- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22742 üzenetére
Sajnos ez a kombináció nálam nem megy!
De most vettem észre, hogy a hangerő gomb csak a halkítás (-) működik rajta. Hangosítás (+) része nem reagál.
Keeperv85 fórum társunk korábban már gyanította valami ott nem jó. Még is, neki lett igaza.
Dél tájban csörgött a mobilom, de halkan fel akartam erősíteni a hangerő gombbal de nem tudtam csak halkítani tudtam.
Jobban meg néztem és valóban nem érzékeli a + irányt a gomb.
TPT, után biztosan ezért nem reagált a VOL (+) + Menü (középső) + Power gomb.
-
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22740 üzenetére
Nekem még a recovery 4.0.1.4 van fent, ezért nem tudok azzal a kombinációval belépni a recoverybe.
Csak, hang le + power!
Az általad javasoltat, ha fel rakom a SD kártya gyökerébe a régi recoveryből tudom telepíteni és hogyan?Egy kérdés:
A recovery 4.0.1.4 alól nem lehet valahogyan TPT befejezni mert ott vannak a TPT által felrakott fájltok. -
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22730 üzenetére
Rendben.
Köszi a felvilágosítást.
Az új recoveryt melyet letöltöttem, egy az egyben tömörítve zip formában rakjam az SD kártya gyökerébe?Ezután:
install zip from sd card - choose to install cmw_6.0.5.3_zte Skate.zipÍgy jó lesz?
Pár kérdés:
TPT Helper, amit majd letöltök a Google Playról a Skatera, tud magyarul?
Mit javasolsz a particio méretnek, ezen kívül milyen adatokat kell még megadnom?
Melyik ROMokat javaslod, hogy feltegyem?Előre is köszönöm a válaszod.
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #22587 üzenetére
Most nézem, hogy a PAC-Man-t használod. Milyen?
Keresem, azt a stabil romot, amelyiket fel tudnám tenni, hogy a feleségem használhassa. Most a PA 4.6-os van fent, de abban nincsenek még részletes beállítási lehetőségek. Amúgy stabil, csak azt nem értem, hogy hogyan lehet PA?
Amúgy tetszik, hogy 2 és fél nap után 70 %-on áll az akksi!
Jó, mondjuk minimális használattal.
Szóval néztem, hogy van CM11, erre épülő PA és PAC-Man. CM és PA már volt fent...
Más: azt nem tudja valaki, hogy Jenkins-ék hogy állnak?
-
kristof_
tag
válasz
angelius #22503 üzenetére
Igaz leginkább csak passzív olvasója voltam a fórumnak, de hihetetlen mennyiségű segítséget kaptam itt és hála nektek sikerült ebből a kis tudású telefonból szerintem a lehető legtöbbet kihozni. Ezért hatalmas hála nektek.
Ma viszont végre sikerült beszereznem újabb szerelmemet egy THL T11-et. Egyszerűen fenomenális telefon, máris imádom.
Szóval búcsúzom. -
pacocsa
csendes tag
válasz
angelius #22444 üzenetére
Köszi de egy kicsit belefáradtam a sikertelenségbe!
A fura az ha szinkronizál és másol is akkor az ext-en bitre ugyan annyi a foglalt és a szabad hely mint a belsőn!!!! Mikor használja az ext-et akkor viszont minden leáll és nem tudom megnézni ,hogy mi is van rajt!
Közben felraktam az Általad magyarított MIUI-t ott a rendszer egy klasszissal lassabb még proci húzással is mint ennél viszont kezeli az ext-t de ötletszerűen. Kikapcs után nem találja. Mikor a fiam úgy dönt,hogy folytassam akkor megint nekiugrok! Köszönöm mindenki türelmét és segítségét! -
pacocsa
csendes tag
válasz
angelius #22438 üzenetére
Szia!
Már nem a gyári a TPT a leírás alapján megnöveltem 230-ra.
Kérlek írd le ,hogyan helyezed át az alkalmazásokat belsőről az ext-re?A Totalcommander egy-egy üres mappát lát dalvik-cache és lost+found. Tehát automatán semmit nem helyez ide!
Nitroglassal azonnal fagy tehát ehhez a ROM-hoz nem használható. Az általad linkelt INT2Ext telepítés után nem látható/nem találom/.A Link2sd-n az alkalmazások alatt van egy olyan opció,hogy alkalmazás linkelése erre kattintva hibaüzenettel megáll. Beállításokban mit kell beállítani esetleg itt rontok el valamit. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22429 üzenetére
Annyit még hozzá tennék, hogy felhasználófüggő is a dolog. Sokan maximálisan elégedettek a 4 fölötti romokkal, az én gyerekem is teljesen boldog a fagyi-féle kitkattel, én meg szépen visszatértem a 2.7-esekhez, mert volt egy csomó ÉNspecifikus dolog, ami a CM7 alatt jobban működik (kivéve a keep, mert az hiányzik). Van a MIUI v5 reparada, ami stabil és jól működik, Angelius kolléga is magyarított egy MIUI special edition-t, ha visszakeresel, megtalálod (ezeknél figyelj a TPT-re, a fenti htcmania-linken megtalálod őket, a tpt meg Adamis cikke végén). A MIUI romok nagyon jól néznek ki. Jó és gyors még a MachSpeed, a SkateV2, illetve a „klasszikus” Appelme-Kelzsoca féle Icearmor 3 is. Én jelenleg az utóbbit használom, némileg felturbózva (Adrenalin engine + Nitroglass + Kernel-csere + cache átirányítás az SD-re, ahogy Angeliustól tanultam), egyelőre stabil és gyors.
A tárhely növelése vagy Link2SD-vel Nitroglassal vagy Int2EXT-tel működik (időnként valamelyik „gyárilag” be van építve némelyik rom-ba, erre is figyelni kell), ehhez létre kell hozni egy EXT partíciót az SD kártyán. Én 1 gigát különítettem el, eddig mindenre elégnek bizonyult.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22424 üzenetére
Igazán jó, ami van (bár gőzöm nincs már pontosan, hogy melikaz), csak volt már, hogy kerestem és akkor nem találtam sehol. (Egyébként mivel tudom megnézni, hogy milyen tpt van éppen?)
—
Tegnap feltettem az IA3-at, adtam neki adrenalin engine-t, meg nitroglasst. Minden ment, mint az állat, de a callrecorder csak nem volt hajlandó elindulni (ugye a kernel kétirányú kommunikációs felvételére van szükségünk). Illetve néma mp3-ak jöttek létre.
Akkor jutott eszembe, hogy volt C3CO-nak az IA3-nál újabb kernele, az úgynevezett „S series kernel for »all« custom ROMs”, amit egy életem egy halálom alapon megetettem vele és most úgy néz ki, hogy meg is ette.
-
-
Zednel
csendes tag
válasz
angelius #22404 üzenetére
A délután folyamán sikerült megcsinálnom ezzel a megoldással és működik! Ezer köszönet érte
#22405 Keeperv85: Lehet tényleg nem jó ötlet, de mivan ha nem jön már támogatás ehhez az érintőképernyőhöz? Akkor meg ugyanoda lyukadok ki, és úgyis a mostani megoldással kellene megcsinálnom.
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22365 üzenetére
Hmmmm.... lehúztam innen a nullahámast, de nem megy fel a telóra. Aszongya, hogy installation aborted, Can't open zip (bad). MD5 Sum stimmel. De akkor mi nem?
-
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22361 üzenetére
Ez a csudálatos ICS téma totál megborította a telefont. FC, restart hegyek... ma volt egy olyan újraindulásom, hogy azt írta ki alul, hogy "biztonsági üzemmód" és a holo launcher helyett a saját miui-launchere jött be. Mindezt úgy, hogy már rég visszaállítottam a saját témám.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22338 üzenetére
Témáim nekem is vannak hálistennek, meg nem is nagyon használtam már, mert nem frissült az utóbbi pár évben, csak az zavart, hogy már nem is lehet elérni.
Most nekem azt csinálja, hogy feldob egy ablakot, miszerint az android.play leállt, de ettől függetlenül minden működik, frissül, meg ilyesmik...
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22328 üzenetére
Ez a speedy-mokee?
-
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22317 üzenetére
Esetleg így: miui_v5_final_reparada
Nálam Ffox alatt tökéletes.
(ha ez sem jó, bedobom dropboxba)
Néha szól valami cache-betelt akármi miatt, néha meg elmúlik. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22313 üzenetére
Tessék: miui_v5_final_reparada
Fontos, hogy ebben Nitroglass van, ami az ext-partíciót is kezeli.
Elsőre a Play áruház nem hajlandó telepíteni, csak restart után. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22304 üzenetére
Nálam vannak romok, amiknél nem is tölt 100%-ra még akkor sem, ha este 11-kor 75%-osan teszem fel és reggelig rajta van. Ugyanezek a romok ugyanúgy viselkednek az új telóval is.
Vannak romok, amik viszont másfél óra alatt fullosra töltik. Fene tudja, hogy mitől van ez... -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22300 üzenetére
Na, ezzel az átfőzött MIUI Speciállal nem jártam nagyon jól. Magyarítottam egyet én is magamnak, próbáltam a Tied is, sok különbség nincsen, viszont nálam nagyon merül, cserébe lassan tölt. Van ugyan működő FM rádió, de nem megy az SMS (mms.apk). Mindkettőnél ugyanúgy.
Úgyhogy eddig nekem a „reparada” a legjobb ebből az eresztésből, csak az nem hozzáférhető már a htc-mánián, csak nálam -
bgyg1
aktív tag
válasz
angelius #22214 üzenetére
Szia!
Azzal a Gapps-l nem megy a rom, összeomlik állandóan.
Esetleg valaki egy jól működő ROM-t tudna linkelni?
Megköszönném. A lányomnak kell s mint minden tini (facebook, fc messenger, viber) ezeket használja s teljesen lelassul a készülék, oly annyira,hogy még a hívást sem tudta fogadni, sőt ilyenkor be is fagyot.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged