Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
andyTM #21799 üzenetére
Na akkor egy másik: még ezzel nézd meg, más ötletem nincs.
-
Dexter68
addikt
Hirtelen felindulásból letiltottam a DSP managert az Alkalmazások/Összes rész alatt. Hogy lehet a tiltást feloldani?
-
Adamis
őstag
válasz
andyTM #21794 üzenetére
Ez a baj! Ez való hozzá!
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21788 üzenetére
Telefonról voltam, azért nem láttam az aládat - abból rögtön láthattam volna. De hát ilyen a mobil nézet, nem jelenít meg mindent.
Azt nem értem egyébként, hogy ha egy 600 Mhz-es procira rá tudják erőltetni a CM11-et, akkor hogy a rosebbe nem jön össze ugyanez 800 Mhz-re. Mert a belső hellyel-közzel azonos. Bár gondolom innen már a portolás sem olyan nagy ördöngőség! Lehet, hogy írni kellene MoDaCo-s Skate topicba, hogy Blade-re már van működő CM11, hátha észbe kapnának és segítséget kérnének onnan! Írok is!!
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21788 üzenetére
Jól teszed, hogy ide írsz, mert sok ötletet nyertem ebből a pengés leírásból. (bár a nagyobbik gyerekem blade-s és ismerte ezt a leírást, de nem volt boldog vele)
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21786 üzenetére
de ez blade-re van...
azt hittem, valakinek összejött, mert Jenkinsnek nem akar...
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21784 üzenetére
ahhoz a 4.4-eshez adnál linket?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21783 üzenetére
Jó buli lesz,remélem sikerül,én most egy Konsta T romot használok,amit előtte kipucoltam a leírtak szerint,nagyon stabil,nagyon gyors lett,semmi bug,FC,satöbbi.
(igaz ma reggel felnyomtam egy 4.4.2 zeelog féle teszt romot próbaképp,azt kell mondanom,hogy nagyon beletalált a mester,ha ez összeáll stabilra, az verhetetlen lesz)
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21781 üzenetére
Lehet hogy kipróbálom az útmutató szerint kigyomlálni a Rootboxot és csinálok egy belőle egy »Light« verziót
Jó játék lesz.
-
angelius
aktív tag
Ma újabb 4.3.1-es feltöltés történt.
-
vizslakutya
senior tag
Egy "penge" ROMot kigyomláltam az útmutató szerint,egész jó lett,nagyon faxán működik. Lehet,hogy skatera is át lehet ültetni a dolgot? Nincs kedve valakinek kipróbálni?
-
andyTM
őstag
- üdv mindenkinek! - hátsó hangszórót vennék, de nem igazán találok helyet, hogy hol; esetleg tudtok ajánlani(?), nincs kedvem rendelgetni, majd várni 2-4 hetet egy pár száz forintos alkatrészre.
-
angelius
aktív tag
Felraktam kíváncsiságból a Slim Beant régen volt már fent. Hű meg Há nagyon gyors hihetetlenül. Egy bajom volt vele hogyha kiléptem valamelyik appból akkor olyan volt mintha killerezte volna az appokat pedig nem volt beállítva.
Így ment vissza a Rootbox. -
angelius
aktív tag
Nem tudom mi történt a rootboxommal
hívás kezdeményezéskor újra indult, illetve ha gondolt egyet megfagyott és akkor is újra indult de újra indulásnál nem kért pin kódot. Ledurtam felraktam újra a Pure perfomancel, ha közvetlen a rom felrakása után van installálva akkor nem kapcsolja ki az animációt.
-
-
Pikaa
aktív tag
Na na,miről van szó?
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21769 üzenetére
Köszi, megnézem...
Azért van egy-két érdekes projektje a srácnak -
Dexter68
addikt
Atomstabil és brutálgyors az a H3 Mach Speed v2.2 + nitroglass by colombina77 De ez nem számít új romnak, viszont olyan sebességet produkál, hogy ha meglököd a kontaktlistát, nem tudod megállítani, mert megégeti az ujjbegyed.
Én Holo Launchert használok még a MIUI romokhoz is, az pici, gyors és mindent tud, amire nekem szükségem van.
-
Pikaa
aktív tag
Most ki milyen droidot használ? Nem tudom melyiket,de egyet felraktam volt (kellett volt rá LCD_Density progi a képernyő miatt),de az nekem elég lassú volt,szóval nem nagyon vált be. Pedig ajánlotta volt valaki,azt hiszem Adamis. Valami újra vágyok,s gyorsabbra
Most a 4.1.2 van.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21763 üzenetére
nézem jenkins oldalát, de eddig csak sikertelen build-ek jönnek, abból viszont már vagy tíz...
-
vizslakutya
senior tag
A pengére már kapirgálják a Kit-Katot,hátha valaki skatera is nekifog
-
-
-
-
Dexter68
addikt
Adamis, ha még benézel...
A rootboxhoz tettél fel valami gyorsítót? (Fly on mod, Pure Performances, Crossbreeder, Seeder, ilyesmik)
-
Adamis
őstag
válasz
bluobluo75 #21751 üzenetére
Illetve a telefon felső részéhez közel ne legyen semmi. Így bekalibrálja a közelségérzékelőt és működni fog rendesen. Tehát ha afüledhez emeled, kikapcsol a monitor, és nem nyomkodsz össze-vissza mindent. Ennyi a lényege.
-
Pikaa
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21751 üzenetére
Próbáld meg: Tárcsázóba üsd be: *#26***# , a feljövő ablakban nyomj a "calib" gombra, majd ha végzett, "ok" .
Vigyázz,ne legyen a füledhez közel!
-
angelius
aktív tag
Ma ismét új 4.3.1 es romot töltött fel Jenkins mester.
-
angelius
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21746 üzenetére
Kalibrálni kell a proxit ez megtalálható a romokban de ha véletlenül nem megy akkor a recoveryből kell telepíteni a kalibrálót .
-
Dexter68
addikt
Jut eszembe: proxi szenzort ki lehet kapcsolni ideiglenesen?
Némileg idegesítő, amikor a kocsiban próbálok matatni a tartóban lévő telón és ha rosszul tartom a kezem, kikapja alólam a kijelzőt... (Rootbox a rom rajta) -
Pikaa
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21746 üzenetére
Proximity szenzor kell az legyen. Milyen androidod van rajta?
-
bluobluo75
őstag
válasz
angelius #21740 üzenetére
Köszi!
Azt nem tudja valaki, hogy egy szám felhívása után közben miért nem tudom megjeleníteni a kijelzőt?
Ez főleg akkor idegesítő, ha olyan telefonszámot hívok fel ahol még azon belül számokat kell megnyomni mint például a UPC-nél?
Mivel lehetne ezt a problémát megszüntetni?
Köszönöm előre is! -
Adamis
őstag
Kedves fórumtársak! Úgy néz ki, hogy jövőhéten boldog tulajdonosa leszek egy Alcatel Idol S telónak, így közvetlenül érdemben nem leszek kapható dolgokra, de mivel asszonypajtás lesz a tulaj,a telefon megmarad és a támogatásom is. Romolgatni így nem nagyon fogok (meg is ölne az asszonka
), de lélekben veletek maradok!
-
angelius
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21739 üzenetére
Meg kellene próbálni leformázni a memória kártyát. Nekem egyszer volt ilyen bár akkor az rom hiba volt.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Valaki megtudná nekem mondani miért jön le mindig az SD kártya akármikor a telefonhoz nyúlok?
Állandóan lekapcsolódik
A csengőhangot sem tudom belőni mivel aut a beépített memóriából az alap csengőhangot használja -
Geri89
aktív tag
sziasztok! valaki tudna linkelni egy recovery-ből felrakható gyári "zip-es" ROM-ot? előre is köszi!
-
Dexter68
addikt
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #21733 üzenetére
Te feltetted már? Mert én most fontolgatom. Már le is jött.
Másik kérdés: Van a 4.3-hoz Gapps, de nekem a legfrissebbel nem megy a naptár (11. hóban kiadott), csak a 9. havi. Írta Bazyx, hogy kiszedte a calendar.apk-t, de nekem meg nagyon kell. Szóval a kérdés: van valami különbség a kettő között? Mert én nem vettem észre semmi...
Dexter: az egyik kedvenc rendszerem a RootBox! AOKP-alapú, stabil és gyors. Kár, hogy más AOKP-alapú rendszer nem készül...
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21732 üzenetére
1. Vakú nem megy (De ez minden 4 feletti romnál hiba), 2. Bluetooth-al vannak problémák (Nekem volt hogy működött de ez ritkán ment), 3. A biztonásági hangerőt ki kell kapcsolni mert újra indul, 4. Az első indításnál nem jön be a launcher A home gombot kell lenyomni és bejön. Ezektől eltekintve az egyik legjobb legstabilabb rendszer.
-
angelius
aktív tag
Jenkins mester ma is feltöltött egy újabb 4.3.1 es romot.
-
Dexter68
addikt
A Rootboxban a jelenlegi állás szerint mi az, ami nem működik?
-
callvote
senior tag
help !
beléptem a cwm-be de most nem akarnak működni a gombok (fel-le stbstb)
volt valami más gombkombináció inditásnál amitöl megjavult,de nem emlékszem mi is volt
valaki? -
angelius
aktív tag
Még mindig a Jenkins 4.3.1 december 7-ei kiadás a legstabilabb eddig.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom Skate_Jelly-Blur_V6 4.1.2 es romra épül.
-
carr
őstag
Sziasztok!
Világítani hogy lehet ennek a kamera villanójával? Gyári állapot után sem megy.
Alapból nem jó, vagy hiba? Fényképezésnél ok. -.-
Gyári 235.
Köszönöm előre is! -
Adamis
őstag
válasz
Drenadar #21719 üzenetére
SD kártyán image nevű mappa, benne a .bin fájl. eddig stimmel minden? Ezután nem a recoverybe kell belépni, hanem a hang le + menü + bekapcs (figyelem! nem home gomb, hanem menü, azaz a középső!) gombbal kell életre kelteni a telót, melynek következménye egy szép zöld csík lesz, mely felkúszik 100%-ig és gyári lesz a teló!
@vizslakutya: ezeknek igazából semmi haszna...
-
Drenadar
veterán
válasz
vizslakutya #21718 üzenetére
cwm van fent, feltettük a SD/rootba a a gyári visszaállítót image.bin... elindítottuk a telót recoverybe és nem kezdte el a visszaállítást, pedig ugyebár minden nyomkodás nélkül el kellett volna kezdeni... :|
ezért szeretnék kérni bármi alap romot amihez nem kell root meg ilyesmi mert természetesen a teló érintetlen... szal kellene egy sima zip-es rom, amit rá tudunk erőszakolni a cwm recoveryre...
vagy valami megoldást, hogyan tudjuk visszatenni a gyári recoveryt hátha az felismerné a bint és elindítaná a visszaállítást. (az android rajta egyáltalán nem tud bootolni, szóval olyan megoldás kell, amihez elég a recovery).Nekem sajnos nincs tapasztalatom ZTE-vel kapcsolatban, azt hittem hogy tök mindegy, android oszt jóval.. HTC telefonomat többször romoltam stb de ez nem akarja az igazságot...
-
-
Drenadar
veterán
válasz
vizslakutya #21716 üzenetére
nem tudom...
tudnál rendelkezésemre bocsátani egy sima stock romot, lehetőleg zipeset?
Ami az egyes HSZ-ben van, az a link sem él már... és már tépem a hajam, hogy akármilyen linket találok arra hogy zte skate stock rom, a link már nem él, nem lehet letölteni, stb... :|
valaki gyorsan linkeljen egyet pls...
és az első hszt lehetne aktualizálni.
-
-
Drenadar
veterán
Hellosztok!
Egy ismerős "tönkrevágta" a ZTE-jét...
nem bootol be, recovery megy, kérdésem, hátha tudtok segíteni hogy lehet recoveryből hivatalos gyári romot visszatenni? Sajnos most nincs kezemben... elméletileg próbálják feltenni a romot, recovery le is fut, majd végén közli hogy installation aborted.Google-l nem kaptam normális választ
Köszi előre is!
-
angelius
aktív tag
Ma Újabb Jenkins 4.3-as rom érkezett. Fel is tettem egyenlőre szépen muzsikál ha jó lesz akkor az azt fogja jelenteni hogy minden második rom lesz stabil.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
molnartom #21709 üzenetére
Van hozzá az is,idáig szépen dolgozik,az nagyon jó benne,hogy telefonos kezelhetősége van,gyakorlatilag egy nagyra nőtt droid. Azért vettem,mert nem tudtam mire jutok a cserével és úgy gondoltam telefonálni marad a régi sony,netezni meg veszek egy barátságosabb árú tabot. Talán a képernyő az, ami hagy maga után kívánnivalót,de az ár-érték arányba (nekem) belefér.
-
molnartom
aktív tag
válasz
vizslakutya #21698 üzenetére
Volt hozzá autós tartó is?
Ha igen lehet, hogy én beruházok egyre az S7 Slim helyet! -
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #21706 üzenetére
Nnnnabakker, romrakással még életemben ennyit nem szerencsétlenkedtem. Először megpróbáltam a régi romot visszatenni CWM Backupból, de állandóan volt valami baja. System folyamat leáll, meg ilyesmi. Mondom, jó, kapsz újat. Feltoltam a Paranoidot, ami jól működött, de nem tetszett annyira, a Jenkinsnél volt egy csomó beállítás, amihez hozzászoktam, namondom, akkor menjen rá a 1105, hamár Vizsla kolléga ilyen nagylelkűen megosztotta. Felteszem, tolom az appokat szépen vissza, egyszercsak kijön ez a supersu-cucc, nem indul. Erre most jöttem rá, hogy bekapcsolva felejtettem az automatikus programvisszaállítást és talált egy másik supersut és ez akadhatott össze. Na, gyalu, nekifutok mégegyszer. Egyszer csak szól, hogy betelt a tárhely... akkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem az int2extet feltolni rá.
-
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21705 üzenetére
Nem a frissítésekkel van a baj, ha nem a Google Play áruház frissíti magát.
-
Dexter68
addikt
elég érdekes élményben volt részem... felraktam a Jenkinst, egyszer csak a Supersu közölte, hogy ő frissítené a binárist, mondom neki, hogy jóvanakkor, némi szöszölés után aszongya, hogy indítsam újra a telefont, indítanám, de 20 percig farkasszemet néztem a ződmanóval. Aztán még a CWM-be sem akart beengedni, csak hosszas akksikivétel után nagynehezen...
-
vizslakutya
senior tag
válasz
krystman #21703 üzenetére
Nekem arra van állítva,hogy csak wifin keresztül frissítsen,de így sem indul automatikusan,csak jelzi,hogy vannak frissítési lehetőségek.
Lehet,hogy nálad,magában az alkalmazásokban van bejelölve az automatikus frissítési mód?
Miket írogatok itt,hogy van,hiszen már csak VOLT )(#21701) bgyg1
Nekem a "delfines mini" böngészőben volt ilyen lehetőség,aránylag szépen lejátszotta a videókat. -
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21700 üzenetére
Azzal mit lehetne kezdeni, hogy a Google Play ne frissítené magát automatikusan, amikor felmegyek rá? Ki lehetne ezt kapcsolni?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21700 üzenetére
Köszi
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy ROM-ot amiben a böngészőben lévő flash player is működik. Ha esetleg van valami megoldás más jól működő rommal plusz valamilyen flash player progival ami a böngészőben is jól működik az is érdekelne.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- További aktív témák...
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iPhone SE2020 / 128GB / White / Gyári kártyafüggetlen (254)
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest