Hirdetés
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
redman75
tag
Ha véletlen hívást kezdeményezek és elveszem a fülemtől hogy hirtelen hívást megszakítsam nem bírom! hiába nyomkodom a bill zárat vagy a képernyőt ugyanúgy sötét marad,és nem bírom megszakítani a hívást! kénytelen voltam megvárni míg felveszi a hívott fél,és mentegetőzni hogy véletlen hívás volt!!!
olvastam valami közelség érzékelőről,sőt a bl40 csokimon is volt ilyen ,de ha jól tudom ennek az lenne a lényege ha elveszem a telót az arcomtól akkor bekapcsol a kijelző,és láthatóvá,kezelhetővé válik! Van erre valami gyógy mód,vagy megint csak beállításokban kell bűvészkedni ezzel kapcsolatban? előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 2042
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest