- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21099 üzenetére
Ja... nézegettem, de ahogy elnézem, tele van mindenféle felesleges szirszarral és nagyon utálom, amikor a beállításoknál háttérkép van, mert a képeken is látszik, hogy teljesen bezavar az olvashatóságba.
Inkább megvárom Tirimosqui ((galaxy s3 mini)) mod 2.3.7 puro muy personalizado** romját. Már harmadik napja az van odaírva, hogy linkek lesznek majd reggel(és elgondolkodtam azon, hogy le kéne teszteljem a nagy klasszikus IA III-at a Fly on mod-dal)
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom Skate ZenceFil V1.0
-
Pogika
aktív tag
válasz
angelius #21094 üzenetére
nálam a legújabb nighty verzió van fent és eddig nem volt vele bajom a bt-n kívül,
turkáltam kicsit a rendszerfile-k között és feltűnt nekem hogy több mappa 1970.01.01. dátummal van fent,és ezekben is van BT mappa külön fájlokkal. Asszem 2 fájlt ezek közül szerkesztővel nem bírtam megnyitni, hibát írt ki. Amelyik mappa meg a rom-al települt azon a telepítés dátuma volt.
Szerintetek a TPT során települhetnek fel mondjuk alap modulok, pl BT, wifi, szenzorok összetevői, amelyek a rom-ban lévőkkel együtt működtetik a telefon egyes részeit?
Mert ha igen akkor a TPT lehet egyes bajokra a megoldás is, mivel az a telefonról letakarít ugye mindent, mert lehet rom csere alatt megsérülhetnek ezek a fájlok és ezért nem működnek egyes modulok.
Adamis, lehet így szált el a proximity szenzorod is. -
angelius
aktív tag
Nem vagyunk barátok a Jenkins 4.2.2 es rommal sokszor fagy meg nálam és elég jól is merül a Slim Bean is fagyogatott de az nem merült ennyire. Azt hiszem megválunk egymsától
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #21087 üzenetére
Én már eleve azt nem értem, hogy ha van egy rom, amit csinált és tudott magyarul, akkor a frissítésnél miért kellett kivegye? Mondjuk az is igaz, hogy megpróbáltam a jBART-tal a magyarítást, de valahogy nálam nem volt egy sikersztori... (persze biztos nálam vannak a hiányosságok)
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21084 üzenetére
Nem lehet telefonálni addig még az engedélyt meg nem adjuk rá.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom Port optimus nexus-zte kíváncsi leszek ha fel lesz töltve
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21080 üzenetére
Lehet fel kellene raknod a Tiny Call confirmet ebben belehet állítani pin kódot is és azzal kezdeményezni hívást.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21079 üzenetére
Módosítom a véleményem,most ,hogy vissza zongoráztam az időpontokat,nem az eXperience volt fent abban az időben,hanem az IOS7 ! Így viszont nem lehet az Ex Dialer a bűnös,mert ehhez a ROMhoz nem használtam.
(08.16.-a volt a kérdéses nap,de akkor még nem volt meg Fagyi mester ROMja.) -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21078 üzenetére
Én az Exdialert használom sztem már egy éve és ilyet még nem tapasztaltam.
-
vizslakutya
senior tag
Nos, arra a gyanúmra,hogy a CyanMobile eXperience ROM a hátam mögött hívogat+sms-t küldözget megjött a bizonyíték. Volt a múlthavi számlámban pár gyanús tétel,kértem egy részletest és olyan időpontokban,amikor fizikailag sem tudtam volna telefonálni (vezettem + reggel hat órakor indult a hívás !),felhívta kollégámat,a legtöbb, amit egyszerre benyomott az 40 perc volt. De ,és itt jön a csavar,a kollégám meg nem emlékszik,hogy felvette volna és hallgatta volna a nagy semmit 40 percen át! Ráadásul a kettőnk közti egyezmény szerint én csak csörrentem,ő hív vissza,mert neki céges flottája van.
Szóval óvatosan ezekkel a romokkal emberek,nem feltételezem,hogy szándékos ez (mert a fejlesztőnek szvsz ebből nincs semmi érdeke),de belekerülhetnek ártalmas kártevők is.Ha azt veszitek észre,hogy olyan hívást produkált ,amit nem ti kezdeményeztetek,azonnal le vele a telefonról !
Bocsi,ha egy picit OFF volt.Visszagondolva,abban az időben a gyári tárcsázó helyett az Ex Dialer volt beüzemelve !
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21076 üzenetére
Nincs benne magyar és a jBart-tal magyarítva sem tökéletes. Valamit állíthatott a felbontáson is, mert a beépített JB+ óra is hibásan, hangyabetűkkel jeleníti meg a dátumot, a Holo Launcher (szintén beépítve sajna) meg nem jeleníti meg a folder-ikonok neveit, sőt az ikonok alját is levágja. Cserébe irgalmatlan sebességet produkál, kifejezetten idegesen reagál minden érintésre... Ez már majdnem az a rom volt, amire vágytam (2.7-es, gyors, sallangmentes), de szépen visszatettem a MIUI-t.
Ez is egy fura élmény, hogy ugyanazt a cwm mentést többször visszatéve más-más működést produkál. Van, hogy mindenféle hibaüzenetet produkál, van, hogy belassul... most meg épp gyors, mint a fene és minden működik stabilan.
-
Adamis
őstag
Őszintén: szerintetek olyan van, hogy egy ROM kiüti a proximity sensor-t? Mert nekem nem működik!Egy hónapos csereteló. És még porosodik is, a másik meg kibírt másfél évet csak villanóhibával.
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21071 üzenetére
nekem is bejön a jelenlegi, csak a BT ne idegesítene fel, egy irányba már működik, nekem lehet küldeni rajta keresztül , de én nem tudok küldeni semmit, na meg kényszerített leállítással megy a kikapcsolása is
Erre nem tud valaki valamilyen megoldást? -
Dexter68
addikt
*sszameghogynemtudmagyarul
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21067 üzenetére
Nekem bedobja, bár vagyok ott regizve is, de nem léptet be automatán, tehát látnia kéne másnak is.Párdon elnéztem, letöltö link tényleg nincs....
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21063 üzenetére
Örülök hogy tudtam segíteni. Tiri mester megint alkotott: jellydroid cm7
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21062 üzenetére
Köszi Mester !
Ráadásul meglett a vissza gomb,hosszan nyomás beállító is.
Egész jó ez,kezdünk összeszokni.
(a stabil miért nem akar a telefonomon dolgozni,az egy örök titok)Közben fagyinál felnyomtak egy beállító videót a "tudatlanoknak" .
customization overload -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21061 üzenetére
Beállítások telefonról build számot meg kell nyomni vagy 4szer és előjön egy plusz menü ott lehet húzni a procit.
-
vizslakutya
senior tag
Egész jól összeállt a végére,sőt ezzel meglett az Időképem is.
Amit nem találok benne az a teljesítmény beállítások vagy itt nincs szükség vagy nem lehet húzni egy picit a procin?
A Kékfog nálam is megy rendesen (a laptoppal összekapcsolt,mással még nem próbáltam) -
Pogika
aktív tag
válasz
angelius #21050 üzenetére
Feltettem a szokásos cuccokkal gapps, int2ext + Pure Performance
gyors mint az egyel korábbi verzió, ram-ot kevesebbet használ, legalábbis a telefon feladatkezelője szerint több mint 200 mega ram szabad, viszont a bluetoth továbbra sem üzemel, és a teló jobban (gyorsabban) melegszik picivel, az aksi wifivel való netezés során 36 fokos volt stabilan, video recorder, fényképező működik.
Érintésre jól reagál, nincs benne dsp managger, de jól szól a telefon hangszórója, nagyjából ennyi amit ilyen rövid idő alatt meg bírtam nézni benne. -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21055 üzenetére
Érdekes mert nálam az van fent. És nálam szuperül megy.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21053 üzenetére
Itt van a stabil 4.2.2. Fagyi romjára én is kíváncsi leszek.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21051 üzenetére
Én pont ezért nem telepítettem a nightly verziót nálam a stabil van fent.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21048 üzenetére
Van egy újabb Jenkins 4.2.2
-
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21048 üzenetére
Nekem egyszer hasonló gondom volt egy rommal. Abban a dpi felbontást lehetett állítani. Ha nem a megfelelőt állítottam be akkor reklamált a play
-
vizslakutya
senior tag
Nekem meg az Időkép lett nem kompatibilis .
Eddig minden ROMomban fel volt rakva,minden gond nélkül,most + nem engedi letölteni a Play?!
Van rá megoldás? Mit jelez ez a ROM,hogy nem engedi a telepítést ?
(ezt szeretem,ezt szoktam meg ) -
vizslakutya
senior tag
válasz
IcePrincess #21045 üzenetére
Szia!
Az első hozzászólást tanulmányoztad már? -
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok. Új romot szeretnénk feltenni a telefonra. Tudnátok ajánlani egy megbízható, stabilat? Illetve a műveletről kellene egy áttekinthető leírás
smart flash tool-al meg lehet csinálni? -
angelius
aktív tag
Nekem is volt ilyen ez azért van legalábbis nálam hogy volt feltelepítve a Next Launcher és mikor töröltem hagyott hátra egy kis file-t. Nekem az sd exten volt total commanderben megkerestem az sd-ext könyvtárat és aminek a neve Next launcher töröltem ezután feltudtam rakni.
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan hogy a next launchert nem lehet telepíteni? Állandóan "nincs elég hely" hibaüzenet jön. A teló TPT-zve van. 230 system és 2 cache. Az alkalmazásoknál 102MB foglalt, 105MB szabad. A titanium szerint: rendszer rom 241 ebből 101 szabad, belső 217/108, sd kártya (a2sd) 495/447
Mi a bánat hiánya van. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21041 üzenetére
Ez van nekem is,még anno a Te útmutatásod alapján csináltam meg.
Visszaraktam a 4.2-t,de legalább sikerült belehegesztenem a DSP managert + az egész Gapps-ot,így ez legalább nekem tetszően van belőve.(+ Fly on Mod+ int2ext)
Jó a proxi,nem jött elő az a jelenség,(beállításokban is ott van),a képernyő sem oldott fel azóta.
Talán az érintőképernyő egy kicsit "lustább",a 4.3-asban nagyon érzékeny volt. -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21040 üzenetére
Nem tudom, milyen kiosztással próbálod, de nekem a tpt a következők szerint alakult: 230 MB system és 2 MB cache. A Gapps a következő volt: 4.2.-stripped-multi-dpi-2013.03.29 Minden hiba nélkül ment. Csak kicsit belassult, úgyhogy most cseréltem CM10-re (nem röhög...
)
Amúgy ment már a proxi-kalibráció? Benne van már a beállítások között?
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21036 üzenetére
én a Htcmania fórumáról szedtem le, azt a 2 lépcsős telepítőset, először ezt kell telepíteni a rom és az int2ext után: [link]
majd rendszert elindítani, és miután felált kikapcsolni, és feltenni ezt a reco-ban még :[link]
persze ha a feljebb lévő gaps tökéletes, akkor az jobb, mert ez így picivel macerásabb -
molnartom
aktív tag
válasz
vizslakutya #21035 üzenetére
Ezzel nekem jó a 4.3 ROM
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21036 üzenetére
Én nekem sem volt gapps pedig kipróbáltam hozzá két fajtát. Szerintem lehet hogy TPTZni kell mert maga a 4.3 as rendszer 200 mega és szerintem emiatt nem telepíti fel a gappsot. Nekem sem volt hiba üzenet. De Adamis biztos tudja a választ mert neki volt gapps.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21035 üzenetére
Kipróbáltam ezzel is,de semmi változás,felmegy rendesen hibaüzenet nélkül,de nincs Google szolgáltatás semmi.
Ötlet? -
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
IA3-nál próbálom a billentyű rezgést bekapcsolni. Bent vannak a pipák de csak nem rezeg a gépelésnél. Volt valakinél ilyen hiba? -
DessertFox
aktív tag
-
angelius
aktív tag
Itt az újabb 4.3
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21020 üzenetére
Lényeg: kért egy logcat fájlt, ami valószínűleg feleslegessé vált, hogy eltűnt a hiba. Magyarról annyit írt, hogy foltozza erősen!
A hangról pedig annyit, hogy a DSP helyett egy másik technológiát épített be, ami szerinte a legjobb! (ViPER4Android FX) - lássuk, halljuk!
-
Pogika
aktív tag
válasz
vizslakutya #21025 üzenetére
A rootbox romban van
-
Adamis
őstag
válasz
Pogika #21026 üzenetére
Tudod, én meg szeretem, mikor szépen animált minden. Főleg a Project Butter tetszik nagyon, JB-n már valami álom!
Én már antutu-ra nem megyek, filmezni sem filmezek, csak zenét hallgatok. Nekem már csak az alap dolgok tartoznak a felhasználói élményhez. És ezeket gyönyörűen kiszolgálja. Animációktól mentesen meg olyan "szögletes" az Android...
-
Pogika
aktív tag
Adamis, fel sem tünt az animáció hiány, mert sosem használtam
áligattam picit, és 3000 fölé nyomtam az antutu pontszámot, még egy rom sem produkált nálam ilyet
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21023 üzenetére
Miért nem szedtél ki egyet valamelyik JB rom-ból. Az tuti együttműködik és csak telepíteni kellett volna...
-
Dexter68
addikt
Húha... elrontottam a spanyolokat... magyarul írnak
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21019 üzenetére
Megpróbálok egy JB-ből kiszedni egy appot,jó a hang ,de én sokat hallgatok fülesen Tuneln rádiót,azon meg nincs hangszínszabályzás és így nekem elég fapados a hang.(szeretem ha szelíden hullámzik a basszus
)
Látom jeleztél Fagyi mesternek (köszi
) ,de a válaszát nem tudom értelmezni(guuugli fordító),esetleg leírnád ,
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21018 üzenetére
Ha ebben nem találsz, nem véletlen. Tök csupasz szegényke, de hidd el, ez így jó! Így is nagyon jó hangja van! De ha nagyon kell, valamelyik JB romól kiszedve az apk telepíthető!
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21012 üzenetére
Azóta nem ébredt fel a zsebemben,a hívások is rendben működnek.
Ami nekem nagyon hiányzik az egy DSP Manager ,csodálom,hogy nem raktak bele,hiszen legtöbb Romban alapból van.
A Play-en sem találok,ha kiszedek egy ilyen appot egy másik Romból,azt fel lehet rakni simán vagy trükkje van?
(vagy esetleg valaki tudna linkelni egyet ? ) -
Pikaa
aktív tag
válasz
vizslakutya #20978 üzenetére
Egyik sincs rendszer appként beállítva..
-
szopi
csendes tag
Sziasztok szeretnék veletek megosztani egy jó alkalmazást amit Galaxy S ll -re csináltak, de Skare-re is fellehet tenni....ITT a link ahonnan lelehet tölteni, nekem tökéletesen müxik
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21014 üzenetére
Nálam az 5.2 nem vált be... sajnos tényleg úgy van, ahogy talán Vizslakutya írta, hogy nem lehet (vagy nem jöttem rá, hogy hogyan) egyéni hangokat állítani. Sőt a kedvenc ébresztő appomhoz meg egyáltalán semmilyet. Szépen visszahúztam a "reparada" verziót cwm-ből, majd csinálok egy reinstallt valamikor.
-
angelius
aktív tag
-
grotib
tag
Hát, eljött az idő, megváltam szeretett Skate-mtől. Betöltötte a második életévét, s bár mindene jól működött, eladtam. Most még nyugodt szívvel adtam oda és még viszonylag jól szálltam ki belőle. Az utód egy aTab5 lett. Bár én nem voltam valami aktív a forumban, nagyon sok hasznos tudnivalót olvastam, s ha valami problémám volt, mindig segített valaki, ezuttal is köszönöm nekik. További eredményes forumozást kívánok!
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21005 üzenetére
Proxi update zip nem kell, elég, ha lefuttatod a proxi kalibrációt, amit már megtettél. Szóval innentől nem lesz baj!
Hogy mitől ébredt fel, az passz, nem nyomtad meg a feloldó gombot véletlenül? Azóta is volt ilyen?
-
Dexter68
addikt
Na, itt egy új rom...
SKATE-MINIROM-portada del zte blade -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20998 üzenetére
Nos a végén ez került fel.(utólag is köszönet
)
Ma egész nap barátkoztunk,idáig jók a benyomások,nálam mennek a filmek rendesen (youtube is ).
Amexet raktam hozzá ,ahogy ajánlottad,belehegesztettem az Int2ext+ -t is,be is állt vele rendesen (a + jelen van a hangsúly,a simával el sem indult ! ).
A TPT az már megvan rég + a recovery is ,az nem volt gond.
Két jelenség jött elő ami egy kicsit bosszantott:
1.Beszélgetés közben beindult a fülemtől egy csomó alkalmazás,csináltam egy új proxi beállítást,azóta nem jött elő ez a gond (lehet,hogy át kell ezen is futtatni azt a proxi-update zipet ?
2.Lezártam annak rendje-módja szerint a képernyőt,zsebre raktam,kb félóra múlva elővettem és azt láttam,hogy képernyő kinyitva és a létező összes alkalmazás beindítva!! Ez mitől lehet?? -
Pogika
aktív tag
válasz
Dexter68 #20999 üzenetére
Nem megy nektek? Érdekes, rengeteg filmet nézek rajta mxplayer lejátszóval, és egyedül az mkv típusú filmfájloknál szaggat, divixben tolom rá az sd-re is. A flash videók is futnak szépen, valamint a yourtube is lejátszik mindent rendesen. Nekem a bluetoth nem műkszik egyetlen jelly rom-ban sem. Én a gyakorlatilag
azért nem váltok vissza gb-re mert a jelly romokban a netem wifivel villámgyors, a beépített böngészővel is.
A gb romokban csak döcögött. -
Dexter68
addikt
Ebben a nagy nyelvészkedésben egész érdekes élményben volt részem. Csináltam egy CWM backupot, mert csak tesztelni akartam a MIUI 5.2 magyarított változatát, mert annyi időm most nincs, hogy belakjam, beállítgassam (meg egyébként sem haszontalan romcsere előtt).
Na nemzeti MIUI fel, eleve magyarul indul, örülök, recoverybe vissza, restore. System reboot... és jön a meglepetés: Olaszul áll fel a régi rommeg persze ezer hibajelzéssel.
Nem nagyon értettem, hogy ezt most így hogy... még jó, hogy volt egy két nappal ezelőtti mentésem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest