- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beatboy89
csendes tag
Üdv! Az lenne a problémám, hogy a ZTE Skate készülékemen épp email írtam, és neten böngésztem, amikor force close olt mindent, semmit nem tudtam elindítani. Kikapcsoltam, gondoltam egy reboot segít, de most viszont nem akar bekapcsolni. Android logo, ZTE logo, aztán az android feliratnál megakad. Került már valaki ilyen helyzetbe? Ötlet?
Ja, fontos: Gyári rom van rajta, nem volt még rootolva.
-
beatboy89
csendes tag
Üdv emberek!
FIGYELEM! Android szűz vagyok / voltam tegnap előttig, lehet zavarosan fogok kicsit fogalmazni
Szóval, mint a bevezetőmből kiderült, tegnap előtt vettem egy Skate készüléket. Tetszik, kézreálló, gyorsan reagáló kijelző.
Probléma 1: Az akkumulátor használatnál található egy olyan, hogy Térképek. 33-34% ot szépen emg is eszik az akksiból. Rámegyek hogy kényszerített leállítás, de nem akar leállni. És mint mondtam, elég sokat megeszik az akksiból.
Jelenleg a helyzet az, hogy a kényszerített leállítás gomb inaktív.Probléma 2: Pár app nem indul el, aminek szerintem el kellene indulnia. Erre példa a Can Knockdown 2 nevezetű game. Nem, nem az idegesít, hogy nem tudok kis labdákkal kis dobozokat leütni, hanem az, hogy 3 verziót próbáltam telepíteni, és mind a 3 amint elindítottam, váratlanul leállt. Volt még ez probléma egy másik appnál is, ami a LED vakut szolgáltatott volna lámpa ként üzemelni. Ha be akartam kapcsolni, leállt a program.
Probléma 3: Feltettem egy Power AMP nevezetű zenelejátszót, de hangerő terén nem értem el radikális javulást. Kérdés, hogy invesztáljak e jobb minőségű fül/fej hallgatóra, vagy azzal sem fogok nagyobb változást elérni?
Kérdés 1: Melyik a legjobb GO Launcher? mert amit most használok, néha begondolkozik a telefon képernyőváltásoknál, illetve ha kilépek egyből a kezdőképernyőre néha elég érdekes dolgokat művel (elnyújtja a hátteret, a menü ikonok félig lecsúsznak a kijelzőről)
Kérdés 2: Mivel gyorsítsam fel kicsit a telefont?
Kérdés 3: Ha rootolom a telefont, azt logolja e valahová? Mert a vírus írtót rootolva szeretném telepíteni. Illetve ha unrootolom, a szervízben látható e hogy már rootoltam?
Kérdés 4: A legfontosabb kérdést a végére hagytam, ICS kompatibilis lesz e a készülék?
És egy bónusz, a belső tárhelyez akárhogy számolom nekem csak 163 MB
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest