- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicoo
senior tag
Nos,mivel tele van modokkal a GTA nálam, így a benchmark nem fut végig, de amíg fut addig kb úgy alakult hogy : 7660D:kb 23-25 FPS , 7660D+5570: 44-45. A beállítások azonosak: FHD, árnyék ki, részletesség magas , 50 a látótáv, Vsync ki, definiton be.
Ami viszont lement( hátha valakinek újdonság )
Johnie: Nem nagyon, ezek mind csak számok, a gyakorlat nagyobb eltérést mutathat, vagy kisebbet, fene tudja.
Közben idézet az azonnali kérdésekből a kérdésemre: "9600GT jóval erősebb, és ha főleg játszik a gépen, akkor semmiképp se cserélje.
" Na most akkor mi van ? -
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
válasz
Dany007 #7094 üzenetére
Erre, szóval a 7660D, erősebb. Hát a 9800GTX+ jóval erősebb mint a 9600GT, ha annál is erősebb akkkor bőven jó. Eddig GTA4-re volt "használva" a 9600GT (elég szar is volt,főleg egy e2160 mellett) így akkor egy APU önmagában is kiváltaná. Gondolod erre egy kisebb APU is elég lenne?
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Hogyan viszonyul teljesítmény alapján egy 9600Gt mondjuk az 5800K GPUjához? Csak mert felmerült hogy testvérem gépét ha cseréli, akkor érdemes-e a 960gt-t megtartani és csak CPU+RAM cserét csinálni(pl 750k) vagy inkább APU és a 9600gt is "kuka"
-
Vicoo
senior tag
válasz
rendesadam #5112 üzenetére
Jaja.. nekem nyolc fokot,aztán huszonkettőt,aztán tizenhetet és megint nyolcat...
-
Vicoo
senior tag
válasz
rendesadam #5109 üzenetére
Fél óra GTA4 után ennyi.
elég nagy hülyeségeket ír, mert egyszer 17 fok,aztán 22 egy másodperc alatt
-
Vicoo
senior tag
Tegnap összeraktam az új gépem ,de van amit nem tudok megfejteni .
A lap ASrock FM2 A75 Pro4-M, a cpu 5800k .
1.
Elég hangos, és ötven fok körül van a cpu szinte mindig, mert ezt a hőmérsékletküszöböt állítottam be, 3800mHz-en megy elég gyakran, az előző (x3 445 az szépen visszavette magát ) és így jó hangosan tartja ... Miközben be van kapcsolva az összes energiatakarékos opció.
2.
Dual Graphicsom van, viszont nem tudom hogy kell beállítani. Az UEFI-ben elsődleges az alaplapi megjelenítő, egészen a Win bootlogoig szépen megy is, de aztán már nem megy tovább, át kell raknom a 6670-re hogy lássam a Wint. Pedig ha jól tudom mennie kellene úgy is hogy az APU adja a képet mindig, és úgy is megy a dvga mellette.Köszönöm a segítségeteket előre is !
-
Vicoo
senior tag
-
Vicoo
senior tag
Hát lehet, de gondolom ennél ugye igp hiányában csak a dvga energiagazdálkodása játszik. Nekem viszont mivel ritkán van szükség a +vga teljesítményre megéri a fogyasztás miatt hogy a legtöbb esetben a dvga hibernálva pihenjen. Na meg nekem személyesen azért is tetszik mert érdekes
-
Vicoo
senior tag
válasz
El Kebir #4733 üzenetére
Jaja, ez engem meglepett. Nemsoká meglesz az 5800K+6670 gépem. Néztem egy tesztet (persze rohadtul nem jegyeztem meg hol, talán toms hardware) hogy ha olyan szoftvert használok ami gpu gyorsítást is használ, akkor az APU önmagában is kb egy i5 gyorsaságával kódol videót. De lehet hogy csk 6670 mellett olyan gyors . Nos így már mindjárt jobban hangzik
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
AMD A10 5800K + Radeon 6670 esetén akkor is működik a Dual Graphics ha az alaplapra kötöm a monitort? Már csak azért kérdezem, mert ilyenkor gondolom lekapcsol idle esetén a 6670, vagy rosszul tudom, és DG esetén csak a 6670-re lehet kötni a monitort?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest