Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
Köszönöm a választ Úraim.

Akkor így már tiszta sor

Azért kérdeztem, mert ( már egyszer kelzsoca említette ) több hozzászólással ezelőtt, hogy esetleges zene hallgatásnál akadozhat a vas.Levittem a minimumra 122MHz-ra mivel "üres járatban " úgyis a minimumon tekeri magát. Igy még jobban aksi kímélő. Elfelejtkeztem róla és zenét hallgattam moboplayerrel. Elég rendesen akadt DE csak akkor ha mozgattam a telefont ( képernyő fordításkor ).
No mondom itt valami nem frankó.
Elindítottam a "gyári lejátszót " ez csak gyors egymásutáni mozgatásoknál ( forgatásoknál ) produkálta.
Érdekes módon a mobo-nál film nézés közben nem akadt (
nem is volt forgatva a telefon
)A megoldások a következők :
-A legjobb ha feljebb van véve az órajel
-Ki van kapcsolva a képernyő forgatásMindezt csak azért írtam le , hogy ha valaki aki olyan kezdő "kispályás " mint én ne a ROM-ot szidja hanem az órajelen állítson.
Logikám szerint ha megy a mobo akkor az órajel vissza áll minimumra ( nincs magas MHz-t igénylő munkája ) azonban ha mozgatjuk, váltunk akkor sokkal nagyobb a MHz igénylés a procinak , igy nem mindegy, hogy 122 MHz ugrik (saccra ) 400MHz vagy 245MHz ról ugrik . Szerintem
A mobonak elég nagy lehet a processzor igénybevétele a szoftveres dekódolás miatt is.Tehát nem kell megijedni ha szaggat egy picit minimumon

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem is volt forgatva a telefon