- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
Adamis #14134 üzenetére
Maga a rom jön be,de mivel munkaidőben neteztem róla elég sokat(2órát tuti
) max fényerőn,nincs átlaghasználat mellett viszonyítási alapom. Nem kapcsolgattam ki-be a mobilnetet,végig ment,nem tudom mennyit fogyaszt ez így,ezért nem is írtam az akksiról véleményt,csak zárójelben. Telefonon nem játszok,max pár bugyuta hülyeséggel(jelenleg semmi sincs fenn pl.),amire használom az net+zenehallgatás+telefonálás,erre perfekt a rom(mégegyszer ,akksiidőn kívül
)
Van esetleg valami ötleted arra,hogyan osszam meg a netem wifis router nélkül,ha lehet akkor a laptopok wifijét használva? Kábeles router van és nincs sok értelme beruházni csak ezért egy wifisre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest