- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Yettel topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
endre33
csendes tag
Sziasztok,
Én is feltettem kipróbálásra CM7 Ice Armor ROMot de sajna én ezt sem tudom használni mivel az én telómon nem lehet mukodésre bírni a proximity szenzort.
A Skate ROMal mukodik okésan de sem a CM7 sem a tobbi CM7 alapú ROMmal nem mukodik.Gondolom valami az én telómmal lessz ,ha a tobbieknek mukodik,habár nem az én készulékem az egyetlen amelyiken a CM7 alatt nem mukodik a szenzor. A kalibrációt és egyéb cseleket már végigpróbáltam de sajna semmi sem segített.Most is úgy van ,hogy a kalibráció végig fut,kiírja ,hogy ok és ennek ellenére sem sotétul el a képernyo,ha elé teszem a kezem.Az én telómon ezek a szenzorok vannak:TSL2771 TAOS ver.1 proximity sensor.Accelerometer:LIS33DE/ADXL3463 axis,Light sensor:TSL2771-TAOS,Magnetic field sensor:AK89733-axis-Asahi Kasei,Orientation sensor:AK8973-Asahi Kasei.
Most ezt a ROMot próbálgatom SKatie by Ceco - Android 2.3.5 errol az oldalrol: http://androidforum.sk/upravene-rom/ska ... t2154.html .Eddig egész jól néz ki. Amúgy a SkaTe v2 by Kelzsoca ROM ot hasznalom nagy megelégedésemre.Mind a Skatie mind a Ska Te v2 vel mukodik tokeletesen a proximity.További szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest