- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16575 üzenetére
"de ha tuningolod mint Oliverdáék a tesztben,akkor már kb 30%-at ráver"
na igen de a 6800k -t is lehet ám tuningolni nem is rosszul (nekem 1 évig az volt)"kevesebb fogyasztással"
5w -al eszik kevesebbet a 7850k mint a 6800k"ugyanaz a teljesítményt hozza mint a 6800K csak kisebb órajelen és kevesebb fogyasztással"
de a 6800k meg nagyobb órajelet hoz kb. ugyanannyi fogyasztássallátod nézőpont kérdése
a kaverinek a gddr5 kellett volna (mint ahogy arról első körben szó volt) és magasabb órajel
azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a kaveri árából egy radeon 250 -et + egy amd 750k -t lehet venni
[link] + [link]
[link]és ne vedd támadásnak, mint írtam is az egyik hsz -emben jó lenne ha neked lenne igazad, akár a carizzóval kapcsolatban is
na jó de én tényleg befejeztem az offolást
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16556 üzenetére
nem csak én csalódtam a kaveriben, és nem kellett ahhoz i5 teljesítményt várni
egyszerűen alig jobb sőt néhol rosszabb is mint az előző generációs richland és sajnos az árazása tovább rontott a dolgon.
gpu -ban jobb valamivel mint az előző generáció de valós esetekben játékokban alig számottevő az a pár fps"Ezek ugyan elsőre jól hangzanak, de nézzük a dolgok gyakorlati oldalát: az alacsony órajelek miatt az átlagos CPU-teljesítmény nem nőtt, illetve bizonyos helyeken igen, de van, ahol csökkent(!). A GPU átlagosan 16-17%-ot gyorsult, ami ugyan elsőre nem hangzik rosszul, de ennél egy kicsivel többet vártunk, nem alaptalanul"
egyébként a tesztet író oliverda sem volt a kaveritől elragadtatva
(#16560) tamikomac:
jaj dehogy szidom én az amd -t
most is az van és 15 ével ezelőtt is az volt, és valószínű 15 év múlva is az lesz
egyszerűen csak az van, hogy már nem tudom nekik elhinni amit mondnakegyetértek azzal amit az intelről írtál
nem offolom tovább a topikot
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16554 üzenetére
jó látni az optimizmusodat
én már sajnos kiábrándultam az amd apuk -ból
anno 5800k -m volt és, hogy vártam a richlandet, hogy majd az jobb lesz, biztos, hogy jobb lesz, aztán meg nem sokkal lett az
közben vártam a kaverit mint a messiást, fiery már akkor megmondta, hogy inkább ne várjunk tőle túl sokat
de én bizakodtam, és mikor jött akkor megint a pofára esés, a beígért teljesítmény sehola carrizo már csak annyira érdekel mint a napos csibét a focihírek
egyébként fiery mindig nagyon pontos infókkal szolgál, régóta olvasgatom a topikokat és az esetek nagyon nagy többségében mindig beigazolódik amit mond
de hát nem hiába hiszen az aida programokon dolgozik és jó előre megkapják az újítások specifikációit, esetleg tesztpéldányokat, hogy mire megjelennek addigra a teszt programjuk is fel legyen rájuk készítvede bárcsak neked lenne igazad
-
Findzs
addikt
válasz
Joe.36 #16438 üzenetére
nem ismerem azt a lapot
nekem is volt 5800k -m és én is próbáltam anno 2133 -as rammokal de nem ment stabilan és annyira minimális volt a különbség pár fps, hogy nem érte meg az instabilitást úgyhogy inkább 1866 -on használtam
de hátha szerencséd lesz és neked menni fog 2133 -an stabilan
-
Findzs
addikt
válasz
zolikaDB #16429 üzenetére
többnyire a drágább lapok már mind 6+2 vagy 8+2 esek
a kiszemelt lap honlapján meg tudod nézni hány fázisúkevesebb shader egységet tartalmaznak
pl. a 6800k 384 a 6600k 256 illetve a memória támogatás lehet még érdekes
a 6800k 2133mhz a 6600k 1866mhz
mindenképpen párban kell melléjük rammot rakni pl. 2x2gb vagy 2x4gb és érdemes számolni vele, hogy min. 512mb -ot de ha játék is lesz akkor 1gb -ot adni kell a rendszerből videómemóriánakaz 5800k jó proci és "olcsó" én az alatt nem gondolkodnék ha játék is tervbe van véve
-
Findzs
addikt
válasz
zolikaDB #16427 üzenetére
1. képes hozni
2. 6800k -s procival pl. igen, de vannak játékok ahol kompromisszumot kell kötni kisebb felbontás vagy grafikai részletesség
3. egyszerű a tuning egy jó lapban pl. ASRock FM2A88X Extreme6+, turbo core off, és nálam pl. a 6800k 1,35v -on ment 4,2 ghz -et, az alaplapon a cpu áramkör 8 fázisu legyen, az fentebb írt lapon 8+2 -es tuningra alkalmas, de ez nem azt jelenti, hogy az olcsóbb lapok ne lennének jók tuningra
a K -s procik tuningolhatóak könnyen mert szorzózár mentesek pl. 6600k, 5800k, 6800k, 7850k,
4. lásd a 3. -ban linekelt lapot pl.
5. itt inkább a modulok/magok száma között van különbség az újabb apu -k fm2+ foglalatosak az ajánlott lapba belemennek (az újabb fullos apu-k 7850k árából veszel egy 4 magos procit + egy videókártyát és jobban jársz teljesítményben)
6. a fentebb írt 6800k vagy 5800k ami még ár/érték arányban ajánlható a 7850k sokba kerülnem tudom mennyire lesz időtálló ez a foglalat mert rebesgetik hogy a következő generáció fm3 -as lesz
-
Findzs
addikt
na első körben ez az eredmény született 750k + 250x
a 750k 1.32v 4ghz -en ment (később ment 4200 -on is kb 1.36v -on de azt az eredményt nem teszteltem)
érdekes még, hogy a ramot viszi 2133 -on 2400 -on nem próbáltam (tudom, hogy nem sokat számít de ha már a gépben ott van a 2400mhz -es ram miért ne, használtan annyiért tudnám eladni mintha újonnan vennék egy 1866 -os kittet ami a 750k hivatalos memória órajele)6800K 4200mhz 950gpu 2133ram:
750K 4000mhz 250x:
a wolfenstein nagyon szépen megy maximális beállításokkal
a 6800k -n medium volt és úgy is meg meg döccent de játszható volt bőven
főleg azt venni észre, hogy a 6800 -al ha körbefordúltam akkor a texturák pár pillanattal később töltődtek be, a 250x -nél ilyen nincs, ez egyébként a játékmotor hibája is, jelen volt már a rage -nél istudom, hogy nem egy kategória a két gpu de miheztartás végett szerintem pont jó ez az összehasonlítás
-
Findzs
addikt
nyugi
attól függ mire használod, ahogy írtad szerintem neked elég lesz mert a gyerekek fognak vele játszani
bár ha idősebb gyerekek akkor nőhet a játék igény isaz én kisfiam 4,5 éves de még elvan kisebb hardverigényű autós játékokkal is (szerencsére hetente 1x ha eszébe jut, hogy játszani akar akkor is kb. 30 percet, nem is engednék neki többet, van kert játsszon kint)
-
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16079 üzenetére
nekem 4 db 12 cm venti van a gépembe a cpu ventivel együtt de egyik sincs az alaplapra dugva
ilyen zalman átalakítót használok 5v -on [link]egyébként nem lehet hogy túl alacsony a cpu venti áramfelvétele és azért írja ki a hibát?
lehet a régebbi biosba más érték volttényleg jó megoldás lehet a régi biost visszarakni hátha megoldja
-
Findzs
addikt
nincs fogyasztás mérőm ezért esetleg megkérdem hátha itt már mérte valaki, hogy ha 844mhz helyett 1000mhz környékén járatom a gpu-t egy 6800k -nál akkor mennyivel nőhet meg a fogyasztás?
itt még megemlíteném, hogy nekem nem veszi vissza a gpu-t ha húzom és nincs terhelés
-
Findzs
addikt
válasz
diablo1984 #15954 üzenetére
6770 -en mehet is szépen, ha aktuális még a konfigod
-
Findzs
addikt
válasz
AxBattler #15902 üzenetére
2133 meg 1866 között nem sok különbség van teljesítményben
mikor 5800k-m volt akkor nekem is problémázott 1866 fölött, de érdekes módon nem minden játékkal
pl. a mass effect 3 ment de a quake live kifagyott, kékhalál stb. -vel elszállt pedig kevésbé hardverigényes játék mint a mass effectúgyhogy inkább 1866 -on használtam úgy stabil volt
most 6800k -m van kb 1 éve, bírna menni 2400mhz -el de inkább csak 2133 -on hajtom mert annyira nem volt különbség a kettő között, hogy nem "érte" meg csúcson hajtani
-
Findzs
addikt
próbálta már valaki a wolfenstein új részét valamilyen apu -val?
köszi
-
Findzs
addikt
olvass kicsit vissza ebben a topikban
többen próbálták a 2400mhz -es rammokat 5800k -val de nem igazán szereti a cpu mem vezérlője
6800k -val inkább megy a 2400mhznekem is 2400 -as ramjai vannak megy is a 6800k -mal 1013 -as vga mellett de nem hoz annyit játékokban, hogy megérje így járatni a rendszert kihegyezve, megemelt fesszel
nálam most 4200 -on megy a proci visszavett fesszel, 2133-an a ram
(a vga -ra nem emlékszem este megnézem melóhelyen vagyok)de ha játék a cél inkább most már egy 750k + r7 250/7750 -et vennék
-
Findzs
addikt
válasz
katt777 #14789 üzenetére
hát nem tudom én csak teszteket olvasva jutottam arra, hogy i5 -el valószínűleg nem mennének azok a játékok
pl: itt a ph-n amikor a 6800-at tesztelték volt hd4600 -at tartalmazó i7 is a tesztben és durva különbségek vannak gpu -ban amivel már szaggatna az adott játékde találtam egy másik konkrétabb tesztet is [link]
pont az a pár % különbség miatt már akadna egy-egy játék
-
Findzs
addikt
én 6800k -val vittem végig a crysis 3 -at a bioshock infinitit és a mass effect 3 -at emellett napi szinten multizok quake live -al
tehát számomra elég használható cucc
egy i5 -ben lévő igp -vel aligha tudtam volna ezeket a játékokat elviselhető grafikával és sebességgel futtatni
-
Findzs
addikt
válasz
diablo1984 #14670 üzenetére
bakker nekem is kell annyiért
-
Findzs
addikt
válasz
Gainka #14638 üzenetére
a kaveri is a "beszélgetések" alapján fm2 -re jött volna
jobban járt volna az amd egyébként ha tényleg arra jön ki, így sok ember nem fog kaverit venni mert az fm2 -es cuccok olcsóbbak és pár % különbség van teljesítményben, és ha már van egy fm2 -es rendszere valakinek nem éri meg fm2+ -ra váltani
-
Findzs
addikt
láttátok a ph-s keveri tesztet? [link] megjött végre
-
Findzs
addikt
válasz
realmadrid92 #14237 üzenetére
lényeges különbség az 5800 vs 6800 között, hogy a 6800 simán viszi a 2400 as rammokat, igaz minimális a sebesség különbség a 2133vs2400 között
én váltottam annó 5800 -ról 6800 -raegyébként azt mondom neked vegyél egy 750k-760K + 7750 - 7770 sokkal jobban jársz és nem kell majd a fejed törni ha esetleg kevés az igp
fogyasztásban árban kb ott vagy (ha használtan veszed a 7750-et) mert elég az 1600-as ram is
én mai fejjel már így csinálnék -
Findzs
addikt
bf4 kaveri apu-n [link]
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #12615 üzenetére
én is azt hittem 1 éve, hogy milyen frankó időtálló lesz az fm2 -ő azért is vettem 5800k -t (azóta 6800k) és most meg már 1-2 hónapja van újabb foglalat
a kaveriről is az volt kezdetben, hogy fm2 lesz biztosan aztán meg...
a mai világban nem igazán lehet kijelenti, hogy mi meddig fog tartani, főleg nem számtechbenaz am3 foglalatot szerintem már semmi sem fogja űberolni (legalábbis időtállóságban)
-
Findzs
addikt
Kaveri teszt (de inkább a cpu rész) [link]
-
Findzs
addikt
válasz
Leslie67 #12140 üzenetére
te se olvastad el az alaplapod user manual -ját
nemcsak, hogy hátrányod nem lesz de még előnyöd is ha a kék foglalatokba rakod a rammokat -
Findzs
addikt
válasz
veszelyes01 #11953 üzenetére
valamit nagyon félreértettél tisztelt veszélyes01
amit írtam segítő szándékkal tettem és ha a nevemre kattintasz láthatod a gépemet is
amint látod más is azt ajánlotta első körben, hogy olvasd át a használatit [link]ha továbbiakban problémád van írjál privátot a dátum mellett található privát gomb megnyomásával, ne offold a topikot
-
Findzs
addikt
bf4 6800k multi [link]
a leírásban a konfig meg a beállításszépen megy
-
Findzs
addikt
válasz
veszelyes01 #11944 üzenetére
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
tegnap molyoltam a géppel és véletlenül széthúztam a cpu venti csatlakozóját
kb. 1 órát játszottam mikor is a gép leállt, mondom mi van?
beléptem az uefi -be és 95 fokos volt a cpu, mondom ja akkor ezértnem semmi, hogy passzívan elvitte a contact 29 -em a 6800k -t 1 óra játékkal
játék nélkül simán ellene passzívan is pláne ha levenném a ventit róla hogy jobban leadja a hőt -
Findzs
addikt
érdekes, hogy minden fm2+ -os gigabyte lap rev 3.0 -tól indul
[link] -
Findzs
addikt
kicsit elkeserítő, hogy nem lehet belerakni majd a kaverit az fm2 -be
sajnálni fogom a lapomat, nagyon stabilan teszi a dolgát zokszó nélkülbár ha jobban belegondolok lehet nem is fogom lecserélni egy jó ideig, vagy egyáltalán nem, mert ennek a 6800k -nak a teljesítménye is túl sok már nekem, nem használom ki, pláne nem használnám ki a kaverit
az ezelőtti gépemet is azért cseréltem le mert már nem használtam ki,
na de majd nemsokára meglátjuk, lehet az ára egyébként is elriasztanaegy teszt igazán jöhetne hiszen biztos elkezdték már gyártani, ha tartani akarják a határidőt
egy dolgozó se nyúlt le egy teszt erejéig egyet se -
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
gigabyte fm2+ -os lapok jönnek kaverihez: [link]
-
Findzs
addikt
nem tudom egyébként minek szenvedni a dg -vel
vagy összejön vagy nem és ha müxik se biztos, hogy adott játékban lesz gyorsulásha valakinek játékra kell a gép vegyen min. egy 750k + 7770 -et, árban kb dg körül van mert olcsóbb ram is elég hozzá
de ez csakis az én véleményem
-
Findzs
addikt
válasz
GeneraL_XTX #10208 üzenetére
ha boltba vetted és jó fejek ismered őket, esetleg kicserélik neked ráfizetéssel
valamilyen hőcsöveset vegyél min 9 cm es ventivel vagy ha a házba befér 12 -essel
-
-
Findzs
addikt
válasz
atti_2010 #9760 üzenetére
pedig szerintem teljesen valós lehet amit írnak
minden új gyártástechnikánál van kis csúszás, jelen esetben a 28nm is ludas
külföldi lapok is hozzák a dolgot:[link]
de egyébként is minek siessenek? nincs konkurenciájuk ezen a téren és legalább bőven kifuttathatják a trinytit meg a richlandet
sőt lehet, hogy a 7730 -at is ezért lépték meg, mert már akkor tudták, hogy lesz idejük a kaveri -ig eladni belőle pár 100 eret (milliót)
-
Findzs
addikt
válasz
katt777 #9606 üzenetére
van fm2 -es asrock topik is, hátha: [link]
biztos jó biost töltesz le?
én az instant flast preferálom a 3 közülletöltöm, kicsomagolom, fat32 -es pendrive -ra felmásolom, gép kikapcs usb -be bedug, biosba belép menüpont kiválaszt és megy is szépen felfelé
kb. olyan 500 lapot flaseltem már életemben és mindig rendben voltak, eddig 1 szállt el mert közben áramingadozás volt, meg olyan volt párszor, hogy elnéztem a rev számot és rossz biost töltöttem le de akkor nem is csinálta meg
nekem a 13.4 -es catalyst nem látta a 6800k -t, hiába indítottam el a telepítést kiírta nincs hardver
a 13.6 beta 2 van most fent azzal jó win8 64 bit -
Findzs
addikt
válasz
atti_2010 #9478 üzenetére
állítólag a 750k nem eszik csak 65w körül a 7770 meg 80w, na meg ha nem használja játékra csak néha akkor nem is fogyaszt maxon a vga, ugye
meg hát jövőt állóbb erősebb konfigot kap ami nem kerül sokkal többede ezt döntse el ő, ne mi
idejött tanácsot kérni informálódni és ahány ember annyi féle megoldásjavaslat
egyébként meg azt írta érzi a jelenlegi konfigja végét, és ugye a mostani vga -ja erősebb mint a 5800 -as apuja
-
Findzs
addikt
ezt a tesztet elnézve lehet nem éreznéd akkora ugrásnak a jelenlegi apu -s vonalat
az is biztosnak látszik, hogy megjelenéskor drágább lesz a kaveri mint a lenti megoldás:
vegyél egy 750k -t meg egy 7770 -et ezekhez elég egy olcsóbb 1600 -as ram 2x4 GB is
ez tuti előre lépés lenne
-
Findzs
addikt
mire kell a gép?
ha csak net, meg film kis játék régebbi játékkal vagy valami állandó kedvenccel akkor nem is biztos, hogy megéri neked a kaverit várni
1. lehet akkor neked egy 5800-6800 is bőségesen elég lenne, sőt
2. megjelenéskor a kaveri úgyis drága lesz még, érdemes várni olyankor 1-2 hónapot, tehát év vége felé talán már barátibb ára lesz, ha egyáltalán nem csúszik a megjelenéssel az amd
-
-
Findzs
addikt
válasz
BlueAthlon #9191 üzenetére
köszi
érdekes, hogy 2000 a min.
ha jobban visszavették volna akkor még kevesebbet ehetne a cpumondjuk 500 környékére
-
-
Findzs
addikt
válasz
BlueAthlon #9187 üzenetére
a hűtésem jó egy thermaltake conact 29 12 -es ventivel
neked mennyire veszi vissza a min órajelet a cpu? nekem 2000mhz -re
kicsit furcsállom a trinity kevesebbre vette vissza nem?TaylorPro:
szívesen
-
Findzs
addikt
válasz
ADAM1337 #9170 üzenetére
köszi
nem tervezem, hogy rakok bele vga -t
akkor már nem ezen a vonalon mozognék hanem 750k +7770, de feleslegesen erős lenne nem használnám kipontosítok:
volt is 7770 -em 1 évig egy fx6100 -assal de lecseréltem részben a pénz miatt részben mert nem használtam kimás:
ment a crysis 3 is kb. fél órát hiba nélkül -
Findzs
addikt
na futtattam egy kb. negyed órát ha nagy baja lenne előjött volna, majd még fogom tesztelni
lejjebb vetem kicsit a kakaót most 1.325v
cpu4200, ram 2400mhz, vga 1000mhz, nb 2000mhz,a trinytinél csak álom volt, hogy így menjen (legalábbis nekem nem akart menni)
már nem is emlékszem, hogy mennyi is volt az 5800k legkisebb nyugalmi órajele?
meg BlueAthlon -tol kérdezném neki meddig veszi vissza magát a 6800k nyugalmi helyzetben?
köszi
-
Findzs
addikt
úgy néz ki lesz "butított" kaveri is pc -be:
"Ami ebben a driverben igazán érdekes, hogy számos új kódnevet tartalmaz az érkező termékekre vonatkozóan. Többek között feltűnik benne a Kaveri APU, aminek az IGP-je a Spectre kódnevet kapta meg, de lesz egy Spooky variánsa is, utóbbi viszont csak az asztali piacra készül. A gyártóktól szerzett információink szerint a Spooky verzió abban különbözik majd a nagyobb testvérétől, hogy a ROP blokkok felét letiltja a cég, illetve az 512 darab shader részelemből csak kevés lesz aktív. A Spooky tehát lényegében a Spectre alacsony teljesítményű opciója."
-
Findzs
addikt
aki esetleg még nem látta richland teszt az ipon -tól: [link]
-
Findzs
addikt
megnéztem:
most így használom: 2400mhz ram, 4200cpu 1.35V tc off, 1000 vga,
eddig stabil, este indítok rajta egy stabilitás tesztetahogy blueathlon is mondta ilyennek kellett volna lennie a trinytinek
egyébként a 13.4 -es driver nem ismerte fel, fel kellett raknom a 13.6 beta 2 -est
-
Findzs
addikt
válasz
TaylorPro #9119 üzenetére
ha jól megy minden nem érdemes babrálni csak ha nagyon muszáj, vagy ha nagyon olcsón sikerül jobbra cserélni, véleményem szerint
az biztos, hogy jelenleg nem érdemes a ricsire cserélni csak ha 5 ezer körül de inkább alatta meg lehet úszni
egy 7750 es 21-22 ezer körül mozog egy x4 740 meg 17-18 ezer körül ha 25 ért eladod és 12 ezer a ricsland csere akkor láthatod, hogy nem érdemes
#9121:
cseréld de akkor a procit ne ricsi -re mint ahogy fentebb is írtam
-
Findzs
addikt
válasz
TaylorPro #9084 üzenetére
péntek óta megvan a 6800k -m de eddig nem nagyon volt időm babrálni vele, napok óta be sem kapcsoltam a gépem
este megnézem neked stabil -e a 2400 -as ramokkal
#9115:
azt biztos, hogy annyit nem gyorsul hogy 1680 helyett 1920 -ban ugyanúgy menjenek a játékok
esetleg kemény tuningal -
Findzs
addikt
válasz
TestamentDNR #8739 üzenetére
egy fat 32 -es pendrivot bedugsz és valamelyik f billentyűvel
ha jól emlékszem akkor gigabytnál az f12 -
Findzs
addikt
át kellene írni a topik címét, hogy a ricsi is ideférjen
-
Findzs
addikt
válasz
#24650752 #8563 üzenetére
akkor én meg ezt linkelem:[link]
ahol is kézben fogták a kaveri év végén érkező fm2+ és bga tokozású változatát
[link]
[link]mindenesetre amit fiery mond az nyugtalanító mert egy állítólagos amd doksira hivatkozik és lehet, hogy amit linkeltem bga tokozású kaveri csak gddr3 társaságában fog jönni
egyre több a negatív hír a kaverivel kapcsolatban sajnos
na majd kiderül nemsokára ahogy egyre közelik a megjelenés
-
Findzs
addikt
válasz
BlueAthlon #8487 üzenetére
többet is fogyaszt és jobban is melegszik ahogy látom, igaz elhanyagolható a különbség
teljesítményben sem igazán van nagy eltérés sajnos, bár ezt előre lehetett sejteni
akkor lenne érdemes lecserélni az 5800k -t a 6800 -ra ha kevesebbet fogyasztana ez a ricsi fiú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged