- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
Zoli1222 #22801 üzenetére
Szia! Én a helyedben nem raknám fel mert Fagyi nem igazán fejezte be azt a romot és már nem is fogja. Viszont CECO befejezte a ParanoidJelly romot és ennél nem kell sem particionálni sem recoveryt cserélni. És ebben a romban csak a vaku nem müködik.
-
angelius
aktív tag
Eljött az idő hogy én is elbúcsúzzak a Skatemtől. A három év alatt rengeteg romot kipróbáltam van ami bejött van ami nem, nem volt olyan hogy tökéletes rom mert mindegyiknek volt olyan ami nekem nem tetszett. Köszönöm Adamis kollégának a segítséget és mindenkinek akitől kaptam. Néha én is befogok ide nézni. Boldog Új évet kívánok mindenkinek.
-
angelius
aktív tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
angelius
aktív tag
Ma megleptem magam egy új telefonnal. A ZTE gyárhoz hű maradtam. A készülékem ZTE kis 2 Max. 2 proci 512 rendszer memória 4 gb memória. 3mp kamera. Kit Kat rendszer fút rajta. Nagyon gyorsan reagál minden érintésre. Így ez lett az utódja a Skatemnek bár megmondom őszintén a Skaten kívül még nem volt olyan telefonom amit több mint 3 évig használtam volna.
-
angelius
aktív tag
válasz
Medical #22739 üzenetére
Szia! Nekem akkor csinált ilyet mikor a TPThelper valamit nem jól csinált meg. De van amit a HTCmanian is megosztottak ez a partíció 230 system ezt ha letöltöd és felrakod a sd-re ezután VOL (+) + Menu (középső) + Power akkor már a recovery fog fogadni
-
angelius
aktív tag
Szia! Ezt letöltöd és az sd-re rakod és recovery alatt felrakod de előbb particionálni kell ha 4.4 -es romot raksz fel mert az általában 220 mega.
-
angelius
aktív tag
Azt vettem észre ha sima CM 7es romot rakok fel az egy idő után újra indul. De a olyan Cm7-est rakok fel ami már megpiszkált azzal nincs gond. Végig probáltam rengeteg romot de mindegyikben találtam hibát. Végül találtam egy olyan nevü romot hogy JellyBread ez 2.3.7-es rendszere épül azt vettem észre hogy nagyon stabil és gyors kis rendszer.
-
angelius
aktív tag
Rossz hír annak akinek még Skateje van. Mert Fagyi a telefonjába víz vagy pálinka folyt. Így ő már nem tud romokat készíteni. Mert nem is tervezi a javítását. Így már egyedül a Jenkinsbe bízhatunk.
-
angelius
aktív tag
válasz
Medical #22603 üzenetére
Ezt letöltöd [link]
Majd valahogy felrakod a sd-re Az Sd kártyán létre kell hozni Image mappát ebbe belerakni az Image.bin fájlt, ezután kikapcsolni a telefont. Menü gomb+Hangerő fel gomb és a bekapcsoló gomb egyszerre való megnyomás és automatikusan megcsinál mindent ezután már a gyári rendszer fogad.
Más ötletem nincs. -
angelius
aktív tag
válasz
Medical #22596 üzenetére
Belépsz a recoverybe itt Install zip from SD card és kiválasztod az új recoveryt. De persze mielőtt ezt megtennéd csinálj biztonsági mentést ha véletlenül baj lenne. Ha ez megvan és újra indítanád véletlenül megállna az android jelnél akkor aksi ki be majd hangerő fel+Home+power gombbal jön be.
-
angelius
aktív tag
válasz
siddis #22586 üzenetére
A TPT Helpert én jó párszor használtam és nem volt vele gond. Bár most Fagyinak a Pacromja van fent ennél nem lehet használni mert új recoveryt nem ismeri fel. De ezért van mentésem illetve Fagyi felrakta a 4-es recoverynek recos telepítőjét. Így ha valami gondom van az újjal akkor csak vissza rakom a 4-es recoveryt.
-
angelius
aktív tag
Nem gondoltam volna hogy valamikor visszatérek 2.3.5ös romhoz. Felraktam a SkateV2-es Kelzsoca romját. Gyors nagyon is és Stabil mint a beton.
Én is jó párszor TPTéztem a TPT helperrel és mindig jól megcsinálta. Sőt általában minden rom előtt szoktam TPTézni. Bár már most belefáradtam a romcserélésbe. Valószínű mobil csere lesz hamarosan. -
angelius
aktív tag
Nem rossz kis telót választottál használd egészséggel.
A Skatet használóknak azért még jó hír hogy nem teljesen áldozott le ez a kis teló rengeteg rom készült rá és szupi kis romok.
-
angelius
aktív tag
Na nem sokáig volt fent az új Kit Kat. Sok fagyás volt sokszor kellett le vennem az aksit hogy magához térjen a mobil. Illetve a recoverybe léptem be hogy telepítsek valamit és már az előző recovery fogadott. És ami feltűnt mikor az aksit ki kellett vennem hogy az sd kártya tűz forró volt. Sajnálom pedig ígéretes romnak tűnt de megvárom a következőt hátha ki lesznek küszöbölve a hibák.
-
angelius
aktív tag
Neki lendültem még egyszer. Mielőtt felraktam az "új" recoveryt előtte a régivel leformáztam amit le szoktam. Felraktam az új Kit Kat romot. Eddig nagyon gyors és végre a Lucky Patcher is működik.
-
angelius
aktív tag
Csak Szólok hogyha valaki frissíti a recoveryt akkor az nem úgy indul mint a régi. Hanem Volume up + Home+ Power button. Hangerő gomb fel+Home (Nem menü)+ Bekapcsoló gomb. Mert ha régi módszer szerint van inditva akkor nem lehet a hangerő gombokat használni. Amúgy sajnálom hogy frissítettem mert a régi recovery sokkal jobb és gyorsabb volt. Jah és az új recovery alatt nem tudtam romot az sd-re másolni mert 70%-ig eljutott és nem mert tovább, de vissza raktam a Miui mentésemet azzal meg felment szuperül.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom ZTE Skatre ParanoidAndroid 4.45 Fagyi mester alkotása.
-
angelius
aktív tag
válasz
szunyi777 #22493 üzenetére
Szerintem mindenki mást ajánlana én most a Slim Bean romot használom időközönként szoktam cserélgetni a romokat. De szerencsére rengeteg rom készült a Skate-hez. A HTC Oldalán lehet szemezgetni.
-
angelius
aktív tag
válasz
siddis #22489 üzenetére
MIUI V5 SPECIAL EDITION a linken letudod tölteni.
-
angelius
aktív tag
A Miui Special edition rom van fent már 4 napja és 58% áll az aksi.
A google cuccokat töröltem mert nem használom.
Adneraline van fent.
És telefonálok meg használom a wifit is. Telefonálásnál is csak 1-2 % merül.
Most nem tudom hogy a rom ilyen jó vagy az Adneraline segít neki hogy nem merüljön gyorsan. -
angelius
aktív tag
Pár napig teszteltem Fagyi Kit Kat romját. Tapasztalataim: Lassan bootol be. Ha a billentyűzárnak kódot állítok be akkor újra indításnál nem engedi beírni a kódot. Az akksi nálam szépen merült illetve ha lemerült és töltőre raktam még 4 óra múlva sem töltőt fel csak ha kikapcsoltam akkor. A Tpt helpert elindítva nem ismerte fel a recoveryt (csak valami 5 felettit írt ki) és a telefont sem ismerte fel. Ezek voltak a rossz tapasztalataim és akkor a jók, tetszik az új telefon könyv a térerő mindig fullon van, szép a hangzása a wifit is elég gyorsan megtalálja. Nem tudom hogy valaha megfogja e csinálni Fagyi hogy jól menjen ez a rom, mert ez igazán jó rom lenne.
TOLEDOO lehet ki kellene egy olyan romot próbálnod amiben van int2ext vagy nitroglass. Vagy fel kellene raknod a H3 Mach speed 2.2 -es romot ez a rom a H3 Blues-ra épül és van benne nintroglass.
-
angelius
aktív tag
Fagyi Kit Kat romja törlés áldozata lett. Úgy merült az aksija mint egy profi búvár
Ment vissza a Paranoid Jelly ez mindig vissza tér mint a bumeráng. -
angelius
aktív tag
Kíváncsiságból felraktam Fagyi Kit Kat 4.4.3-as 2014.06.11-es romját ez már engedte a link2sd-ét használni.
Egész jól pörög kíváncsi leszek hogy mennyire jól csinálta meg. Egy dolgot észre vettem hogy egész szépen melegszik az aksi. -
angelius
aktív tag
Gyorsan fel is telepítettem Fagyi romját.
1. Tapasztalatom: Linkk2sd nem tud csatoló file-t létrehozni, Int2ext feltelepítés után nem látja így nem lehet használni az ext particiót.
2. Lassan bootol be (Nálam)
3. A Supersu nem lett kijavítva így még mindig baj van a rootjoggal.Pedig már azt hittem végre kész lesz egy használható 4.4-es rendszer.
Számomra így ez még mindig használhatatlan. -
angelius
aktív tag
Fagyi frissítette a Kit Kat 4.4 - es romot.
- Új tárcsázó.
- Új CM téma.
- Trebuchet: új grafikus felület
- Számológép új funkciókkal.
- Kernel frissítés.
- Jobb teljesítmény.
- Gyorsabb ébredés.
- Sebességnövekedés.
- Szinkronizálva a legújabb forrás.
- Frissitve a Gapps: PlayStore, a Gmail, a Google Play szolgáltatás, Youtube. -
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22445 üzenetére
A Miui v5 romnál Nitroglass-t kell használni az ext2 használatához. És még kell hozzá az Adneraline engine 4.5.
-
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22439 üzenetére
Ha felraktad az Int2extet akkor a beállítások tárhelynél kiírja hogy mennyit lát belső memóriának.
Link2sd-nél nem kell kiválasztani hova linkeljen mert vagy leáll vagy ténylegesen az sd-re rakja és nem mindent lehet onnan használni.
Csak az autólinkelést állítom be.
Én a beállítások és azon belül alkalmazásoknál szoktam sd-re rakni amit át lehet pakolni. -
angelius
aktív tag
válasz
pacocsa #22436 üzenetére
Dexter ez a Paranoid Jelly 1.
pacocsa a link2sd ha automatikusra van állítva akkor linkel a ext-re, de a belső memóriára is rak azért szoktam én amit lehet sd-re át helyezni így nem fogy nagyon a memória. A Total Commander-rel tudod ellenőrizni hogy mi van az ext partición.
Ha neked gyári TPT van akkor bizony kevés a belső memória.
De ki lehet próbálnod az INT2Ext-et. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22431 üzenetére
Én is megvagyok 4-es feletti rommal Paranoid Jelly-vel. Mindig vissza térek ehhez a romhoz. Egyenlőre az egyedüli 4 feletti rom amiben egyedül a vaku nem megy de ezen kívül minden jól megy (Nálam).
Hozzá adtam az adneraline engint, Link2sd-vel használom mert nekem igazából soha nem ment meg felelően a Nitroglass vagy az Int2ext. -
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
Ma particionáltam a mobilomat eddig Tiri által kiadott TPT volt fent 230mb system 20mb cache és 190mb data. Mostani partíció kiosztás 200mb system 2mb cache és 238mb data. Mentés csináltam a romról és mikor megcsinálta a particiónálást eddig 96mb szabad terület helyett 142 fogadott. Cache meg ha cm7 es romot rakok majd fel akkor majd át irányítom az sd-re.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22421 üzenetére
Nem tudom hogy keveredett össze a kettő. Nitroglass
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22417 üzenetére
Ice Armor 3-nál azt probáld meg amiben nincsen A2SD támogatás mert akkor a nintroglass menni menni fog. Szerintem az Adrenalinet szeretni fogja. Most visszatértem a Paranoid Jellyhez megint mert csak furán viselkedik a Fagyi 4.4-es romja. Felraktam hozzá az Adrenaline-t mert ebben sok minden van. És ad egy kis sebességet a telónak.
-
angelius
aktív tag
Dexter ezt próbáltad már? Telefonhívás rögzítő
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22415 üzenetére
Régebben nem használtam wifit így fel sem tűnheted hogy van valami baj. De nélküle meg nincs baj. És valahol olvastam hogy más is panaszkodott rá. Tegnap felraktam H3 blues és mellé a Pure Performance-t és valamit kavarhatott mert az aksi kijelzés százalékos volt és emlékezetem szerint nem volt régebben. Most egyenlőre Fagyi 4.4.2 -es romja van fent kíváncsi leszek meddig tartom meg, mert már nagyon unom hogy nem találok egy normális romot.
-
angelius
aktív tag
Közben más romoknál is kínlódott a wifi kapcsolódás rájöttem hogy a Pure Performance csinál valamit mert nélküle nincs wifi problémám.
-
angelius
aktív tag
válasz
Zednel #22406 üzenetére
@Zednel Azért gondoltam hogy próbáld ki mert egyik ismerősömnek bejött de mivel a Skateknek egyedi lelke van nem mertem ajánlani száz százalékra.
@Dexter igen a MachSpeed-nek az alapja a H3 Blues csak nincs bele piszkálva és a MachSpeed nálam azért felejtős mert az aksi kijelzés százalékos amitől én frászt kapok. Azt Int2est használatánál észre ettem hogy nem mindig csatlakozott a teló a wifire hibát írt ki. Most nem tudom hogy a nitroglassnál van e ilyen hiba.
-
angelius
aktív tag
Dexter az autostartsból találtam egy újabb verziót és ez már magyar nyelvet is tartalmaz. Ma reggel megjött a viber kód is. Te raktál fel valamit még a romhoz? Mert én csak a CrossBreeder-t raktam fel.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22388 üzenetére
Ma újra raktam valahogy a Link2sd jobban fekszik nekem. Megvagyok vele elégedve a rommal csak a vibernek nem jön meg a kódja egyszer hívott elmondta a kódot beírtam és nem fogadta el. Nem tudom miért variáltak régebben egy kód volt hozzá. És ha naponta ötször cseréltem romot akkor ötször tudtam aktiválni.
-
angelius
aktív tag
Dexter ma felraktam megint a reparada-t de nekem csak lassan ébred bejövő hívásnál és a menübe is szaggat billentyűzár nyitása is lomha. Ezért át alakítottam a special edition magyar nyelvűre ez érdekes módod gyorsan reagál mindenre.
-
angelius
aktív tag
A Jenkins 4.4-ben még mindig azok a hibák mint a Fagyi romjában. A Rendszer 3 perc alatt áll fel, a 2.3 és a 4.1 es romok 1 perc alatt állnak fel. A Superuserrel is bajok vannak a Lucky Patchernek nem ad root jogot. Elvileg a Fagyi dolgozik most egy újabb frissítésen ha megoldaná a superusert akkor biztos tuti kis rendszer lenne.
-
angelius
aktív tag
Felraktam a Jenkis 4.4 es romját ami nagyon jól is megy. Beállítottam a képernyőzárnak kódot újra indítás után nem engedte beírni így törlés áldozata lett.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22364 üzenetére
Én csak update-mokeeos-20120623.zip update-mokeeos-center-clock.zip ezt a kettőt raktam fel.
És menet nagyon szuperül, egyenlőre visszaraktam a PA jelly-t de ha lesz időm megy fel a Mokeeos 0.3. -
angelius
aktív tag
Felraktam a Mokeeos 0.3 és eszméleten gyors. Nagyon szuperül muzsikál.
-
angelius
aktív tag
Na pár napja visszatértem a Paranoid Jelly romhoz. A Miui romban volt egy idegesítő dolog. Amikor bejövő hívás volt kb. 15 mp-ig zenét kellett halhatnom mert addig nem ébredt fel a kijelző és csak utána tudtam felvenni.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22343 üzenetére
Anno még igen felraktam megvoltam vele elégedve csak 4 feletti romokat próbáltam utána. Most én megvagyok elégedve a Miui v5-ös rommal, végre megtaláltam hogy kell beállítani a telefonszámokhoz a hd képeket.
@nonee a Vakút nem csapta ki szerencsédre mert 4.1.2 es romtól nem nyúl a vakúhoz.
De az exthet tényleg vagy a Link2sd vagy az In2Ext kell. -
angelius
aktív tag
Lehet vissza kellene állítanod a gyári rendszert és utána megint felrakni a recoveryt.
-
angelius
aktív tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest