-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attilav2
őstag
válasz
kelzsoca #11224 üzenetére
Ott van a Vodafone Smart Store, bárki bemehet, aztán 55k-ért elhozhat vodás feltöltőkártyával egy független Skate-et.
Vidékieknek ez marha jó
Azért hihetetlen hogy a voda nem veszi fel a rendes kínálatába. De szvsz a ZTE is elmehet a .... hogy nem árulja szolgáltatóktól független értékesítési csatornákon
-
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #11480 üzenetére
Hali ! Szeretnék érdeklődni , hogy ha lesz egy kis szabad időd csinálsz esetleg témát skaTe v2 romhoz? Vagy esetleg azt megoldanád , hogy a csík szerü akksi jelzés és a középpen elhelyezkedő óra ne csak kék témánál legyen elérhető? Gondolok itt egy olyan csomagra ami , az originál téma mellett átlátszó redőny , középütt lévő óra és csík szerű akku jelző lenne.
Válaszod köszönöm KIRÁLY a V2 !!
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11465 üzenetére
a videóban van benne amiből a képmentés van,ott látszik hogy 2.3.6 van a telefonon,de azt is mutatják ahonnan elveszi a csávó a telefont valóban az van hogy ICS.
bár lehet hogy az a felirat a kinézetre értendő nekik,mert mindnél ICS felirat van...
és egyforma a kinézete(launchere) mindnek,még ha nem is mindegyiken van 4es OS. -
-
bagyusz
őstag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #11350 üzenetére
Alapból mindkettőtöknek igaza van
( callvote )Valóban kértem , azonban azt is írtam, hogy mivel tudom, hogy elfoglalt ezért nekem az is jó ha kapok egy linket " ahonnan megtudok egy-két dolgot " no nem pont ezeket írtam de ez a lényeg.
Zsoca
"Én inkább a SkaTe rom buherálását javasolnám, egyrészt azért mert abban már minden be van építve, viszont appokat lehet cserélgetni, lehet vele kísérletezni stb."na így már teljes
Köszönöm
(#11357) DessertFox
feltettem a mariskát . Le kellett állítani a pico-t, ugyanis alapnak kérte a SVOX-ot. Ebből gondolom, hogy a pico ebben a konkrét esetben kihagyható mint alap alkalmazás. De gondolom megcáfolnak azok akiknek mélyebb az ismerete ( ha netán rosszul gondolom )
(#11361) bluobluo75
nekem illetve rólam volt szó callvote hozzászólásában a ROM al kapcsolatban
-
-
Regiee
aktív tag
válasz
kelzsoca #11298 üzenetére
Igen, Wipe meg a formatokon végigmentem, felraktam a CM9-et ezután betöltött a rendszer és a Wifit be kapcsoltam, vártam egy kicsit majd A recoveryből az "install zip from SD card" menüvel feltelepítettem a Gappsot is. De amúgy mobilnet is van, szóval elvileg alapból már kap netet.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11224 üzenetére
vagy meg lehet venni t-mobilenál is dominosan ~45ezerért és állítólag ~10000ft-ért kifüggetleníti a tmob és garis marad
(#11226) xtr3m3
én már irtam az officesiute pro-t az is tudja,meg fentebb írták az ezPDF-et is,azzal is lehet olvasni normálisan...
azt nem tudom hogy Joshi említette hogy megjegyzi az oldalakat,hogy ezt tudja-e de az tuti hogy mindkettőnél van olyan opció hogy odaugrik arra az oldalra ahonnan folytatni akarod,persze tudni kell hol tartottál.
a színezés nem tudom mit takar és miért is kell színezni pdf fájlokat,de olvasásra tökéletesen jó mindkettő,lapozható,zoomolható... -
bluobluo75
őstag
válasz
kelzsoca #10920 üzenetére
na most lebuktam
kénytelen voltam netről mivel az itteni bolt már a negyedik látogatásomra sem tette be a készletébe a Skatet
Már méregből rendeltem csakazért is, "hátha" elb*sznak valamit...de nem ...bejött
Tegnap délelőtt 11-kor rendeltem és kb délután 3 körül hozta a futár, de a szokásomon nem valószinü, hogy változtatok e miatt...max egy pizza -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #10860 üzenetére
xda-n nézegettem és egy tag ezt írta "I've started porting 3.0.8 Android kernel to NookTablet. "
tehát ha ő nekikezdett a portolásnak akkor kell neki lennie valahonnan kernelnek.
és ha van,akkor másnak is lehet,és akkor lehet skatehez is barkácsolni....vagy most nagyon lesarkosítottam?INNEN használt mainline kernelt,de ahogy nézem van ott stabil 3-as is.
ezeket ti nem tudjátok felhasználni? -
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca #10768 üzenetére
rápillantottam...
ööö...egyetlen apró pici gond van vele...a miui-nak még mindig nincs forrása...ami ha lenne is csak min. ARMv7-re lenne elérhető...az meg hogy neki sikerült forrás nélkül ARMv6-ra "módosítani" az már a csodával határos és lehetetlen...meg már amúgy is megcsinálták volna...
de ne vonjunk le értelmetlen következtetéseket amíg nem láttuk - mondom ezt magamnak-, csak gondoltam jó ha itt sokan tisztában vannak az alapokkal...mint pl. anno Atomic rom-ok...
de az is lehet hogy én vagyok félreinformált vagy tudatlan... -
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #10766 üzenetére
Nekem is az volt
Szerény a gyerek, büszkén kijelenti, hogy a világon először neki sikerült(?) ARMv6-ra MIUI-t tenni...
Jut eszembe, használom az IA3-at és nem merült fel kérdés. Minden működik, szép, jó, megérte várnom a SkaTe_v2 cseréjével, amíg ez is tökéletes lett. -
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #10747 üzenetére
Igen tudom az egyik legpontatlanabb mérő a speedtest.net-tel
de flash-t nem akartam feltenni,hogy pl.a datanet oldalán mérjek sebességet.
A SkaTe2-nél ugyan ezzel a pontatlan progival 15-20mega körüli a sebesség,de nem lovagolok én ezen az átviteli sebességen,elég ami van
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #10518 üzenetére
(#10518) kelzsoca
No ez elég nyomós érv
Azonban egy kis segítséget kérnék, illetve megerősítést. Amint a leírásban olvastam figyelni kell a "bepakolt " programok mennyiségére. Ki akarok szedni belőle csengő hangokat ( felesleges, ha úgysem használom )
szóval kérdés
- ha kicsomagolom a ROM-ot TC-vel, majd kitörlöm a system /media /audio - mappákból azt ami nem kell az így jó ?
- Le akarom cserélni illetve másik file kezelőt rakok bele system /app /FileManager.apk helyett (ES File Explorer 1.6.0.6 Hun by RootRulez) elég ha itt cserélem ki ? Gondolom át kell nevezni illetve nem lehet benne szóköz.
-Ki akarom cserélni a böngészőt is HD dolphin-ra ( de ezt gondolom nem ajánlod )
Ha ezeket megcsináltam akkor TC-vel zip-be csomagoljam vissza úgy hogy a tömörítés 0-ra legyen állítva ?..no és még egy . Nem raktam fel a ROM-ot még tehát nem tudom, hogy az " hírek és időjárás jelentés "benne van-e ? ha igen azt is szeretném eltávolítani . El lehet ? Ez lenne az ? "GoogleCalendarSyncAdapter.apk " ?
köszi a választ
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #10515 üzenetére
Zsoca
Nagy csábítást érzek arra, hogy kipróbáljam
Azonban annyira jó a V2 (nekem ) , hogy kellene egy kis rábeszélés a cserére.
Mint tudod, nekem egy igazi nagy kínom volt az IA 2 -vel az meg a wifi átvitel. Döntően csak wifit használok ezért lényeges. Főleg most, hogy a laptopon van egy megosztott mappa, és ott találhatóak a zenék, filmek....viszont valószínű, hogy csere lesz, mert ugye a kíváncsiság , az újítás viszi előre a világot
Bár még nem tettem fel de én Előre is Köszönöm a fáradozásodat, a munkádat, illetve a munkátokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 25
- Magisk
- Apple MacBook
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged