Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20176 üzenetére
Hát parázni amúgy sem kell, mert a link2sd teszi a dolgát minden olyan romon, ahol, nincs máshogy megoldva, csak be kell állítani automatára. De a menete az, hogy csinálsz egy cwm backupot, letöltöd a scriptet, (én az int2ext+-t használom, de lehet, hogy jobb lenne a v2...) feltolod az sd-kártyádra, kilövöd a link2sd-t, recoveryből formázod az ext-partíciódat, majd a zippet installálod, restart, majd az alkalmazásoknál megnézed, hogy a szabad tárhely bazinagy. „Belakott” romnál nem tudom, mi van, én eddig mindig rögtön a romfelrakás után tettem fel, ha nem volt benne alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest