- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobyc
csendes tag
-
Grobyc
csendes tag
Houston! Baj van! Zsoca V2 romja 1 év 1 hónapig tökéletesen ment ma úgy néz ki megadta magát! Ma scrollozásnál eléggé belassult a telefon, meg ki is írta hogy vmi leállt ezért bezárja, gondoltam nyomok egy restart-ot hátha jobb lesz, utána a Zte Skate feliratnál nem megyünk tovább. Kivettem az akkut majd újra de a felirat után nem jön be semmi. A betűk mozognak de utána kéne bedobja a sim kártyaszám beírását de semmi. Mit lehet tenni? Mi akasztja meg? CWM-ből is újraindítottam nem változott. A próbáld újrarakni kizárva 1 éves belakott romról van szó.
-
Grobyc
csendes tag
A belső tárhelyet hogyan tudom növelni? Zsoca féle Stake V2-nél a memoria megosztásnál ott volt írva hogy 512mb bármire elég annál nem kell több hát nagyon nem! A belső memóriát 143mb foglalt és 19mb szabadnak írja. Tegnap fel akartam rakni egy app-ot és nem engedte mert telinek látta, ok letöröltem pár "nem éppen felesleges" appot. Felment de állandóan kiírta az értesítéseknél hogy kevés a hely. Kénytelen voltam letörölni az appot. Újrarakni nincs kedvem az egész rendszert. De bánom hogy anno nem több helyet osztottam meg.
-
Grobyc
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem van hogy ha zenét vagy filmet hallgatok fülhallgatóval akkor az ének hangja illetve a filmeknél a beszélgetés nagyon halk a többi hanghoz képest. Ez miért van? Ha kihúzom a fülest akkor az alap hangszórón minden rendben? Mit lehet tenni hogy jó legyen a hang? Köszi
-
Grobyc
csendes tag
Mielőtt kidobnád ajánlom hogy pc-n csináld az ext partíciót és a formázást is! Nekem is hasonló problémám volt hogy CWM-ből partícionáltam és nem lett jó nem látta eldobálta hibát írt ki. Pc-re szedd le az Easus Partition Master-t ott megcsináltam az sd partíciókat azóta megy minden mint a kisangyal hiba nélkül.
-
Grobyc
csendes tag
válasz
apeelme #6014 üzenetére
jah hogy ennyi? Zsír új 2 napos tegnap bontottam ki. Egyébként az előbb bejött megint annyit csináltam hogy kivettem a karit majd vissza örültem is hogy pc-n látom a kártyát, de utána megint próbáltam a format sd ext-et és megint nem tudja moutolni vissza pc-re megint kéri a formatot. Tehát ott vagyok hogy veszem a vödröt és falazok.
-
Grobyc
csendes tag
mindjárt letéglázok wazze!
tegnap éjjel írtam hogy valami nyavajás formatot kért a pc-re moutolt telo, ma belépve semmi ilyesmi csoda történt müködik minden ok folytatom a lépéseket a leírás szerint. CWM-be csináltam backupot minden ok, jól van jöhet a rom, zip ok rányomok azonnal visszarakott a CWM menübe ok jöhet a reboot, ja ott hagytam 20 percre még mindig zöld robot, próbálom kinyomni semmi. Ok akksi ki majd megint 10 perc semmi, jól van olvasom hogy kezdjük előlről a menetet, CWM format minden majd hoppá sd-ext nem tudja formatálni. Hát nyelek egy nagyot oké akkor kössük össze pc-re ott meg kéri megint az sd formatot, pc újraindít ugyanaz a hiba.
Kicsit elegem lett a tökölésből nyomom vissza a gyárit, vissza CWM-be ja hogy nem tudja moutolni az sd-t. Nyekk
kéne vmi ötlet, mert mindjárt beépítem a falba ezt a téglát!
Köszi -
Grobyc
csendes tag
Hali!
Nézem a lépéseket, eddig gyári androidom volt de kelzsoca és a sok pozitív vélemény meghozta a kedvem hogy itt az idő a cserére. Kicsit pontatlan a leírás, de rá lehet jönni, hogy pl usb-ről le kell választani a telefont és kikapcsolt állapotban kell behozni a recovery-t, nekem mikor felrakta újraindult nem maradt a zöld robot-nál így aksit se kellett kivenni.
Most formáztam a memoria kártyát, végig is ment a particionálás recoveryből, most másolnám fel a root programot, mount storage menü után vagyok, viszont mikor rámentem a gépen kiírta hogy használat előtt formatáljam itt most akkor megint formatálni kell azt hittem a recovery mindent megcsinált? Ha rámegyek a formatálásra akkor csak ntfs, fat(alapértelmezett) és exfat van, akkor most melyiket csináljam, azt írtátok Fat32 kell, na az nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest