- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
persze, lehet gányolni, határ a csillagos ég
(#12902) tom570: egy rács kevés a szellőzéshez, de ahogy gondolod, a te pénzed, viszont jóval tovább lesz meg mint a procid, amit bármikor fejleszthetsz.
szóval ha jót akarsz magadnak és szűkös a keret, akkor inkább vedd meg ezt a procit használtan és a különbözet 5e ft-ot költsd egy normális házra, de a te pénzed én csak jó szándékból írtam -
Dany007
veterán
Grat hozzá!
De akkor kérünk eredményeket szépen sorban. Kíváncsi vagyok mit hoz ki a 7870-ből ugyanis én is azt tervezek venni.
Jöhet egy 3DMark 11 eredmény, aztán BF3-4 ultrán, lehetőleg 1080p-ben.Plusz amihez épp kedved van bármi.
Aztán jöhetnek a szubjektív tapasztalatok. Mennyire ingadozó az fps játék közben, észlesz-e micro laget bárhol és így tovább és így tovább.Egyébként brutálisan olcsó az a 7950 : o 47k?... Bár tény, hogy kihajtás szempontjából pénzkidobás lett volna egyelőre.
-
-
MZperX75
addikt
A biosban nem állítottam semmit,
szoftveresen manipuláltam,sajna a Gigának nem tudok ilyen tunning progit.
(Asrock lapoknak ATXU-tunning programmal lehet jócskán állítgatni)De egyébként,ha fenn van a Catalist
Teljesítmény-óravezérlők-CPU energiaellátás
Megjelenik egy csúszka amin állíthatod a kívánt max iilletve minimum frekvenciát,így autómatikusan hozzárendel feszültségeket.
Most sajnos A10-5800K-nem tudom a trini feszeit azt hiszem 1400Mhz-től 3800Mhz-ig jelenik meg a skálán.
A8-5600K-nak 1400-3600Mhz-ig.
Talán ,ha lehúzod 1400Mhz-re(1.4Ghz)@1V alá viszi a feszt,bár ha autómatán hagyod akkor vissza veszi magát,talán ez a legegyszerűbb,nem kell vele totojázni jól működik. -
-
Vartanus
őstag
Szerintem 5800K-val jobban járnál főleg grafikus szempontból.
Az i5 akkor éri meg ha foglalkozásszerűen video/zeneszerkesztés vagy renderelés megy,meg ha Multi GPU-s rendszert akarnál pl 2 HD 7970-nel. Átlagos felhasználás mellett nem fogod lassabbnak érezni semmivel sem,ezt úgy mondom hogy az FM2-es gépem mellett rendszeresen nyúzok egy i5 3470-es gépet isAz Asrock és Giga lap közül szerintem bármelyik jó,egyik sem jobb vagy rosszabb a másiktól,így a személyes preferencia dönt
-
Apollo_21
addikt
H40be ne gondolkodj...7-8ezres léggel 1000x jobban jársz nála...sőt..egyáltalán. Nemtudom mennyi a H40..tegyük fel 12-15körül vmi..abból simán veszel egy normális hűtést ultrahalk ventikkel....
H40 vékonyradis....H75már vmivel jobb vastag radival jön..talán átdolgozták a szivattyú részt is..bár nemvagyok ebben biztos.. Inkább..fontold meg h tényleg szükség van arra a "víz"re... keretet írsz..és lesz egy csomó javaslat..brutálhalk ventivel szerelt léghűtésekre hidd el. -
konci79
őstag
Üdv!
Mint láthatod lejjebb nekem ilyen lap van.
Bár csak 2 hetes,de nekem teljesen megfelel,alaplapos topicban is felmerült ez a lap ott is nézz szét.
Használom játékra is ,vga nélkül is teljesen jó,de a hűtést érdemes lesz jobbra cserélni,ezzel nem az igazi,átlag hőm. 60-70 között mozog tuning nélkül gyárival. -
Dzsabba
aktív tag
Azt vettem észre,bár először azt hittem,hogy csak bebeszélem magamnak,de most hogy az 5800K-t használom szinte biztos vagyok benne,hogy minél nagyobb az fps annál hamarabb veszem észre az ellenfelet.
Század másodpercekről beszélek,de ez pont elég ahhoz,hogy legtöbbször én éljem túl a találkozásokat.
Az 5400k esetében sokszor úgy lőttek le,hogy nem láttam hogy ott van az ellenfél a sarkon befordulva,de a killcam szerint látnom kellet volna.Ugyan ez az anomália az 5800K esetében nincs meg. -
tick
aktív tag
-
Whysperer
addikt
Igen,de ha hosszabbra gondolkodsz ugye akkor fm2-be nem tudsz fentebb menni viszont AM3+ ba meg tudsz egy 8320 vagy 8350-t venni,ha akarsz egy 7950 vagy 7970-et vagy netalántán később több cpu erő kell a ksiebb vga-hoz ! vagy akkor fogod a 750k-t és meghúzod és elég lesz alá?
955 3,6-on kihajt egy 7870-es is! ;-P
Vagy azt mondod 750k-t vegyen az ember és majd azt húzza fel?
-
FireKeeper
nagyúr
CPU teljesítményben mindenképp előrelépés lenne a mostani konfigodhoz képest, grafikus fronton kb egál, néhol a diszkrét 8800gt lenne előnyben, néhol az APU.
7770-et simán, röhögve kihajt.
kikapcsolni nem fog, mert a zero-core technológia csak GCN-es GPU-k között működik, a Trinityben pedig sajnos nem az van. emiatt összedolgozni sem fognak tudni. azért mondjuk remélhetőleg egyre több olyan cím fog érkezni a jövőben, ahol a szunnyadó IGP-t egyéb számításolkra (AI, fizika, egyéb) is ki lehet használni, amíg a dVGA a grafikát számolja.shinren: mivel nem használsz IGP-t (mivel ebben nincs is
) ezért kb konkrétan tök mindegy, hogy milyen ramot pakolsz mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Yettel topik
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ashes of Creation (MMO)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged