Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dexter68

addikt

válasz Dexter68 #20169 üzenetére

Na, ahogy az lenni szokott, a kettő közül a harmadik lett. :DDD A Suite snap-ben nem működött rendesen a hosszantartott visszagomb a programok bezárására, illetve elég hektikus volt, a Jellybread meg nem kezelte rendesen a CM7 témákat, így sok helyen olvashatatlan lett a gombokon a felirat, meg ilyesmik.
    Kínomban feltettem a Adaptative Mokee-Shendu V2.0 -t, amiről ijesztőek-rémesek a screenshotok (párszor nézegettem már, de mindig elriasztott), de kiderült, hogy az csak a TSF Shell, egyébként alapból is szép a rom, de a témákat is jól kezeli, jól is működik, nitro+adrenalin dolgozik benne, alapból az ext kezelés link2sd-vel van megoldva, de rászoktam int2extre, úgyhogy install után azt is feldobtam. A magyar fordítás nem 100%-os, de csak néhol angol (kb, ahogy a Mokee/MIUI romoknál ez lenni szokott). Remélem, nem kell már újat próbáljak, mert ráuntam a mindennapos romcserére: a nagyobb gyerekeim röhögnek rajtam, a kicsi meg morog, hogy tönkreteszem a Cut the rope eredményeit :DDD

Új hozzászólás Aktív témák