- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adamis....
Windows 7 alatt sehogysem tudom telepiteni az Android drivert.
Probáltam mindenhogy nincs valami ötleted? -
Sziasztok:valaki tudna linkeket a roothoz vagy a cwm hez mer már semelyik nem él
-
válasz
skate killer #20514 üzenetére
4.2.2 az nem ics
Rakd ujra a romot.. -
Nem tudjátok mostanában frissült valamelyik 4.0 feletti verzio??
-
Nálam most az ice armor 3 van fent és nem tudom hogy miért de a holo launcher nagyon akad rajta..föleg az alkalmazásfiok...Nem tudja valaki hogy mitől ban ez????
-
Valaki probálta ezt??
http://www.modaco.com/topic/362500-romgb-port-androium-rom-based-on-android-235/
-
-
A h3 m.s. nél lehet valami olyan akkumlátor ikont tenni ami nem százalékos hanem csak egy ikon van ott??
-
De csak én vettem észre hogy sajnos a 2.3 as romoknál nnagyon hamar merül az akksi:/??
-
Az ice armor 3 nál volt valakinek olyan hogy hivás inditásánál vagy fogadásakor kikapcsol a képernyö?Csak akksi kivétellel tudtam visszahozni...
-
Az uj paranoid 2.81 nálatok nem fagy?
-
Valaki mondja.már meg hogy a h3 m. s. nél miért több minnt 350mb szabad hely van.???
-
A h3 mach speednel lehet masik keyboardot hasznalni?
Mert playrol leszedtem de csak a gyarit hozza be... -
Az hogy lehet hogy a a tàrhelyem 370 mb amikor eddig max 100 volt a többi romnàl?most a h3 mach speed van fenn.
-
Köszi majd meglátjuk...Azt tudja valaki hogy a paranoid jelly legfrisebb rom jában hol lehet letiltani a háttèradatokat??
-
Hali.Megtudnátok mondano melyik a legstabilabb ès leggyorsabb fözőtt rom skate re??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest