- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
A 4 es feletti miui romokat teszteltem. A 4.0.4 es Tiri féle romnál egy hibát vettem észre hogy a névjegyzékbe képet akartam rakni akkor leállt más hibát nem tapasztaltam de én szeretem ha tudok rendelni képet a kapcsolathoz. A Miui jb és a Tiri 4.1.2 es romjába sikerült belerakni a magyar nyelvet. Örültem neki nagyon de örömöm hamar alább hagyott az Usb adatátvitel nem megy ami nem lenne olyan vészes mert recoveryböl lehetett volna használni, de még egy másik hiba is volt benne nem lehetett törölni appot mert a beállítás leállt. Ezután kézbe vettem a Miui speciális változatát bele varázsoltam a magyar nyelvet és a cache-t sikerült átirányítani az sdre. Most ezt használom eddig nem ütköztem fc-be és nem volt hirtelen újra indulás sem.
Sokáig a Jenkins 4.2.2 es romját használtam de nem rég hirtelen fagyások voltak ami miatt úgy döntöttem hogy rom csere lesz. -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21598 üzenetére
Óvatos vagyok vele,az előbbi frissítést is felraktam,nem vált be.
(lassú volt,akadozott,megtorpant,pár kártyajáték befagyott,)
A Htcmania oldalon meg úgy vettem észre,aki bírálni mer,azt kapásból leanyázzák(direkt beregeltem hozzájuk),másutt meg nem tudom,hogy hol lehet tárgyilagosan leírni a gondot Jenkins mesternek?
Megvárjuk a stable verziót.
(az alap 4.3 az nagyon szépen muzsikál)
De még mindig jobb a helyzet,mint a ZTE V967S topicban,ott csak napok óta a bajokat ill gondokat olvasom,nálunk két év alatt nem volt annyi probléma,mint itt két hét alatt! Valahol örülök is,hogy nekem már nem jutott belőle.
-
angelius
aktív tag
Jenkins mester megint feltöltött egy újabb frissitést a 4.3-as romnak.
-
callvote
senior tag
x
-
Melack
veterán
válasz
Dexter68 #21592 üzenetére
Attól függ, mi a gondja. Itt pH!-n van fagyalló kolléga, őt érdemes megkeresni.
-
Dexter68
addikt
Budapesten hova érdemes vinni a telót szervizbe? Van valami tapasztalat?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21581 üzenetére
Na eddig bírtam a frissített 4.3-ast,ment vissza az alap,akadozott,gondolkozott.
-
kiseper
tag
Na a "stabil" cm7 random rebootolgat szóval valami stabilabbat tudtok?
-
Melack
veterán
Stock gyári Android 2.3.5 alatt roottal mennyi helyet lehet maximum felszabadítani?
-
Melack
veterán
Kérdés: a gyári billentyűzetben hogy lehet saját szavakat hozzáadni? Párom azt szeretné használni. Galaxy Mini alatt ment gond nélkül neki ez a funkció, de itt nem akar összejönni. Telefonbillentyűzet szerűen van elrendezve neki a billentyűzet, ha ez ad plusz támpontot. Előre is köszönöm!
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21584 üzenetére
Ööö... sztem Kitchenben lehet főzni hozzá.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
H3 1.0.2 Holo romnál lehet változtatni az értesítő sávban hogy az akku százalékban mutassa a merülést?
Esetleg a kék színt lehet változtatni,mert én nem találtam a beállításban.
Köszi. -
selender96
tag
sziasztok melyik a legujjab rom ehhez a csoda kütyühöz ? most valami amerikai rom van rajta de szerintem gyenge
ha lehet egy linket is kérhetnék ?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21579 üzenetére
Próbáltam több féle képpen de csak a 4.3 gappsal nem állt le a varázsló. Kipróbáltam nyomkodtam egy kicsit majd ment vissza a 4.2.2 es rom.
-
angelius
aktív tag
Ma reggel találtam egy Miui 4.1.2 es romot amibe alapból van magyar nyelv.
-
Adamis
őstag
válasz
TOLEDOO #21572 üzenetére
Csinálj egy CWM-mentést, aztán format system, format cache és format boot után rakd fel a ROM-ot. Ha szerencséd van, akkor menni fog a telepített programokkal tovább (ugyanis a data partíció megmaradt), ha nincs, akkor mentésből mehet vissza a régi rendszer. Ha sd-ext is van, és mondjuk L2SD-t használsz, akkor csak egy csatoló fájl újraírása kell és ismét működik az, amit először nem látnál. Ha egyéb script van - na ahhoz nem értek...
Másik lehetőség, ha Titanium Backup-pal lemented a progikat beállításokkal együtt és a friss rendszerre visszateszed.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Jelenleg H3 Blues 2.2 rom van fent.
Ha felteszem az új H3 1.0.2 romot van rá lehetőség hogy átvigyem a Blues-ről a beállításokat,progikat???
Ne kelljen megint feltelepíteni a sok progikat.
Ha hülyeséget kérdeztem,bocs .
Köszi. -
jtzk
tag
Sziasztok. Miért csinálja azt a telefon, hogy, ha feldugom USB-re, és a fényképeket akarnám átmásolni a gépre, eltűnnek az SD-ről a legutóbb készített képek. Garanciában most volt cserélve, de előtte is csinálta. Most skate v2 van rajta, előtte meg Speed2 (vagy mi) volt fent, de minden esetben előfordult többször is.
Bocsi ha már 100x volt kérdezve, nincs kedvem mindent elolvasni. Köszönöm előre is a válaszotokat. -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21569 üzenetére
Annyira nem figyeltem de valamit kiírt utána meg települt a rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21566 üzenetére
Nem, nem ír egyáltalán. Egyedül csak hálozati kódot kér de azt át lehet ugrani.
-
kiseper
tag
válasz
vizslakutya #21564 üzenetére
persze, a stabli zip nem ment fel most nightly van
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21562 üzenetére
Most telepítettem fel a kollégám Skatejére és azon is szuperül megy nem tudom mi lehet a baj nálad.
-
kiseper
tag
cm7 telepítésénél bad hibával nem telepít, mi lehet a para?
-
Melack
veterán
Most kb mennyi lehet egy használt Skate ára? Használt, T függő (ez az, aminek nem szól a hangszórója).
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21559 üzenetére
Nekem simán települt nem volt gondom vele.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21557 üzenetére
A system mappa Etc Init d. 04 nitroglass_v2 így keresd
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21555 üzenetére
A nitroglass a ludas én kivettem belőle és elindult.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21554 üzenetére
Levesz,kipucol,újra telepít és megint csak a feliratig jutok.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21549 üzenetére
Én most kezelés alá vettem Tiri Miui 4.0.4 es romját beállitottam mindent szuperül megy és minden jó rajta kivéve a vakú de azt eddig sem használtam. És rengeteg téma van hozzá.
-
angelius
aktív tag
Jenkins mester újabb 4.3-as romja letölthető.
-
kiseper
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem kérésem lenne hogy mondjatok nekem egy stabil romot skate-re, faternak kéne valami -
Adamis
őstag
Hosszú, fájdalmas kínlódás után kiderült számomra, hogy nekem C3C0 2.81-es PA CM10-ese a megfelelő. Nekem ez a legstabilabb, pedig sok mindent kipróbáltam...
-
Melack
veterán
Hali! Gyári ROM, T-s SKATE. A hiba az alábbi: nem ad ki hangot. Se billentyű se semmi más. De ha fülest csatlakoztatok, akkor hallom a zenét meg ilyeneket. Valami ötlet? Gyári állapotban van, ennyi.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21541 üzenetére
Én csengőhangot a zenelejátszóval állitottam be és az is szól.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21539 üzenetére
Érdekes mert amikor Tiri romjait használtam én mindig betudtam állitani csengő hangot. Jenkins 4.2.2 es rom van fent. Megpróbáltam a legutóbbi 4.3 as romot de nekem többszöri újra inditás után is fagyott így ment a kukába.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21538 üzenetére
Ahogy elnéztem a fórumot,panaszkodnak a csengőhang beállításra,ez minden romjában visszaköszön.
Nagyon szeretem a MIUI-t,meg Tiri mester romjait,de mindig ez miatt vettem le,nem tudtam központi csengőhangot állítani.
(idáig semmi gond nem volt Jenkins mester 4.3 romjával,hasít,mint a fejsze)
-
angelius
aktív tag
Ma kiváncsiságból felraktam Tiri Miui v4-es romját. Természetesen nincs benne magyar nyelv de ezután jött a meglepetés ugyanis mikor feltelepítettem a Morelocal nevű appot nagyon jól magyarositotta sok minden magyar nyelvű lett. Szépen pörög és tényleg nagyon jó lett.
-
Dexter68
addikt
Segítség, tegnap elromlott a ki-be kapcsoló gomb a telómon. A leg váratlanabb gelyzetekben aktiválja magát
-
TOLEDOO
tag
Hülye vagyok megvan.
-
-
TOLEDOO
tag
válasz
angelius #21522 üzenetére
Szia!
Nekem H3 Blues 2.2 android 2.3.5 van rajta.
Az adott oldalon ennek a frissítése?
Rommal kapcs: Lehet hogy le kéne már cserélnem a romot egy frissebbre, mert már régen fent van.
Van olyan rom amit ajánlotok?
Gyors, gördülékeny ,akku kímélő,nem fagyogat,és működik rajta minden tehát kiforrott.
4.0-tól felfelé.
Köszönöm. -
vizslakutya
senior tag
Behalt ZTE v967s projekt,egyenlőre marad az "öreg" a háznál (kéznél).
-
angelius
aktív tag
H3ros frissitette a H3 romot H3 1.0.2
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21520 üzenetére
Igen tényleg az egyik legjobb rom de hát Ceco mester csinálta. Az első inditásnál nem biztos hogy elindul a Launcher de home gomb megnyomásával elindul, a biztonsági hangerőt ki kell kapcsolni mert ha nem, hangerő adásnál újra indul. Én most megint felraktam mert mióta Ceco nem csinál romokat azóta nem lett előrébb a 4.2.2 es romok.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21514 üzenetére
Innen letudod tölteni Rootbox 4.0
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés: nincs meg valakinek a 4.0-ás RootBox (május 25.)? Goo.im szerverei karbantartás alatt vannak, viszont rám tört a tesztelhetnék...
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21512 üzenetére
Ha neked jó annak örülök majd valamikor neki lendülök megint.
-
vizslakutya
senior tag
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21506 üzenetére
Tegnap este felraktam a Jenkins 4.3-as romot de már a kezdésnél leállt a beállitó varázsló még ez nem is olyan vészesz lett volna ezután volt vagy fél perc mire a launcher bejött, ezkövetöen a menübe lépkedve tapasztaltam hogy gondolkodik rajta mielött megnyítna valamit. Így ment vissza a 4.2.2 es rom.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21506 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21474 üzenetére
Felpakoltam,szépen összeállt.
A programok telepítése nagyon gyors,gapps a sima 4.2-es jó volt hozzá,Int2ext működik,gyorsítót nem raktam fel,mert ezek nélkül is szédítően gyorsan működik(egyenlőre).
Nem találok benne zenelejátszót,nekem nem hiányzik,egyénit használok (DSP Managert előre beleraktam,jó is lett). -
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van hogy felraktam a custom recoveryt és rá ZTE Skate: SkaTe_v2 nevű romot, szépen felment megcsináltam az akkumulátor és a proximity szenzor kalibrációját, eddig nem volt baj, de most valamiért a market nem is akarja frissíteni magát, és ha felmegyek rá hogy letöltsek valamit újraindul a telefon. Esetleg nem tudjátok hogy mi lehet a baj? vagy hogy mi lehet a megoldás?
Válaszokat előre is köszön, üdv:
Gabor1092
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged