- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
D34L3R #20197 üzenetére
Nálam még mindig a Mach Speed a favorit. Annyira nem vészes a telepítése, mint ahogy elsőre lejön a leírás alapján, viszont kurvagyors, stabil, mint egy betonkocka és minden porcikája működik.
-
angelius
aktív tag
válasz
D34L3R #20197 üzenetére
Több jó rom is van én már nyuzom egy ideje a ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.81/CM10 jó akksi ideje egész jól fut ebben csak a vakú nem megy. De mindenki mást fog mondani ki kell próbálni mert a Skatebe külömbözö alkatrészek kerültek bele ami jó rom és megbizható nem biztos hogy a másik Skaten is hiba nélkül fog futni. Tesztegetni kell.
-
D34L3R
tag
Üdv all!
Nos már annyi féle fajta ROM van, hogy csak na...! Szerintetek jelen állás szerint melyk lenne számomra a legmegfelelőbb? -főbb irányelvek -működjön a wifi, jó aksiidő, ha a led nem villan lesz*rom
, gyors legyen és stabil! Ja és persze magyar!
Linket is dobhatnátok!
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
-
Tobika1
senior tag
sziasztok! olyan problémám van h meg szeretném osztani a netet usb-n keresztül de nem tudom mert kér valami rndis drivert. neten sehol nem találok hozzá. vki esetleg tudná nekem linkelni? amúgy xphez kellene és cm7.2 van a telón.
előre is köszönöm!
-
Nálam most az ice armor 3 van fent és nem tudom hogy miért de a holo launcher nagyon akad rajta..föleg az alkalmazásfiok...Nem tudja valaki hogy mitől ban ez????
-
kristof_
tag
feltettem most a MIUIV,5-ös ROM-ját, de volna pár kérdésem...régebben használtam már MIUI ROM-ot,de most sehogy nem találom, hogy hol tudom az értesítési sávot átváltoztatni világos témájúvá. a másik, hogy van vkinek ötlete arra, hogy milyen kódot kérhet bekapcsolásnál amikor SIM network unlock PIN-t kér?
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20190 üzenetére
Ezeket én hanyagolom. Nekem most nagyon bevált a 4.1.2., szóval maradok annál.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #20187 üzenetére
Forráskód nélkül soha sem fogod beletenni. Tudomásom szerint a MiUI forrása még mindig zárt. Szóval ez bukta.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20185 üzenetére
Valahol, mintha Adamis kolléga már értekezett vóna az effemről... nézegess vissza, hátha a válasz is benne van valahol.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
vizslakutya #20182 üzenetére
Hmm, ez nekem a mostani újabb verziójának tűnik.
Remélem a helyi szakértőnk (Dexter68) majd jól megmondja.
-
vizslakutya
senior tag
Kezdek beleszédülni már én is a rom-okba.
Ez a mostani, ami fent van vagy ez már megint egy újabb főzés?(updétet keresgélek a mostanihoz )
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Agyzuzo #20180 üzenetére
Nos csengőhang kipipálva.
A Te módszered szerint fogtam hozzá,de a médialejátszó egyszerűen meg sem jelenítette a kívánt mp3-at.
Aztán kiderült van benne egy szűrő,ami 2 megára volt állítva és ami alatta volt, nem hozta elő,miután zéróra levettem a szűrőt,rögtön előjött a kívánt csengőhangom és gond nélkül beállítódott.
Battery Usage nincs engedve,tehát az nem zavar be.
Amúgy valóban elég gyors,mostanában a launcher leállások is megszűntek,egyedül a frissített Viber az áll be néha,de az is rögtön újraindul.(mondjuk ez az új verzió már elég kellemes,végre jelzi,hogy van a másiknak viber kapcsolata vagy nincs)
A launcherben nem lehet azt megcsinálni,hogy az alsó sor is 4-5 panelból álljon?Egy érdekesség de még jól jöhet,este lemerült és kikapcsolt,töltő majd újraindítás,minden oké,elkezdtem blues rádiót hallgatni,elálmosodtam,nem volt kedvem kikapcsolni,kihúztam a fülemből és szundi.Hajnalban sms-re ébredtem,elfogyasztottam a havi 200 megás adatforgalmamat. Puff neki! Aztán rájöttem újraindításnál nem állt át automatikusan Wifire,hanem az adaton maradt,nem figyeltem és egész éjjel nyomtam le a megákat.
Tanulság,aki újraindít,mindig nézze meg,hogy ráállt e a gép a Wifire ! -
Agyzuzo
addikt
válasz
vizslakutya #20179 üzenetére
Igazából annyit csináltam, hogy az alap ZIP file-ból töröltem a gmail appot, mert az valamiért nagyon bezavart, valami buherált változat lehet benne. Utána feltettem manuálisan marketből, ez önmagában csomót segített a stabilitáson... Sokat nem kellett vele mókolnom, a Titanium Backup még visszaállította a phone ID-met, mert azt is elkavart a ROM valamiért. Az alap csengőhangot úgy változtattam meg, hogy a Music-ban hosszan rányomtam a zenére és "set as ringtone", úgy átrakja. Érdekes, mert ha Settingsből próbálod beállítani a gyári csengés marad annak ellenére, hogy azt jelzi ki, amit választottál. De a fenti módszerrel nekem működött.
Az nem tudom mennyit számít, nekem 512MB-os az SD-EXT partícióm, ezen jól érzi magát.
Érdekesség: a battery usage monitoringot ne kapcsoljátok be, nekem az baromira lelassította a ROM-ot, még a menük is akadtak miatta és folyamatosan 100%-on tekerte a procit... Alapból ki van kapcsolva, úgy is kell hagyni és kerülni a különféle battery monitor app-ok alkalmazását, mert ezekkel nincs jóban a ROM valami miatt.
Egyébként én hagytam az alap launchert (csak áttémáztam), böngészőt (marha jó kis browser van benne, villámgyors), csak a szokásos app-jaimat raktam fel (Dropbox, Facebook, gReader, stb.), pár nap használat után szépen beállít egy elég jó sebességre, 1,5 napig bírja az aksi és nem volt reboot sem, pedig az nekem még a gyári ROM-mal is sűrűn előfordult.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20177 üzenetére
Nem tudom, a linket mindig automatára állítottam,de sokszor még át tudtam kézzel is pakolni rengeteg cuccot a link után.
Agyzuzo,mesélj miket lőttél be és hogyan a romon,hátha tudja más is használni.
Én pl nem tudok alapcsengőhangot váltani sehogy sem,kijelölöm,visszajátssza,megjelenik a szám címe,mint kiválasztott és csak és kizárólag az alap csörgés jön be utána?
Ha névhez rendelem akkor minden oké ! -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20176 üzenetére
Hát parázni amúgy sem kell, mert a link2sd teszi a dolgát minden olyan romon, ahol, nincs máshogy megoldva, csak be kell állítani automatára. De a menete az, hogy csinálsz egy cwm backupot, letöltöd a scriptet, (én az int2ext+-t használom, de lehet, hogy jobb lenne a v2...) feltolod az sd-kártyádra, kilövöd a link2sd-t, recoveryből formázod az ext-partíciódat, majd a zippet installálod, restart, majd az alkalmazásoknál megnézed, hogy a szabad tárhely bazinagy. „Belakott” romnál nem tudom, mi van, én eddig mindig rögtön a romfelrakás után tettem fel, ha nem volt benne alapból.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20175 üzenetére
"de rászoktam int2extre, úgyhogy install után azt is feldobtam"
Ennek mi a menete,mert igazából csak ez miatt van fent a MIUI rom,nagyon rákaptam én is arra,hogy nem kell paráznom a kevés hely miatt. Vajon ez működik a paranoid romon is ,amit Adamis "olvtárs" használ nagy elégedettséggel?
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20169 üzenetére
Na, ahogy az lenni szokott, a kettő közül a harmadik lett.
A Suite snap-ben nem működött rendesen a hosszantartott visszagomb a programok bezárására, illetve elég hektikus volt, a Jellybread meg nem kezelte rendesen a CM7 témákat, így sok helyen olvashatatlan lett a gombokon a felirat, meg ilyesmik.
Kínomban feltettem a Adaptative Mokee-Shendu V2.0 -t, amiről ijesztőek-rémesek a screenshotok (párszor nézegettem már, de mindig elriasztott), de kiderült, hogy az csak a TSF Shell, egyébként alapból is szép a rom, de a témákat is jól kezeli, jól is működik, nitro+adrenalin dolgozik benne, alapból az ext kezelés link2sd-vel van megoldva, de rászoktam int2extre, úgyhogy install után azt is feldobtam. A magyar fordítás nem 100%-os, de csak néhol angol (kb, ahogy a Mokee/MIUI romoknál ez lenni szokott). Remélem, nem kell már újat próbáljak, mert ráuntam a mindennapos romcserére: a nagyobb gyerekeim röhögnek rajtam, a kicsi meg morog, hogy tönkreteszem a Cut the rope eredményeit -
vacakka2
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni! Nem tudom mi történt, de a telóm egyszercsak leállt, és azóta csak az androidos képernyőig hajlandó betölteni magát. Tud vki megoldást? Előre is köszönöm
-
Dexter68
addikt
Na, akkor elmondom, hogy nálam kezd letisztulni a rom-ügy
A jelenlegi választékból, a 2.3.5-ösök közül a MachSpeed vált be nekem legjobban: gyors, mint az állat, és stabil, mint egy betontömb.
A 2.3.7 CM7-esek közül pedig most a ZTE 7.2 Skate Suite snap-ot használom egy ideje és most megnézem, hogy ehhez képest milyen a Jellybread.
A Suite snap-ben van egy csomó, számomra felesleges izé, de egyébként gyors és stabil rom, viszont találtam egy pár kellemes témát CM7-hez, úgyhogy mostantól hidegen hagy, hogy alapból hogy néz ki egy rom. Gondolkodtam a témacsináláson is, de asszem ahhoz több szabadidő kellene, mint amennyit áldozni szeretnék erre (szerintem így is túlzásokba estem) -
Valaki probálta ezt??
http://www.modaco.com/topic/362500-romgb-port-androium-rom-based-on-android-235/
-
Agyzuzo
addikt
válasz
vizslakutya #20165 üzenetére
Folyamatosan be vagyok lépve. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a 3. alkalom, hogy felraktam a ROM-ot és előzőleg működött. Ugyanúgy töröltem recovery-ből mindent minden alkalommal (boot, system, cahce, data, sd-ext), tehát még csak arról se lehet szó hogy valami "beragadt" volna korábbról. Mégis, 3 telepítésből 2-nél ment, most meg nem megy.
(Az előző kettőt amúgy a Link2SD-vel meg a Font Changerrel sikerült kinyírnom, a boot-ig se jutottak el a beavatkozás után
). Harmadik nekifutásra teljesen jó, ezt az adatos anomáliát leszámítva.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
vizslakutya #20162 üzenetére
Na ez tényleg működik szépen, köszi.
De fura, hogy a Call Meter pl. miért nem, más ROM-okon teljesen jól mutatja az adatforgalmat... Meg ami még nem megy nekem ezzel a ROM-mal, hogyha böngészőből akarok telepíteni valamit a Play Store oldaláról a telómra, akkor nem telepíti (pedig úgy jelzi vissza az oldalon mintha telepítve lenne, de a telefonon manuálisan fel kell mennem a stora-be és telepítenem).
-
Agyzuzo
addikt
Van ötletetek arra vonatkozóan, hogy ezzel a spanyol MIUI v5 ROM-mal miért nem megy az adatforgalom-számlálás? Call Meter 3G-vel szoktam nézni a havi adatforgalmam, de a MIUI ROM-mal bármit csinálok, nem mér semmit... Próbáltam dodollal is, az se "látja" a generált adatforgalmat...
-
krystman
őstag
Bluetooth billentyűzetet szerintetek hozzá lehet csatlakoztatni a telefonhoz? Mert más telefonnál láttam már.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20154 üzenetére
Dexter a Skate One-t lehet hogy nem fogod szeretni mert nem teljes a magyar forditás. Spanyol nyelvecske is maradt benne. Nem lenne rossz a rom. Én most a Jelly Bread romot tesztelgetem. Bár én a Nitroglass és az adneralint kikaptam belőle mert jobban fekszik a Link2sd. De a Nitroglass-al sem volt vele baj.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20155 üzenetére
Itt vagyok és ParanoidAndroid CM10 2.81-et csapatok teljes megelégedéssel több mint egy hónapja.
-
Dexter68
addikt
Na, azt kéne kitaláljam, hogy Suite Snap vagy Skate One... Melyik lehet az igazi? A kinézet nem olyan fontos, ugyanazt a témát raknám mindkettőre...
-
Danex
addikt
Felraktam egy rom-ot ami eddig tetszik, viszont az a baj, hogy azt írja több alkalamzásra (facebook) nem kompatibilis. Asszem ilyenkor a build prop-ot kell módosítani nem? ott mit?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
#40993792 #20149 üzenetére
Köszi a megnyugtatást,remélem sikerül a projekt,a JiaYu-ra fáj a fogam,de ez egyszerűbbnek tűnik.
Kiderült van úgynevezett telefonbiztosításom,amit minden hónapban rendesen be is perkálok,és,most,hogy jobban átolvasgattam ,a képernyő belső porosodására is érvényes,mivel már Skate nincs ez a készülék árban pont passzol egy cserealapra.Megpróbálom,veszteni valóm nincs,ha nem megy akkor képernyőcserét kérek.
-
vizslakutya
senior tag
Gariztatásról jut eszembe,ha minden jól megy a jövő héten talán ki tudom cserélni a Skatét erre .
Na az nagy húzás lenne -
schellj
tag
Nos. Ezzel a MIUI rommal, és egyéb más rommal kapcsolatban is az a véleményem, hogy itt is ugyanaz lesz a problem, mint általában a gariztatásos hibák. Arra gondolok, hogy mivel eltérő minőségű alkatrészek vannak a készülékben, minden teló más és más. Ebből az következik, hogy míg nálam egy rom jó, másnál nem és fordítva.
pl.: A Paranoid romok elég jók. Nálam általában 2-3 szor kellett telepíteni, hogy jó legyen, különben user erroros volt, amit csak a rom működésén lehet észrevenni. (képzeljétek mikor az xperia romokat csináltam. A tököm televolt.) -
schellj
tag
Ezt eddig nem is láttam. Azért ez alapján fossá lehet pimpelni a telót.
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20131 üzenetére
Na, kipróbáltam a fenti két romot:
A LIGUX úgy tud magyarul, hogy a fele spanyol marad, ami elég idegesítő a Mod7 -nél meg azt tapasztaltam, hogy egy csomó régi app-ra, amit használok minden romon ezer éve, azt mondja, hogy nem kompatibilis. A sebessége mindkettőnek nagyon jó volt. -
Dexter68
addikt
válasz
vvik12 #20142 üzenetére
Na, most majd jön a cicaharc, hogy kinek mi a leggyorsabb meg ilyenek. Én elég sok romot kipróbáltam már, de a MachSpeednél gyorsabbat, stabilabbat még nem láttam. De keresem
-
angelius
aktív tag
válasz
vvik12 #20142 üzenetére
Szerintem az egyik legstabilabb rom a CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) erre épül rá sok rom.
-
vvik12
csendes tag
Belinkelné nekem valaki a legyorsabb és legstabilabb rom-ot köszi
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20136 üzenetére
Az angol nyelvű beállítás nem annyira zavar, viszont a telóról azt mondja, hogy magyar, ezért aztán a sok app, amiben nem lehet külön nyelvet állítani, de mégis honosítva van, magyarral települ eleve. Ez nekem elég. Viszont, ha nem fejezi be az újraindulást, akkor kicseszek mindenkivel, felrakok valami nitro-adrenalinos CM7-est és feltémázom MIUI V5-re, vagy valami hasonlóra, oszt
bekaphatjajónapot -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20134 üzenetére
Nekem is voltak újra indulások csak úgy hírtelen az is idegesitett hogy a beállitások az angol nyelven ment. Amúgy tetszett úgy az egész rom de ezek nagyon idegesítő dolgok voltak meg volt hogy hiába nyomkodtam megmakacsolta magát és csak egy kis idő elteltével csinálta azt amit akartam.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Dexter68 #20131 üzenetére
Nálam 2 napja megy belakottan, de újraindulást még nem csinált. Egy dolog fura, a Call Meter 3G nem méri az adatforgalmam, ez nem tudom miért lehet. Más hibát nem találtam, nálam teljesen jól fut. A témák nézegetése közben volt hogy a launcher lehalt, de egyből újraindult.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20133 üzenetére
A hálóellenőrzés elkerülésére van egy kis patch közvetlen a rom letöltő linkje alatt, a többivel meg az van, hogy döcögősen indul ugyan, de amikor magához tér és belakja magát, akkor eléggé ficánkol. A sebességével pl. nincs bajom, pedig minden romnál nyafogtam a MachSpeed után.
-
angelius
aktív tag
Én is felraktam ezt a MIUI v5 STYLE.VERSION már az elején valami hálozati kódot próbált kérni na ezen túl mentem majd sorba bezárultak az alkalmazások. Beállitottam a magyar nyelvet ami nem mindent állitott magyar nyelvre. Lassan döcögött majd újra inditottam ekkor már türhető volt de hívás sem tudtam kezdeményezni mert leállt rögtön. Így ez is törlés áldozata lett.
-
Dexter68
addikt
Végülis van még néhány CM7-es romocska:
Zte skate mod 7-v1
LIGUX-2013 *CM7*
És ez csak kettő azok közül, amikről úgy gondolom, hogy jó lehet. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20129 üzenetére
A híváselutasítást úgy kell, hogy azt a ződet, amit lefelé húznál, felfelé húzod. Tehát nem a kandikáló piros csíkot cibálod, mint ahogy én próbáltam, mert úgy nem megy.
Nálam vannak váratlan restartok, aminek nem örülök, pedig újrahúztam, »tiszta« istallt csináltam mindenből... ha nem hagyja abba, akármilyen csiribiri is, kukázom. Sajnálnám, de ha kell, megteszem: első a használhatóság.
-
vizslakutya
senior tag
Pár nap után a MIUI vélemény.
Pár apróságot kivéve nagyon jól dolgozik.
Nem tudom a hívást elutasítani,nem tudok általános csengőhangot cserélni,a launcher az elég sokszor leáll (igaz pillanatok alatt újraindul),ezeken kívül mást nem nagyon tudok ellene felhozni.(talán még az FM rádió,de szerintem ide nem jó az Effem App,gondolom azért nem rakták bele )
Persze lehet,hogy ezekre is megvan a megoldás a fórumán, de sajna a spanyol tudásom igen gyenge.
Tudom ott a guuugli fordító,de nem tudom melyiket fordítsam.
Lehet,hogy egy újrahúzás megoldana mindent,de olyan szépen belaktam,most kezdjem újra?
Itt a hívásnál ,ellentétben a SLIM rommal,még egy alkalmazás sem indult be,a fényerő sem ugrál,nem sötétedik be a képernyő.
Az SD kártya kezelése egyenes tökéletes.
Egyenlőre jár neki a -
Dexter68
addikt
Na, úgy néz ki, hogy sikerült életre kelteni az offline témákat... és úgy tűnik, hogy működnek is.
-
Dexter68
addikt
Monnyuk, ha a gépemre van kötve és USB-n töltöm és még piszkálom is, olyan újraindulás cunamiba hergeli magát, hogy csak akksi ki-be után hajlandó abbahagyni
(MIUI V5) -
Agyzuzo
addikt
Nah, ez a Gmail csak nem akart nálam frissülni, pedig újrahúztam megint a ROM-ot (minden formázva), de végül megoldottam Titanium Backup-al - szerencsére volt a korábbi rendszerről egy Gmail backup-om és azzal felülvágtam azt ami benne volt.
Nagyon baró ez a ROM és marha jól használja az SD-EXT-et is - nálam 512 megás az a partíció, tehát a progik dögivel férnek bele. Szép, gyors, úgyhogy köszi hogy megtaláltátok.
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Tegnap szerencsésen elhagytam az SD kártyám.
Így kénytelen leszek újat venni. Mire figyeljek? Gondolom csak a class számít, más nem. Nem? A másik, hogy már ezer éve particionáltam a régit. Mekkora legyen az ext rajta? ext2 vagy 3 legyen? Milyen programmal érdemes particionálni?
-
schellj
tag
válasz
Dexter68 #20120 üzenetére
Nekem ilyen gondjaim nincsenek. Gmail frissült, ma reggel az I.A. Type is ( bekerült a magyar szótár végre).
Témát én a témaválasztóból szoktam letölteni. Külsőt még nem próbáltam. Viszont régebbi MIUI romnál volt ilyen gondom ott be kellett másolnom a megfelelő mappába, hogy a témaválasztóból is elérhető legyen és onnan gond nélkül alkalmazta.Ja hivás elutasítás ( én is először néztem mint a szalonna) Bejön a hívás, és meghúzod felfelé az újjad, ezután alulról felcsúszik ez az opció.
-
Agyzuzo
addikt
Sziasztok! Tényleg nagyon baba ez a ROM, viszont nekem a Gmail app-ot nem engedi frissíteni (invalid packet description vagy mifene), erre van valami workaround?
-
vizslakutya
senior tag
Na kérem ,megvolt egy délután 5 hívással,az akksi szinte meg sem mozdult,a wifi valamiért nem kapcsol rá a lakásban levő routerre,a rádió az totál gagyi,nem lehet kicserélni az effemre?
Ha hívást kapok ,akkor nem jön be az elutasító gomb.
Más nincs, nagyon jól dolgozik,TETSZIK -
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20114 üzenetére
monnyuk nekem ma volt vagy öt rejtélyes restartom... aminek nemannyira örülök. Ebből az egyik olyan volt, hogy mire betöltött a launcher, már indult is újra.
Juteszembe: töltöttem le témafájlokat (mtz formátum), felmásoltam az sd-re, majd próbáltam importálni, de semmi nem történt... van valami trükk?
-
schellj
tag
Oké. Ha mindenkinek rendben működik, akkor keresek másik romot............( csak vicc volt)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20110 üzenetére
Magyarok lettünk
Azt el kell ismerni szédületesen jól dolgozik (idáig) -
schellj
tag
válasz
Dexter68 #20105 üzenetére
Nálam ilyen hiba nem volt. Néha a launcher leáll témaváltáskor, de 2mp és ujraindul. A dolby kapcsolható, a hangszoró és a headset között. És kivételesen gyönyörűen szól dolby-val. Eddig mindegyik rom recsegett vele.
Böngésző is rohadt gyors. Én maradok ennél egy darabig. Mivel még nincs kész ezért elnézem neki a leállást.
Egyébbként, pöc-röcc megy minden. Felajánlotta, hogy töltsem le a blade buddy progit, ami a teljesítmény tuningolja még feljebb. Hibátlanul teszi a dolgát.Ja amit kérdeztél, hogy mi. Valami patch, de nem tudom, hogy mi. Lehet ez kijavítja a leállásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest