- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schellj
tag
Tisztelt fòrumtársak!
Köszönöm az eddigi segítséget, de lecseréltem a skate-et egy Concorde 5700 ra. Hiànyozni fogtok. Sziasztok. -
Adamis
őstag
válasz
Adamis #20693 üzenetére
Sőt, még gázabb lett. Irgalmatlan anomáliák, például azóta folyamatosan vált az akksiikon a gyári és a beállított között (RootBox). Folyamatosan kilövi a launchert a memóriából, pedig bejelöltem, hogy ne tegye (Apex). Illetve az összes widget ezt csinálja, szóval még jó, hogy csináltam backupot felrakás előtt...
-
Danex
addikt
válasz
Dexter68 #20681 üzenetére
"The battery is calibrated on every boot" Azon aztán sok mindent lehet kalibrálni... szerintem humbug az egész, csak megcsináltak pár dolgot, hogy a pontok jók legyenek. Kelzsoca is megmondta mikor még aktív tagja volt a Skate tábornak, hogy bármikor megcsinálhatja, hogy 10-15%al legalább több pont legyen a rendszernek, de ez úgymond csak "kamu" gyorsulás.
-
Dexter68
addikt
Ejnye, mit találtam... ki kéne próbálni...
-
Dexter68
addikt
Erre nekem feljebb azt mondták, hogy szerverhiba... nálam is előfordult mostanában. Illetve egy cache ürítés rendberakta. (TPT-t jól csináltad?)
jtzk: esetleg próbáld meg a proxi szenzort kalibrálni, akkor megjavul a hívás közbeni képernyő ébrenlét.
A csíkozódáshoz nem tudok hozzászólni... Vagy mégis? Van a mach speed oldalán két kis izé, amivel lehet a felbontást változtatni, keress ezekre a kifejezésekre és próbáld ki őket:
Cambiar DPI a 240, cambiar DPI a 200 -
N_A_S
veterán
Felraktam a H3 Match speed-et elég gyors, de ha marketből letöltenék valamit mindíg 498-as hibát dob, tud erre valaki valami megoldást?
Semmit nem tudok letölteni és megőrülök....
-
jtzk
tag
Helló. Miért van az, hogy elsötétedik és becsíkosodik a képernyő a H3 MachSpeed rom-nál? Néha a skate v2 is csinálta, de ez meg folyamatosan. Köszi előre is a választ!
-
angelius
aktív tag
Tiri nem pihen egy percet sem
H3 BLUES S3
-
Delerium
senior tag
Üdv. Nem vagyok nagy ROM cserélős eddig csak gyáriakat raktam fel azokat is tabra. Paranoid ROM-ot szándékozok feltenni és kérdezem, hogy van aggódni valóm amiatt, hogy másabb, van-e esély, hogy kivégzem vele a telefonomat egy estleges elbénázással?
-
psyho85
aktív tag
válasz
angelius #20658 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
@Pogika: szintén köszönöm!
Más: a RootBox-ot is próbáltam, hiszen nagyon sokat nagyon jó véleménnyel vannak róla, de nekem sajnos nem vált be. Alkalmazások kilövésénél, de akárcsak egy böngésző bezárásánál is szétesett a kép, mint amikor videokártya-hiba van PC-n, csak a csíkos zaj látszódott egy pillanatra (fél mp. amíg be nem töltötte a következő képet, pl. home screen). Úgy döntöttem, hogy ez nem egészséges, leszedtem.
Próbáltam utána járni, hogy Paranoid Jelly (2.81) alatt be lehet izzítani a hardveres videolejátszást, de nem találtam konkrét információt. Esetleg tudtok valamit? RootBox alatt ugye ez alapból megoldott, de hát ott a fent vázolt probléma, sajnos.
-
angelius
aktív tag
És ime egy újabb rom SuperManMod
-
angelius
aktív tag
-
N_A_S
veterán
Nos tisztelt uraim!
Akkor keresném ZTE Skate-re a lehető legstabilabb romot, az sem érdekel ha Froyo vagy Gingerbread... Jeleng Rootbox van rajta, de bekapcs után ha kikapcsol egyszer is a képernyő akkor utána többet nem kapcsol vissza, csak akksi kivét segít.
-
angelius
aktív tag
válasz
psyho85 #20653 üzenetére
Mert van annál újabb is ezt rakd fel ez müködik.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb [Rom]
-
sbe561
tag
ZTE játék:
[link] -
psyho85
aktív tag
Sziasztok!
A telefonomon jelenleg Paranoid Jelly-t használok megelégedéssel, de próbaképpen fel szerettem volna rakni ezt a modot.
A probléma annyi, hogy CWM alatt hibát jelez: Status 6, error in zip.
Ötlet, tapasztalat valakinek? Köszönöm!
-
ricsi8800gt
addikt
Kinek milyen rom vált be a Skaten?Páromnak Jelly Bean van fenn és néha be hal.Esetleg más romot ajánlanátok?
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #20650 üzenetére
nahát nálam azt csinálta, hogy csak világított a »ZTE SKATE« felirat, oszt jónapot. Egy darabig vártam, aztán rátettem a MIUI v5 (2.3.7) újabb kiadását. Amúgy is ezt akartam, csak gondoltam, hogy előtte csinálnék egy friss mentést a progikról, mert amikor ilyen váratlanul ér, akkor kikapok a legkisebb kisfiamtól, hogy oda a templerunban elért eredménye
-
Dexter68
addikt
Lehet, hogy mégsem olyan, mert most töröltem a cache-t és a dalvik cache-t is és b*szik újraindulni.
-
Adamis
őstag
válasz
Adamis #20646 üzenetére
És még:
Dalvik cache: A rendszer egyik gyorsítótára (cache-e) melyben az apk fájlok optimalizált verziója található. Ennek segítségével az alkalmazások gyorsabban töltődnek be, illetve gyorsabban futtathatók. Bizonyos műveletek után célszerű a Dalvik cache-t wipe-olni (üríteni).
Lásd: Andoid A-Z
-
Adamis
őstag
válasz
Dexter68 #20645 üzenetére
Amúgy egy ilyet találtam:
"Dalvik cache is a program cache area for the program dalvik. Dalvik is a java based virtual machine that is the bases for running your programs (the ones that have the .apk extension). In order to make access times faster (because there's not JIT (just in time) compiler installed by default), the dalvik-cache is the result of dalvik doing a optimization of the running program. Sounds confusing. It's similar to the prefetch files in Windows." -
Dexter68
addikt
Ezt már régóta kérdezni akarom: a dalvik cache törlésével mit veszíthetek?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Carline
őstag
Ahogy nézem vannak páran akiknek a hangszóró nem működik rendesen, recseg.
A haveromnak a kihangosító hangszórója recseg, de iszonyatosan.
Nem tudom fémpor van-e ott is, de átlag használattól mitől lehetne.
Neki a helyi T-ben azt mondták, megrendelték a cserekészüléket neki.
Most akkor mit fog kapni? Skate-t vagy esetleg GrandX-et?
Lehet még Skate raktáron?Nekem Bladen is előjött ugyanez (nem volt már garis) és kínából ebay-en rendeltem alkatrészt kb. 5$-ért és kicseréltem a hangszórót.
Azóta is jól működik, lányom használja.
T-nek nincs háttérbázisa, hogy alkatrészt rendeljen és cserélje a hibásat? -
schellj
tag
Most ezt a romot akarom kipróbálni. Tud valaki erről valamit?
Dex:Az tipikus google play hiba. Ilyenkor később próbáld újra. Sztem szerver problem lehet.
-
Dexter68
addikt
Az mitől van, hogy nem tudom frissíteni a skype-ot, mert azt írja, hogy „a frissítését nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (498).?
(A wifi analizert meg simán frissítette... -
jtzk
tag
Keresek zte skate-be valo hangszorokat. Sajnos fempor kinyirta mindkettot. Bontottak vagy ujak is jok lennenek, csak ne recsegjenek
koszi
-
Adamis
őstag
válasz
Black Phone #20625 üzenetére
Olyan szerintem nincs benne...
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #20624 üzenetére
Sikerült,már csak hangerő gombra való ébresztést nem találom meg benne
Köszi szépen -
Black Phone
senior tag
válasz
Adamis #20623 üzenetére
kösi,ahogyan az oldalon van mehe is fel?
ez ügye ParanoidAndroid 2.81/CM10? -
Adamis
őstag
válasz
Black Phone #20621 üzenetére
ParanoidJelly! Modaco-n megtalálod...
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
Most szereztem egy ilyen készüléket. 4.0.4, 12.06.28 Experimental rom van rajta.
Tudnátok ajánlani másikat mai mindennapi használatra is jó?
előre is köszönöm -
angelius
aktív tag
válasz
schellj #20605 üzenetére
Felraktam a Miui Viperát.Csak kinai nyelv van benne de telepítettem a Morelocale-t és félig angol félig magyar nyelvet kapot. Így nem sokáig volt fent.
-
Danex
addikt
válasz
DessertFox #20614 üzenetére
Ennél jobb leírást szerintem keresve se találhatnál, szinte még meleg 10 napos post
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20613 üzenetére
Függetlenítésnek utána olvastam, világos, megyek a trémobilba. A horvát nethez esetleg javaslatok, tapasztalatok ?
-
-
Dexter68
addikt
válasz
DessertFox #20611 üzenetére
Nem
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! MachSpeed romot használok nagy megelégedésre. A nyaralás előtt azonban jó lenne tudnom, hogy ezzel kártyafüggetlen lett - e a Skate ? Köszi a segítséget.
-
Canyon0101
csendes tag
Üdv! Olyan problémám lenne hogy minden youtube videóra azt írja ki hogy : Nem támogatott videó formátum.
Ezzel mit lehet tenni?
Válaszokat előre köszönöm : Canyon
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20603 üzenetére
Felraktam a ROM GALAXY-mooke romot de annyira nem hatott meg, én a Mokeeos 1.10 es romot nem annyira kedveltem mint a 0.3 ast. De van egy másik új rom is ZTE SKATE MIUI VIPER4 2.3.7
-
Dexter68
addikt
na, nagy nehezen megtört a jég és romot cseréltem(06.07-óta először!): felgyűrtem a telóra a miui v5-t (a 2.3.7-est), erre nem kijön ma reggelre a mókiból a végleges?
-
Adamis
őstag
válasz
bluobluo75 #20601 üzenetére
Ott van lent középen...
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Valaki mondja már el nekem, hogy, hogyan lehet Camera 360-nal fényképezni ZTE Skate-n???
Egyszerűen nem találom a progin az exponáló gombot
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged