- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #17191 üzenetére
Mostanában én is kipróbálgattam egy pár új romot az ICS-ből, meg a JB-t, de rá kellett jönnöm, mindnek van valami nyűgje...meg nekem hiányozna a normális kamera kezelés, meg a video lejátszás. Amíg nem lesz jobb, marad a MoKeeOS, ez eddig komolyabb hiba nélkül fut, mennek a programok, a video HD, a kamera, nálam nagyon jó a fogyasztása, nem is csúnya, csak éppen nem ICS , de ezzel együtt tudok élni.
(A tartalék Blade-mre feltettem a CM9 KostaKANG romot és ott az annyira szépen, simán fut, hogy ha lenne Skate-re is ugyanez, talán meggondolnám a romcserét.) -
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #17186 üzenetére
Itt találhatsz legalább 3 féle ICS-t, meg a JB-t is
-
-
callvote
senior tag
-
Joshi
titán
válasz
Adamis #16300 üzenetére
Ne gondold hogy ez lenne az abszolút rekord, nekem 5 napot is bírt legalább is a diagramm szerint. Meg aztán a kérdőjeles pont felettébb gyanús.
Önmagát tölti a teló?
Erre nem lehet adni, nekem volt hogy készenlétben bírt 3-4 napot is, de volt úgy is hogy fél nap alatt lemerültem pedig hozzá se nyúltam a telefonhoz. Ja ez IA2-nél volt.
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #16180 üzenetére
Kedves Adamis, bocsi, ha megzavartam a köreidet. Mindössze mint régi Skate-s (és Blades is) és fórumos (2003 óta), az örömömet szerettem volna megosztani a fórumtársakkal, tehát hogy van egy olyan készülékem, amin (remélhetőleg) hibamentesen fut az Android 4.03.
Elnézést kérek a hibámért, aki akar, szaladjon a modker-be, nem sértődök meg. -
Torento
tag
-
scyllarus
veterán
válasz
Adamis #14897 üzenetére
Én írtam azt
Én csak feltettem, semmi wipe, a gapps is megy.
Zsoca: én is első droidos telóként vettem, tisztában voltam vele, hogy nem csúcs cucc. Ennek ellenére ZTE hívő lettem.
Tilalnak meg megköszönöm mindig, hogy copypaste-zik a kedvünkért, mert megérdemli, dolgozik vele. Ugyanakkor tudom, hogy ez azért nem olyan színvonalú munka, mint amit Zsocáék csinálnak, itt a topicban ezért írok róla ilyen hangnemben. Leírom a tapasztalataimat, a híreket, de mivel újoncok is olvassák, nem szeretném, ha ezen felbuzdulva feltegyék, abban a hitben, hogy ez egy komplett, tökéletes ICS port, aztán csalódjanak a telóban emiatt. Ha nem lennék MIUI mániás, én is az IA3-at használnám. Hátha valaki portolja a launchert GB-re, ebben bízom még.
-
Danex
addikt
-
andyTM
őstag
válasz
Adamis #14319 üzenetére
- de figyeled a címben: "Garantáljuk a legalacsonyabb árakat a magyarországi piacon és a 100%-os megelégedettséget"
- kicsit lejjebb:
ZTE V960 Skate 4.3" Capacitive Android 2.3 3G WCDMA / GSM Quadband Smartphone w/ Wi-Fi + GPS - fekete
Cikkszám: A216514
Listaár: 130.000 Ft122.900 Ft
- nos...... le vagyunk maradva itt Magyarországon, szerintem zárjuk be a fórumot is
-
Yura
csendes tag
-
storm3
senior tag
válasz
Adamis #14134 üzenetére
Maga a rom jön be,de mivel munkaidőben neteztem róla elég sokat(2órát tuti
) max fényerőn,nincs átlaghasználat mellett viszonyítási alapom. Nem kapcsolgattam ki-be a mobilnetet,végig ment,nem tudom mennyit fogyaszt ez így,ezért nem is írtam az akksiról véleményt,csak zárójelben. Telefonon nem játszok,max pár bugyuta hülyeséggel(jelenleg semmi sincs fenn pl.),amire használom az net+zenehallgatás+telefonálás,erre perfekt a rom(mégegyszer ,akksiidőn kívül
)
Van esetleg valami ötleted arra,hogyan osszam meg a netem wifis router nélkül,ha lehet akkor a laptopok wifijét használva? Kábeles router van és nincs sok értelme beruházni csak ezért egy wifisre. -
-
Adamis
őstag
válasz
Adamis #13046 üzenetére
Egyébként ha valamiben segíteni kell - gondolok itt valami apró pepecs munkára, amit bárki megcsinálhat -, akkor megint csak vagyok/vagyunk!
Néztem, hogy Mini Pro-ra már portolták a 3-as kernelt. Hagy kérdezzem: nagyon nehéz portolni Skate-re? Ezek nem ilyen "mindegyik verzióra jó" cuccok?
Úgy értem, asztali linux is hány féle konfigra is rámegy, telefonnál ez nem így megy?
-
Norbeee01
tag
válasz
Adamis #12914 üzenetére
Nekem sem volt tökéletes, de ezzel együtt kell tudni élni. A lejobb a tiszta telepítés ezt Kelzsoca és bármely más romkészítő is megmondta. Ha mégis minden kötél szakadna, nem ismerek jobb a megoldást a TitaniumBackup-nál...
(#12918) tboldi
Legutóbb úgy olvasgattam(kb 1 hónapja) hogy a marketon(mert akkor még az volt) található google chrome fake, és valami vírust is küld a telóra... Nem tudom azóta változott-e ez a helyzet valamit, remélem igen, mert nem szeretném ha egy kolléga is megszívná. -
Indiant
addikt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Adamis #12789 üzenetére
"Na jó! Fogalmazzunk szépen... De akkor is lehetett volna annyi esze, hogy legalább átírja a saját igényei szerint, nem? "
de igen
véleményem szerint ezen a téren a "forrás hiánya " miatt nagy durranások nem lesznek (sajnos)
A másik, hogy Zsocáék már kihozták azt amit lehet -tett -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás