- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
Gedeon31 #8509 üzenetére
nem akartalak megsérteni de mi is ezt tesszük ha nem segít akkor kérdezünk.Amit te kérdeztél legalább 1000+1 szer szerepel már a topikban!Nem gond ha kérdezel csak elötte olvass vissza néhányat vagy nézd meg az első HSZ-t.Benne vagyunk egy probléma megoldásában ezért vagyunk kicsit Türelmetlenebbek.Nyugodtan kérdezz akár tőlem is ha tudok válaszolok csak kis türelmet kérünk!
-
Apaxp
senior tag
válasz
Gedeon31 #8502 üzenetére
Bocs ha netán megsértettelek de töröltem az ominózus hsz-em.
Viszont azt azért megemlíteném hogy az első hozzászólásod [link] 16:14:32-kor keletkezett.
A második amire válaszoltam [link] 16:23:23-kor és éreztem benne némi "türelmetlenséget" hogy nem ugrott mindenki a tökéletes válasszal. Ezért ajánlottam a write only és read only összevonását. -
badmad
senior tag
válasz
Gedeon31 #8498 üzenetére
Szerntem csak anyi történt,hogy ezerrel pörőg a forum egy komolyabb hiba megoldássán dolgoznak ezért nem figyelt rád senki.De én válaszolok ahogy tudok szerintem ár,érték arányát tekintve korekt a vas nekem netezéstől kezdve mindenre,film,zene is megfelel..Komolyabb hiba(sőt nekem semilyen)a cirka 1 hónap alatt amióta megvan.
A gyári rom helyet mindenképpen valami custom romot ajálok használni.Kelzsoca és Apleeme épen most főznek egy finomat! -
kelzsoca
félisten
válasz
Gedeon31 #8491 üzenetére
Igen, ez egy nagy "tepsi" 4.3"-on teljesen más élmény bármit csinálni
Vannak komolyabb betegségei ennek a telonak?
Általános dolgok vannak, mint bármelyik másik készüléknek is, van akinél porosodik a kijelző alatt, másnál nem, tehát készülékfüggő, a tesztekben amit lehet olvasni, az nagyjából fedi a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő