- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
colossal89 #16127 üzenetére
Képet nem tudok most nézni, de csak annyit tegyél, hogy fogj a kezedbe egy ventit és irányítsd a levegőt a proci melletti bordára közben menjen a stabilitás teszt. Ha így is leveszi a szorzót akkor valószínűleg nem a melegedés miatt.
-
Borokafa
őstag
válasz
colossal89 #16124 üzenetére
Lehet , hogy valami túlmelegszik nálad és amiatt veszi vissza. Érdemes lenne megpróbálni, hogy egy nagy ventivel hűtenéd a proci melletti VRM sort( borda) , hogy úgy is visszaveszi-e. Az extreme6-nál pl. emiatt volt.
-
Borokafa
őstag
válasz
colossal89 #16111 üzenetére
Nyugodtan kapcsold ki, akkor legalább kiderül ez okozta-e? Igy van ha magasnak minősíti a hőmérsékletet visszaveszi a procit
-
Borokafa
őstag
válasz
colossal89 #16107 üzenetére
Ezeket általában ki szoktam kapcsolni
-
Borokafa
őstag
válasz
colossal89 #16103 üzenetére
Az APM szarakodik, sok lapnál nem lehet kikapcsolni, vagy csak egy bizonyos határig engedi a tuningot. Van amelyiknél a Thermal throttling miatt nem megy a komolyabb tuning. Sajnos ez a 100W hamar elfogy. Még az Extreme 6+ is 5GHz-nél ilyen jelenséget produkált
-
Borokafa
őstag
Ez van akkor ha a pénz nagyon szűkös, utólag többnyire megbánja az ember.....én meg már azért kezdem unni, mert nincs semmi gond a cuccal
-
Borokafa
őstag
válasz
legenda007 #14831 üzenetére
Szerintem a 6600k prociban kicsit jobb, vga-ban kicsit gyengébb.
-
Borokafa
őstag
válasz
katt777 #14749 üzenetére
Az emberek többségénél pénztárca függő a dolog....a néhány kocka pedig aki pl. itt is jelen van próbálja kivesézni melyik miért jó vagy éppen szar. De mindig elfelejtjük az átlag embert aki nem ilyen szempontok alapján választ. Nem érdekli őket az FPS szám, hanem hogy a közepes monitorjaikon az alap dolgok (pl multimédia és stb.) szépen fussanak. Az utóbi időkben intelt alig, FM2-t annál többet raktam össze, mert ezt engedi az átlagemberek pénztárcája. Az meg, hogy az intel proci mondjuk 30% -al drágábban 15%-al többet tud egyáltalán nem érdekli őket. ....
-
Borokafa
őstag
válasz
Razermazer #14678 üzenetére
Nálam szerencsére nem okozott ez gondot, az 1600-as memória szépen szalad 2133-on, az időzítésen egy lépcsőt kellett csak emelnem. Az extreme6 egész jól bírja az NB emelést és az FSB(ref clock) emelést is.
Egyedül az 5000-en történő stabilitás tesztnél kezdett el throttlingolni, kellett hozzá még egy kis plusz hűtés -
Borokafa
őstag
válasz
Razermazer #14674 üzenetére
Az extreme 6+ nagyon jó lap....nincs vele semmi komolyabb nyűg
-
Borokafa
őstag
Ha megnézitek az intelnél is kb. hasonló a generációk közti teljesitménykülönbség, nem véletlen, fel van ez épitve....
-
Borokafa
őstag
A kaveritől minden reálisan gondolkodó kolléga 10-15% gyorsulást várt, kb azt is hozza. I5-el meg amugy sincs értelme összehasonlitani
-
Borokafa
őstag
válasz
Razermazer #13756 üzenetére
Én ezt választottam:[link] 18k, de az extreme 6+ is jónak tűnik
-
Borokafa
őstag
A hét vége fele kell összeraknom egy i5 3470-es gépet, ha lesz elég időm összehasonlítom egy kicsit a 6600k-val. Árban a kétszerese
-
Borokafa
őstag
válasz
Gainka #13489 üzenetére
Pont az előtted szólót erősítetted meg ezzel
tuning nélkül
Bocs a dupla post miatt -
Borokafa
őstag
válasz
Mahrenburg #11051 üzenetére
Pofás lap
-
Borokafa
őstag
Ez talán segíthet, ha már ennyire fontos a cpu teljesítmény ( single-multi cpus): [link]
-
Borokafa
őstag
válasz
GeneraL_XTX #10200 üzenetére
A szerelésnél minden ok volt? A gyárinál jobbnak kellene lenni az újnak
-
Borokafa
őstag
Nálam a leg egyszerűbb A4 4000 van üzemben, simán el lehet vele lenni ha nem a játék a cél...
-
Borokafa
őstag
válasz
hattrickuser #9896 üzenetére
Szerintem a memória feszt emeld fel kicsit az 1,5V-ról.
-
Borokafa
őstag
válasz
profisher. #9645 üzenetére
Az 5800k-nál 10500 körül volt a cpu úgy emlékszem. Bár ott kicsit magasabb az órajel
-
Borokafa
őstag
válasz
profisher. #9636 üzenetére
Az energiagazdálkodási sémában is belőheted, vagy a biosban is kikapcsolhatod a C&Q-t , de szerintem felesleges kikapcsolni.
-
Borokafa
őstag
Én is aggódtam kicsit, az A4 4000 miatt, de a Giga az alap biossal is felismerte.
-
Borokafa
őstag
Sziasztok, próbálom kicsit tuningolni a rendszert, de már a leg kisebb bclk emelésnél is elmegy a monitoromról a kép(dsub), viszont hdmi-n működik....?? Van ötletetek?
Lehet visszarakok egy régebbi biost... -
Borokafa
őstag
Tegnap este összeraktam a kis FM2 konfigot. Gigabyte A85XM-HD3 + A4 4000 proci. A rendszer bclk emelést nem igazán bírja, illetve majd meg kell keresnem mi az ami ennyire nem bírja. Kicsit legalább most elleszek vele
-
Borokafa
őstag
válasz
profisher. #9212 üzenetére
Te tudod , de 2PCI-e slot. Amugy nem tűnik rossznak amit választottál
-
Borokafa
őstag
válasz
profisher. #9210 üzenetére
Talán jobban megérte volna:[link]
-
Borokafa
őstag
Most lehet hülyeséget írok, de nem lehetne a mem. sávszélt növelni egy tri.channel verzióval, mint pl az intel is tette?
-
Borokafa
őstag
Hozzám érkezik hamarosan a legkisebb Ricsi (Ricsike) A4 4000
-
Borokafa
őstag
A jelenség nálam is érdekes volt, 4,4GHz volt a stabil vége a procinak, ha a vga-t nem húztam (4,7GHz volt a max oc, de itt persze stabilitás nem volt)
Amint a vga-t is kezdtem húzni, a cpu-t visszább kellett vennem.
Az NB 2400 felett nem volt stabilizálható. A hőmérséklet nálam sem volt magas.
Tehát nem olyan sima itt a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok