Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfurion
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Tegnap este felraktam a Bluemonte 1.8D-t. mikor telepítette a ROM-ot kiírta a telefon,hogy install aborted, majd restart. de az elindulta telefon. minden rendben volt. A Marketről letöltöttem 1-2 alkalmazást wifivel. Ma reggel már nem tudtam bekapcsolni a wifit, mert hibát írt ki a telefon. Majd gondoltam felrakom az Atomic 1.6 ROM-ot, de mikor telepíteném a CWM-t akkor folyamatosan azt az üzenetet kapom,hogy device not found és nem tudok csinálni semmitse. És hangle-power gomb kombóval csak simán elindul a telefon.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS routerek
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- XPEnology
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest