Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.: Pech. Igy mar en is jartam, mindenkinek ketmagosithato Sempron jutott, csak az enyem nem volt hajlando 2.6GHz folott futni, mig masoknak vigan ment 3.5GHz-en.
katt777: mivel jatszol ami nem megy? Mert nekem sok regi jatekom van es eddig nagyjabol mindent eletre tudtam lehelni, bar igaz az Xwing-et csak VMware alatt. A C2D szeria mar nem hajt ki meg egy 7770-et sem, meg ha felhuzod koppig akkor sem egy mai modernebb AAA jatek alatt. Kell a negy mag es abbol is valami modernebb (i szeria, vagy minimum Phenom II)
atti_2010: Ma egyre kevesbe igaz, hogy csak VGA kell full HD melle. Az uj cimekhez kell egy legalabb 4 magos eleg eros processzor is az ujabb jatekokhoz es ez a trend erosodni fog a sok magos x86 alapu konzolokkal.
-
Az idle 40 fok nagyon magas. 63 fole nem megy, mert nagy vloszinuseggel vedi magat a proci es throttlingol.
Boot-nal porgeti a CPU-t es olyankor nincs meg CnQ. Szoval siman lehet, hogy ugy dont, hogy nem tetszik neki a melegedes es megall. Elso korben nyitott haznal maximumra tekert hutovel nezd meg. Esetleg egy masik ventivel fujd meg, hogy elvigye a meleget, ne szoruljon meg es hutse a tapellato reszleget is.
De az biztos, hogy ezt a hutot hosszabb tavon throttlingal, esetleg tovabb forszirozva merofusttel fogja dijazni. A hazad mennyire szellozik?
-
diablo1984
veterán
a cr1 szerintem sokat dob rajta, már ddr1-nél is sokat dobott, de ddr2 óta sosem lőttem cr1-re a ramokat, mert instabil lett tőle a gép! próbáld meg amd alatt is a cr1-et, de szólok, hogy aida szerint nem egy memkezelő bajnok az amd, az nforce 4 óta az intel az aida szerint a király, megjegyzem, az aida szerint.....
-
diablo1984
veterán
-
Vartanus
őstag
Intelnek...ahham,és melyiknek,van pár Intel proci a piacon,vagy ez így kollekítve igaz?
Én nem tudom..sosem volt Intelem..és nem is lesz
Én gyanítom hogy a TDP különbség lehet a fő oka illetve tudtommal a Intel gyári hűtők rézmagosak ami kicsit segít optimalizálni a hűtést,mellesleg én 5800K-n használom egyelőre a gyári hűtőt és vagy a fülem rossz vagy nálam jó be van lőve a rendszer dé én egyáltalán nem érzékelem hangosnak
aida sem a szent grál..hibázhat ő is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest