtotta maxon, 720p-ben. Vettem bele egy ugyan ilyen ramot, így most dual 8gb ram van benne, és hihetetlen, de 60-70 fps-el fut ugyan ezen beállítások mellett! Kipróbáltam maxon full hd-ban és úgy is megy 30fps-el. Számomra ez mindenképp pozitív, főleg, hogy én csak mass effectel játszom, gépen. Nem hittem volna, hogy ez a kis proci ilyesmire képes, és még nem is vettem bele vga-t.
Egyébként munka gépnek szántam, meg photoshop videó szerkesztő ilyesmik.
Ezt még a single rammal készitettem, most sokkal simábban menne fraps ellenére is: [link] -
törölt tag
válasz
Balathruin #16793 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Hello.
Egy kérdés: A6 6400k mellett üzemel jelenleg, egy 4GB-os Corsair, és szeretném duálban használni, szóval vennék mellé még egy 4GB-os RAM-ot, nagy baj, ha nem pontosan ugyan az a modul?
Ez van most benne, de hulyét kaptam amikor megláttam mennyibe kerül: [link]
Az elsőt 8K-ért vettem tavaly, és arra is szívtam a fogam, kinéztem egy szintén 4GB-os Corsairt, de más a cikszáma ill a tipusa.Viszont olcsóbb.
Köszönöm előre is a segítséget! -
törölt tag
válasz
ittakary #16768 üzenetére
Tudom, hogy igazad van, ez lett volna a terv intel+ vga, de melózom is a gépen, és ídöm nem sok lenne erre, meg megrendelgetni, eladogatni, régen ez volt a mániám, ha újra elkezdem, kivágnak itthonról az tuti
Egyébként arra amire kell nekem elég lesz. Viszont amint megjelenik a Mass Effect 4, azonnal cserélem úgyis az egészet -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem
Eddig egy lianó A3300 at használtam, tegnap váltottam richland-ra. a lapom: Ashrock fm2a55m-HD-
a proci pedig A6 6400K, egyenlőre csak egy 4gb-os Corsair 1600 Mhz-es ram van benne single channel-ben.
Tuningoltam a biosban, és a catalystban is, igy 4700 Mhz-en fut az APU, ezzel nincs is bajom, érezhetöen gyorsabb az FM1-nél. Elöre leszögezem, bár szoktam babrálni a gépeimmel, nem vagyok egy nagy guru, főleg nem ram beállitások terénebben szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnám növelni a teljesítményt amig nem lesz pénzem több ramra? videó téren, photoshop, meg mass effect (720P ben most 30 fps ami jo nekem, bár jobb lenne ugyanez 1080P-ben
) amit futtatok, semmi ennél komolyabb, de az IGP nek egy gb ramot adva a biosban, baromi lassú lett a gép.
a cpu-z szerint
a DRAM frequency 798.4 mhz az NB pedig 1796.4 Mhz.
lehet ezen még tuningolni? nem kevés a DRAM? és ha igen hol is mivel tudnám megtenni?
elnézést a a sok béna kérdésért, de ebben tényleg kezdő vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nintendo Switch 2
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- E-roller topik
- Logitech szerviz
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest